121480

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • SlickAdam
    megritkult? majdnem ures! (AC es egyeb hokikra pisikelek iveset)
  • TDC Geronimo
    Na új batman is 2015. Nembaj legalább kicsit megritkult október :)
  • Kongy
    Sajtó szerint szar lett a Muredered Soul Suspect :D Hát én nem is vártam tőle mást, amúgy.
  • lwb
    Mondjuk annak is lehet ehhez köze, hogy az nvidia már egy ideje dobálja a kártyái mellé a WD-letöltő kódot. És szerintem sincs benne a steames értékesítés, csak a lemezes.

Meg nem is lett valami egetverően jó a pc port ...
  • LoSA
    Szerintem nagyon egyben van ez a trailer a zenével.... Kifejezetten jókor vannak a váltások, nekem nagyon tetszik a zene is!
  • TomStorm
    Akkor,hogy lesz Last.gen-re Mortal Kombat?
  • TDC Geronimo
    Unreal Engine 4en fog majd futni.
  • heady
    UK storerol is olcsobb, mint otthon lemezesen? Wow. Csak mert £65 az nem keves...
  • Harlekin
    A friends listámban 12 en játszanak WD-t x1 en ebből 11 amcsi storról vette meg 1 meg uk storról.Tehát senki nem lemezesen Én is kíváncsi lennék,hogy az eladásokba beleszámít-e a nem lemezes eladás...
  • arty
    az konzolozik :) ha van esze....
  • Kongy
    Akinek nincs olyan jó nete, hogy 44 gigát 5 perc alatt letöltsön? Maybe?
  • arty
    gyanús, hogy ez csak a lemezes eladásokat takarja

pécén ki vesz bármit lemezen?? :)
  • TDC Geronimo
    Mortal Kombat has always been about over-the-top, visceral fighting and with Mortal Kombat X we wanted to utilise the power of new-gen consoles to give players our most intense game yet,” said Ed Boon, Creative Director, NetherRealm Studios. “The team has worked hard to make sure Mortal Kombat X delivers everything fans expect along with new characters, new game modes and an all new graphics engine.”

Mortal Kombat X combines cinematic presentation with all new gameplay to deliver the most brutal Kombat experience ever, offering a new fully-connected experience that launches players into a persistent online contest where every fight matters in a global battle for supremacy. For the first time, Mortal Kombat X gives players the ability to choose from multiple variations of each character impacting both strategy and fighting style. Players step into an original story showcasing some of the game’s most prolific characters including Scorpion and Sub-Zero, while introducing new challengers that represent the forces of good and evil and tie the tale together.
  • TDC Geronimo
    Uncharted 4's new directors: Neil Druckmann & Bruce Straley (Uncharted 2, TLOU leads)

• TDC Geronimo
    Mindenesetre az leszűrhető, hogy marad az előző rész brutalitása és xray cuccok is.
  • Kandurex
    Render...kurva tableten kényelmetlen az írás
  • Kandurex
    Talán a motorral renerelt cucc, vagy nem, mindenesetre szerintem ezt a szintet bírni kellene a konzoloknak, tekintve hogy prevre kijött változat is elég vadul nézett ki ahhoz képest min zakatol!
  • Kongy
    Nem lehet ingame... :) Ne dőljetek már be ennek, mert megint pofára esés lesz mint a Watch Dogs-nál... :)
  • Totti5
    Ez biztos nem ingame. Animációk szépen meg voltak kreálva, jó kis render / cgi, ez látszik rajta.
  • Janey
    Az Assassin's Creed Unity és a Batman Arkham Knight is ide tartozik még, ha jól tudom és PS4-el fogják őket reklámozni.
  • TDC Geronimo
    Bár animáció fura volt aztán lehet in-engine. E3on gondolom lesz gameplay rendes
  • SlickAdam
    burj khalifa bazdeg...
  • TDC Geronimo
    Ingame

"Fueled by next-gen technology, Mortal Kombat X combines unparalleled, cinematic presentation with dynamic gameplay to create an unprecedented Kombat experience.

Featuring an original track by Wiz Khalifa titled "Can't Be Stopped."
  • TDC Geronimo
    Nagyon állat, de az a zene....hányok :D
  • Kandurex
    oké, ha ez mind in-game, akkor rendben , ez nevezhetjük next-gen -ek még talán el is gondolkozok rajta

ha ez valami render, akkor kissé felemás...
  • vg
  • Kandurex
    Egy kis pénzt pedig valahogy ki kell szipkázni...pénz és pénz...és még PÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉNZT!
  • kader
    Lesz exkluzív csak sajnos 2015 elején jön több.
  • TDC Geronimo
    Fél óra és MK X bejelentés. Sajna úgy néz ki cross platform lesz... Nem tudom minek erőltetik már ezt főleg, hogy 2015be fog az is megjelenni. WDt se vette már a kutya se prevgenre.
  • TDC Geronimo
    Sonynak nagyon bejön ez a co marketing úgy néz ki. WDt is PS4el reklámozták feszt, ugyanez van destinynél is. Nem kell így nekik idén 1st party, anélkül is meghajtja a már így is száguldó szekeret a 3rd party content. 94%al nőtt PS4 eladás WD megjelenésének hetében.
  • TomStorm
    Ajha:D
  • Kongy
    Na ezért szarja le nagyívben a Rockstar! :D
  • TDC Geronimo
    2%
  • Kandurex
    ...és hogy áll a Master Race?
  • TDC Geronimo
    WD 1st week in UK
    PS4 49%
    Xbone 27%
    X360 13%
    PS3 9%

Összes eladott WD majdnem fele PS4re ment el. Prevgent nyugodtan ki is hagyhatták volna... na majd második résznél.
  • n000rbi
    Éppen be, de le nem játssza :)
  • ron8
    Sziasztok! Érdeklődnék h a ps3as játékokat beveszi.e a gép?
  • arty
    Enélkül nyilván éhenhaltak volna.
  • arty
    GT7P
  • Totti5
    'Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots has sold a total of 5.67 million copies worldwide, making it the best selling third party PlayStation 3 exclusive to date.'

Egy Remedynél elhiszem hogy nincs pénz és csak az MS tartja életbe őket, mert egy AW után más kiadónál már lehet viszlát lett volna, nade ez az MGS aminek minden része bombasiker volt ( MGS 2 7 millió... ), hogy ott anyagi gondok lennének azt egyszerűen nem hiszem el + Konami ami egy sikeres kiadó.