121496
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Na most ezt úgy értelmezed, ahogy akarod, de én pont nem úgy értettem :D -
hozzáteszem, nálam is egyértelmű, hogy melyik platform a befutó - de ha nem érdekelnének az exek (bár számomra ez továbbra is felfoghatatlan, hogy valaki gamerként kihagy ekkora címeket, mint amik SONY-exek voltak bármelyik genben), és PC-m se lenne, akkor én is elgondolkoznék akár az XSX-en, mert ár-érték arányban tényleg brutkó deal a GamePassal, pláne hogy egy PC esetében már csak az RTX 3070 ~200k lesz, és még akkor egy további bő 150-200k+ hiányzik a többi hw-re... :D
mindez pár évre.. de igen, PC sose vót pariban a konzolokkal :)
ettől függetlenül nekem kuka a box :P -
amúgy jah, ezt jól írta lwb, mi (legalábbis szerintem a többség itt) megvesszük akár 600+ért is - de eléggé jó eséllyel, nem mi vagyunk a SONY célközönsége illetve motivációja(még ha tudná és érdekelné ez a tény... :D), hanem hogy minél több háztartásba kerüljön be a PS5, és azon minél több szolgáltatás/tartalom keljen el - ehhez bevállalják akár még a veszteséges előállítást is (ahogy ez PS4-nél is történt), de a szerintem javarészt contenttel dől be hozzájuk a valódi bevétel, pláne első pár évben..
szóval de, az az 50-100$ rengeteget számíthat, főleg annál, aki "laikus" a témában... anyuci-apuci karácsonyra miért venné meg az "ugyanolyan" xboxot, ha a PS5 ócsóbb? :)
PS3-mal anno pont elmérték a faszukat, mert drágább volt, mint az X360, meg is lett a böjtje.. -
jah ez más, ezernyi példa van mindenre, én nekem is több platformom van, értelek, de most főképpen azokra gondoltam akik választás elé kerülnek, és tudják, hogy jön sony gépére ez meg ez az exclusive, az inkáb vár leárazásra, nem vesz egy xboxot csak azért mert az 100 dollárral olcsóbb. Érted gondolom mire célzok.
Most az hogy itt meg a világba sokan vagyunk pc+ps vagy pc+ps+xbox tulajok, az megint más hozzáállás, de sokaknak választani kell és előre vásárolnak, jóesetben ha van eszük persze.
Most ha te meg én meg páran 2 konzolt is veszünk az eladásokban 1-1=0
Vagyis a különbözetet azok adják, akiknek dönteni kell majd.
Nálam az Ex-ek miatt nem is kérdés hogy mit fogok venni majd.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.09.09. 19:33:02 -
Hát én ebből a szempontból teljesen más vagyok. Ha valami jó, azt megveszem mindegyik platformra és végigviszem, hogy összehasonlítsam. Egy rakás játékkal csináltam ezt: Fallout 4, Witcher 3, RDR2, GTA5 pl. -
Bárcsak megtörténne, nagyon meglepődne pár ember.
Megmondom őszintén én ha nem lenne exclusive PS-re eszem ágába nem lenne még 100 dollárért se azt venni hiszen nem érdekes a gép ára a Gamepass miatt, ezt akartam ezzel mondani, hogy más világ van, hiába drága egy xbox a gamepass miatt 1-2 játék után már 0-án vagy amit végigjátszol a Pass-ban és nem kell fizetned a játékok 99%-áért.
PS hiába 300 dollár, utána 20-25k egy játék....újonnan legalábbai.
Szerintetek én vásárolnám a cuccokat most a pass meg Xbox mellett ps-re ha nem lenne exclusive?
Szeretem a ps-t ezek miatt de bolond nem vagyok meg önnmagam ellensége.
Ezalól kivéve ha baráti köröd ps-en multizik és nincs lehetőséged cross-play-re, az megint más dolog.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.09.09. 19:24:20 -
Uhh, inkább ne jöjjön. Ha 200 dollárral drágább lesz a PS5, akkor a Sony bukja ezt a generációt. Te meg én megvesszük, a tömegek meg nem. -
Én azt mondom semmi gond.
Jöjjön az a 600-700 dolláros PS5 és majd visszatérünk rá az eladások után. -
Egy rakás volt 1080p xbox-on? lehet az indie játékok meg a néhány exclusive.
Tudom mert ezzel ment a sok meme, meg panasz neten akkoriban. Mindenki ezzel volt elfoglalva,ami ps4-en 1080p az xbox-on sokszor max 900p volt -
És te a sajátodra? :) -
Pontosan, vagy PC....
Multiplatformra a PS a legdrágább platform. -
Egy rakás 1080p volt az alap xbox one-on is. Day 1 megvettem, tudom. Pl. a Forza 5 (? ga jól emlékszem a számozásra), az ráadásul 1080p 60 fps. És egy rakás játék volt PS4-en, ami szintén nem volt 1080p. A tflops meg akkor sem jelentett semmit, ma sem jelent sokat önmagában. Erről a tflops cirkuszról a régi konzolos bit háborúk jutnak az eszembe.
A konzol ára meg igenis fontos szempont volt. Emlékezz a ps3-ra és a 700 dolláros árára. Riiiiiidge raaacer. Google-zd ki. -
Nem jól tudod.
Azért nyert mert nem volt 1080p meg 1.3 teraflops, ennyi....nem szabad túlmisztifikálni, ez gen erről szólt, teraflops meg felbontás,semmi más.
Jó meg pluszba ott volt hogy a kinekt, de senki le se kakilja a kinektet melléé, ha techben olyat villant mint az Xbox-x-el amit csináltak.
ma a konzol számokból áll, számokkal adják el, nem érdekel senkit az a +- 100-150 dollár.
gamepass-al meg elérte az Xbox hogy ha valakit hidegen hagy az exclusive ps-re eszébe ne jusson 21-25 ezreket fizetni a játékokért
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.09.09. 19:11:19 -
Legendrush30 #110188 Hát ez elég szűk látóköruségre vall. Tudsz erre linkelni esetleg egy közvélemény kutatást ? Bármi hivatalos adat ? Sonytol egy kimutatás ? Gondolom nincs.
Nagyon jó a PS ,de nem csak az exkluzivok miatt. Pl a közösség is érettebb . Már aki :D -
Ezt fogalmazd át, mert nem értem, mit szerettél volna mondani. Ha valakinek az erősebb gép kell, akkor Xbox series x-et fog venni, mert az erősebb, mint a PS5. Az árkülönbséget még nem tudjuk. -
Ugyanez fordítva....
Ha a PS 300 euro lenne, és nem érdekel exclusive valakit...
Akkor mi a fasznak venne ps-t? Xbox-on erősebb hardver! minden lófasz szinte ingyen van Gamepass-ban, nem érdekli senkit hogy mennyi az Xbox.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.09.09. 19:07:47 -
Nem. A mostani generációban azért nyert a PS, mert a MS a kezdetekkor elbaszott mindent, amit el lehetett baszni. TV-ről meg sportról beszélt kockáknak és nerd-öknek az xbox one reveal show alatt. Nézd vissza. Aztán jött a híres Xbox 180, a seggarc MS vezér beszólása, hogy akinek offline gép kell az vegyen xbox 360-at ... El sem jutottunk az exkluzívokig, mire a PS már elhúzott a fenébe. -
Az hogy melyik gépet veszed előnek mert annyi pénzed van meg hasonlók az nem reprezentál semmit. az a lényeg mikor valakinek VÁLASZTANI kell.
Ha nincs Exclusive és soha nem játszanál exclusive-al hiába 450 dollár egy PS nem fogod megvenni, mert minek?
A mostani generációba nem azért nyert a PS mert olcsóbb volt hanem ERŐSEBB, több exclusive volt....
Csak mert valami olcsó nem fogják megvenni, ha nem KELL nekik.
X360 is erősebb volt.
Xbox X igaz későn jött, de erősebb volt. Megvették, holott 40%-al drágább volt mint a pro
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.09.09. 19:05:01 -
Na megmutatom nektek milyen egyszerű:
1 - Kell az exclusive? Akkor nem érdekli az ár meg más milyen olcsó.
2 - Nem érdekli az exclusive, nem is veszi a PS-t
Ennyire pofon egyszerű.
-
Legendrush30 #110182 Dobjunk fel egy Swot-ot ! Ki ért egyet ? :D -
Még mindig nem értem hogy kapcsolódik ez az exclusive-okhoz. -
Ha túlnyomoan a techno kell valakinek, akkor leszarja milyen olcsó egy ps. -
Itt nincs senki. De nem is mi 15-en, akik kommentelünk ide számítunk, hanem a milliók, akiknek ez az egy játékgépük lesz otthon és a 3rd party játékok még mindig hatalmas túlsúlyban vannak az exkluzívokhoz képest. Szóval igenis le fognak mondani sokan pl. a ND vagy a SP 1-2 játékáról, ami kijön / generáció, cserébe olcsóbban kapnak egy gépet, amin fut minden, amivel a barátaik játszanak: CoDok, Fortnite, Overwatch, Division, Destiny - ezek nextgen kiadásai, új részei stb. -
Mivel nem értesz egyet? -
Legendrush30 #110176 Nem értek egyet veled. Nekem mindkét konzol már használtan lett vasárolva és laikuskent az ár döntött az Xbox mellett. Psem csak később lett. Azt ne felejtsük el ,hogy a legtöbb vásárló nem hardcore user. Nagymama ,nagypapa ,apuka ,anyuka ,testvér is bemegy a mm,euronicsba és konzolt vesz karira márpedig akkor nem az exc fog dönteni hanem az ár.
Egyébként a mostani jatek felhozatalt elnézve az Xbox jobban megéri főleg az és passos ulitmettal.
Rengeteg ismerosom van volt aki 3 játék vásárlás után azt mondta jó a PS ,de nincs pénzem havonta 3aplusz játékra. -
Nem értem MIÉRT HISZI bárki hogy a Sony-nak bárki alá kellene mennie, ennyi brutális exclusiive-al?
Miért kéne alámennie az Xbox-nak nem értem.
VAN itt valaki, aki 100 dollárral drágább vagy 200 dollárral drágább PS5 miatt Xbox-ot venne?
Van itt bárki?
Hát ha exclusive-okakl akarok játszani PS-en akkor tökmindegy mennyit kérnek a gépért, kifizetem.
Akit meg hidegen hagynak ezek a címek, az eddig se foglalkozott sokat a konzollal.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.09.09. 18:46:39 -
Legendrush30 #110174 Azért a contit nem gondolták túl :D
Minimum lett volna a ravaszok alá pakolt gyors gomb. Amúgy nekem az S szimpibb főleg ,hogy nem 4k user vagyok. -
Tényleg nincs itt gond. Vagy inkább gond SE. És ami még nincs az a dátum, nincs ár, nincsenek címek, és egyáltalán semmi nincs. Az egész ps5 launch egy médiahack.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.09.09. 17:56:19 -
MÉG?
Már volt eddigi is? Lemaradtam róla? Mi az eddig bejelentett megaton launchcím? A Spidey DLC, vagy a GODFALL? -
szerintem pontosan ez várható, pont ezt írtam az imént :) lehet, hogy emiatt is vártak, aztán majd "jól" alávágnak ennek az árnak (mínusz 50-100 USD, ami 1-2 játék ára, de ez már sorsdöntő lehet sokaknál...)
gondolom erről mehet/ment a tanácskozás azért náluk is, de meglássuk:)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.09.09. 17:32:40 -
hát szerintem így már esélyes a $449, a digitre meg a $349 - de mostmár hamarosan kiderül :D
de az fix, hogy SONY-nál vakarják a fejüket most picit... meglátjuk :) dehát úgyis jön a még nembejelentett megaton launch cím, úgyhogy nem lesz itt gond
-
Elképzelhető az, hogy a PS5 lemezmentes változata bemegy az XSX alá, a lemezes változata meg fölé lesz kalibrálva? Ezzel így meglenne a "fegyvertény", hogy olcsóbb az ára, mint a riválisnak? -
Teljesen jó ára van az X-nek. (persze áfa nélkül még jobb lenne:D) -
-
Mindegyik gyártó bukik a konzolon. 500 USD-ért és 700 USD-ért is buknának. A kérdés, hogy mennyit tudnak lenyelni úgy, hogy még megérje a nap végén a 3rd party játékokból és az exkluzívokból. -
Legendrush30 #110165 Ezen mi lenne a vicces ? Ha van egy csöpp eszük vártak eddig és olcsóbban adják a pst még ,ha buknak is rajta bízva abban ,hogy az exkluzívkkból visszajön a pénz -
Csütörtökre pletykálták redditen.
Kurva nagyot röhögnék. Az xbox community odáig meg vissza van most, hogy lesz occsóxbox. A Sony bekúrna egy 450 dolláros árat a PS5-re. :-D -
A válságtanácskozás időbe telik. -
Megkapjuk a héten szerintem. -
Akkor most már tényleg nincs mire várnia a Sonynak, UGYE?!