121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Szerintem ott nem úsznak a pénzben és azt merem feltételezni, hogy azért adtak ki fizetős demot, hogy tudják rendesen finanszírozni a nagy játék fejlesztését. Persze lehet csak szimplán gyökerek :) -
Nincs rá pénz??? nekik kell koldulni fizetős demóval? amikor garantálható a 2-3 milliós eladás egy számozott MGStől bármikor.
Dehogy. Most ott ülnek és röhögnek a népen hogy 10 ezerért egymást taposva vettek meg 1 órás demót. Kojima és haverjainak így legalább jut n+1 Ferraria. -
SlickAdam #10080 aha, szoval megszületett a push-starter jelenseg? :D:D:D -
Én csak azért örülök neki, mert jut pénz rendesen a phantom pain fejlesztésére legalább. -
Fizetős demó megint szó nélkül átment a rostán. Remélem még készülnek hasonlóval a japók, mert láthatóan kevés meló = pokoli haszon. -
Attól vannak az adatok, aki múltkor is leakelte és mint kiderült pontosan
PS4 hits 8 million units sold worldwide
There is nothing stopping the SONY juggernaut. As of May 19,2014 , PS4 has sold over 8 million hardware units worldwide* . It has roughly twice the install base as Microsoft's Xbox One, which sits at an uncomfortable 4.46 million units concurrently*. Killzone Shadowfall seems to be PS4's trojan horse. Almost 1 out of every 3 Euro/PAL PS4 owner has bought a copy of the visually aesthetic FPS. Here are the raw global numbers for hardware and software sales/preorders of PS4* :
PS4 - 8m units sold globally*
Killzone Shadowfall - 2.8m**
Infamous Second Son - 1.4m**
Knack - 1.3m (~90% of the sales being bundled units)*
We do not have the final software sales of Watch Dogs on PS4, but going by the near final numbers, the game roughly sold twice as much on PS4 in comparison to Xbox One . The game on PS4 sold more than a million copies within the first 3 days of its launch **. Watch Dogs boosted PS4 hardware sales by a significant amount in places like France and Germany, but we do not have the final numbers yet.
MGS : GZ has sold over a million copies on PS4**.
The PS4 version of Destiny has over 1 million preorders globally** -
Hát amennyi tartalom van benne szerintem még 1 hét mire "végzek" :) -
SlickAdam #10075 utan... volt tobb, mint 2 napod ra, hat milyen gémer vagy te? :D -
Az majd WD után ingyenes zelda WW HDval együtt :) -
SlickAdam #10073 haver! a WD mar regi lemez. mostanaban a MK8 a menö, senki nem akar mar hekkelgetni... pfff 

-
Lehet én vagyok igénytelen (egyesek itteni véleménye szerint) de ez a WD kibaszott jó. Majdnem 15 órát beleraktam már és még a kampány 1/3nál vagyok csak. Még mindig nem unom magam, sőt story küldik egyre jobbak. Örülök a jó eladásoknak is, mert ez azt jelenti, hogy megvan az új Ubi franchise. Nekem jöhet ez minden mennyiségben
-
Nekem sem veszi mostanában. De szerencsére van külső felvevőm. Amúgy is a ps4 ótvar minőségben veszi fel sajnos a játékokat. -
áá miért nem megy WDbe felvétel :(
Most is olyan küldetés volt... Blackout, slowmo lövölde, stílusos menekülés a helyszínről :D Csak nem lehetett felvenni :( -
LOL -
-
TomStorm #10067 :) -
Betegek :DD
-
Metacritic pontszám se magyar tesztekből jön ám össze :) -
Na nem mintha olvasnék magyar teszteket.... :) -
Tudjuk, hogy szar, felfogtuk. menjmárinnen. -
Ulthane #10062 Külön videojátékos szekciójuk van. Százszor jobb teszteket érnak, mint a gémkapocs, a gamer365 és a hasonló "hozzáértő" ugyanolyan tucatjátékos, mint bármelyikünk. -
Én azt hittem Shadow of Mordor.. :D Tök hasonló. -
A mobilnetes meg akassza fel magát. MIÉRT NEM LEHET LINKBE??? Amúgy minek kell ajuldozni amikor úgy sem ilyen lesz, vagy már az el lett felejtve? -
Vagy mégsem? :D -
Dede és túl jól is sikerült :D:D (vagy másfél óráig semmi új poszt nem jelent meg, úgy tűnik javították) -
Dede és túl jól is sikerült :D:D (vagy másfél óráig semmi új poszt nem jelent meg, úgy tűnik javították) -
Nem működik rendesen a fórum... :D -
Sziasztok. Tegnap megvettem én is. Nekem nagyon bejön.
Kérdés: a 2 kapott kódot beváltottam hozzá. PS4 extra content, meg még valami. Ha majd esetleg egyszer el akarom adni a lemezt, akkor a vevő már nem tudja felhasználni ezeket a kódokat, jól sejtem? -
Akkor ne vedd elő a telefonod. Nem kötelező ám használni... :D
btw index kurvára ért ám a játékokhoz :DDDDDDDDDDD -
Craftoláshoz kellenek rendszerkulcsok. Pénzt szerezhetsz, random gyilkosságokat akadályozhatsz meg, észreveheted a körülötted ólálkodó ellenséges játékosokat. Enélkül nem tudod felderíteni hogy melyik ellenfélnél van gránát amit felrobbantatsz vagy melyiknek lehet elterelni a figyelmét. És ha be van kapcsolva gyorsabban észreveszed a hackelhető dolgokat. Még biztos lesz 1-2 dolog. -
Tolnék be project beast gifeket, de nem engedi :( -
Sok a duma
-
Hogy craftoláshoz itemet szerzel? vagy hogy pénzt? vagy hogy random gyilkosságokat akadályozhatsz meg? vagy hogy zenéket gyűjthetsz? vagy hogy online játékba beléphess?
Válasz 2-t és inkább vedd meg és próbáld ki szerintem nem is játszottál vele. -
-
-
Tolhatjuk majd. :)
Sharrkan_ -
Tolhatjuk majd :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sharrkan_
-
Ulthane #10045 Akkor mi is a hozzáadott értéke a profilozásnak? Hogy lásd ki hány éves és mi a foglalkozása? Ezek totál irreleváns információk, használhatatlan, és teljesen értelmetlen! -
Ulthane #10044 Tegnap este ismét alámerültem Chicago városában, újabb gondolataim vannak.
Maga a város nem néz ki rosszul. Ha a jövőben nem látunk ennél rondább várost egy játékban, az bőven jó lesz. Ugyanakkor, hiába van annyi NPC, mégis valahogy nem érezni a város lüktetését, a zaját. Kicsit olyan, mintha ciánozva lenne, annak ellenére, hogy nem üres.
Viszont találtam ismét valami rém gagyi dolgot. Egy épületnek két forgóajtós, üveg bejárata volt. Persze bemenni egyiken sem lehetett, de sebaj. Odaálltam az üvegajtó elé, és NEM TÜKRÖZPDTEM benne! Ugyanakkor az üvegen tükröződtek a házak, az úttest, csakhogy, hátrafordultam, és nem valóban tükröződött benne mindaz, ami a hátam mögött volt, hanem az ajtóra "rá volt festve" a városkép, ami persze köszönőviszonyban sem volt a valóssal!
LOL LOL LOL Ez mekkora gagyi már, te atya ég!
Welcome to the next generation!!!!! -
Jaja gtaban sem indul el mellekszál minden egyes random npcnél... Ekkora baromságot is csak az index tud megirni. Ha ez így lenne a játék 10 évig készülne.