121480

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Totti5
    Full grafon a csúcs vasakat is meg fogja izzasztani, erre készülni lehet, lehet fejlesztnei a fix 30 fps érdekében :)

Remélem konzolokon elsősorban a frémet fogják belőni fix 30ra és amellé lövik be a grafot. Csak ne vállalják túl magukat, mert a 200+eres ultrahigh PCvel kell veresenyezni összehasonlító képeken. Ugyan olyan portot kérek mint ami a 360as W2 volt.
  • Moby
    A videót elnézve, és a második rész ismeretében erre minden esély meg is van.
  • TDC Geronimo
    Luigis death stare.gif :D
  • n000rbi
  • Prof William
    Remélem Pc-n gépigénye az első rész közelében lesz.
  • Totti5
    Ez volt aztán a nagy megállapítás, és a fejlesztők leszólása.

Nem, nem lenne az. Fejlesztők kiválóan portotlták X360ra a Witcher 2őt, ami nem csak szépen nézett ki de kifogástalanul is futott.

• TDC Geronimo
    Szerencsére már nem.
  • Kongy
    PS3-on ez a játék recehegy lenne, meg szaggatna is minden bizonnyal... :) Amúgy van videó a gyűjtőiről meg a sima kiadásról is, és pl mindkettőhöz jár zene cd, meg művészeti album. Nyilván Collector's-hoz komolyabb, meg ahhoz jár egy szobor is, de azért szép gesztus, hogy normál áron adnak extrákat. Követhetnék a példájukat mások is.
  • Totti5
    Nem. PS4, X1, PC.
  • Prof William
    Ez azért ugye jön majd ps3-ra is?
  • arty
    tehát ha valami kisebb szabad világgal rendelkezik, mint a gta5, az már nem sandbox?

ezekszerint jelenleg már csak egy sandbox van a világon, a gta5.... :D
  • arty
    két titán? mert egy nem bírta :))) nagyokos....
  • Tatyla
    Lennék HG ha támogatjátok...

• BooMiller
    Nagyon jó példa volt... főleg hogy theme park MMO a WoW:D
  • Skyline
    Téged kéne réges rég takarítani MR Önkényuralom.:)
  • Totti5
    World of Warcraft térképe még sokkal nagyobb.

Fejtsük már meg hogy akkor mi a Horizon, de inkább te mond ki. Tudsz benne szabadon menni bárhova az elejétől kezdve és csinálni a feladatokat szátszorva a térképen.

Szóval mi is ez?
  • Kongy
    GTA V mapja nagyobb... :( Ennyi erővel a legutóbbi NFS is sandbox... :D De legyen neked igazad.
  • Totti5
    Tanulmányozd.
  • Kongy
    Amúgy saját magadnak mondasz ellent, a Forza hol sandbox játék már nem azért?
  • Totti5
    Nem akarna valaki HG lenni, hogy az ilyeneket takarítsa?
  • Skyline
    Az más kérdés hogy a forzát emulációnélkül optimalizálva vinné 60-al szebb graf mellett egy közepes pc vagy a PS4 is...:D
  • Totti5
    Driveclub is csak 30 és szmájli oda jobban illik hisz ott erőlködtek hogy 60 lesz, csak nem jött össze.

Sandbox játék sosem volt és sosem lesz 60 fps konzolon. Azokhoz brutál powa kell, hogy ne 20-60 közti szaggatás legyen minden sarkon és helyzetben, persze meg lehet csinálni csak annak a graf látja a kárát lásd a 60 fps driver. Ami frankó volt, de atom spórolosó, közel nem fix 60 és a város nem nézett ki jól ( szerencsére a játék maga jó volt ).

Forza pedig a fix 60.0 vagy fix 30.0 fps híve. Ennél alább nem adják a fejlesztők.
  • TDC Geronimo
    1 is annyi volt cserébe brutális IQja volt 360on.
  • Kongy
    Forza Horizon 2 is csak 30 fps :D
  • lwb
    De messze van még a február vége ... :( Remélem a Dragon Age Inquisition idén azért könnyíti majd a várakozást.
  • n000rbi
    Elég durca.
  • TDC Geronimo
    AKAROM MOST

• Kongy
    Ja, értem. Sok időm mondjuk nem lesz mostanában játszani... :( Majd vizsgaidőszak után..
  • TDC Geronimo
    5 van, de progress wheelen látni mindet még azt is, hogy mennyi mission van hátra. 4. actba van 8, utolsóba meg egy.
  • Kongy
    Hány Act van? Én most a 3. elején vagyok, ez lenne az utolsó?
  • Jinchuu
    Ejha, ez elég jónak tünik, co-op-ban kemény lesz, mint az összes eddigi Dead Island csak jobb. :)
  • arty
    paraszt? dehogy vagy.

mondjuk én örültem volna, ha nem fogy ilyen jól (ubi érdemelte volna a pofont az előjátékért), csak szolidan, mondjuk kijönnek nullára... no, akkor összekapták volna magukat a folytatásra, így nemtom ...
  • Totti5
    Miben? mi a gond vele?
  • TDC Geronimo
    Na WD letolva. Nekem nagyon tetszett, főszál is jó volt bár elég kiszámítható. Creditsnél látszott, hogy már minden elő van készítve a folytatásra. Gondolom eladásokon nem lepődtek meg, meg az se volt kérdés, hogy jön majd a következő rész. Nekem jöhet és lehet paraszt vagyok, de day 1 meg is veszem.
  • davids014
    többet vártam....
  • elite
    Hááát, mentek iszonyat sallerek meg rúgások. Sok sok KO, de egy csepp vér se. Na mindegy...
  • Totti5
    Ez nem mortal kombat:)

Minden sérülés látszódik ott ahol több vagy nagyobb ütést kap a test. Vér is van ha pl az orránál találod el.
  • elite
    Valaki próbálta az UFC demot?
    Én játszottam vagy 6 kört vele, de nem volt se vér, se látványos sérülések.
    WTF?!
  • a.carkey
    Mondjuk az is megérne egy misét, hogy XBox360ra miért nincs. :)
  • Totti5
    Lehet, ha megegyezik az MSel arról amiről meg kell. Vitára már van Skype.