121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Hát maradjunk annyiban, hogy a PC-men nem ilyen szép... sőt :D Nincs elég vramom még a high textúrákhoz se... hol van még az ultra.. :D Várom a keddet! -
az a víz
-
-
SlickAdam #9799 aha, ezek tovabb leptek. pocsolya(tm) helyett itt mar folyo(tm) vanik.
-
PS4 share capture
Lehetne már kedd -.- -
az kemény... :(
delegalább minden pénztárgépben csip van! -
elsőre a robbanások/sok és csodás particle fele megy majd a levesbe :))
de egyébként vszeg a nem-steampunk(lol) környezet miatt igen hatásosak az order videói. maximálisan bejön, de 18 ezret nem engedhetek meg magamnak egy 6-8 órás lődözésért, ergo ez nekem max 2016 :( -
teljesen gears of war új külsőben... -
WD Dedsec unboxing:
-
Kár hogy az áfás beszerzési ár magasabb, mint ez a fogyasztói ár. :/ -
hali
Lenne egy gyors kérdésem.Ha psn-re feltöltök kártyával pénzt akkor az mennyit jelent?
8200ft ért veszek 25GBP-t akkor az 25fontot jelent.Uk profilról van szó.
Ezzel a feltöltéssel rendesen vásárolhatok mindent?
Előre is köszi -
Gratulálni tudok csak sonynak, hogy azt a keveset is, amit ebből mutatnak ilyen okádék szaggatós/tearelős twitch streamen keresztül teszik. Ha már annyira grafika mi a szarért nem tudnak felrakni tömörítetlen HD videót. Amatőr banda. Lehet ugyanaz felel a PRért itt is, mint DCnél, mert kb ott is ugyanennyit töketlenkednek a videókkal. -
Megelőztem bajt, mert szokásod bekotyogni ide a friss élményeidet. -
Abban, hogy 1 db se fogyott volna belőle, a bejáratot franchise mellett.. :) Meg azért mondjuk meg őszintén a WD nem egy GTA V kaliberű játék na. Ezt a gameplay videók bizonyítják. -
Ez aztán marhanagy spoiler volt mondhatom. -
WD konkrétan miben lett szarabb ahhoz képest hogy a GTA5 mellett jelent volna meg mint most utána???? -
Biztos kurva igényes lesz. Mindazvót. Azért is lett eltolva, hogy az legyen. Lám a watchdogsnak is jót tett az idő. Receklubnak is. Mint a jó konyak, olyanok ezek :) -
Nem tudom, ilyen felvételről nem tudok szakérteni, hisz a prevgen MGS 5 trélert is el lehet adni nexgennek yutubon pl.
Biztos kurva szép lesz, biztos kurva igényes lesz, ha meg nem akkor tolja PCn az aki nem akarja PS4en, mert nem jó. -
Nyilván. Ettől szebb lesz. És ettől jobban fog futni. És...
Hiszen ez történt eddig minden címmel!
-
Érdekel a játék, majd a GT7 mellé jövőre pont jó lesz. -
A videón mi a hihetetlen szint? ez a normális, nincs ebben semmi extra. Nagyon jól néz ki, nyilván ilyet / ennél még jobbat ( ahol vannak színek, és nem ennyire sötét, monoton ) fogunk látni egy nextgen ex csőjátéknál. -
Nyilván azért lett áttolva 2015-re, mert ez még sehogyse nem áll. Ölőzónából is alig fél évvel a megjelenés előtt csak a rendert sikerült megmutatni. Mint azt utólag megtudtuk :) -
Netmániás #9780 Itt a rövidebb, de 1080p - s verzió !
-
SlickAdam #9779 sztem ps4 volt az. nem â cinematic ekszperiensz (bullshit) miatt szelesvasznu... meg a fremet is lock-oljak 24-re es akar meg is nezhetjuk helyette a Van Helsing-et. 100 ft-ert, BD-n a Tesco-bol... -
Hát én meg remélem nem, mert ha ez lesz a trend hogy mindenbű kicsit kevesebb akkor elég szar generáció lesz. -
Nagy összegben teszem meg a tétet, hogy ez megen nem ps4 vót, de a végleges valami ilyesmi lesz, csak mindenbő egy kicsit kevesebb :) -
Valami animációs film. :D -
amennyire ezen minőség alapján meg tudtam ítélni... KELL :D -
SlickAdam #9774 vegig skriptelt / megrendezett 7-8 orara? siman.
-
Ez gyors volt :) A robbanások/részecskeeffektek tetszenek, de nem tudom ez elég-e, hogy végig fenntartsa az érdeklődésemet. (többet egyelőre nem látok benne) -
SlickAdam #9772 -
Ez kemény volt, az a graf
-
Beállítom a vekkkert és addig tranzisztorozok -
Newfronter #9769 Én is ott vettem, nekem is adtak Sony garancialapot. Jó kis bolt. -
Ulthane #9768 117,990 forintért vettem itt havernak tegnap PS4-et! :-)
Zsír, fullos Sony garanciával. De a rohadt Outlast csak csorgott lefelé reggel, nem tudom mi volt a szerverrel! :( -
abszolut!
viszont h helyettem nyilvántartja a játék, h hova miért megyek, az semmiképp nem "magát végigjátszó" részlet - régen max kockásfüzetben vezettem volna a helyeket/questeket, márpedig ez szvsz(!!!) nem a játék része
Asscreedben sem az a gond, h van térkép, amin "minden" rajtavan - legalábbis ezt még senki nem említette meg, ha szóba került h m ivele a gond :D -
Nyilván nem, de mai átlag, önmagát végigjátszó játékok sem a jó irány. Remélem ebben megegyezhetünk. -
SlickAdam #9765 az epp nem. de barmikor belefuthatok egy komolyabba... -
most komolyan az spoiler volt, h mintát kell venni a betonból egy küldiben? -
Kiterjeszthetjük: biztos minden úgy volt jó, ahogy régen volt? :)
Én abszolute nem sírom vissza a régi játékok fapadját, többek közt a keresgélést sem.
Ráadásul az ultimate érv: kikapcsólható "segítségek" - lásd deus ex vagy akár a thief, mint jó példák!