121497

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • mucsácsó
    Többekközött... :D meg nem streamelni akarom a játékot - bár tudom, mostmár elvileg lehet offline is játszani egy részét (vagy már mindet?) - de ez a PS Now nekem mindig is olyan volt, mintha nem is létezne :D
    meg igen, GP-ben az a jó, hogy day1 kerülnek be címek, nem az 5-10 éves cuccokat kell masszírozni :D (a minőségük már más kérdés, de azért voltak jók, pl. GoW5, Ori2, stb...)
  • Prof William
    A Bloodborne úgy jó jelenleg ahogyan van. Nem kell hozzá a folytatás. A GOW folytatását viszont nagyon várom, mert egyrészt jó volt vele játszani, másrészt meg a sztori miatt. Szeretném látni hogyan megy tovább Kratos és Boy története. :)
  • Ulthanito
    Érdekes, senkinek sem jelent gondot össze-vissza vásárolni régiókból, de az gond, hogy UK acc alól fizessen elő a Now-ra?
  • Seth
    Gamepass gyorsaságot akarok. Day1 játszani az exklúzívokat, nagy címeket Ez a nagy előnye a GP-nek. Hiába van a Now-on több játék, ha azok nagy hányada olyan, amit amúgy 5 euróért lehetne beszerezni a store-ból
    Nameg igen, nem ártana magyarhoni változat is belőle
  • Moby
    Először is olyat, ami MO-ról előfizethető.
  • Ulthanito
    Én biztos vagyok benne, hogy lesz új bejelentés, nem csak bővebb gameplay az eddig látott cuccokból.
  • Ulthanito
    Én nem értem miért kéne GP a Sonynak, amikor van neki!!!! PS Now a neve, 3-szor(!!!) annyi játék van benne, mint GP-ban, megszámoltam egyesével, szóval tudom. A játékok döntő többsége már letölthető, offline játszható.

Milyen game passt akartok még?
  • shaddam
    Kezdem megkedvelni ezt a fehér ps5-öt. Azért remélem lesz fekete, mert minden más technó cuccom fekete
  • Rage47
    Bloodborne 2 engem sem érdekel, de a GOW2 azért kéne már csak a sztori miatt is :D
    új vásárlók sztem az árat nézik, meg hogy melyikre jön előbb a FIFA és a COD :D
  • Legendrush30 #110313
    Én a Bloodborne első részében kijutottak az első épületből mentem 3 utcát majd a lemezt a tokjába vissza téve elfelejtettem :D

Nem mindenki akar Gow vagy Bloodborne folytatást. Sőt új vásárlókat új címekkel kellene megnyerni. Nekem már csömöröm van ezektől a folytatásoktól.
  • MerlinW
  • Kongy
    én már megelégszem azzal is, ha végre kapunk egy árcédulát...
  • Kandurex
    A GoW-ot lassan három éve fejlesztik, ha egy logo-ra se futja, akkor óriási baj van azzal a játékkal.

A BB2 az, amit mindenki akar, és pont ezért nem készítik, mert ilyen rohadás ez az ipar. (üzleti és morális ellen oka nincs, csak mert, azért se)
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.09.13. 19:48:15
  • mucsácsó
    DeS-Godfall-Póki Miles az 110% - ár/dátum is szerintem, különben lincselés lesz...

- Ratchet újabb gameplayre/release date-re látok esélyt
    - Horizon 2 villanások
    - Resi8-ra én látok esélyt, elég sokat, vagy legalább vmi teaser villanás, mert ugye TGS-en majd hónap végén lesz valami nagyobb bemutató, vagymiaszösz.

és akkor bilis kezek:
    - GoW2-re (ADNÁ A JÓISTEN) max kb. egy logonyi felvillanást tudnék elképzelni, az még sajnos nagyon messze lesz :(
    - Elden Ringben szeretnék hinni, de inkább aszondom, hogy itt most ez off, talán TGS

- Bloodborne 2 MEGATON amúgy kajak, ha belengetnének egy BB2-t, akkor azért lenne egy kisebb robbanás az interneten:D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.09.13. 19:38:27
  • Kandurex
    Azon gondolkodok, hogy mi lehet terítéken szerdán?

Szinte biztos: Demon Souls, Godfall, Spiderman; Ár, dátum

Amibe reménykedek: God of War, Resident Evil VIII, Elden Ring (ezek egyik sem lenne bilibe lógó kéz)
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.09.13. 19:05:01
  • Moby
    Akkor nem fog menni az XSX-en sem 4K-ban. Az RT ugyanúgy skálázódik a felbontással. De ugyanez a szájtépés ment a félgeneráció megjelenésénél, és ugyanígy nem lett belőle semmi. Ugyanúgy ment minden normálisan a fat ps4-eken, mint a prón, és viszont.
  • Moby
    Az összes konzol lesz nagyon hamar nagyon kompromisszumos. Előbb jönnek a konzolokat élve felzabáló vga-k, mint a konzolok. És nem is veszett drágán. Az XSS egy rohadtjó kompromisszum azoknak, akik ebbe minimálpénzt akarnak beletenni. Én el is adtam a ONE X-et, ami a gyerekeké lett volna, veszek nekik helyette egy XSS-t. Nekik nem kell 4K(a tévéjük sem valós 4K - RGBW), és a gyors töltés/Quick resume, jobb framerate, jobb szolgáltatások többet ér, mint a 4K. Időtállóbb az egész masina.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.09.13. 12:00:02
  • darkSectorxxx #110305
    Ha így lesz, akkor elnézést, bár tudom 1 vagyok a sokmillióból, nekem megteszi, 2-3 játéknál többel nem szoktam akkor se játszani, ha le lenne töltve, mert főleg storyjátékokba ugrálni szar, multiban meg ha farmolós akkor meg az se jó.
    Ha szarabb netem lenne akkor is inkább várnék 2 napot a letöltéssel.
  • darkSectorxxx #110304
    1440 így van, csak magamra írtam hogy 1080p-ben fogok majd játszani, arra elég lesz ha """VALÓBAN""" csak fps/felbontás lesz a különbség, de kétlem....
    Bár én faszán örülnék neki, mert spórolnék 76 ezret
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.09.13. 11:10:16
  • mucsácsó
    szerintem is off... lehet, hogy most még eleinte az első 1-2 évben suhannak rajta a crossgen címek QHD-ben, meg Gears 5-ök 60/120 FPS-el, de ez nagyon hamarosan kompromisszumossá fog válni..

id-nél már most panaszkodnak a jelentősen csökkentett memóriasávszélre az XSS-nél, és elvileg nem old meg mindent az, hogy csökkentik a felbontást.. meglátjuk :) én biztos, hogy nem ugranék bele az XSS-be még úgy se, ha harmadennyibe kerülne :D

jó az elgondolás, és budget gamingnek tökéletes is lehet - de nekem fixen skip...
  • Moby
    825GB lesz összesen. Ebből jön le még a rendszer.
  • lwb
    1440p. De majd meglátjuk a teszteket. Szerintem RT on nem fog az a 60+ fps menni azon a vason.
  • darkSectorxxx #110300
    Amúgy én is erre gondoltam, mert az MS állítása szerint a kis gép szimplán annyiban lesz gyengébb, hogy nem tud 4 vagy 8k-t és kevesebb fps lesz, vagyis ha nem kamuznak akkor dettó ugyanazt tudja majd mint a nagy gép csak kisebb felbontással, vagyis az XSS elviekben egy 1080p-s XSX.

Ám de ezt még nehéz elhinni a nyersz adatok alapján, erre még azért én várnék majd a digital foundry tesztekkel....

De jól látod, az MS is ezzel reklámozta.

És pont ez miatt elgondolkodtam ezen, hsizen én pl 1080p-ben szeretnék majd játszani, akkor minek nekem egy 190k-s konzol ugye?
    Ha detto ugyanaz a settings lesz textura+ray tracing terén, akkor azonnal rendelem a kis cuki XSS-t.
  • darkSectorxxx #110299
    Az XSS az pont 4 TF lesz ez már tudjuk....

A V gépről nem tudunk még semmit.
  • samsung123
    akkor félig igazam volt az Astrobttal :D de akkor marad sorszám kaparós megoldás, viszont nyitánykor arra szavazok lesz a digitálhoz több játék ugyanazon áron.
    Szerintem is lépniük kell a SONYnak a game passra, de ahogy ismerjük őket lassú reagálású erő :D lehet benne valami.
    Utoljára szerkesztette: samsung123, 2020.09.12. 21:28:54
  • samsung123
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    lehet utána kellene nézni pontosan és jól tudod, csak eddig nem volt bevett gyakorlat a nettó tárhelyet reklámozni
  • mucsácsó
    előretelepített játék csak az Astrobot-os cucc lesz, és ennyi, de az hivatalosan megerősített :)
    max bundlek lehetnek 1-1 játékkal, mint ahogy PS4-nél is volt - de szerintem azok se launchkor fognak jönni, hanem majd hónapokkal launch után kb..

a GamePasst koppintást adnám, és szerintem is meg kéne lépniük, mert MS-nek ez az egyetlen egy ütőkártyája van, ami miatt "érdemes" Xboxot venni.. bár lehet nem foglalkoznak vele SONY-nál, és ráfeküdnek mégjobban a gigaexkluzívokra (noha később jönnek majd sorra PC-re is), de nagyobb ütemben..
  • samsung123
    azon gondolkodtam, hogy valójában nem olyan rossz a XSS se multiplatformra. Hiába gyengébb, de a 4k felbontás pont azt az erőt viszi majd el a nagyobb gépkeken mint amennyivel gyengébb a xss. Magyarán a külső fejlesztők belövik majd 1080p vagy 1440p re játékaikat (fizika grafika, fények AI , játékmenet stb) ami vigan megy 4-5-6 Terraflopson és azt adják ki majd a nagyobb gépere nativ 4Kra (jobb textúra és a többi felselegses dolog amit 2m-rő úgyse veszel észre a 55colodon) és meg is oldották a parasztvakítást a nagyobb gépekre és el is ment a többlet erőforrás :D plusz munka nélkül :D
    A remény ismét a SONY exluzívokban maradt...mert ott nem kell belőni 4-5 Terraflopszra a játékot hanem 10re kell.
  • samsung123
    Mire forintba átszámolják soknak fog az tűnni :D
    De valószínűnek tartom lesz hozzá játék 1-2 (Darky említette hogy szerinte nem, mert a lékelt doboz leírásban nincs említve) Úgy már jobb vétel, ráadásul előretelepítve.
    A másik pedig hogy a Sony is megcsinálja saját Game Passát, pl: PS Plus PREMIUM néven, hasonlóan működne mint a xboxé, de nyilván megkapod hozzá természetesen még a az alap ps+szolgáltatásokat is, mert nagyon a szolgáltatásokból jön mostanában a bevétel és nem lehet lemaradni a Micrótól se, ráadásul illene a digitális verziós PS5höz is.
    Persze ez mind csak Vízió, agyalás csak.
  • Tikal #110293
    50 dollár elég kis különbség..
  • darkSectorxxx #110292
    Persze az XSS-nél maga a hardver is kisebb, ott nagyon sok megvonás van és a sok különbséghez képest kurva drága a gép.
    Mert 60%—a kb az ára az XSX-nek, amúgy meg teljesítményben kb 33%—a, míg a Háttértár meg csak 50%—a a nagy gépnek.
  • darkSectorxxx #110291
    Én úgy tudom a 825gb az a rendszer nélkül van.
  • samsung123
    szerk: Sajnos szerintem a PS5ben a bruttó 825Gb a vinyó és a rendszer is elvesz majd még pluszba ebből...de NE legyen igazam
  • samsung123
    Tudom nem vetted annak hogy panaszkodok :)
    Sajnos szerintem a PS5ben a bruttó 825Gb a vinyó és a rendszer is elvesz majd még pluszba ebből...de legyen igazam. Mert a PS4-et is 1Tb nek adták el nem 825Gbnek, hiába volt 825Gb szabad csak. Hát jah, valszeg amúgy is elég drága lehet a vinyó bennük alapból, nem is erőltetik a többett, látva XSS-ét még képesek 512 belerakni is az ára miatt. (mondjuk ott nemcsak vinyó kisebb és optika nélkül 300dollár, hanem a számitási kapacitás is kevesebb, elvileg kb 4-5-6 Terraflops lesz.
  • darkSectorxxx #110288
    Ja félre ne érts, nem vettelek panaszkodásnak, csak érted a dvd-t arra szokták kivenni hogy lejebb tudják vinni az árakat annélkül hogy a cégnek kelljen benyelni, értelemszerűen én is vennék olat ha lenne, de ha mivel brutálisan drága még ez az ssd ezért van hogy egyik konzol se mert 1 tera fölé menni... szerintem még lejebb is mentek volna ha lehetett volna, de tekintve a ps4-pro-t ahol szintén 825GB volt a hely, a rendszer miatt nem lep meg.
    Xbox-on se 1 tera szabad területed lesz.
  • samsung123
    PS5 digitál verzio mondjuk igy is sokkal barátságosba mint az XSS-é, nem panaszkodok és vergődök :) csak más irányból akartam megközelíteni, hogy optika helyett +tárhelyet kérek beépítve (olcsóbban mintha külön venném) ahogy mondtad :) Szerintem kiveséztük :D
  • darkSectorxxx #110286
    PS-nek se olcsóbb az SSD pláne hogy írtam ez más fajta SSD. :)
    Nem tesznek már semilyen vinyót a mostani gépekbe, ne is tegyenek, mert még ez is elavult lesz gen végére...

Ha ezen múlna ennyiért 10 terabájtos HDD-t is tehettek volna a gépekbe.

Én értem mit mondasz, hogy a dvd helyett ssd-t kérsz, de a digital only az a az ára miatt szokott digital only lenni, nem azért hogy a vevő több kiszerelésből válogasson ugyanannyi pénzből....

Vagyis lehet majd mert lesznek bundle-k.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.09.12. 16:11:44
  • samsung123
    Az igaz lehet amit írsz az xboxra, de a digital PS5 1.65Tb vinyó lehet kiadta volna az optikai maghajtó árát a 0.825 TB lemezes verzióhoz képest, így egy árba kerülhettek volna. Teljesen lényegtelen már ezen vitázni mert nem így történt és csak fikcionálok :D
    Lemezes PS5 lesz :D
  • n000rbi
    Na végre már.
  • AntiHero
    Helyes!