121497

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • mucsácsó
    na jön a SONY "válasza":

Watch Live: PlayStation 5 Showcase on Wednesday, September 16

HOPPÁ!!!!!!
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.09.12. 15:15:25
  • darkSectorxxx #110281
    Valóban sokaknak szar, de ti tudtok bővíteni ha akartok opcionálisan, én meg kiszedni nem tudok
  • darkSectorxxx #110280
    Ja olcsóbban, de akkor is minimum ilyen 100 dolláros árakról beszélünk...

És arra nem tekintve hogy még az 1tb is drága egy ssd-ben.

Ha 2 tb lenne azt egybe kellene beletenniük, ami sokkal drágább egyben.
    Vagyis nem 2x 1tb-os egység.

Xboxnál sem véletlen van hogy a külső egység csak 1 tb, az is lesz vagy 30k ha nem több
  • samsung123
    Rendben érthető ez az álláspont is, legitim. (valszeg a Microsofnál is igy gondolkodnak a vásárokról) Csak azt gyanítom eleve nagyobb tárhelyű géppel olcsóbban jönne ki, mint az alap tárhely+bővítő.
    De kíváncsi leszek mikor fogsz tárhely bővítőt venni hozzá. Majd jelzed meddig bírod 512-őn

szerk: az lehet neked és nekem gyors a neted, de kb a világ 90%ban szar...
    Utoljára szerkesztette: samsung123, 2020.09.12. 14:27:49
  • darkSectorxxx #110278
    Nézd csak:

1 TB PCIE SSD

Egy ilyet nekem ne tegyenek a gépbe pluszba, inkáb cserélgetem azt a 5-6 játékot letöltögetve a gépen, minthogy egy ilyet még rászámoljanak nekem....
    És ez még nmem is az az új ami a gépbe van és még ha az 1 harmad árát vezsem, akkor is 20k lehet nekik a gyártási ára.
  • darkSectorxxx #110277
    Értem, de basszus, a drive kivtele az direkt azért van hogy olcsóbban adhassák a konzolt. :D
    Persze lezs olyan majd hogy 2 kontrollerrel ugyananyni meg 3 játékkal egybecsomagolva, de az alap gépet kiherélni ez miatt szokták, sőtt, sokszor még le is csökkentik a hátteret.
    Mivel ezek már bővíthetők
    Xbox SS pl csak 512GB lesz.

És jól is teszik, mivel van lehetőség a bővitésre ne erőltessenek rám egy plusz tárhelyet, ha nekem elég a kicsi is nem játszok 36 játékkal egyszerre, gyorsa anetem majd letöltöm szépen
    nem kell + 1 terra ssd 20-30k-ért nekem.

Mert kb ennyibe kerülhet 1 terra PCIE SSD , mármint nekik, nem a boltokban.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.09.12. 13:19:12
  • samsung123
    Nekem nem volt ennyire egyértelmű, mivel 800-900 Giga se sok és dönthettek volna úgy, hogy digitális verzióban nagyobb a 2x akkora nvme, hogy ne legyen gond a letöltésekkel később se és ne keljen drágábban adni se a gépet, kompenzálja a optika hiánya az árat. Azok is lehet vettek volna digital veziót akiket ez tart vissza tőle (kevés lesz a tárhely), sőt a gépe szimmetrikussága is jobban tetszik nekik. Pont a billegőket nyerték volna meg. Hosszú távon a digitál verzió is több pénzt termel, mert nem létezik nekik a használt lemezes játék.
    Mert az Xbox series S-hez kapásból (vagy rövid időn belül) mindenki fog venni 99(?) dollárért kiegészítő nvme xbox dedikált bővítőt (1tb?), emiatt vásárláskor már 300 ból 400 dollár lesz, a PS5 digitál nagyobb tárhelyet tartalmazott volna ennek ellenére is, mégjobban a PS5 digitál verziót tüntetve fel vonzóbbak a billegőknél.
  • darkSectorxxx #110275
    Hát valjuk be őszintén, ezt eddig is tudtuk. :D Mert a lemezmeghajtót pont ez miatt veszik ki, hogy olcsóbb legyen. :)

Nekem max annyiban árulkodik ez, hogy szoftver nem lesz benne, vagyis egy demo, de az nem LEMEZEN, hanem előre telepítve, amit értelemszerűen törölni fogok majd.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.09.12. 12:17:13
  • samsung123
    Azért fontos a doboz tartalma, mert kiderült mindkét gép ugyanakkora tárhellyel érkezik, azaz nem lesz az optika meghajtó nélküliben 2x akkora tárhely. Emiatt nem lesz ugyanaz az ára a két verziónak. A digital edition olcsóbb lesz már biztos. Tipp: 450 és 400 dollára jósolom két verzió árát.
  • Seth
    Na nem mintha egy tartó lenullázna, ha már a gépre van pénze az embernek :D
  • mucsácsó
    az tényleg jó hír, igaz :) mondjuk azt még nem tudom, hogy állítva vagy fektetve használjam, mert jól néz ki mindenhogy :D
  • Seth
    Nekem annyiból tudott mondani újat, hogy a tartó, ha függőlegesbe rakod a gépet, benne van a dobozban. Korábban még arról volt szó, hogy azt külön kell megvenni.
  • mucsácsó
    nekem is nagyon várós lett, de az a 3+ év nagyon messze van :( remélem sikerül pluszba 1-2 csapatot felvenni maguk mellé, és azért jobban haladnak majd :)
  • mucsácsó
    Meglepő módon nem jött be a konzolboltos spanod jóslata a bejelentést illetően :( :D
    Amúgy jah, ez a doboztartalom aztán nagy leak, ezt mindenki tudta :D az egészből max maga a konzolok szériaszámai újak
  • Mephike
    Vicces, hogy az első videót azért rakták ki, hogy össze tudjanak toborozni pár fejlesztőt, és a videó hatására több mint 10k jelentkező lett :)
  • Ulthanito
    Ez jó kis cucc lehet. Kár, hogy három évet kell várni rá.

• Ulthanito
    Ez egy nagy semmi, ezt mindenki "tudta" eddig is. Én például nem vártam, hogy legyen benne egy kiló krumpli, vagy egy pár zokni. :)
  • AntiHero
    Na màr kikerült a PS 5 doboz tartalma is..jöhetne az àra.

box content
  • Mephike
    Csigavér, csak poén volt... tudom hogy gondolta, és ezt a kört már lefutottuk egyszer.
  • lwb
    Hosszútávon, azt is hozzátette. Meg meg is indokolta: a streamingben látja a jövőt és abban a google meg az amazon piacelső. És igen, tudom, hogy a stadia bukott, de nem is idénre kell érteni meg nem is jövőre. Még az is lehet, hogy nem is 5 éven belül.
  • Legendrush30 #110262
    Te mondod A én mondom B . Közel sem biztos ,hogy annak van igaza aki hangosabban vagy többször mondja.

Nem tudom nekem ez a V már sok. Minek lenne 3 fajta ? Ki tartja ezeket számon ? :D Jöhetne már valami PS hír is . Leginkább arra vagyok kíváncsi lesz-e digitalv és mennyibe kerül. Illetve be tudnak-e mutatni legalább 3 Exkluzívot ami érdekel is
  • lwb
    Reboot akkor, nem remake.
  • darkSectorxxx #110260
    Ja a táblázat készítője az foglalkozik vele.
  • Mephike
    Eléggé fake szaga van, de azért beteszem ide.
  • Legendrush30 #110258
    3 konzol van a piacon. A Nintendo mi szerinted kenyérpirító ? Ezzel pont ,hogy foglalkoztak hiszen ez egy összehasonlító táblázat.
  • darkSectorxxx #110257
    Mostmár nem feltétlen ugyanabban az irányba terjeszkednek, de gondolom érti mindenki miről beszélek.
  • Mephike
    Az XBoxnak és az MS-nek nem a PS az ellenfele, ezt már Phil is megmondta!
  • darkSectorxxx #110255
    Mobiltelóból még több megy el, csak nem egy kategóriában indulnak, Xbox-nak cska a PS elllenfele, a PS-nek csak az Xbox....
    És mivel a Nintendo full más elven mükszik, nem is lesz egy kategórába a 3 platform. Azért nem foglalkoznak az ilyen jellegű összehasonlításokkal.
  • shaddam
    PS4-et meg xboxot kb már mindenki vett. Gen vége van és szinte mindenki tudja hogy jönnek az új gépek. Nagy eladások itt csak egy erős leárazással lehetnek
  • Legendrush30 #110253
    Most olvastam egy cikket az elmúlt évek konzol eladásáról volt egy elég részletes kimutatás . 2020-as évben 2* annyi Nintendo fogyott mint PS . OMG ! Szerencséje a Sony nak és a Microsoft nak is ,hogy idén nem indul a Nintendo új konzollal.
  • Zóanagyvarázsló
    Nem a Sands of Time nem remake volt, szinte semmi '89-es részhez (amit szintén nagyon élveztem), az egész szériát rebootolták akkor. Nem ugyanaz. Egy konkrét SoT-remake-nek teljesen jogosan az eredeti SoT a hivatkozási alapja. Ez nem azt jelenti, hogy az volt az első PoP.
  • Kongy
    Én már rohadtul vártam bármi PoP bejelentést, és ennek is örülök.. DE ez a remake kb úgy néz ki, mint aminek jóindulattal is a gen elején kellett volna érkeznie, mondjuk 2013-ban, a Sands of Time 10. évfordulójára. Akkor azt mondtam volna, nagyon korrekt. De így 2021-ben ráadásul, amikor kint vannak már az új konzolok... Elkésett nagyon, de legalábbis pont rosszkor jön, és szerintem bukta lesz, aztán végleg lehet temetni a Herceget. De ne legyen igazam...
  • lwb
    Ubisoft Forward helyett inkább Ubisoft Backwards.
    Pontosan semmi sem érdekelt erről a rendezvényről. A Watch Dogsot már az előző résznél elengedtem, az új AC-k sem jöttek be, az Ubi saját Breath of the Wildja sem érdekel, próbáltam az eredetit emulátoron és az sem nyűgözött le.

Vicc, de a legjobb még talán a PoP remaster volt. Az előző sorozatot szerettem, bár az elég fura volt, hogy arra úgy hivatkoztak most, mintha az lenne az "eredeti", pedig az is egy remake volt csak a 89-es eredeti játéknak.
  • Ulthanito
    Szerintem teljesen felesleges volt ezt remakelni. Új részt kellett volna készíteni, erre szerintem senki nem kíváncsi.
  • Ulthanito
    Miről maradtam le? :-D
  • Mephike
    Azért ennek a PoP-nak lehetne egy pár fokkal szebb grafikája is, ha már remake címkét tesznek a borítóra. Talán az utolsó Uborkás játék volt, amit fenntartások nélkül szerettem. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy megjelenés után milyen kritikákat fog kapni.
  • n000rbi
    Szinte minden topikban előadta Pistike, mert (gondolom) bant kapott szegény.
  • mucsácsó
    ööö..mivan? :DDDD
    Jó, hát kis kalappal is lehet nagyot köszönni állítólag, legalábbis egyik haverom mesélte - nade ez mit keres a PS topikban? :DDD
  • n000rbi
    Van baj, haver :D
  • darkSectorxxx #110243
    Istenem, kímélj meg az ovodásoktól.