121480

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • SlickAdam
    semmi riszpekt nincs ezekben a mai kölykökben... :D
  • n000rbi
    Nézd, lehet mi már túl régimódiak vagyunk ide :)
  • SlickAdam
    +1

de nem ö az egyetlen itt. nehanyan szemrebbenes nelkul szpojlerolnak...
  • n000rbi
    Spoilerkirály megérkezett :D Mondjuk nem mintha azonnal rávetném magam a Wolfra, de azért na, hagyj annak is felfedeznivalót, aki még nem játszotta, kösz.
  • Kongy
    Más: Csak szerintem fest ocsmányan a WD? :D Láttam PC-s képeket, ez kritikán aluli. Fakó színek, Aiden haja WTF mintha egy 2005-ös játék lenne.... :D Ez a nagy nextgen grafika?
  • TDC Geronimo
    Semmit se kell keresgélni. Vagy mutatja hol van vagy normálisan elmondja, hogy hol találod. Meg ott a térkép is. AI elég buta az tény, bugokkal nem nagyon találkoztam.
  • Kongy
    Várjál, olyan is van, hogy a BETONBÓL kell mintát venni XD És mindez egy egész fejezet! 15 perc alatt letudható kb, ha tudod merre kell menni, ha nem, akkor meg fél óra. Így könnyű 12 órás kampányt csinálni, hogy órák mennek el 1-1 cucc keresgélésével, amit kb 10 perc volt kitalálni, és leprogramozni együtt... :) És akkor a többi bugról, meg a segghülye AI-ról ne is beszéljünk :D Nem egyszer volt már, hogy ott álltam a pofája előtt, és észre sem vett. Így aztán van értelme a lopakodásnak is... Az AI ebben a játékban egy céltábla, nem egy kompetens ellenfél...

Az elején olyan jónak tűnt, hogy majd lesz sok akció, meg minden az első fejezet után, aztán meg szépen lassan leült az egész játék. Ami igazából jó az a narratíva, és úgy a játék stílusa elég egyedi. Haláli az is, mikor leesünk valami magas helyről és akkor Blazkowicz megszólal: stupid way to die :D
  • TDC Geronimo

Today, at 8.00pm GMT/9:00pm BST/10.00pm CET, tune in for a sneak peek at new gameplay from an upcoming PS4 title. Blink and you’ll miss it. Don’t be late!

Este 10kor order gamaeplay sneak peak. Gondolom lesz 2 perc felvezetés E3ra :D
  • deep
    Általánosságban-e beszéltem?
  • arty
    egy fúró keresgélése tényleg ad hozzá bármit a gémpléjhez egy fps-ben?
  • The Norberto
    Régi szép idők:) Amikor ott kotlottam egy keményebb fejtörőn 1-2 órát. Most persze bejelöli a térképen + látod sárgán ragyogni na meg egy kis kék indikátor is mutatja.
  • deep
    Általánosságban beszéltem. De ha aratni akarsz, menj multizni :)
  • TDC Geronimo
    Nekem pont emiatt tetszik. Meglepő dolgok vannak benne főleg egy wolfenstein játékhoz képest.
  • Kongy
    Bulletstorm-ban hol keresgéltél cuccokat? na ugye.
    Miattam kurvult el a gaming ja.
  • Kongy
    Ígyvan, igazad van. Az ne zavarjon, hogy ha este 11-kor leülök egy játék elé hót fáradtan, akkor aratni akarok nem pedig lényegtelen dolgokat keresgélni egy SHOOTER JÁTÉKBAN. Keresgélek én basszus egy kalandjátékban, RPG-ben bármi... de ne egy shooterben már....
  • deep
    Na pont a magadfajta miatt kurvult el a gaming. Régen még azt se mondta meg egy játék, hogy mit keress, nemhogy az, merre...
  • Kongy
    Nem a lövöldözés fárasztott le, hanem annak a hiánya :D Ilyen idióta menj ide, hozd el ezt, menj oda vidd el azt küldetésektől kaptam agyfaszt, mert fogalmam se volt merre kell menni. Na nem az angoltudásom hiánya miatt, hanem mert csak mondja, hogy találd meg a fúrót... na ja de hol keressem? :D
  • Moby
    Engem viszont kivehettek. Akinél fentvagyok az törölhet, ps+ kapcsán összefutni már biztos nem fogunk.
  • Thaddeus
    Illetve ideje bővíteni a listát, úgyhogy aki nincs rajta (Banderas feje) az írjon ide egy hozzászólást és bővítem. Illetve az új játékokat is írjátok.
  • Thaddeus
    PS4-es Watch_Dogs-ban ha nincs PS+-om, akkor gondolom nem tudnak bejönni hekkelni más játékosok és vica versa ugye?
  • Sir Quno Jedi
    Ilyesmit nem szabad együltében tolni. A sok mészárlás fárasztó tud lenni. Ez olyan, mint a sorozatok. Ha nem akarsz beleunni, akkor váltogatod őket (stílusban is).
  • Kongy
    Na ez a Wolfenstein amennyire tetszett az elején, annyira ráuntam Chapter 10-re. Fárasztó tud lenni nagyon...
  • warass
    Gaamespotos WD-Now playing
  • TDC Geronimo
    fosyoutube link van csak sajna

• TDC Geronimo
    1st party semmi.
  • Totti5
    Ha már DC
  • Totti5
    Akkor mi lesz idén, ami odacsapat az ünnepeknek a Driveclubon kívül?
  • TDC Geronimo
    És ahogy tippeltem már utalgatnak halasztásra. Ez is 2015ös cím lesz.
  • TDC Geronimo

Jövő hét kedden jár le embargo.
  • Kongy
  • Kongy
    Ez a Shadow of Mordor nagyon király lesz! Remélem E3-on mutatnak majd belőle még gameplay-t. Persze, hogy ez is októberben jön, mint sok más ütős cím...
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
  • Totti5
    Ebből a lényeges hogy fix 60 vagy nem. Ha nem akkor nem kő. Ha igen akkor hurrá!
  • Kongy
    Jatéll... Na nem baj, a 2033-at amúgy se szerettem annyira :) A Last Light jobban bejött.
  • SlickAdam
    "Beynon said the console versions are expected to run at 60 frames per
    second. The PS4 version will run at 1080p resolution, with the Xbox One
    running at 900p."
  • SlickAdam
    each...
  • Kongy
    tekintve hogy 2 játék van a csomagban.
  • Kongy
    25 dollár nem is olyan vészes.
  • SlickAdam