121480

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Hm. Milyen fura. Nem épp a sony sokadik hazugsága volt, hogy minden játékból demo lesz a psn-en?
    Majdnem összejött ez is
  • TDC Geronimo
    Mi alapján ez a véleményed? Miért kéne GTA5höz hasonlítani egyáltalán? Azért mert sandbox meg autós? TELJESEN más a kettő. Továbbá ő nem azért "akadt ki" mert nem ajnározzák, hanem azért, mert úgy fikázzák, hogy azt se tudják milyen.
  • SlickAdam
    +1000
  • Kongy
    Leírtam én? :DDD Olvass már vissza légy szíves, mielőtt még itt tisztára kiakadsz, azon hogy valaki nem ajnározza a WD-t... :D Csak az a véleményem az egészről, hogy a GTA V színvonalat meg sem közelíti majd. Nálam amúgy is az az etalon. Ennyi.
  • Kandurex
    Szerintem a demó intézményét kellenne valahogy visszavezetni, pl. 1 hónappal a megjelenés előtt kötelező lenne kiadni,..
  • Totti5
    Mondom én hogy nagyon el van baszva itt minden. Sajnon az interneten bármit lehet, de ezzel csak annyit érnek el hogy egyre kevesebbet olvasok, egyre kevesebbet kommentelek, mert nincs értelme ami zajlik mindenhol az kibírhatatlan. Csak a fika és az elégedetlenség, gémer 365ön MINDEN konzolhír, minden konzol EX hír anyázásba megy át. Nagyon szomorú hogy hova jutottunk.
  • Totti5
    Inkább esek pofára és max eladom ( mint a Metro LL-t ), vagy meg sem veszem ( mint az Alien CM-et ), mint sem előtte előre leírom 0 tapasztalat tudatában.
  • TDC Geronimo
    Én csak a készítőket sajnálom már. Gondolom az elmúlt 5+ év során belüket is kimelózták, hogy ideáig eljussanak. Egyes helyeken meg olyan mértékű gyűlölethullám van a játék iránt, hogy az félelmetes. Minden szarba belekötnek már. Egyik képen azt kifogásolták, hogy miért akkora a laptop meg ilyen baromságok. Miután kiírták, hogy 27e a review embargo akkor meg jöttek, hogy hát ha release napján van embargo biztos szar a játék. Mintha a játékok 99%nál nem akkor lenne az embargo úgy csinálnak. Hányok már lassan ezektől. Tényleg nem kéne fórumokat olvasnom már, mert csak felbasznak. Én marhára várom és biztos vagyok benne, hogy jól fogok vele szórakozni.
  • Kongy
    Aztán majd estek pofára... :D lol
  • Totti5
    Mi meg sokat várunk.
  • TDC Geronimo
    De ez nem review. Beta build alapján írt valami. Tele baromságokkal. Amiket az xboxos videó elején is mond. Fogalma sincs róla kb miről beszél.
  • Kongy
    Le ne harapjátok már a fejemet.... Még ki se jött a játék, de akkora hype-ban vagytok emberek, hogy az félelmetes... :D Én nem várok sokat ettől a játéktól, a hype miatt van így túlmisztifikálva ez az egész WD...
  • Kandurex
    egy review is review...
  • TomStorm
    Ja ez volt a kutas gyerek.Már tudom honnan volt ismerős:D
  • TDC Geronimo
    Mondjuk eddig 22i embargóról tudtam.
  • TDC Geronimo
    Watch Dogs ‏@watchdogsgame 36s
    Hackers have attempted to infiltrate our system and post false reviews of Watch Dogs. All valid reviews will emerge at release on May 27_
  • Totti5
    Még nincsenek tesztek, aki meg közzéteszi azt jól segbekukizza az UBI.
  • TDC Geronimo
    Na már megint ez. Én is írok egy ilyen reviewt és az is kint lesz akkor mindenhol :D

Ez lőtte a benzinkutat 8 percig. Értelmes lehet.
  • Kongy
    Watch Dogs review

Teszt alapján nem vagyok elájulva tőle, ez az online erőltetés egyenesen nevetséges.
  • arty
    gta5.
    meg is dőlt :P
  • TDC Geronimo
    Van multi beta...
  • SlickAdam
    mien beta?

ja hogy ez is "release verzio" lesz, amit szarra pöcsölnek? nem volt eleg a csuszas?
  • warass
    " nappal eleg gagyin nez ki"

Ez tulajdonképpen egy sandbox-axióma :D
  • TDC Geronimo
    You can check them out in the gallery below, keeping in mind that the beta has lower quality assets compared to the final game in order to keep the download size down, as the NDA clearly mentions.

Amúgy nappali fényeknél már korábban is lehetett látni, hogy nem lett a legjobb.
  • Kandurex
    900p < 15% ~ az 1080P -hez, azért nem olyan szemetvágó..
  • SlickAdam
    *van
  • SlickAdam
    vannak mar sok jo minosegu kep. nappal eleg gagyin nez ki...:S
  • TomStorm
    Ez egy nagy alkotás.Nem szoktam előre benyögni ilyet de sz.tem most nyugodtan megtehetem:-)
  • warass
    Nem tartom elképzelhetetlennek itt is a day1 1080p peccset, mint AC4-nél. Főleg ennyi rinya után...
  • arty
    900p ide vagy oda, szép és elég éles is

shaddam: nyilván - viszont én attól nem várnék "áttörést" sebességben ;)
    nameg a plusz ram persze biztos jól jön bizonyos fejlesztőknek, de ha ezt most engedélyezik, fél évig igen kevés cím fogja ki is használni...
  • TDC Geronimo
    Letölthető verzióba

FPS ahogy elnézem még robbanásoknál se reccent meg. Azt mondták aki tolta betat, hogy lockolt 30, mint AC4 volt PS4en.
  • TDC Geronimo
    Ehun is egy videó

Multi Betaból vannak ezek. Kisebb méretű a játék is így még nem a végleges.
  • TDC Geronimo
    Ez meg egy kép belőle

• TDC Geronimo
    1080p direct feed Watch Dogs videó

Jól néz ki. Spoilermentes csak baromkodik benne járókelők meg rendőrök ellen.
  • shaddam
    Valószínűbb hogy a dev toolsban gányolnak valamit. Vagy kevesebb ramot eszik az os.
  • arty
    hacsak meg nem tolják +20-25%-al a cpu/gpu/ram órajelét förmwerből, nem hiszek nekik :P
  • Harlekin
    Nem elvileg hanem gyakorlatilag is,mert ha megnézed a fegyverválasztás menüt ott virít az Y gombos craftolási lehetőség!
  • n000rbi
    Természetesen nem #9563-ra szántam.
  • n000rbi
    WD bone gameplay (elvileg)
  • SlickAdam
    TEH RAMZ