PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként kb az első boss a legnehezebb a játékban. De semmit nem veszítesz, ha elskippeled az egészet.
Adversus solem ne loquitor
PS5 II PSVR
(De minek?!)
PS5 II PSVR
Szerintem is remek játékok a Nioh-k, bár az igazat megvallva ma már nagyon másképp nézek a BB-re is, miután tavaly megint elővettem, és letoltam újra. Tegnap este le is ment a Wo Long. Semmiféle addikciót nem váltott ki, teljesen rezignáltam hagytam abba és ott. Szerintem ez egy töltelékjáték volt nekik is, meg igazából nekem is. Lesz még idén soulslike, hátha azok jobban sikerülnek. Amúgy sem lehet évente Elden Ringeket lepakolni.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Link.
Gamesaloon delaertől, de ő most épp 2 euróval drágább, mint a legolcsóbb.
Hozzáteszem az egész játéknak nem sok értelme van. Kissé alacsony színvonalú időtöltés soulslikeal.
Egyszer már abbahagytam annyira beleuntam, aztán rájöttem, hogy egyszer ki fog kerülni a gamepassból, és ha rámjöm, hogy befejezném, majd pénzt kellene adni, amit nem igazán kellene ezért adni. Szóval végigviszem "becsületből"(?)
A gombkiosztast azonnal megvaltoztattam a trigger-re (:
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Ja és semmi normális páncélt nem lehet felvenni, mert egyből a mozgás kárára megy, de úgy, hogy még 35 szinten se tusz felvenni semmit.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2023.03.11. 11:05:30
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2023.03.10. 11:39:26
Hogwarts Legacy PC kódot hol lehet legjobb áron, biztonságosan vásárolni EU-ra? Egy ismerősömnek kellene. Nem ismerem igazán ezeket a kódos oldalakat.
PS5 II PSVR
ha tudtam volna anno hogy a DualShock3 ennyire nyomorek kontroller, elkukdtem volna az anyjukba anno a sok PS-buzit.
:D
Ezert vettem anno mclassic adaptert a switch melle, termezetesen ps3al is mukodik es a felbontas felskalazasa mellett elsimitast is tesz hozza stb..
Kb 100€ volt de megerte mert tobb regi konzolomhoz is hasznalhato (:
Utoljára szerkesztette: Moby, 2023.03.09. 14:36:04
A kettő meg a három okés
Szerintem én tudom a megoldást a problémádra. Én amikor rávettem magam, hogy pasztázom a ps4-et összeszerelés után nálam is jelentkezett ez a probléma. olyan volt mintha laggoltam volna vagy más irányította volna a kontrollert, és elveszítette a jelent. Kicsit szét kell bontanod a ps4-edet a burkolattól van egy kis antenna a bluetoothnak azt nem tették vissza a csodás szakemberek akikhez vitted, vagy vidd vissza és kérd meg őket, hogy kössék vissza mert szerintem 100%, hogy ez a probléma. nekem 2 hetembe került mire rájöttem mert a videó ami alapján szétszedtem és összeraktam ott a srác mondta h ja ez nem lényeg és összeszerelésnél se volt semmi arról, hogy azt a szutyok kis kábelt visszahelyezte volna. Szval a bluetooth antenna a ludas azt kell visszatenni az alaplapba :D
Jajj és nem mellékesen vettem egy új kontrollert is mert már azt gondoltam a régi hibásodott meg :/
Utoljára szerkesztette: Kreeder, 2023.03.06. 11:04:14
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Azonban most olyan furcsaságot tapasztalok, hogy hacsak nem közvetlenül a konzol felé tartom a kontrollert akkor "beragad" vagy elmarad az input. (pl. forgatom a kamerát folyamatosan a karakterem körül + spammelem az ütés gombot, akkor ha úgy forgatom a kontrollert akkor a kamera magától még megy egy darabig, az ütés pedig erre az időszakra "kimarad" mint amikor high ping lag van)
Naugye már említettem hogy volt reset és újra syncelés. Már megcsináltam 3-3x mind a két kontrolleremmel (A kontroller alján a reset gomb lenyomva tart, utána az adatkábelre rádugom és PS gomb megnyom) azonban még mindig nem oké. Tudom hogy Bluetooth a kapcsolat, ezért eddig ha kb. a másik szobában voltam akkor is ment, most viszont ilyen hangyafasznyi dolgokon is elveszíti a jelet. Mit tudok még csinálni hogy valahogy az eredeti funkciót ellássa a kontroller?
Utoljára szerkesztette: tigeroo, 2023.03.02. 14:34:10
PS5 II PSVR
Kar, hogy nem tudtad kielvezni, en "sok" jatekot vegigjatszottam es hatalmas volt a "bennevagyokajatekban" erzes. Kb fel eve ha megvan a psvr1 es folyamatosan hasznaltam, es meg varnak is ram pl a doom3 kiegeszitoi (aim kontrollerrel), de most jobban lenyugoz az uj (:
Vélhetően nem a mi életünkben következik már be, de szerintem nem olyan nagyon távoli jövő az a VR, ami a sci-fikben látható. Hogy mondjuk egy kontaktlencsét bedobsz, vagy egy nagyon vékonyka kis szemüveget felteszel, , és ott lesz a virtuális valóság. Más kérdés, hogy mi lesz a motion sickness-szel.
PS5 II PSVR
Ennyi VR tesztelése után eljutottam oda, hogy ez egy drága gimmick csupán, mint anno a 3D tévézés volt. Van az elején egy rácsodálkozós rész, amikor minden fantasztikus, de ez 1-2 hónap után elmúlik. A játékokat nem tudod sokáig játszani, mert rosszul leszel, de még ha bírod is, egy idő után kényelmetlen az a headset a fejeden vagy csak egyszerűen le szeretnél már ülni végre. Ezért hardcore játékok VR verzióit csak próbálgatja az ember, de teljes, 20-30-60 órás végigjátszás szerintem itt lehetetlen.
A legtöbb "játék" is inkább ilyen rövid experience csak, de ahhoz meg sok a 20-30-40 dolláros ár/"játék".
A legjobb VR játék, a HL Alyx is inkább olyan, hogy az ember elmarhul vele 2-3 órát, aztán elfelejti. Ezért ennyi pénzt kifizetni szerintem nem éri meg. Ez az egész VR dolog picit zsákutca lett, kb mint a 3D tévézés, ami szépen ki is fogyott a modern tévékből mára.
Aztán majd meglátjuk...
Ez a VR dolog szépen földbe áll majd ebben a formában, harmadik szemüveg már tuti nem lesz.
PS5 II PSVR
Szerintem lesz jopar komolyabb jatek meg a vr2-re, de tobb indie is erdekel :)
Nalunk az utobbi idoben inkabb a playstation ment, switch-en kicsit a dragon quest treasures, de majd az uj zelda-val sokat lesz hasznalva...
Jopar konzolom van, de egyiket sem bantam meg es nem is fogom, inkabb azt banom, hogy regen tobb retrotol is megvalltam, bar azota a legtobbet ujra beszereztem (: