121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Milyen kód??
-
TomStorm #9394 Igen az rendben van de ha el van használva a kód vagy ugye más néven van regisztrálva Multira akkor én azért pénzt nem adok.
Akkor inkább 18 ezer de legyen Multiplayer.
13 ezer egy Knack-ért rendben van DE én ha konzol akkor dobozosan akarok mindent:/
Ps3 és XB körül is ki voltak téve a játékaim,hiányzik is:D
Meg a térképek,könyvek:(
Annyi csak,hogy remélhetőleg a beígért játékok erre és a jövő évre jók lesznek és jönnek kimondott jó Exclusive-ok is PS-re.Nem fogom sajnálni a 17-18 ezret ebben az esetben.
Most már 90%-ban a PS4 mellett döntöttem.Ár;kinézet és a játékok végett amik jönnek rá(és ezek amikről még csak tudunk!)
De még pár hónap is lehet mire meglesz-.- -
Már most sem kerül minden 18 ezerbe. Nézelődni kell a használt piacon is, egész jó ajánlatok vannak. Killzone már 10 ezer alatt is van pl.
Múltkor PSN-en volt Knack akció, 18 helyett 13 ezer volt egy hétig :D -
:DDDDD -
TomStorm #9391 Sejtettem.Na sebaj azért van bőven idei Q3/Q4 cím amiért kiadnám:) -
Ejha!
Vajon mit osztottak a tesztpéldány mellé? Életjáradékot? :D -
Netmániás #9389 Sajnos nagyon a next-gen korszak elején van a PS4, így szerintem a 18000 Ft/PS4-es játék ár is marad még jó ideig. -
TomStorm #9388 Könnyen előfordulhat.Azért a tavalyi bemutatók is elég durván néztek ki.
Most már érik nekem is ez a PS4 de még várok.Ahogy megjelenik egy ilyen vagy ehez hasonló Exclu.már jöhet is:)
És remélem lesznek olcsóbbak a játékok.Vagy maradni fog ez a 18e.ft-os árak? -
Netmániás #9387 http://playstationcommunity.hu/note/10871
A sajtó szerint a The Order: 1886 - "minden idők legszebb játéka"
-
Baromság... Ezer éve tudni, hogy 30 fps. -
elírás -
SlickAdam #9384 "Watch_Dogs on PS4 Runs at 1080p, 60 FPS According to Sony's Pre-Order Page" -
>tudom mi lenne
Default gameshow conference recept: bemutatnak majd néhány játékot, ami vagy úgy fog kinézni vagy nem (inkább csak hasonlóan), vagy akkor fog megjelenni vagy nem, meg párat a most megjelenőkből, és igazi gépen igazi játék csak az lesz.
Uncsi fanbojparti az egész.
Egy hadzna van: miután lezajlik a hülyeségrésze, végre mindenki elkezd majd beszélni mindenről, amit addig nem lehetett. -
SlickAdam #9382 a lonak a f...-at! eddig neztem, tudom mi lenne. faradt szemek, majd a show vegen: "mi a fasz volt ez mar megint?" -
:O
Élőbe! -
SlickAdam #9380 jo lesz felvetelrol :) vagy gamer-en elolvasom a kivonatot. -
Sony E3 press conf szokásos időben Június 10, hajnali 3:00 + fél órás késés, ahogy tőlük megszoktuk. -
last of us ps4 -
Just getting an image onscreen, even an inferior one with the shadows broken, lighting broke, and with it crashing every 30 seconds… that took a long time.
These engineers are some of the best in the industry and they optimized the game so much for the PS3′s SPUs specifically. It was optimized on a binary level, but after shifting those things over [to PS4] you have to go back to the high level, make sure the systems are intact, and optimize it again.
I can’t describe how difficult a task that is. And once it’s running well, you’re running the [versions] side by side to make sure you didn’t screw something up in the process, like physics being slightly off, or lighting being shifted, and all of a sudden it’s a drastically different look. That’s not ‘improved’ anymore; that’s different. We want to stay faithful while being better. -
Na ja de tedd hozzá, hogy szaggat is rendesen.... néha :D -
Hát egy ajtósjátékba nem ártana valódi cubemapet renderelni MINDEN autóra, nem olyan kamutükröződést rátaknyolni, ahogy az infben. Szóval az SP receptje itt nem fog működni.
Ellenben ha akarnak az autó aljára neon, azt ott kaphatnak
-
nem kell rá költeni, évek óta van rá megoldás - üljhátrébb™ -
arohadtéletbe. csak nem bírják ki, hogy ne legyen egy must have (de csak 1!) ótóka erre a francos ps4re :D -
Hát azt akkor jó alaposan nézted :D -
sirpalee #9371 Alaposan megnézve sok ott is a rece.
Ha fejlődni akarnak, akkor az erő nagy részét az effektekbe, szimulációba, részletességbe kell fektetni, és jobban jársz egy szép, dinamikus GI-al, sok részecskével és baromi részletes anyaggal, mint egy kicsit jobb AA-val. -
platinumba ott is ennyi volt. Az volt a furcsa, hogy a sima kiadás is ugyanennyi volt, akkor már megrendeltem én is ezt. -
Hol, mennyi, melyiket?
Wolfenstein: The New Order Occupied Edition + Doom 4 bétakulcs + OST + nyakbaakasztó
Az Occupied Edition tartalma:
Wolfenstein: The New Order játék
Occupied Edition doboz
Wolfenstein kártyatartó
3 szett képeslap
20 oldalas útikalauz a megszállás alatt álló Nagy-Britanniához
17.7 ezer -
Na wolfit is előrendeltem Watch dogs mellé. Digitálisan akartam, de miután megtudtam, hogy 50 gigás és EUba preload sincs így inkább kösz nem :(
Jáj még jön mario kart is, drága hónap :D -
Nem kéne már spórolni, mert van HW hozzá. Ott az infamous, eddig látott legjobb AA van rajta, ami konzolon valaha is volt. Felhívhatná Evo SPt és elkérhetné a receptet. Remélem azért a hátralévő fél évben ez a probléma is megoldódik. -
sirpalee #9366 Miért, mekkora szakértelem kell ahhoz, hogy megmondja valaki recés, vagy sem? Rá kell nézni a képre, és látszódik. AA-n fog minden fejlesztő elsőnek spórolni, messziről nézve, tv-n, úgysem látszódik. -
Most mi a baj? azt látom hogy árkéd. Azt is hogy a hátsó kamera rendben van, mondom miért, mert neked ez nem tiszta ezek szerint : pl nem mozog össze vissza, előre hátra, közel, távol mint egy Codemasters játékban, vagy nem seprünyél mint egy GTben. De biztos nem így van, hisz csak egy videó:) Nos akkor mit is látunk a videón? ha ezeket nem.
-
vg #9364 Olyan jó olvasni a sok szakmabelit. A "Jani" a kőbányai lakótelep kilencedik emelet lakásából, a 6nm szobájából megmondja: ez recés. És szomorú. Nameg, hogy nincs elbaszva a seggkamera és sínen mennek az atók. Ejj, csettintek, megpödröm zsíros bajszom és gratulálok. -
Az kimaradt hogy az AI szépen megy egymás mögött a sínen, s rettentő izgalmas ez a körbeautózás. ( GT6 feeling:( ) -
Melyik részénél ájultál el?:)
Nagyon szép lesz, jó kis árkéd ótókának tűnik. Mivel kormánnyal valszeg nem lesz jó, ez nekem kimarad, de első dolgom lesz kipróbálni a demót ismerősnél, sőt azért el is fogom hozni a PS4ét és letesztelem Fanateccel. Az a biztos.
Ami nagyon tetszik, hogy nincs elbaszva a seggkamera! Végre valaki aki jól csinálja a T10 mellett!
-
Csúnyának nem csúnya, de recét látok bőven :(
Remélem lesz belőle HQ. -
SlickAdam #9360 tenyleg nem sokat latni. csunya es recesnek tunik, pedig nyilvan nem az. NEM lehet az, ha mar 30 frem... -
Akkor valószínűleg hazzudtam :D -
Gamersyde minőségű videót akarok ebből nem youtube fost :( -
-
SlickAdam #9356 te. ezt. itt (vagy a lealdozott-ban).:)
pontosabban ugy mondtad, hogy BARMIT veszel a jatekhoz, tied marad a jatek is.