121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Az -
Milyen demo? Ghost? -
profilkép feltöltése mobilról a legjobb ficsőr. Be is raktam Joeles avatarképet. -
CoD demo pont most lesz a hétvégén péntektől, hétfőig. Multidemo. -
Valamiért nekem is ez jutott eszembe, elnézést ha 2 óra játék után változna valami, de 2 óra játék, steam-en megvan origibe, hát, gyanitottam hogy ez lesz, fos random játék ennyit ér. -
Megnéztem a demót, egy dolgot tudok mondani: Penumbra: Black Plague. Ezt pedig jobb elfelejteni. Unreal 4? my ass... -
Majd pont a legnépszerűbb játékokból nem fognak demót feltenni... :) Ne is várd, hogy egy tripla A címnek demója legyen, mert mostanában már nem divat. Legutóbb a Castlevania 2-nek volt demója, ami nagyobb költségvetésű, az se PS4-en. -
Rájöttem. USA Store-on van demo, de UK-n, vagy németen nincs. Ezért nem találtam eddig.
De elég rossz, hogy nincs a CoD, vagy Battlefield demo, vagy valami értelmes. Most nincs semmim, csak egy Killzone -om és azért megnéztem volna egy-két játékot. -
:)
selymes a hangod. :D -
Jaja :D -
Te beszélsz a videoban? :D
Én nem vagyok elájulva, pedig ingyen szereztem steam-re -
Szerintem megéri a pénzét. Random generált pályák, minden új játéknál (kivéve bizonyos részek). Tehát itt ez a videóm amin mikor bemegyek az első ajtón az neked teljesen más lesz. Nyomasztó, viszont elvileg nagyon rövid, de a randomság miatt többször is végigjátszható. :)
-
A teljes játékra rámész, és azon belül megtalálod. -
És ezek hok érhetőek el? Nert nekem a Games fülön nincs demo, csak pár teljes játékot hoz fel. -
márpedig rétegigényt nem fognak kiszolgálni, az fix :D -
Van több is. Strider, Trine 2, LEGO játékok demói pl. -
Ill. állandóan NW-31194-8 hibát dobál. Nagyon zavaró. Ez miért van? -
Most az komoly, hogy Store-on egyetlen demo sincs PS4-re? -
ez a gyogyós új plus játék nem is olyan rossz:D
más: akinek megvan a daylight,milyen lett megéri azt a kevéske pénzt? -
Árpitallica #9056 Ja akkor értem! Köszönöm rendesek vagytok hogy ilyen gyorsan válaszoltatok is nekem! :)) -
Tudsz felvenni gond nélkül AVermedia kártyával pl. Nem kell ilyen átalakító szar. -
Nincs HDMI védelem, vagyis pl ha külsö eszközzel akarod a PS4 képét rözgíteni akkor megy direktbe és nem kell hozzá pl HDMI splitter ( ami egy plusz eszköz, a védelem kiütésére ). -
Árpitallica #9053 Lehet hülyeséget kérdezek, de konkrétan mit jelent a PS4 számára az hogy ki lehet kapcsolni a "HDCP-t", mi változik? köszi a választ előre is! :) -
Átraktam 5 percre videófelvevést. Elindítottam 2* is BFet toltam kicsit és ténylegesen az utolsó 5 percet mentette. Remélem nem csak beletrafáltam és tényleg javítva lett ez is, ahogy írták
-
Digitális játékokat. Preorder/preload. Preload ezzel az updatevel jött be, azt hittem EUba erre várnak, de úgy látszik tévedtem... USbe már rég van preorder is csak preload nem volt eddig. -
Jaj csak érjek haza, elvileg már le van töltve a child of light. Felavatom vele a videószerkesztőt -
Ja és trial sincs child of lighthoz, USbe meg van... -
SlickAdam #9048 mi preorder? -
Viszont preorder még mindig nincs EUba. WTF sony... -
SlickAdam #9046 meg kicsit jobb kepminoseg. de jo ez igy elsö körben. -
Én bf videómhoz azt a PS4 témát raktam. Olyan mint egy official videó :D
Sony okos... jönnek majd az ingyen reklámok tömkelegei nekik ezzel a szerkesztővel. Már csak natív youtube feltöltés kéne és kész is. -
Na jelentem share gomb a következőképp változott. Gomb lenyomásnál most már se képet se videót nem ment HDDre magától csak akkor, ha külön gombot nyomsz. Háromszög a kép, négyzet a videó mentése. Végre nincs az, hogy ha csak videót akarok akkor ment mellé automatán képet is
-
Még az kellene hogy standbyban feltolja youtube-ra, aztán tényleg ilyen 2 klikkes tirexi szimulátor lenne :D -
SlickAdam #9042 intro & outro, ket jelenet, köztük transition, masodik jeleneten egy (oszlopos) effekt, ... mindezt pillanatok alatt. meg nagyanyam is tudna kezelni
(video valami random felvett hoki, sötet is, de nem az a lenyeg)
katt -
össze is dobtam egy kis nub klipet tetszik :)
Biztos fog bővülni majd az effekt/sticker/layout/téma stb kínálat is. -
SlickAdam #9040 share factory szerkesztes baromi gyors. effektek, transition-ök (akar infamous temajuak) faszak, sticker-t is lehet tenni a jelenetekre, zene, kommentar, ... 1 perces videot kabe 1-2 perc alatt renderelte.
mostantol boldog-boldogtalan is review-kat fog kesziteni.
-
SlickAdam #9039 francokat. csak szokasos hibas hibauzi.
(megyek inkabb mario golfozni...) -
SlickAdam #9038 mi a fasz? share factory-t csak a letölteskor aktiv acc. tudja hasznalni? :D LOL -
SlickAdam #9037 akkor is az uccso X beallitott percet nezi. szal nem ertem mire fel a ketfajta megoldas. -
Nekem ez így most eléggé működőképesnek tűnik. Akkor nem tudom, hogy mi van, ha manuálisan indítok egy felvételt, majd letelik az időkorlát. (de majd egyszer kipróbálom:))