121478

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • shaddam
    No én is kiplatináztam az infamoust :D
  • arty
    Lehet ez lesz az első youtube-gémingem - játszani félnék, de már a gameplay nézése (eddigiek) is élvezetes, annyira izgalmas.
  • Moby
    A resident evileket imádtam anno. Azok valahogy akkor nekem nem tűntek ijesztőnek. Minthogy a dead spaceket is szerettem, bár azok is sokkal inkább akciójátékok. Itt ilyen akció nem lesz ha jól értem, merthogy ki sem lehet nyírni a xenot, mert vége lenne a játéknak :)
  • deep
    Hát, nem vagyunk egyformák. Nekem az Outlast is tetszett. Teszem hozzá, nem túl sok ilyen játékkal játszottam még. Nekem az etalon mindig is a Resident Evil (abből is a REmake) lesz, az "ijesztő" kategóriában, de ezek ettől még jó játékok és nincs is belőlük túl sok.
  • Moby
    Nagyon rápihenve biztos, hogy szórakoztatna, de ezt nem tudom úgy játszani, ahogy én szeretném, ezt csak úgy lehet játszani, ahogy a készítők kifundálták, és nekik az elsődleges szempont a frászkeltés, és a kilátástalan szituációk erőltetése, ez jól látszik a videókon. Ettől én az átlag gameridőmben inkább elfáradnék, mint jól szórakoznék.
  • deep
    Jahogy innen fúj a szél, akkor az más :)
  • Moby
    >Nem kell magyarázni, mert minden játékban van scriptelt esemény.

Nyilván, nem is állítottam ennek ellenkezőjét. Nálam, viszont van egy szint, ami fölé menve valamivel nagyon meg kell sózni, hogy érdekeljen. És a feszültség nálam nem az. Pontosan ezért az outlast sem tetszett.
  • deep
    Nem kell magyarázni, mert minden játékban van scriptelt esemény. Ezeknek a mennyisége eltérő, én speciel sokkal jobban szeretem, ha filmszerűen van scriptelve, mert ha szabadságfokok vannak, akár az AI akár a játékos részére, azok csak bénaságot szülnek. Én pedig intenzív, frankón megírt és megvalósított élményre vágyom.
  • Moby
    Az játékmechanika?
    Konkrétan ezt a játékot tekintve: vagy nekem és a xenonak van szabadságfoka az elérhető pálya bejárhatóságát tekintv, az eszközök, pályaelemek hadználatát tekintve, vagy a xeno egy szobába lépve az ajtónyitásra pont akkor bújik a csőbe, amikor én ezt triggerelem az ajtóval (aka scriptelt), Érthetetlen, hogy ezt pont neked kell magyaráznom.
    Én az előbbit preferálom.
  • deep
    Azért még mindig, mert ezt már nagyon régóta nem hallottam negatívumként. Általában onlypécés nyomorékok szokták felróni. Nem is értelek egyébként, hogy képzeled akkor, ebben a környezetben milyen mechanika kellene? Sandbox?
  • Moby
    Nem értem, a "még mindig" rêszét. Jobban szeretem ha nem csak nézője, vagy "elszenvedője" vagyok az eseményeknek. Sehol nem mondtam, hogy szar, nem kell a ferdítés. Annyit mondtam, hogy az ilyenfajta játékmechanika ebben a környezetben engem kevéssé érdekel.
  • Moby
    Miért? Ha valamiben nem értünk egyet, arról jobb nem beszélni!
  • TDC Geronimo
    Ugyanezt akartam írni, de inkább már nem próbálkozom :)
  • deep
    Még mindig vannak olyanok, akiknek a script szó azt jelenti, hogy szar... Másképp hogy a jóéletbe lehet filmszerű sztorit játékba ültetni szerinted?
  • SlickAdam
    ponjo. 1st day vasarlas, 2nd day eladas.
  • Moby
    Nagyon jó a geaf, és az atmoszféra is, de pontosan azt bizonyítja a videó, ill. az, hogy mindegyikkel ugyanaz történik: rommászkriptelt "cső", ahol a cső jelen esetben annyit tesz, hogy játszd végig a sztorit pontról pontra.
  • TDC Geronimo
    Hétfőn jönnek preview/képek/videók majd. Beta is jöhetne már lassan.
  • TDC Geronimo
  • SlickAdam
    nekem nagyon tetszik. ugye az Outlast is hasonlo, menekulni, bujkalni kell benne, s ez baromira para. a video elejen, mikor megszolalt az az ismeros Alien dallam... fuuu, majdnem kikapcsoltam, hogy instant pre-order. de inkabb vegigneztem es day1 purchase.:)
  • Totti5
    Kiváló tréler, tehát én is itt fogok sikongatni...

Érdekes egy játék. Desing tetszik, de azt hogy nem lesz benne akció nehezen tudom hova tenni. Hány órán át tudja fenntartani majd az érdeklődést és az izgalmas JÁTÉKMENTET, ez a fajta gameplay.
  • TDC Geronimo
  • SlickAdam
    igy lesz, jol mondod.
  • LoSA
    Én is megrendeltem a WD-t a Platinumból. Várom már nagyon!
  • Moby
    Majd behúzok egyet megtartósra 5-6k környékén, azzal majd lenyomom evilbe, addigra már el is felejtem :) meg a fotózást kipróbálom.
  • Moby
    Konzolvilág, mer közel vannak.
  • SlickAdam
    meeeh, az iment pattintottam el mogorva motoros heinrich-nek, de maris hianyzik. csak le kellett volna nyomnom meg ördögbe is gyorsan...
  • LoSA
    Egy ismerőstől kölcsön kaptam az Infamoust, végignyomtam, tetszik nagyon... Most azon gondolkozom, hogy megrendelem én is, ám az is lehet, hogy csak a Játékaim.hu-ról megrendelem, 11.500-ért adja a srác.
    Köszi azért!
  • n000rbi
    +1

Infamous onnan jött, WD is onnan fog.
  • TDC Geronimo
    Én platinumból.
  • LoSA
    Honnan szoktatok játékot rendelni?
  • shaddam
  • SlickAdam

• TDC Geronimo
    1.7 30an jön most már hivatalos
  • SlickAdam
    egyelöre senkinek :)
  • Totti5
    Ez most kinek rossz?
  • Omlás
    kb :) fizetős alfa béta demo és még vedd is meg a játékot :D csudálkoznak hogy kalózkodnak a jóemberek :D
  • Moby
    lolmár...
    Lassan ott tartunk, hogy vettem otthonra egy játéktermi gépet, de még otthon is dobálnom kell bele a coinokat...háhülyékezekajapókbaze
  • SlickAdam
    vagyis exkluziv missziok. mostmar dlc-k.:)
  • Omlás
    20$/eur és a tiéd :D
  • SlickAdam
    szenzacio!!! a Ground Zeroes 1-1 platform exkluziv DLC-je elerhetö lesz mindket masinara. kivancsi vagyok penzert adjak-e a mocskos tetvedekek. vagy ez mar reakcio a nep haragjara es free?