121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Abból nekem is elég volt egy időre. Mondjuk én egy másodpercet nem játszottam vele,és nem is szándékozom.de hogy ez hogyan kapcsólodik a driveclubhoz azon kívül, hogy mindekettőben autók vannak? Mert a hasonlóságok listája ezen a ponton véget is ér hálisten. -
Hát én NFS-ed már unom. :D
Bornout és Split/Second tetszett mostanában mint arcade...ez a sima NFS nekem már nagyon nem kell. :S -
Kifejezetten jó volt ez a rész, nekem nagyon bejött, amit elég rég nem mondtam NFS-ről. Talán a The Run volt az utolsó értékelhető NFS a Rivals előtt mostanában. -
NFS-ből ne is legyen több. :D -
nekem a környezet tetszik inkább, itt annyira talán nem látszik de a régi gameplay-ben ami volt nagyon durva, izsonyuan jól nézett ki az egész város, az utcák-házak minden...nem beszélve a karakterekről. -
Most egy ideig nem kell autós játék, NFS Rivals racer meg cop karrierje elég volt egy időre :D -
hogy 2 ülés van rajta, nemtudom, csak tippeltem. :D -
Meg jöhetne már a driveclub. Vagy legalább release date,. -
A füst, és egyéb effektek nagyon ott vannak, az biztos. -
jah de nagyon hasonló a stilus, a szinkezelés. ez a feketés-sárgás.... -
Hogy használna már egy motort? :) -
Teljesen külön motort használ a 2 játék. -
Érdekes, ez nagyon szép játék, és a legérdekesebb hogy szerintem szinek terén olyan minha a Killzone-ból mutatnának képeket.
Az egész grafika hasonlit rrá, valszeg lehet 1 motort használ.
De nagyon kemény a változás a 2.rész óta
Pedig a 2. rész is szép volt. -
ááh de beteg lesz ez, csak lenne már március!! -
-
Az automatikus mentés jelenleg nem jól működik. Vagyis inkább hektikusan. Szóval azt nem célszerű használni. -
Áh, köszi az infót! -
Amíg nem javítják ezt, egy share gomb duplaklikkel mindig tutira el tudod indítani a rögzítést. -
Nekem a Share abszolút nem úgy működik ahogy kéne. Játszok 1 órát, majd mivel pl Rivals-ban baromi szép menetet futottam az utolsó 10 percben megnyomom a Share gombot, erre azt menti el, hogy lépek be a játékba, intro minden, tehát amikor elkezdtem 1 órája, és nem az utcsó negyed órát... kicsit bosszantó. -
ok.
tehát akkor ma nekiállsz és lősz 1-1 képet a share gombal és a hdcpkillereddel és összevetjük - jól értem? :D -
Egyébként a share gomb lenyomásakor látott képet menti, vagy amikor megjelenik a kis fényképezőikon? A kettő között 1mp eltérés biztos van. -
De ezek csak feltételezések. A gyakorlati működés erre utal. -
Ha esetleg figyelhető is, mire a játék tudomást szerezne, már elmentődött a kép. A rendertarget a rencernél van, mert ő át is méretezi azt a játéktól függetlenül ha kell (közvetítés közben beküldheted msg/cset módba, ilyenkor a játék képernyője egy kisebb ablakba kerül).
Kéne lőni egy sdk-t, belebújnék viccbű :) -
és gondolod a share gomb nem figyelhető a játék régetben? ill. pontosan mit mentesz ki a share gombal? az aktuális framebuffert?
nincs ps4em, azt se tudom h kell elképzelni: mi történik amikor megnyomod a share gombot? -
Szinte biztos, hogy ez nem figyelhető. Egyáltalán semmit nem tudok a sw felépítéséről, de nagy összegű tétem van, hogy a rencer és a játék izolált virtuális rétegen fut. -
naezaz, már mindenhol "fotómódot" vizionálok ;)
nem csak az itteni képek - én tényleg el tudom képzelni, h a gomb lenyomását a dev figyeli és amikor megtörtént, "szépít" egy kicsit a képen :)) -
Nem teljesen értem a kérdést, vagy hogy miért ne lőne, de persze :)
Vagy az itteni, szinglikampány képek miatt? Azok szándékosak, és nem is egyszerű előállítani, mert az options gomb megnyomására felhúzza a dofot, és kb 1/10-e sec mire bedobja az options layert, namost azt a tizedmásodpercet kell elkapni a sharegombbal. Normálban ott is lenne hud, meg 1:1-es lenne, csak menőznek a gyerekek :) -
ha az is lő hudostul, mindenestül, valódi 1:1 képet, dehogynem!
(én már permanensen belőttem a kis killert, de azóta csak pc és boxon játszás van... remélem nem függ össze :D ) -
Dehogy adtam el! Deeee az rohadt bonya. Most tegyek kártyát a pécébe, meg még azt is baszolni...Nem jó ha szimplán lövök a ps4-el? :) -
Ezer lényegesebb elem van, amire azt a rengeteg(!) erőforrást el lehet "költeni".
Halál a tressfxre! -
mondanám, hogy shotolj buzgón, de eladtad a hdcpkillered, buzgón! :PPP -
Jöhetnek a tippek, hogy lehet minél gyorsabban kiszedni őket :D -
Lezs igen -
A Resogun végre masteren is lepörgött. Jöhetnek a KZ multi trophyk. :D -
Majdcsak megérkezik.
Egyébként ha valakinek szüksége lenne még ilyen kupakra, szóljon, nekem 5 pár jön, abból jut másnak is :) -
Hát ez olyan mint az időjáráselőrejelzés. Nem írták, hogy mínusz negyven lesz Budapesten, és nem is lett! :D -
Valamit csak jelent, mert tizedikéig valóban nem érkezett meg :D -
Semmit nem jelent. A feleségemnek rendelt telefontoknak jan20-tól volt a várható érkezése, és már ki is dobtuk, akkora retekszar volt :D -
Estimated delivery: 10.jan 2014 - 31.jan. 2014 (nálam legalábbis) -
Jó lenne majd ha dobnál egy nevet is a címed mellé psn-en, mert lassan aktuális lesz a szilikonkupak. Remélem :)