121496

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • shaddam
    Őrület :D
  • Mephike
    A harmadik fejezetben van a legkevesebb felfedezni való (forrás, stb). Szóval szerintem még 6-8 óra lehet hátra ha mindent megkeresel, de ez tipp és nem mértem anno az időt :)
    A spoileres részre nem válaszolok, az legyen meglepetés.
  • Mephike
    Félreértetted. Továbbra sem a kis srác vagyok, aki a Sonynak drukkol és utálja a XBoxot...
    A kínost arra értettem, hogy bejelentették, hogy nyitó cím lesz, de visszakozniuk kell. Ami persze nem csoda, hiszen akárki akármit mond, a Halo bemutató legutóbb kevés volt. Lehet magyarázkodni, hogy régebbi változat, mások fejlesztik, meg majd ha bekapcsolják ezt-azt az effektet, akkor is xar volt grafikailag. Persze ez az MS-t nem zavarta, ha a népek nem lázadoztak volna, akkor ő simán eladta volna nektek.
    De annak örülök, hogy legalább most eltolták, és gondolom most ezerrel fejlesztik, hogy ne legyen gond a következő bemutató alkalmával.
  • Prof William
    Kérdésem lenne a Ghost of Tsutshimával kapcsolatban. Most kezdtem el az utolsó a 3-ik fejezetet. Kb még mennyi lehet hátra?

Valamint VIGYÁZAT 3-ik fejezetes spoiler
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Lesz majd lehetőség egy új ló beszerzésére? Mert ami az alapló halála után van azt max gebének lehet nevezni.

• Ulthanito
    Miért lenne már kínos? Várd ki majd a Sony-t, ne hidd, hogy ott majd minden másodpercre történik. Idén konzolt nem látunk, Magyarországon tuti nem.
  • lwb
    Egyetértek. Egyébként elnézve a launch title-ket (amik kifejezetten konzol launchkor jelennek meg, nem amik majd év végén vagy jövőre vagy karácsonykor), a ps5-nél sincs semmi egetrengető. Az egész idei nextgen konzol startot át lehetne simán tolni jövőre. Kijön a vas és legfeljebb a régi játékokat tudjuk majd jobban futtatni meg egy rakás indie szart, remastert meg dlc-t az első hónapokban.

Még egy Ryse / Killzone Shadowfall kategóriás techdemót se kapunk.
  • TomStorm
    Sz.tem senkinek nem fog hiányozni.Másik hogy MS nem erre fókuszál idén.
    PS5-nek meg mit gratulálsz?Azt se tudod mi fán terem még se játékokat,semmit
  • Mephike
    Miként lehetne ezt megfogalmazni? Kínos.
  • mucsácsó

végén PS5 és XSX felirat :)

zene: Mick Gordon <3333
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.08.11. 21:47:37
  • mucsácsó
    fúhhha... :D végén megy boxostól át az egész cucc 2021-re... :D
    mondjuk nem mintha ezen múlna bármi is, de azért para...

• Ashlara
    Halo Infinite delayed to 2021

GG PS5, ezt a kört is te nyerted.
  • Mephike
    Last of Us 2 update.
  • darkSectorxxx #109826
    Beszélsz baromságot.
  • nbundy23
    Valóban elnéztem. Bocsánat
    Egyébként meg "with".
  • Ulthanito
    Szerintem elnézel valamit. Nem az van odaírva, hogy including EA access, hanem az, hogy included in EA Access. Nagy különbség!

Az angol nyelv rejtelmei.
    Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.08.11. 13:24:47
  • nbundy23
    Sziasztok. Egy kis segítséget szeretnék kérni. Viszonylag új vagyok még a témában és nem egészen világos a dolog.
    Nézegettem a PS Storeban EA-játékokat és a legtöbbnél (vagy az összesnél) az "Including EA access" is fel van tüntetve. Ez most azt jelentené, ha én megveszek egy játékot, ahhoz jár az access és le kell mondanom, hogy ne legyen plussz költségem? Vagy a játék árán felül kell még fizetnem? Ez egy kicsit zavaros.
    Hálás lennék, ha segítenétek
  • Rage47
    ez a Godfall... mobilon voltak már ilyen gamek pár éve :D nem PS5-ön!
  • Mephike
    Nekem az alapjáték megvan és az első DLC, szóval most az új tartalom az, ami kellene. :) De pár nap és itt van az is!
  • mucsácsó
    btw, tudom PC-off, de jövő héten free lesz a Remnant az Epic Store-ban, hátha valakit érdekel :)
  • mucsácsó
    ingyen se... :D

de már bejelentés óta üvölt róla, hogy egy fospermet az egész, pláne így GaaS-ként - engem csak azért aggaszt, hogy a Crystal Dynamics erőforrása ilyen szarra megy el, ahelyett, hogy egy normális TR-t raknának össze vagy egy Soul Reaver folytatás/rebootot :(

megnéztem most ezt a Godfall videót State of Playről, siralomház... :D borzalmasan erőtlen a fight benne :(
  • Rage47
    a neve eladja majd, de hozzá sem nyúlok
  • LBandi77
    Köszönöm szépen.
  • shaddam
    Minél többet látok belőle annál jobban nem érdekel. Mondjuk én az egész avengeresdire magasról teszek
  • Mephike
    Az új Marvel-es játékról mi a véleményetek? Csak nekem tűnik úgy, mint ha az egész R1+R1+R1 lenne? Valahogy a Spider-man után hihetetlen egyszerűnek tűnik.
  • drop
    sziasztok úgy kaptam marvel béta kod aki felhasználta jelezze és bocs hogy ide irtam
    FENUZO-935-NOVEWU-093
  • Ulthanito
    Bandikám! Parryban gazdag, boldog születésnapot kívánok! Az ajándékodat átveheted a nyanyánál a Shrine-ban.
  • Tatyla
    Én már az első videó után mondtam hogy skip...
  • Ulthanito
    Ezt meg az bassza el, hogy multis.
  • Mephike
    Talán ez a Hood: Outlaws and Legends volt az egyetlen, amire bólintottam, hogy ez okésnak tűnik. De abból a felvillanó pár másodpercből a videó végén még sokat nem tudtam meg.
  • lwb
    Uh. Azt hiszem, az a legjobb, ha úgy teszünk, mintha tegnap este nem is történt volna semmi. Nem volt Sony SoP. Elmaradt. Én ma már így emlékszem.
  • Evoluti0N
    Eléggé meh.
  • shaddam
    Engem eddig nem érdekelt, de most hogy nincs benne mikrotanzakció meg dlc baszkodás akciósan így jöhet
  • Mephike
    Nah, ezt a műsort lehet savazni. De egyre jobban azt érzem, hogy a Godfall nekem ki fog maradni.
  • n000rbi
    Ezek a ps5 címek, anyám :D
  • Kandurex
    Aha...

Nem.
  • lwb
    PS4 és PSVR bejelentések azért még lesznek. Az is érdekes lehet.
  • Mephike
    Ez a mostani SoP egyértelmű időhúzásnak tűnik számomra ebben a "ki mondja meg később" az új konzol árát versenyben.
    Ettől függetlenül bekészítettem egy sört, és tuti nézni fogjuk itthon, bár nincsenek most elvárásaim. (Az mondjuk korrekt volt, hogy még a műsor előtt tisztázták, hogy mire számíthatunk.)
  • Tikal #109801
    Velem van a baj, hogy semmilyen remaster nem hoz lázba?
  • lwb
    Hú, de izgatott itt mindenki a mostani State of Play miatt. :)
    Egyébként van egy olyan vad pletyka, hogy akár az EA itt be is jelentheti a Mass Effect Trilogy Remasterét (erre a genre) ... Jött olyan hír, hogy szeptemberre kint lesz, nem várnak N7-ig vagy az új konzolokig. Kb 5% esélyt adok ennek, de akár még igaz is lehet.
  • Mephike
    Elsőre ez volt betervezve nálam is! :)
    Csak szembejött ez az LG és pofátlanul olcsón adta magát, szóval nem tudtam kihagyni.
    Közben végére értem a Ghost of Tsushima-nak, meglett a platina is. A játék lenyűgözött, kétlem, hogy valaha is elfeledném.