121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Az felejtős, anno végigjátszottam, még1x tuti nem fogom. Pedig jó játék, de már nem éri meg az árát.
Infamous: Second Son-ra várhatok akkor, na meg a DriveClub.
Tényleg akkor a Driveclubb az most teljes játék lesz (dobozos?) vagy megkapjuk ingyen a PSN+al? (eredetileg így lett volna) -
bujtatott áremelés :)
(én pécén tenyereltem bele, de miután végigjátszottam a sztorit, semmi kedvem nem volt folytatni, elmenni a "dlchez" :D ) -
Egy plusz "tomb" az egész, pofám nem lenne ilyet kiadni.
Jut eszembe, lehetne erre is ps3-> ps4 upgrade, mert akkor még be is vállalnám (ha már úgyis ott van a polcon), de ÚGYSE lesz ilyen lehetőség :P -
10 perc? Ennyit minek csinálnak? :D -
nem is lenne ezzel akkora gond, ha mondjuk a 18k-s ps4játék ár feléért jönne ... -
Sokat ne várj a single dlc-től, én ps3-ra megvettem párszáz forintért. Sajnos kb. 10 perc alatt letudható :S -
Állítólag lesznek plusz effektek. Meg ebben már a DLC is benne van, ezért majd egyszer megveszem. Talán a nyári uborkaszezonban, nyomott áron. -
Kíváncsi leszek rá, eléggé pénzlehúzás szaga van, lehet csak annyi a különbség, hogy fullhd, és más Lara haja... de ne legyen igazam :) -
Tomb Raider Def. Edition jön, azt hiszem. (szerintem kihagyom, elvagyok a Knack-kel
)
-
Január 28: Tomb Raider
Első 3 hónap. -
Januárban lesz valami értelmesebb játék PS4-re? Vagy majd tavasszal jelenik meg minden egyszerre? :D -
Nem lennék őszinte, ha azt mondanám, meghoztad a kedvem a megvásárláshoz :) -
Legközelebb ok?
Kicsit belőttem magam, egész élvezetes, bár nekem tiszta BF3! Szép kis game lett, bár fagyott már párat. -
A PC Gurus ezzel játszunk videóban (már nem beta) van a fegyveren logó, egy sárga smiley van rajta. -
Szerintem ezt kivették a fullból :(
Betaba PCn még ott volt logo a fegyveren meg járművön is, de itt már nincs. -
BF4-ben a logómat hogyan tudom a fegyverre rakni? Ki kell valamit oldani hozzá, vagy hogy? Battlelog-on sem találtam... -
Láttuk :)
Bejöhettél volna volt chat party is. -
voltam ma én is :) -
Jó bugos, sokszor jó idegesítő, de mégis toljuk, mert ennek ellenére még így is nagy fun :D
-
Írd majd meg a címed privátban. Valamikor 1-2 héten belül megjön. -
Én nem tudom mi tévő legyek ezzel a bf-el
amikor nézem a videókat, kurvára tetszik, de végül semmivel sem nyomtam onlány máig. Kurvajólenne belőle egy demo(hetvége) legalább
-
*Vezetek = első helyen vagyok stabilan :D -
Ez a Rivals mekkora egy mocsok játék. Mikor vezetek beb.ssza elém a rendőröket, hogy szétszedjenek... Hát király. Ha nem csalna folyton a játék elég király lenne... -
Hát nekem már nem volt az, amikor jött a BF, de ma megvettem premiumot. -
BF4 1 DLC free vagy nem?
Konzolvilágtól vettem ... -
na azért már majdnem nextgen... -
Szegény Japán még csak februárba kapja a gépet. Első tv reklám
-
:DD -
Blith004 #4348 Tuti a sündisznó borosta miatt húzták le :D ! -
Gondolkodom én is rajta.
BF4 összes single trófea megvan, jöhet a multi ...
Killzone single is megvan, mennyire durva a Hard? -
Na BUÉK mindenkinek. Mondtam már, hogy a Knack kurvajó kis játék? :D
Haverral nekiültünk coopba és egyhuzamba letoltuk az egészet hardon :)
gémer média meg pukkadjon meg :p -
Tud valaki ilyen szilikon védőt DS4re ami hamar megjön? -
De, baj. Sokkal jobb lenne,ha opcionális lenne. De az összehasonlítás továbbra sem állja meg a helyét, mett a psnp-ért jöval többet kapsz, mint a liveért. Ezzel együtt sem jó. -
Csak olvasom a topikot folyamatosan, a teknika csodája:) -
Csak nem csuklasz?
-
Már te is közéjük tartozol. -
Hát évek óta ps+ tag vagyok, és 2015-ig be is van fizetve, de ettől független remélem csuklanak az ms birkák akik alap szolgáltatásért fizettek. -
Zozo76 #4339 de azert hanyszor de hanyszor lehetett olvasni itt a forumokon hogy mennyire jo a psn mert ingyenes a csuf gonosz ms iranyitotta live-al ellentetben. aztan most nem is olyan nagy baj. :) -
Aknek nincs tizennégyezre egy éves ps+ előfizetésre, az nem tudom mit akar nextgenezni tizennyolcezres játékárak mellett... -
TomStorm #4337 Igen tudom,hogy jó dolog én is voltam ps+ elöfizetö csak olyan jól esett akkor is gémelni online mikor nem volt és nem csak rólam van szó.
Hetekben többször is belefutottam ilyen esetbe,hogy:jössz multi?"Ááá lejárt a goldom" volt a válasz.