121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ingyen fegyver Watch Dogs-hoz:
http://watchdogs.monsterenergy.com/desktop/
Enter code: 2L4K-7KK5-HFM9
Choose your platform: PS3/PS4/360/XBONE
Get new code
Redeem in Store
Get the MP-412 Gun -
GTA V-ben pont fordítva csináltam, mert este nézett ki szarul a játék, itt meg majd nappal alszok :D -
Hát jah... Ezért kerestem volna tömörítetlen verziót. -
pl ez is, de hát ez youtube ugye szarrátömörítve.
-
neogafról. Jó pár embernek megvan már. Sokkal több a PS4 ezért több a videó/kép is onnan. Boxosból is van már pár, de azok csak youtubesok. -
Ezeket honnan szerzitek? Xbox One verzióról nincs? Akár hogy keresem semmi. De ezeket a PS4-es verziókat sem találom csak itt.... -
Elmész hideoutra mindig és átalszod a napot, problem solved! :D -
Na képek nem jöttek be mindegy... -
"Also in the new gameplay video I can notice better sub-surface scattering on the characters especially the Lady's face which looked CG uncanny valley before but now looks more natural and human."
Fejlesztés alatt a cucc gondolom nem kell magyarázni mit jelent. -
A víz brutális, meg az esős idő nagyon jól néz ki a játékban... Csak nappal ne legyen, mert kezdődik a fakó életlen szar grafika.. -
[URL=http://www.mediafire.com/download/mrq2m93a37x0wez/My+Great+Game+-+My+Great+Capture+-+2014-05-26+12-22-20.mp4]2gb-os "raw" PS4 gameplay capture[/URL]
"1080p 30fps, 30mb bitrate, shows some weather, cops, boat gameplay, its 2gb"
Ha érdekel valakit normális minőségben. -
Ne ugorj már nekem :D, franc se parádézik, csak látni a különbséget (és nem csak a ruhában:))
-
Jé fejlesztés közben változott a cucc. Más ruhákat kaptak milyen meglepő :D
Nem kell parádézni a semmin megint. -
"akkor nem értem miért nem tudták ezt is azzal megcsinálni."
Itt az Anvil-ra gondoltam. :D Tudom, hogy nem az hajtja, akkor nem így nézne ki... Mondjuk az Anvil-os kinézetet is el lehet b.szni lásd legutóbbi Prince of Persia.
Amúgy a WD egész sok elemet átvett a Splinter Cell-től is, pl az ellenségek figyelmének elterelése egy az egyben SC-n alapul, plusz a közelharci sunyulós támadások is. -
A srác azt is írta twitteren, hogy minden hacuka benne van a játékban, ugyanúgy, vagy jobban mint az eddigi verziókban. Az infamousben is hogyan sírtak hogy downgradelték mert az egyik videóban nappal, a későbbiben meg szürkületkor nyom egy comet dropot -
vg #9827 Az nem lehet, hogy a ruhákat lehet külön vásárolni majd mondjuk 1 dollárért? Legutóbb ahol láttam a Castlevania 2-ben volt ilyen lehetőség. -
"A ruhákat a hírek szerint azért cserélték le egyszerűbb harci öltözékekre, mert a díszes maskarák nem nagyon illettek ezekhez a körülményekhez"
Japersze. -
Ez nem az AC-t hajtó motor. A Disrupt valami tök új cucc ami a watchdogs-ban debütál, persze részben építkezik az Anvil-ből, meg a Dunia-ból is. Szóval jó sok patchre is lehet majd számítani. -
Na ez az, hogy én játszottam vele, és nem, nincs mögötte koncepció csak töketlenség... :D Az AC-t hajtó motor pedig szép grafikát tud, erre AC4 a bizonyíték... akkor nem értem miért nem tudták ezt is azzal megcsinálni. -
mintha élesítés nyoma látszódna körülötte ... nemtom, én tényleg szeretnék benne hinni, de ha pénzt kéne tennem rá, inkább veled volnék :)
de még1x: a ryse is elég recementes és homályos volt, aka cgi... hátha az ordereseknek sikerült azt is überelni :)
csodafilter™ :D -
Azt nem tudom mi a koncepció, majd ha játszottam megmondom:) vagy hogy az-e egyáltalán. -
Nem tudom mi a koncepció mögötte... :D Mátrixban a zöld árnyalatokat megértettem, mert stílusos volt, de ez a fakóság.. :D Meg ami a legnagyobb gáz, hogy még most sem tudnak normális hajat csinálni a játékokban. Nem értem miért, pedig már volt 1-2 játék, amiben elég király hajszimuláció volt (TR, Alice).... -
Ez a fakóság már a korábbi, a nem-kamu-időszakból való videókon is jól látszott, és ez valamiféle koncepciónak tűnt már akkor is, amivel nekem olyan nagy bajom nincs. -
Azt hittem, hogy csak prevgenen ilyen csúnya, meg az én szar PC-men, de láttam videókat ultra és low grafikáról, és kb ugyanaz nappal mindkettő. :D Egyedül este van 1-2 plusz effekt ultrán. Ez így 2014-ben nextgenen édes kevés. -
WD sajnos a SS közelébe sem ér. Nappal egy túlexponált, fakó hulladék a grafika. A város tényleg él, random eventek is vannak, de minden annyira csúnya fakó, hogy az hihetetlen. A fizika nagyon jó, a szél fújja Aiden kabátját, meg a fákat veszettül, a víz is jó. fodrozódik, ahogy kell, meg este a fényeffektek is jól néznek ki. Csak nappal ne legyen mert elhányom magam. De komolyan. Miért ilyen szar a nappali összkép azt nem értem....Mondjuk ISS-ben sem tudtak rendes nappalt csinálni, végig naplemente volt, vagy este, vagy napkelte, végén lehetett nappal, de az is valahogy túlexponált volt, de nem volt ilyen durván fakó, mint a WD-ben. Meg ott belemagyarázhattad a jó karmát, hogy azért fehér minden. WD-nek nincs mentsége, grafikában a Sleeping Dogsra emlékeztet. legalább a kocsik fizikája nem olyan szutyok, mint abban a játékban... -
Azokra emlékeim szerint nem vágott rá senki semmit. Azon a megállításon kívül, hogy szépek. Minthogy a the orderről is ugyanezt fogja megállapítani mindenki, vélhetően.
A két téma között továbgra is óriási szakadék tátong. -
lol infamous fotómodot próbáltad? Akkor nem mondanál ilyet...
Megállítja a játékot és nem nyúl a képhez egyáltalán. Te rakhatsz rá dofot meg 1-2 teljes képernyős szűrőt, de se AFhez, se AAhoz se textúrákhoz nem nyúl. Ugyanaz van a képen, ami a játékban
-
Minden fotómód kép bullshot. Ezért fotómód, és nem screenshot.
Lehet tőlem nyolcadik genes is, nem ezt fogod megvenni. Most borítékolom.
/nótiról: ők már keményen beégtek a tlou kamugameplayyel egyszer, szóval meg se próbálj belőlük szentszüzet csinálni. És most nem arról beszélek, hogy a végeredmény jó-e,nhanem hogy a fasznak kell telibehazudni mindent, ha a végeredmény jó. Téged nem zavar, pontosabban tudomást sem vagy hajlandó venni róla. Szíved joga. Engem viszont zavar. -
Második genes PS4 játék lesz idén vagy jövőre. Mi olyan hihetetlen benne? Azért bírom ha valami ronda azért megy a hurrogás meg PC így PC úgy, ha valami jól néz ki az csakis bullshot lehet. Mi lesz, amikor bemutatják az új nóti játékot? Biztos az is kamu lesz, mert szokásuk azt mutogatni nekik is. Vagy mégse?
Infamous SS fotó mód képeket is láttuk. Szó nélkül rávágná azokra is bárki, hogy bullshot. Azok voltak? Nem. -
A legdurvakegyetlenebb, legpofátlanabb hazugság az utolsó előtti képen az a lámpafelfüggesztés, ami olyan kontrasztos mint a kurvaélet, de olyan brutál élsimítás van rajta, ami még rendernek is ritka.
Értem én, meg persze, meg hypetrain, meg tolni kell. De mér így?
-
Akik már játszanak vele és nem látatlanba fikázzák a graf miatt, azt mondják jó lett a játék. A város meg él körülötted és az eddigi legjobb az open world játékok közül ebben a tekintetben. -
Biztos CGI akkor és hazudnak :p -
Hát itt nem homályosra van processzálva, meg 4x msaa(ami lófütty), hanem konkrétan nincsenek pixelek, seholsem. Egysem. Leszámítva a hudot.
Ha létezne ilyen teknó riöltime, a tökömnek vesződne bárki élsimítással? Legalább a józan eszet hívjuk segítségül ilyenkor! :D -
a ryse is hasonlóan homályosra postprocesszált volt, hátha ... :D -
4* MSAAt használ order. lehet azért ilyen jó a képminőség...? -
chromatic aberration. Új overused effekt, ami az új divat lesz nextgen játékoknál. Destinybe is van, új batmanbe is. -
Hát a ubinak a hazugságok és kamuvideók mellett a csodás vízben vannak még komoly referenciái :) -
A százmilliószoros élsimítás a biztos garancia arra, hogy ennek csak távolról van köze ahhoz, amit úgy egy év múlva megkapsz. Úgylátszik semmiféle hatás nincs a hazugságmarketing leállítására a nextgennel kapcsolatban, miközben semmi szükség nincs erre, de a sony már saját magát szeretné túllicitálni.
Komolyan mondom az ms lassan szimpatikusabb a fosabb konzoljukkal, ők valahogy ezt kezdik sokkal normálisabb keretek közt csinálni (megy ott is a bullshit persze, de valahogy történnek is a dolgok. Kevesebb felesleges nagyotmondás, több történés). -
Valahogy olyan életlenek ezek a képek. -