121482

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Vettem közben egy AC4-et...jó lett vlna skull edition, de az bp-en sehol nincs.
  • Moby
    >Ha kritikus szemmel nézem...
    Letoltál easyn egy ízig-vérig hc játékot, sztorira várva :D pont annyira nem vagy képben, hogy mivel játszottál, mint az pldalak akik, akik tesztelték. A SMS tol valami sztoriféleséget a gowokba, hogy a kazuárok se fussanak falnak, persze az senkinek nem tűnik fel, hogy a mitológiai alakok összevissza korokból vannak összelapátolva, a hc-k meg leszarják, nem ezert játszák. Nos ez itt nincs. Van egy funkcionális sztori, ami (az ilyenekben) arra jó, hogy kitermelje az atvezetőket az arénák között, meg a bossokat, de különösebb fogódzkodót nem ad, és nem is követi a trendeket kombóhegyekkel.kb ez is lett a veszte a nyomi tesztereknél.
    Kb mint ha én tesztelnék tekkent :DD
  • Kongy
    Amúgy én megértem azt is, aki leszarozta, meg azt is, aki szereti. Ha kritikus szemmel nézem én is bele tudok kötni. A sztori pl bugyuta, az átvezetők helyenként kínosak, esetenként logikátlanok, és igazából nem derül ki pár dolog, amiről azt hittem ki fog :) Sokszor érezni az időhúzást is. Pl. látnak egy kaput - Knack, menj és öld meg előtte azt a 3 őrt - erre vagy 20 percig kóborolok az isten tudja hol, mire elérek a kapuhoz, holott előtte 10 méterre voltam tőle... :D Szóval akadnak logikai bukfencek.

A játékmenet jó. Jó ritmusú, de egy idő után vontatottá válik, még úgy is, hogy akad kihívás bőven. Egy idő után a lelkesedés könnyen átmehet frusztrációba. De azt mondom rendben van. Egy idegesítő dolog: miért kell minden egyes platformokról leugrását Knack-nek egy animációban mutatni? Miért nem csinálhattam meg én? Miért nem ugrálhattam helyette én?? Nem értem. Egy God of War-ban azért nem vált monotonná a játék, mert a vég nélküli öldöklést megszakította egy kis ugrálás. Itt sajnos nem nagyon akad ilyen rész, ami van az is elég suta.

Mindezek ellenére én élveztem a Knack-et, a grafika szép, külön tetszett, hogy az átvezetők is 100%-ban a játék motorjával mennek... azt mondom ez a nextgen alap! Szóval jó játék volt hibái ellenére is, és nem jogos az 50%-ozás. Szerintem egy jó 70%-et simán megérdemel.
  • mzolix85
    sziasztok AC4-hez keresek PSN-re barátokat a social részhez.
    PSN ID: mzolix25 nyugodtan vegyen fel aki akar.
  • Moby
    És a legjobb, hogy csak hardon jössz rá, hogy csomó helyen nem lehet grindolni, szóval még az is kurvajól be van lőve, hogy HOL lehet. És ott ís egy esélyes, szóval a grind itt tényleg a worst case scenario.
    Viszont normálon simán végigvinném már supermoves nélkül is :)
  • Moby
    Egyébként a kastélyvánia volt az elmúlt időkben az egyetlen hasonló game, ahol ennyire tökéletesen kibalanszolták a cuccot arra az irtóvékony határmezsgyére, hogy sok tanulással megoldható minden, csak vért fogsz hugyozni. Csak ez még attól is komolyabb, mert itt van, hogy 5 arénát kell betanulni láncban! És tökéletesen végrehajtani.
    Azért hibás az összes értékelés mindenhol, mert a buziarcúak azt sem tudják mivel játszottak.
  • n000rbi
    Aha, akkor nem lesz ott gond, csak emésszék meg a bejglit, meg józanodjanak ki másodikára és máris foglalkoznak a problémáddal.
    (én elfelejthetem a livestream-et a szaros 1mbps upommal:()
  • Moby
    Elvileg van doszt (most olyan 20 mega), de gyakorlatilag fennáll a baszás a szolgáltatóm kontra ps4 tengelyen, amire gondolom csak januárban lesz megoldás :(
  • Moby
    Helyenként hardon azért már betonkemény a knack :D maximum 2 érintés. A nagyoktól 1 :) Szóval nem elég tudni az arénákra működő taktikát, tökéletesen kell végrehajtani. Vagy sunstonet grindolni, ha sehogy nem adja ki.
  • n000rbi
    Akadozott, hang és kép is :( (kommenteltem is közben, csak a hard-mód elvakított :D)
    Mennyi az uploadod?
  • Moby
    Ment a stream? Akadás nélkül?
  • TDC Geronimo
    Amazon PR: "The new Xbox One and PlayStation 4 gaming consoles were so popular [during holiday shopping] that at the peak of sales for each console, customers bought more than 1,000 units per minute!"

Gémer reneszánsz :)
  • szega96
    Hali!
    Van pesten vmi bolt ahol még/már kapható?
  • deep
    Borzasztó, hogy manapság baj, ha egy játékban van kihívás...
  • Moby
    Tényleg, sorry
  • n000rbi
    This channel was not found.

Szerk.: megvagy, a "30" kimaradt a linkből
  • Moby
    Nyomok egy kis knack hard livestreamet, hátha megy is a fos netemen.
    twitch.tv/moby_test
  • Moby
    Negatívumok:
    - Nem akar többnek látszani, mint ami

WUT? Ez hiba? ROFL

-Frusztráció-faktor
    Jabazmeg, nem játsza magát végig. A jókurvaanyját cernynek.
    Ja és nem fröcsög a vér sem. Az inkompetens barmai nem tudnak normális játékot írni.

Ezek mérnem halnak már meg???
  • SlickAdam
    elsö(?) G365 PS4 teszt: Knack
  • arty
    ha mákod van, tlouval épp megy majd a ds4 :)
  • heady
    System seller lenne nekem, az biztos. Igy is hatalmas mar a kisertes.
  • TasManXT
    ahhoz képest meg vicces, hogy a túlértékelt cod bf4 ac4 tonnaszám megy el használtan, de knacket egy darabot nem látok. :D
  • shaddam
    Aztán a sajtó lepontozná a gecibe mint a knackot, mert a parasztnak afgán kecskepásztor gyilkolda kell
  • TasManXT
    Crash Bandicoot jogokat Activision-től vissza Sonynak és kiadni a Naughty Dognak, hogy 2014-ben mit tudnak összehozni, visszatérve a gyökerekhez. :D
  • Evoluti0N
    Pfff. Mindenkire. TR-ben is milyen illúzióromboló már, hogy csak Larának van rendes haja, mindenki másnak "Lego".
  • shaddam
    +tressFX Ellen Page-re
  • TDC Geronimo
    Hideg kirázott :D

Azt hiszem vehetem elő 2014 elején PS3at megint a DLC miatt. DS3ra de nehéz lesz visszaállni :(
  • Evoluti0N
    Stabil FPS, 1080p, magasabb felbontású textúrák, összes DLC. De szép is lenne. :')
  • TDC Geronimo

Reméljük GOTY formában viszont láthatjuk PS4en. Már csak azok miatt is, akik most váltottak PSre és kihagyták az előző gen egyik, ha nem a legjobb játékát :)
  • deep
  • TasManXT
    Az észrevételeim pár nap használat után:

- Kontroller, nagyon bejön a fogása, az analóg stickek precizitása és hogy a hang kivezetésen az S3-as in-ear headsetemmel az esti órákban a lakás többi lakóját nem zavarva tudok játszani. Ami semleges észrevétel, hogy a bal hüvelykujjammal kicsit lazábban tartom a bal oldali kart és gyakran rálóg az ujjam a touchpad-ra. Persze ez csak az én rossz megszokásom, majd alkalmazkodom. :D
    - Kezelőfelület, psn: VÉGRE gyors. Egyedüli negatívumként a psn-en elém tolt psn+ előfizetést tudom felhozni, mert értem én, hogy el kell adni többet, meg mivel nincs sok tartalom ezt is ki kell tolni, de inkább ne nekem. Hirtelen azt hittem, hogy elveszett az utolsó feltöltésem, de csak szimplán ott van. Vajon annak is aki pár 1 éves kártyával már feltöltötte? :D

- Killzone SF : Single folyamatban, chapter 7-nél tartok és eddig élveztem. Multi: ha megtanultam minden játékmódot és megismertem minden pályát nagyon jó lesz.
  • TasManXT
    100 órányi pécés BF4 után azt kell mondanom, hogy itt jobban élvezem a multit. :D Van sikerélményem.
  • shaddam
    A killzone-nál se értettem hogy adtak neki egyesek kevesebbet mint a codra. Biztos kevés volt az újdonság
  • TasManXT
    Akkor az összes értékelés mehet a kukába mi? Nem is értettem igazán a sok alul pontozást.
  • Kongy
    Igen, tényleg van egy ritmusa, nem csak úgy mész mint a hülye, és ütögeted az ellent. :) Fasza játék lett. Én is már a vége fele vagyok, hamarosan kijátszom :D Egyedül a sztorival nem vagyok megelégedve...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az mi volt már, hogy Katrina, aki megpróbálta ölni az egész Knack-bandát, ugye legyőzzük, és Ryder meg kockáztatja érte az életét, hogy megmentse.... Oké....A másik meg a doki meg Charlotte.. :DD Amikor meglátta csak megölelte, közben mindenhonnan az a csaj folyt. Én ha meglátnám életem szerelmét, és abban a pillanatban tudatosul bennem, hogy még él, tuti nem így reagálok. Ez kb olyan volt, mintha 1 hete nem látta volna, és akkor jajj ölelj meg. Na m1. vannak ilyen gáz részek :D
  • Moby
    Tegnap este lepörgött a knack credits.
    Azonnalújrakezdtemhardon*/10

*és annyit tanultam a végigjátszás alatt a játék ritmusába, hogy mint kés a vajban...kurvajó
  • Akra
    Már rendelem is! Big Thx!
  • Moby
    Megfelelő.
    Bár ilyen azért kapható jóval olcsóbban is :)
  • Akra
    optikai_sztereo_RCA_atalakító

Ez megfelelő lenne a célra,hogy a hangfalamat használni tudjam?

köszi
  • Mr Manson
    BF4ben ha külön külön megcsinálok minden küldetést HARDon, megadja a trófát?Vagy előröl az egész?