121495
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
végülis ott lesz a meghajtó nélküli digit PS5, gondolom azt állítják majd pariba az XSS-el, de fixen nem lesz +1 modell sztem PS5-ből (egyelőre..) - bár arról se tudom elképzelni a 300 USD-t :) -
Tényleg így fog kinézni az XSS? Azt hittem kis kocka lesz, azzal egy fokkal jobban nézne ki, ez eléggé butácska külső így. -
Mind a kettő nagyon alacsony ár. Ha ez valós, akkor a Sonynak lépnie kell. -
adom az indukciós főzőlapot:DDD elég okádék, tükrözi is a budget mivoltát :D
mondjuk ez szép move lesz MS-től, mert az árcédula miatt sok helyre el fog jutni, aki esetleg kocagémer vagy nem teheti meg, hogy drágábbat vegye meg - kívácsi vagyok, hogy SONY mit ugrik erre, de én kétlem, hogy egyből egy Slimmel indítanának a "fat" mellé ők is..
így viszont tényleg az lesz, hogy idei BF-en ~20-30k-ért megy majd a One S, hogy kipörögjenek.. :D -
Tegnapi leak, hogy az XSX és XSS is november 10-én jönnek, 499$ és 299$-s áron. Erre már illene valamit lépnie a Sonynak is :)
-
Elméletben 2 hónap és megjelennek az új gépek. Mi a terv a kasszáknál? Feldob a pénztáros egy kockát, hogy ennyi lesz? Mi a tarkafasz történik itt? -
TomStorm #110112 Én ott már azt mondtam kb 10.percnél hogy ezt kösz de nem -
Prof William #110111 De legalább van benne mikrotranzakció. Az is valami. :) -
TomStorm #110110 Ettől félek én is hogy Gotham Knights szintén erre a sorsra jut mint ez a szar Marvel v.mi.
Nekem utóbbi évek egyik legjobbja volt Arkham Knight de ettől hogy gyakorlatilag eltemették Batmant és mutattak egy szinte ugyanolyan gameplayt mint ez a fos Avengers hát ezt gondolom sajna -
+1, már az első trailerből üvöltött, hogy egy nagyon max. jóindulattal egy 6 pontos gagyiság lesz, ami még a Marvel vérfanokat sem tudja majd meghatni - szar, még a gameplayt pörgetve se bírtam végignézni.
egyedül azt sajnálom, hogy Crystal Dynamics erre cseszte el az idejét egy értelmes Tomb Raider vaaaaaagy Soul Reaver reboot fejlesztése helyett :D
persze ettől még valakinek tetszhet illetve élvezheti, de messze-messze nem egy Arkham/Póki szint :(
btw, ha már Arkham; a Gotham Knights-tól se várok sokkal többet jövőre... :)))
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.09.07. 21:45:35 -
Nekem az a fura amikor rápróbálkoztok ezekre a vackokra, amikor minden bemutatóról üvölt a középszer. -
CptFlint #110107 A demo alapján én is ezt éreztem, de úgy néz ki a teljes sem lett jobb.
-
Legendrush30 #110106 Kb 3e ftot ér a béta alapján. Annyira semmitmondó és buta a karakterek között sincs nagy különbseg. Egy vezetett cső játék. -
Nagyon nyomott áron kellene adniuk, nekem meg üres backloggal kellene rendelkeznem. Nem valószínű hogy valaha is játszani fogok vele -
Igen, a gameplay videók engem sem győztek meg, annyira nem élem az ilyen agytalan beat em upokat, a Marvel Ultimate Alliance-nél is vártam 2-3 óra után, hogy vége legyen, mert ráuntam. Lehet akciósan majd behúzom, de ez a 20k körüli ár nekem soknak tűnik érte. -
Nem akarok ünneprontó lenni, de nálam biztos ki fog maradni a játék, max akkor veszem meg, ha féláron árulják. Szeretem a szuperhősös dolgokat, de ez a játék eléggé kevésnek tűnik számomra. Gondolom néztél már ingame videót a játékról, ha nem, akkor mindenképpen nézzél! Számomra eléggé favágásnak tűnik, ami benne van. De cáfoljatok meg, én lennék a legboldogabb, ha ez a játék jó lenne, és csak nekem tűnik gyengusznak. -
Bár rég nincs itt sajnos, de Gero nyomja, ahogy láttam ps-en. Engem a béta nem győzött meg. -
Egyébként innen tolja valaki a Marvel's Avengers-t? :D Csak mert fontolgatom, hogy megvásárolom.
-
Evoluti0N #110100 Aki nem játszotta végig az epilógust, az nem játszotta végig a játékot. Nincs mit ezen túlkomplikálni. -
nincs kozapor emoji xD
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.09.06. 23:00:23 -
Prof William #110098 Fura. Nem is emlékszem olyan játékra amit ne vittem volna végig PS4-en.
Ha már megvan akkor végig viszem. Bár én csak olyanokat veszek, ami 100%-ban érdekel. -
Az RDR2-nél az epilógust már nem mindenki játsza végig, a játéknak meg nem ott van vége, ahol a sztorinak vége van, így ez az adat torz. -
Legendrush30 #110096 Ez egyáltalán nem gond az viszont fura ,hogy top címeket a vásárlók fele vagy egyharmada visz csak végig.... Ezek szerint (én biztosan) többet költünk játékokra mint kellene :D
Persze vannak kivételek pl a CodMW kampányába vele se néztem még a multiban meg már van vagy 100 órám . -
A Day Gone nagyon jó volt! :)
Ebből is látszik, hogy mennyire másként látunk játékokat. -
Legendrush30 #110094 shaddam,mucsácsó,
Igen a RDR túl vontatott. A DS meg nem próbáltam ,de ajánlották már többen is.
Days Gonet én is megbántam :( -
ahhoz kellett volna még egy ~10 óra türelem, hogy elkapjon :( :D szal érthető.
chapter 4-en énis valamiért abbahagytam és eladtam, de már bánom, mert amúgy kurvajó volt.
@Legendrush30:
igen, DS túl hosszú és embertelenül unalmas, ezt én csak igazolni tudom :D (várom a virtuál kőzáport többiektől)
de azért számomra meglepő, hogy az emberek 70%-a igazolja ezt :D
Days Gone szintén egy eléggé gyenge PS4-ex, szerintem. -
RDR2-ben talán 5 órám van. A gen egyetlen első napos játékvásárlása számomra amit mocskosul megbántam -
Legendrush30 #110091 Volt egy érdekesebb adat is a héten:
Ps4en a köv játékokat hány százalék játszotta végig ?
The Last of Us: Part II - 58 százalék
Final Fantasy VII Remake - 53,3 százalék
God of War - 51,8 százalék
Marvel's Spider-Man - 50,7 százalék
Uncharted: The Lost Legacy - 50,3 százalék
Detroit: Become Human - 49 százalék
Ghost of Tsushima - 38,2 százalék
Horizon: Zero Dawn - 34,5 százalék
Days Gone - 34 százalék
Death Stranding - 29,3 százalék
Red Dead Redemption II - 28,6 százalék
Ezek szerint a Death Stranding és a RDR2 vagy túl hosszú vagy unalmas esetleg jatszhatatlan ? Mondjuk én is abba hagytam valamiért a RDR2-t kb 80%on. -
áh, bele se szállok inkább, csak hatalmasnagy +1 :D -
“Egy felmérés szerint az Xbox-játékosok a legtoxikusabbak...”
Ezen mi a meglepő? Amikor maga a platform-holder is mérgező a játékokra,,, -
Ez mindenkinek a saját döntése. Nekem van egy Próm meg egy X1X-em. Még mindig nem döntöttem el, melyik új kell inkább, de valószínű a PS5 lesz az. Akkor az X1X-et megtartom GamePass-ra, majd a Flight Simulator miatt veszek később egy XSX-et.
A Prót nem adom el, jó lesz az néha kicsit Bloodborne-ra, meg bedobjuk a hálóba tartalék gépnek. -
Engem érdekelne. Pont most kezdtem nemrég megint vele egy próbát, de ha jön a nextgen verza, megvárom vele, és letolom mindenestül megint. Már végigtoltam vagy háromszor kiegészítőkkel együtt, de már vagy 2 év is eltelt az utolsó óta, így lehet szívesen nyomom majd, ha villant egy fasza technót. -
Ezeket a számokat álmodtad? -
Lehet, mire ideér, annyi lesz. Mi itt a keleti végeken mindig szopunk, ha dollárból forintba kell váltani. Plusz áfa. -
MrAndree #110084 Miért lenne drágább mint az új Xbox amikor ráadásul elvileg kicsivel gyengébb is? -
850 dollár? Aham. Nem.
Mármint nem lesz annyi. Borítékolom az 550-600 árat dollárban.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.09.04. 19:51:13 -
Legendrush30 #110082 Pont ezen gondolkodtam ma... Van Xbox,PS,PC,és Nintendo 2dsxl is itthon. Mekkora összeget lennék hajlandó költeni egy köv gen konzolra ezek mellet ? És rájöttem ,hogy biztosan eladnám vmeik konzolt előtte ,de még akkor sem koltenék 100k-nal többet. -
JonasSandor #110081 Na fel kell kötni a gagyát aki venni akar ps5-öt. 260 ezer jó magyar forint lehet, ha az xboxot 220 ezer jó magyarért árulhatják. -
jha, a szándék értékelendő és tök király, hogy free update, de nem hiszem, hogy annyira sok embert mozgatna meg... már totál ki lett maxolva a W3, még egy elég erős második hulláma is, amikor jött a Netflixre a sori :D -
Hát majd ránézek a szebb graf,RTX miatt, de nem hiszem, hogy túl sokat akarnék még vele játszani, miután majd 200 órával kimaxoltam a kiegekkel együtt :)