121481

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • n000rbi
    WD bone gameplay (elvileg)
  • SlickAdam
    TEH RAMZ
  • TDC Geronimo
    RUMOR: PS4 Receiving Massive Performance Increase #1
    Well known industry insider Thuway and Tidux has shared pretty interesting details regarding next-gen consoles war between Xbox One and Playstation 4. On May 15, Tidux in a hidden tone teased some improvements coming to Playstation 4 in future.

Today, to this tweet of Tidux, Thuway aka Ahsan Rasheed gave a interesting reply, "If the number you are giving me is true, than it really is game over Xbox One."

Later on Thuway clarfied that he is not talking about sales war between Xbox One and Playstation 4 but Playstation 4 performance boost coming in future.

Thuway clarified: "I don't mean game over in terms of sales. I am talking about power. PS4 performance boost rumor is insane. I find it hard to swallow"

"But if it is true, the Xbox One to PS4 port differences will grow much larger if devs choose to make PS4 versions shine."

Going through the entire conversation it seems like Tidux is hinting towards improvements from ICE team for Playstation 4 and contents Naughty Dog will show at E3 2014.

Ex-IGN Edition, Jeremy Conard replied this to the above tweet of Tidux: "that’s what Sony should play at E3 when ND shows off the face melting work the ICE team has done"

Pávörofdőklá...ja az más :D
  • warass
    ebay, amazon pl.

• kirol
    Hol lehet venni olyan kis védőgumit a DS4-re?
  • TDC Geronimo
  • Totti5
    30 mega.......
  • warass

:O
  • warass
  • arty
    gifen mocsokjól néz ki (bár a droidos chrome ledobta tőle a láncot, csak itthon tudtam megnézni)
  • Totti5
    Miért kell 21 megás GIF? van aki telóról nézné a topikot napközben pl én:) és az adatfogralmam nem végtelen mennyiségű, pláne ha ilyen értelmetlen dolgok szívják el. ( hisz ott van videóban a linkben ).
  • Totti5
    Örülés van!

'Végül egyébként mégis érkezik Occupied Edition kiadása is a játéknak, tehát azt is tudnánk adni' + OST

Már csak 4 nap.
  • TomStorm
    Quantic Dream is 2 címen dolgozik.Lesz itt minden,csak idővel.2015-re mehet bőven Exclusive PS4-re.Idén elvagyunk látva multiplatform játékokkal.

(Különben is nincs még PS4-em ki ne merjenek addig adni bármi nagyobb címet:)
  • TDC Geronimo
    Naughty Dog on bringing The Last Of Us to PS4; working on two "new experiences"

"We’re working on this re-release, but at the same time we’re working on two other brand-new experiences."

Szóval UC mellett készül más is.
  • TDC Geronimo
    watch dgos stream :O

Nem sokáig lesz szerintem mert tuti ellövik. Hogyapicsába van már meg neki -.-
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    Új DC videó jó minőségben

Kanadai erdős a legutolsó. Elég ütős.
  • arty
    500an csinálták az ac3at???
  • Kongy
    Én kipróbáltam, pár durva trancsírozós jelenetet leszámítva ugyanaz mint az alap Outlast, semmi kiemelkedő.
  • SlickAdam
    Outlast Whistleblower DLC-t senki nem nyomja? kivancsi lennek 1-2 velemenyre.
  • Totti5
    Ez egyike annak a játékoknak amik DX11el is minden féle csicsával POKOLI jól néznek ki. Nagyon korrektekt a X360/PS3 verziók is, anno pl a Metro 1et tartottam a legszebb Xbox 360as FPSnek és most is ott van a dobogón ( aztán jött a Halo 4 ami mindent lesöpört és meg is alázta őket, 'féllábbal a nextgenbe' szintjével ).

PS3ra a Metro 2033 nem jelent meg, így a PS4 tulajoknak újdonság.

Ha ügyesen megoldják, akkor nagyon jó nextgen techdemó lehet az idei évben. Mint játék engem arconköptek a fejlesztők a Last Lightal ( 1day vettem ), így ezt nekik sosem tudom megbocsájtani:(

Remélem a játék jobb lesz, kijavították a gamebrake bugokat, a silány AIt... mivel DLCk is benne lesznek jó kis pakk lesz. Két rettentő szép ( s amúgy egyedi, jó storys ) horror FPS + DLCk.

Szóval van, van létjogosultsága. Ennek sokkal inkább mint másnak.
  • Totti5
    AC4nél sikerült ( még ha az AC3nál nem annyira ). Bár nem szeressem, de nagyon össze van rakva az tény.
  • arty
    el nem tudom képzelni, hogy lehet 500 emberrel hatékonyan játékot készíttetni...
  • Totti5
    'Assassin's Creed: Unity-n például már 10 (!) Ubisoft stúdió dolgozik -, az egy játékórára jutó fejlesztési költség szerintük így sokkal alacsonyabb, amit prezentációjukban külön ki is emeltek.'
  • TomStorm
    Lesz nyáron Metro Remake is?Metro:Redux címen.Nem régi a játék ahoz,hogy kiadják újra?

• warass
    sry
  • warass
    Wolfi sztrím: http://www.twitch.tv/donkeykongdubai
  • Kongy
    kotor-t.... :D Hol élsz te? Abból már lassan 4 éve egy mikrotranzakciós MMO szörnyeteget csináltak, úgy látszik ez kell a népnek. Amúgy én is szívesen látnék inkább KotOR 3-at...
  • Totti5
    Fallout biztos lesz. Kotor biztos nem lesz:)
  • Kandurex
    Szóval még egyszer, folytatásban pl egy Fallout vagy Kotor -t tudok szívesen látni, nem egy FC-t...!
  • Kandurex
    Válaszoltam, de érdekes, nem jelenik meg a hsz, pedig kint is azt mutatja, h enyém az utolsó hsz
  • Totti5
    Mit kellene ezek helyett ami nem '''casual'''?:) jön új IP az Ubitól is. Kapásból idén 2 lemezes AAA cím, és jött egy AAA letöltős és jön még egy. A sikeres részek meg addig kapnak folytatást amíg sikeresek és jók. Nincs ezzel gond.
  • Kongy
    Ezek után az E3-as God of War 4 bejelentés sem lepne meg.
  • Totti5
    2012 végén jelent meg. Gyorsan telik az idő. Ideális 2 éves ciklus.
  • Kandurex
    5 platform, 5 studió fejleszti, nem csodálom, elszállnak manapság a költségek és a kiadók a bejáratott casual címeket nyomják...
  • Kongy
    Amikor ezt a képet megláttam azt hittem fake.. de tényleg jön... :D Kezd kicsit besűrűsödni ez a széria is, még 2 éves sincs a 3. rész, és ez a rózsaszín öltönyös figura nagyon Vaas-osnak tűnik, mármint nem az hogy hasonlít rá, hanem kb ugyan olyan személyisége lehet.
  • zzeN
    Far Cry 4 pár infóval

jó lesz ez
  • AntiHero
  • TasManXT
    Ezt:

• TomStorm
    Képet nem linkelek hozzá,elmegy a kedvetek:D