121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Borderlands. Legyen ez a kiindulópont, csak remélhetőleg SOKKAL jobb story, változatosabb helyszínek, MINŐSÉGI AI. A helyszínekkel nem hiszem hogy gond lenne, hisz itt több bolygó is lesz, több féle járművel. AIval sem hiszem hogy bebuknának, hisz ott a Halo referenciának.
Persze a kérdés, hogy az online milyen szerepet játszani, nyilván az a fő irány, a másik kérdés, hogy single, vagyis egyedül mennyire balanszolt... grindűni köll el mint állat, vagy egyszerűbb lesz online menni emberekkel és úgy legyúrni a bossokat. Sok a kérdés, de én nagyon remélem hogy megtalálják az aranyközéputat.
Alapjaiban ez egy shúter, ezt maguk a Bungiák is mondták már sokszor, láthatóan a Halo alapokat nem nélkülözve. -
Attól félek ebben is olyan Titanfall-féle "kampány" lesz.... :) -
Az lesz, ha elalszik a gyerek :D
Remélem nem fog besértődni a nintendo, hogy sony gwsh-t dugok belé :) -
Te mennyé' zombijúzni! :D -
crossgen. Sajnos ez látszik is rajta. Animációkon is, asseteken is. Currgenen lesz 1080p, stabil fps, jobb textúra, AA/AF, meg nagyobb látótáv és kb ennyi. -
Nekem nagyon bejön az atmoszféra. Ha okés lesz a single része, és azt lehet tolni coopban is, akkor day1 jöhet is. -
Én azt nem értem, hogy a #8940 linkelt videó YT hozzászólásai alapján, mintha mekkora genyó grafikájú eszméletlen játékot látnának ők, de én csak akkor sivárságot pre-gen látványvilággal nyakon öntve, hogy ijah... -
Mondták, hogy lesz teljes single rész átvezetőkkel stb, amit coopba is lehet csinálni. Az a baj itt, hogy nem igazán tudja ezt még most se senki, hogy mi akar ez a játék lenni. Ezért van mindenki összezavarodva, hogy ez most multi vagy single vagy mmo vagy mi a tököm. Ezzel a videóval se jutunk előrébb ezen a téren. -
Hosszas, profi szingli kampány nélkül tényleg esélytelen. Akkor csak a sokadik tucat multi genny mocsok szar fos, amikkel Dunát lehet rekeszteni és hónapok múlva konganak a szerverek az ürességtől, de ha nem, az még rosszabbat jelent.
Fax kivan a multi szarokkal. Jah le kéne már szokni róla. Skyrimnak van multija?! Ugye... -
Ami eddig láttunk az hideg víz volt. -
Lesz storys single része is meg coop. Ezzel nincs semmi baj. -
Sikítós bukta eddig, bár a multi erőszakolása miatt már eleve az esélytelenek nyugalmával indult, számomra egy játék a single -nél kezdődik.
Én nem is tudom ezzel a játékmenettel hol akarnak labdába rúgni. -
Pár új jelenet -
Én se estem hanyatt most ettől. Tavalyi E3as bemutató jobb volt. Még mindig nem igazán tudom, hogy fog ez működni és ez a videó se segített abban, hogy jobban megértsem. -
felénél kilőttem,...
pár kérdés felmerült bennem...
ez most valami 360 verzióból van? ez a gyalázat lenne a játékmenet? ilyen fél undormány multi? -
-
Child of light review
Vannak 1080/60fpses videók is fent. -
Már az első videók után megvettek kilóra mi lesz ha beindul a hype gépezet ? :D -
Annyira, de annyira akarom! Mivel Bungie a járműfizika és irányítás biztos vadállat lesz. A graf nagyon szép, az egésznek van egy Halo utóhatása, ami nagyon jó. -
2 óra és jön infóáradat. -
The Last of Us Lead Character Artist Leaves Naughty Dog -
Mint, ahogy minden multifossal! -
ne vígasztaljatok, sírjunk együtt! :)) -
Egyedül is lehet játszani. -
jóaz -
miért nem tud ez egy sima szingli kampányos csoda lenni?!?!?
miért kell szósöl/online/nemMMOdemégis szarrá válnia mindennek?!?!?!?!
:( -
Egy jól működő 1.7-el, meg egy driveclubbal sok mindent jóvá lehetne tenni :) -
Várjuk szeretettel :) -
Ajjaj micsoda Destiny tease :D
PS4 beta "soon(tm)"? :)
Holnap mindenesetre jön az infóáradat róla. -
Navégremá :D -
Lehet még a végén Sony bedobja ezt is a lasszófasz mellé a nyári uborkaszezonra. Jó lenne. -
We know you want news about DRIVECLUB. We are going to bring you up to speed with a full #DRIVECLUB update soon, because we are immensely proud of how the game is developing and we’re confident you’ll see why when we show you more.
We are also really grateful for your ongoing support and enthusiasm. Your comments, tweets and emails are a huge source of motivation for the team and you keep us fired up and working hard to achieve our ambitions for the game.
Expect an official release date, full game details and new videos in the weeks to come. We'll be here to take questions and to chat to you too, so share a message with us and keep following for more updates. We're looking forward to showing you more! -
"Preorder boxes suddenly showed up in my local Tesco today.
There is hope."
-
Györekek. Updatelték most a Driveclub facebook covert!!4
Legalább valami életjel :D
Gondolom E3on lesz majd már csak infó/videó/dátum -
Nem szűnt meg teljesen csak jobb lett. Naval strike mapokon még most is lagolgat. -
Sziasztok
Ha valakit érdekel Infamous 11 pénzért az írjon priviben:)
-
képet! :D -
Árpitallica #8918 Sziasztok! Jelentem amit elég hosszú ideje utáltunk a bf4 multijában "rubberbanding" lagot, végre megszűnt! :D Kiírtál hogy megerősítették a szerver hardvereiket emiatt a lag miatt és egyhuzamba lenyomtam 11-12 pályát és sehol sem szaggatott! Bár ezt már az elején így kellett volna csinálniuk és nem a dlc pakkokkal törődeni, de jobb később mint soha! Asszem mostmár megéri beruházni arra a premium tagságra, mivel ezt vártam hogy kijavítsák és hálégnek sikerült! :)) Ja mástéma: az Infamous tutkerály egy játék, imádom több óra után is! :) -
ó ennél vannak sokkal durvább részletek a játékban, amiket fotómód közben meg lehet nézni közelebbről :) -
El se hinném