121497

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Kandurex
    Stilizált kamuzás nem, nem, bár voltak benne részek, ami átjöttek és tetszett,,..de ez nem AAA, tehát nem. Ennyi.

Most meg a disznó álarcos vergődés megy, instant skip!
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.09.10. 21:36:11
  • n000rbi
    Nézem én is a streamet, láttam, hogy indiai csapat csinálja. Egyébként a közvetítés elején az első montázsban megesküdtem volna, hogy a Warrior Within-féle herceget láttam futni és azt hittem mindhárom részt remake-elik. Mindegy, majd nagyon olcsón talán.
    Az Immortal nem rossz, bár nekem túl fortniteosan jópofi.
  • Kandurex
    Elég ránda...2021-be? Vagy mikor jön, ez száni.
  • Seth
    Rábízták egy kis csapatra. Látszik is rajta, kb semmit nem változtattak rajta, csak kapott egy erős ráncfelvarrást. Az arcokat azért illene már jobban megoldani, nem ilyen fából faragott ,üvegszemű babákat alkotni.
    Az Immortal viszont nekem nagyon tetszik
  • n000rbi
    Hű, ez a PoP remake elég gyenge...
  • Tikal #110236
    Itt nem sokan, de a topikon kívül milliók...
  • Ulthanito
    Valamin játszottam vele, az tuti, egy nagy vár előtt kezdődik, valami lépcsőn kell felmenni, de már ott támadnak a faszparasztok, aztán rögtön balra fordulni fel, egy szűk lépcsőn, fel valami várfalra.

Erre emlékszem. :) Meg hogy kurva ronda volt.
  • Ulthanito
    Nem kérdeztem, de most megkérdeztem.
  • darkSectorxxx #110233
    Ej de rafináltak a Sony-nál...
    Bebiztosítja magát későbbre.
    Most az exclusive-oknak ez a PS Studios logo jár...

Vagyis nem merik rárakni, hogy Only on PS5
    Valszeg az évekkel későbbi PC-s portok miatt....
  • Seth
    PSNow-on talán fent van/volt
  • n000rbi
    Ezt most nem értem. A Demon’s Souls-sal biztos nem játszottál még ps4-en...
  • mucsácsó
    hát, ha megmerik lépni a 449 USD/EUR-t, akkor 160k, ha nem, akkor 180k :D (a drive-os verza)

hangja az remélem örökli a PS3 Slim hangját, mai napig kb nem is hallani, hogy be van kapcsolva (igaz, mondjuk be sincs kapcsolva)

menünek én még egy XMB v2-t is adnék, a la PS3/PSP, csak fluid legyen, reszponzív store-ral, és ne fossa össze magát ha egy nagyobb játéknál megnyomom a PS gombot

engem a controller, ami nagyon érdekel, hogy ez a haptick feedback tényleg ennyire durván jó-e, meg a befeszülő ravaszokra :)
  • mucsácsó
    ámen! :) de akkor az valszeg ilyen semmibőljövő hír/post lesz, nem csinálnak külön eventet, mert akkor az már be lenne valszeg lengetve napokkal előre

DeS-t amúgy énse toltam sokat, ráadásul szerintem irreálisan nehéz kategória, meg engem idegesített hogy még egy szaros herbnek is súlya van, és lassítja a mozgásod :D de lehet kap majd egy újabb esélyt valamikor így - nade csak ezért nem vennék PS5-öt :(

a God of Waros kommentet meg meg se láttam inkább :DDD szerintem egy emberről nem hallottam még, hogy ne tetszett volna neki, dehát nyilván sose lesz olyan játék, ami mindenkinek kivétel nélkül bejön :)
  • Rage47
    ő amúgy mire tippel az árát illetően?

engem amúgy érdekel
    az ára
    a hangja
    a menü, a Store sebessége
    backward compatibility részletesen
    Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.09.10. 16:34:04
  • Legendrush30 #110227
    Mondjuk az se XD
  • Ulthanito
    Konzolboltos forrásom szerint holnap leplezik le a PlayStation 5-öt.
  • Ulthanito
    A Gears of War? Az nálunk se.
  • Legendrush30 #110224
    Mennyit toltuk rajt a Tekken 3-at. :) Elképzelhetetlen volt ,hogy lesz annál jobb játék a világon :D Pedig volt a Balatonparton az jatékgépes kiadása
  • Legendrush30 #110223
    Hát a God of War (lehet csak az agyon hypeolása miatt) nekem csalódás volt. Gyakorlatilag egy Tomb Raidert többre tartok. Persze ízlések és pofonok.

Én várok egy Detroit ,Igazi Spider-man (nem DLC) és Uncharted folytatást ,de egyik sem lesz. De ha pl GTA csak Psre lenne akkor lehet már nem izgatna annyira az ár. De mondjuk nálam egy GOW nem veszi fel a versenyt egy Forzával.
  • Ulthanito
    Jó lesz ez nekem, mivel nem játszottam vele egyik konzolon se. Ja, de. 10 percig a 4-en, de olyan ratyadék volt, hogy letöröltem.
  • Ulthanito
    Ne ferdítsd azt, amit mondtam. Irreleváns, hogy mennyire jó egy 15 milliós eladás abból a szempontból, hogy az a teljes bázis elenyésző százaléka.

Másrészt nem igaz, hogy day 1 az exkluzívok miatt vesz bárki is konzolt, Én sem azért veszem majd meg, ráadásul nincs is konzol exkluzív játék egyik platformon sem, nem is lesz még vagy 2 évig!

Tehát amit írtam, az igaz.
  • lwb
    Nem tudom, mennyiben tér ez majd el az eredetitől. Az PS3-on rongyosra játszottam, annyira, hogy az egész souls-mániát kiölte belőlem, mielőtt még a Dark Sould kijött volna. Még a bloodborne sem tudott lázba hozni, van benne vagy 3 óra játékidőm.
    Szerintem kihagyom.
  • Rage47
  • Kongy
    God of War 2 már kijött 2007-ben.
  • Prof William
    Én egy God of War 2 bejelentésre várnék. Ha azzal jönne a PS5 még meg is venném az első nap!

De így majd max akkor ha kijön a GOW 2. De akkor viszont mindenképpen!
  • CptFlint
    Már, hogy lenne tévedés? A day1 vásárlók az exclusiveok miatt veszik a gépet. A bizonytalanok látják, hogy sikeres a gép, még ha fingjuk sincs miért, s ezért ők is ezt választják. Majd az alkalmi játékosok is jönnek, mert a haverok ezt vették. Láncreakció. Óriási szerepe van az exclusiveoknak az adott gép sikerében.
    Le lehet fitymálni a teljes bázis számaihoz viszonyítva azokat az eladásokat, csak nem érdemes. Azok a 10-15 milliós eladások tudod milyen hatalmas számoknak számítanak? A multiplatformok többségének számtalan gépen együttesen sem jön össze. Összetennék a kezüket ilyen eladásokért.
  • mucsácsó
    Tegnap volt 25 éve, hogy kijött a PS1 USA-ban :) HB! - 1995.09.09.
    azért illett volna egy bejelentés tegnapra :(
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.09.10. 10:43:29
  • mucsácsó
    Amazon Australia lists Demon’s Souls remake, Destruction AllStars, Returnal, and Sackboy: A Big Adventure with new details, box art, screenshots

mondjuk sztem ratyi kicsit, de elvileg not final:D meg végülis nemlényeg :)
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.09.10. 10:35:42
  • Ulthanito
    Illetve, ami még szintén ezt támogatja, hogy a PS4 tulajdonosok döntő többsége rá se nézett az exkluzívokra. A 115 millió konzolból eladtak max 10 millió GoW-ot, 15 millió UC4-et, vagy valami hasonló.

Azaz, a konzolt birtoklóknak nagyjából csak 10%-a veszi az exkluzívokat....A többi 90% le se szarja.

Tehát a nézet, miszerint PS4-et az exkluzívok miatt vesznek az emberek, az óriási tévedés.
    Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.09.10. 09:46:47
  • Voltan
    Pontosan. Az átlag konzol vásárló amúgy is Fifázni, COD-ozni, meg NFS-ezni akar, édesmindegy neki, hogy azt Sony, vagy Microsoft gépen teszi. Elég megnézni second hand oldalakon, hogy milyen pakkokat szoktak eladni az emberek, amikor árulják a konzoljukat mondjuk költözés miatt, a játékokkal együtt. FIFA, NBA, COD-és társai, meg pár autós dolog. Ja, esetleg bunyós cuccok, Street Fighter, vagy Mortal Kombat.
    Ezek mindegyike megjelenik kvarcórára is. A felhasználók többségét nem érdeklik az exkluzívok. Legalábbis nyugaton.

Meg persze a Nintendo az más téma, de az úgyis mindig kakukktojás :)
  • mucsácsó
    durva lenne, mert elég jól tudták akkor titkolni :D adná az ég, de valahogy nagyon meredek elmélet, meg kétlem, hogy 2 db soulsborne-nal küldenék csatába a PS5-öt (DeS remake-et nagyon rebesgetik, hogy launch cím lesz, meg állítólag tegnap felbukkant valamelyik Amazonon)
  • Ulthanito
    A megaton exkluzív attól megaton, hogy senki nem tud róla, hogy készül. :) Elden Ring ide vagy oda. :)
  • Ulthanito
    Itt a topikban vagyunk egy páran, akik kiplatinázták...Én vért szartam az első végigjátszással, de azért, mert az volt az első From-játékom. Azóta még 11-szer nyomtam végig, és több száz óra van benne koopban is, így bátran állítom, hogy kellő kitartással egy szuper élvezetes játékélmény válik belőle. Nekem a kedvenc játékom.
  • Kandurex
    Jó lenne, de az Elden Ring sem áll még sehogy.
  • n000rbi
    Dehogyis volt az, csak meg kell tanulni a játék szabályait és onnantól kezdve már az ügyességeden múlik.
  • Legendrush30 #110206
    Már az 1 is játszhatatlanul nehéz volt :(
  • Ulthanito
    A vásárlói magatartás, meg az egész világ azért nem ilyen egyszerűen működik. Megkockáztatom, hogy a jelenleg konzollal rendelkező felhasználók legalább 50%-a azt sem tudja, hogy mi az, hogy exkluzív játék. Kolléganőm nemrég vett egy PS4-et, azóta már 4-5 játékot nyúztak rajta, de még egy exkluzívat se. Tudod mi volt az első két játék, amivel játszottak?

AC Odyssey
    Red Dead Redemption

Azt se tudja, mi az, hogy exkluzív, pedig mondtam neki. Nincs ott se GoW, se Horizon, se Pókszar, semmise.

Mi egy szűk réteg vagyunk, a casual rétegnek bizony meg az számít, hogy mennyibe kerül. Ha 20 ezerrel olcsóbban kerül a fa alá a gyereknek a konzol, akkor bizony valószínű Xbox lesz.
  • Ulthanito
    Bloodborne 2! :)
  • Ulthanito
    Ha magyarázni kell, akkor mindegy.
  • lwb
    Hát igen, de 3070 nem kell azért ahhoz, hogy XSX vagy PS5 szintű teljesítményt kapj, ahhoz bőven elég a Turing magos jelenlegi generáció, amelyiknek zuhanni fog az ára az új gen miatt. Abban igazad van, hogy egy darabig szerintem sem lesz lehetséges olcsóbban vagy annyiért kihozni egy pc-t hasonló teljsítménnyel, mint egy next gen konzolt.
    Ehhez kell pár év azért, hogy olcsóbbak legyenek az alkatrészek (pontosabb: hogy jöjjenek ki újabb dolgok, amik miatt a régebbi vasak árai esnek)

That being said, ha kijön, veszek egy 3080 Ti-t. 3090 nekem overkillnek tűnik.