121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Én meg úgytudom megy az neten is. Talán. Remélem :) -
A remote play tudtommal csak akkor működik, ha egy hálózaton vagy a PS4-gyel... :) -
Volt már vitám, ps3-al próbáltam is, de azzal elég gány volt a képminőség is, meg alig volt cím, ami támogatta. Anno ki is pörgettem a címeket ami érdekel, ezért adtam el. Most megjött a kedvem, irodából péesnégygémelni fasza lesz. -
PS4-en frankó a remote play.Mint írták,a hátsó tapipad helyettesíti a ravaszokat.Nagyon kényelmes és ritka a véletlenül mellényúlás dolog.A képminőség csodálatos,de lehet skálázni ezt is ha gyengébb a neted akkor kicsit lejjebbveszed a képminőséget és jobb lesz cserébe mosottabb.Ps3 on ne is próbálkozz a remote play-el,mert elnézegtheted a menüt és ezen felül van 20játék ami támogatja.Mind ilyen pici,telefonra való szarság,talán a SHadow of the Colossus az ami jó játék a témában.Ps4 hez viszont ajánlós a dolog,feltéve ha mondjuk fekve,handhelden szeretsz játszani.Eléggé magas az élményfaktor egy olyan pici gépen,szarás közben ps4-es játékokat nyomatni.
Ajánlanám mellé egy ps plus előfizut(bár ha van ps4 ed és multizol akkor eleve van is).Ha tényleg olcsón tudsz szerezni akkor vágj bele,max eladod és nyersz rajta. -
Este egy black velvet és killzone multi kombó? :D -
Ja és kösziek! Asszem ráröpülök egy kz bundlere, most geciolcsón hozzájutok úgyfest. -
Nah, zsír. 25 megám van főfele tizenpinggel újabban, szóval annyira nem téma, hogy net vagy lan. -
Lehet konfigolni, a ravaszok killzone-ban a képernyő alsó sarkaiban vannak. A hátsó touch pad 4 részre van osztva, oda is lehet bindelgetni, pl L3, R3 gombokat. Távolról neten még nem próbáltam de otthoni hálón perfekt. -
Képminőségről bővebben: kisebb a felbontás ugye, de a kis kijelző miatt ez annyira nem gond. Szarabb wifi jelnél néha kockásodás, de ez már csak akkor volt tapasztalható, amikor messze voltam a routertől. -
A képminőség ok volt, a ravaszok meg azt hiszem hátul touch részen vannak megoldva, de ezt ő tudná megmondani. :D Resogun-ban egyszer sikerült bombáznom vele. -
Ami érdekel: megoldás pl. a ravaszok hiányára, képminőség. -
én Deep-nél próbáltad wifin, ott kurvajó volt. A távolabbi része engem is érdekel. -
Leginkább az érdekelne, hogy neten keresztül milyen. -
Aki használja a remoteplay, pár szóban ecsetelje már milyen lett a ps4-en. Lehet, hogy vennék egy vitát emiatt. vagyis majdnem vettem, de ha jó, lehet, hogy ráállok a témára. -
Ja a co-op pályákra én is kíváncsi vagyok nagyon. -
szerintem nekem lesz,amint kijön az első DLC -
heady #5054 Valakinek van season pass-a KZ-hez? A coop resze eroteljesen erdekelne, azert be is ruhaznek ra akar. -
3 hét kz multi kihagyás után toltam megint pár kört. Hát ez bizony még mindig kibaszott jó :)
Olyan szinten adja találatokat főleg bf után, hogy... grafról meg ne is beszéljünk. -
Store-ról lazán beszerezhető, bár sok értelmét nem látom, kb a PC-ssel egyenértékű. -
Injustice megvan valakinek? Itthon nem nagyon láttam. -
heady #5050 Megvan mar a Fifa is, ha valakinek van kedve jatszani, vegyen fel :) -
Utállak, sg-motor. -
Na pont ez a bajom..szóval ez már ígymarad. -
Easy-n esetleg le lehet nyomni párszor, bár az már inkább munka, mint szórakozás.
Ha az ember a platinára hajt, akkor eleve meg is kell mindnek lennie, valamint a time attack és arena módokhoz is erősen ajánlottak. (utolsóhoz szerintem ultimate form kell, annyira rohadt nehéz :)) -
Easy-n esetleg le lehet nyomni párszor, bár az már inkább munka, mint szórakozás. -
Ezt eléggé elcsesztem anno. Most ha nem baseknackel akarok nekimenni a veryhardnak, akkor el kéne kezdenem normálon pörgetni előtte :( -
Én normalon kezdtem, már 3x végigátszottam, de még mindig hiányzik 3 gyémánt :D (és nekem még az asszony is gyűjtögetett jócskán a Knacks Quest-tel)
Ezzel párhuzamosan hardon, külön mentési slotban, massive knack-kel nyomom. -
Ha totál új játékot kezdesz, más nehézségen, nullázódnak a kristályok, kütyük (de az unlockolt knack-formok megmaradnak és kezdheted azzal az új játékot) és minden láda ott lesz ismét. (a tartalmuk mindig random, ha felveszed a talált cuccot, akkor abban az adott walkthroughban az a láda már kilőve)
Az összes kristályt csak úgy tudod összeszedi, ha egy bizonyos játékot többször egymás után játszol végig ugyanazon a nehézségen, egy végigjátszás után Continue-t, nem pedig New game-et választva. Ilyenkor az előző wt-ban összeszedett kristályok, kütyük megmaradnak. -
Jaigen, azt néztem, hogy azokhoz még kellenek ládák jócskán. Ha folytatom új játékkal, akkor újra ott lesznek a ládák? -
Majd kiderül:D A különféle knack-változatok is tudnak még csavarni a helyzeten :) -
Túl sokkal nem lehet nehezebb :D -
Egyből ugrasz a very hardnak, vagy pihenteted? :) -
azigaz. -
PS3 meg box 7-8 éves konzolok. Ez meg 2 hónapos. Wii Unál is fagytak gamek sokáig amikor kijött. Majd FW frissítéssel orvosolva lesznek ezek a hibák. Nagyon friss még a dolog. Amúgy meg nekem 2* crashelt BF a 80+ óra játék alatt, a többi játék meg egyszer se. -
Most lett vége a Knack-nek. Hardon. Kőkemény volt helyenként, az tuti. És mocskos hosszú. Ez a játék egy nagyon jó kis oldschool ügyességi, platform, beat'em up játék, értem miért nem tetszett a sok parasztnak. Mert itt még játszani kell, nem viszi végig magát a játék, mint ahogy az mostanában divat. -
azé' ez a crash elég durva, h ilyen gyakori - mindenkinek volt pár :))
(ps3am évi egyet fagy, box dettó, felidézni se tudom őket, h mikor mivel volt a gond - nem kéne ebben visszalépni :/ ) -
ott tuti a főnök bátyjának a cége melozik, érinthetetlenek tuti - évről évre nagyobb sz*r és sehósemmi :(( -
Nálam a Rivals crashelt kétszer is. Elég durva, hogy megy a gyanútlan ember, és hirtelen kék képernyő, crash... :D De legalább nem idegeskedik az ember a resettel :D -
BFbe az első hónapba ezt a crash reportot minden körben látták az emberek legalább 2* :D
Még jó hogy nem fagy már konzol, hanem simán csak crashel, mert szerintem BF tönkretett volna jó pár gépet :y -
Fasza... :D Nekem aztán kell 3D, 3Dtv nélkül :D