121480

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Kandurex
    Ez egy akkora sótlan bomba, hogy hihetetlen...szinte ordít róla, hogy nulla unalmas multira van tervezve...

...ha már agyatlan multi lövölde, akkor Evolve, ott legalább van valami ötlet is a háttérbe, még ha az se szól többről.

• TDC Geronimo
    Engem?
  • warass
    Destiny gémpléj
  • Totti5
    Ennél még megy a bilív? Ha van akkor mutassák be, gameplay megjelenési dátum. Ha nincs akkor ne tereljenek, s mivel egy képkocka nem jött ki belőle ( azt a videót hagyjuk, tán igaz se volt ), sokat nem veszt a világ, de ez az állandó hype a nagy semmire, meg aggódás a nagy semmire már fárasztó minden évben minden show előtt ( akár E3, GC, TGS ).

Cancel? igen. Ennyire egyszerű.
  • shaddam
    Mielőtt szintén lehozná a minőségi gémsztár és valaki beszopná
  • Moby
    Nemtudom, lehet, én azt nem piszkálom meg, már az 1 is teknóban üvöltvehányás volt. Nekem csak a DeS létezik.
  • Moby
    Nem, de nem is erről van szó. E3-as kamuprezikről volt szó.
  • Totti5
    WD-t most játszom és tetszik, mivel a grafika számít arra egyet tudok mondani : állejtős, nagyon ott van! Forza 5 dettó.

Miért nem a DS2-őt mondod? arra inkább illik, mert ott totál mást mutattak.
  • The Norberto
    Már nem azért de mind 2 játék nagyon jól sikerült. Nincs tökéletes játék egyenlőre, de azért nem kell olyan magasra tenni a lécet mint te mert akkor rohadtul nem menne a játékipar.
  • Moby
    >A bullshitet ki tudom szűrni

A fogaid résein át? :P Igen, ezt érzékeltem a watchdogs ömlegésnél :) Esetleg a forza5 bullshit e3 videóknál? Vagy hol volt ez pont?
  • Totti5
    Biztos én vagyok maradi, de még nem vágtak át ( najó Metro LL-nél, Borderlands 2-nél leírták hogy az AI olyan csudajó lesz hogy el sem hiszed, elhittem nekik, hisz gondoltam csak tanulnak a hibákból... többet nem teszik ezt ). A bullshitet ki tudom szűrni, ha nem így lenne életképtelen lennék a világban. Ha valamihez értesz, jelen esetben a videójátékokhoz, akkor téged nem fognak megetetni, akit meg igen azoknak tök mindegy.
  • Moby
    Kit érdekel még ez? :D
    A címeket elolvasom kivonatban, a képfolyamba öntött hazugságcunamit az elmúlt évek tapasztalata alapján már csak a konzumidióták eszik meg.
  • Totti5
    Amúgy lehetne péntek-szombat is az E3 főleg ez a kát nagy konf, és akkor nem lenne probléma még az sem ( annyira ), hogy hajnalokig fent kell lenni + ugye az 1 órás csúszás, mert azt is szeretik, hisz másnap munka ( 3-4 óra múlva ) van, legalább is a föld ezen részén.
  • shaddam
    Kivettem 2 nap szabit ha már előtte ott a pünkösd
  • TDC Geronimo
    Én otthon leszek szerencsére :)
  • Totti5
    Max 1ig, a többit másnap meló után, hisz EU megint le lesz szarva egyeseknél.
  • shaddam
    Hétfőn tolom a szokásos e3 kaja képeket :D
  • TDC Geronimo
    Hétfőn E3 konfok. Lehet fent maradni megint hajnalig :y
  • Kandurex
    Trailer elég beteg 😀
  • Tatyla
    Jön a Loadout PS4-re!
  • Skyline
    Emulációban? Optimalizáció nélkül elkészületlenül pc-re? Nagyokos.:)
  • Skyline
    "Full grafon a csúcs vasakat is meg fogja izzasztani, erre készülni lehet, lehet fejlesztnei a fix 30 fps érdekében :)"

Na igen csak ez a full grafra érvényes 1080p-ben és fölötte, a nextgeneken lehet örülni majd ha az 1080p/medium/30fps meglesz...:)
  • TDC Geronimo
    Valami szerencsétlen tegnap streamelte destiny alphat PS4en. Hát nem tudom mit mondjak a látottakra. Egyelőre nagyobb a füstje, mint a lángja a játéknak, de majd meglátjuk. Elvileg jövő hónapban beta.
  • arty
    viszont minden AAAAAAAAAAAAA szarul fut
  • n000rbi
    Resogun, tényleg! A lényeg, hogy tömve vagyunk az ilyenekkel.
  • Moby
    Meg a resogun. Meg a dashboard is :)

/meg a trine2 is.
  • n000rbi
    Nana, a Ground Zeroes 1080p 60fps...meg a Rayman Legends :D
  • Kongy
    Kajak mintha kínaiul beszélnék... :D Hagyjuk.
  • arty
    tehát ami nem 1080p és 60fps az szarul fut. értelek.

de akkor miért nem anyáztál minden ps4 játéknál eleddig?
  • Moby
    Én toltam kicsit a 360-as w2-t, szép munka volt az, nimcs azon mit szidni. Amit ki lehetett kihozták belőle. Pc-n a 770-el is ezt-azt vissza kell csippantani a 60 frémhez, pedig amikor kijött hol voltunk ezektől a vasaktól.
  • Kongy
    Nyilvánvalóan hülyeség, hogy előző generációs gépeken szarul futna... :D Én kérek elnézést! 1080p 60fps tuti meglenne X360-on.
  • arty
    ne zavartasd, hogy a hülyeségedre válaszolt vele...
  • Moby
    >tudom én a dörgést

Féltem, hogy nem, de az "otthon is tolhatnám, de inkább ps4-en tolom másnál" rész nem hagyott kétségeket
  • Totti5
    Mint prevgenen minden hisz ott 720p volt a standart, de hogy recehegy lenne az megint egy olyan állítás tőled aminek se eleje se vége.

S amíg ilyen marhaságokat állítasz olyan dolgokról amit láthatóan nem láttál addig ezt meg fogom cáfolni, ha kell videókkal, mert az is valami. Még véletlen se higgye el senki, azt ami nem igaz.

Sajnálom, de ez van, majd meggondolod miket mondasz.
  • TomStorm
    Baromság.Van jó PC-m mégis ma voltam egész nap ismerősnél és PS4-en játszottam WD-ot.Mikor itthon is megtehettem volna.
    Pontosan ilyenekre mint te nem hallgatok már ne haragudj.Előre tudom,hogy a jó PC-vel is vacakolhatok majd W3-nál,tudom én a dörgést nem kell félteni
  • Moby
    Nem lesz mellette jó pc. Ha lenne mellette jó pc leszarnád hogy megveheted másra is drágábban szarabb minőségben. Hagyjuk a hülyeségeket, ez multiplatform cucc.
  • Kongy
    és amúgy PS4 (!!!!) topikba aztán marhára kellenek ilyen Xbox 360 videók. Még ha XONE akkor oké... de... mindegy.
  • Kongy
    720p-s recehegy. Nincs ezen mit ajnározni.
  • TomStorm
    "lehet fejlesztnei a fix 30 fps érdekében"
    Nem-nem ezt a hibát még egyszer nem követem el.W3 érkezésére(sőt még idén)itt fog figyelni a Cur-gen ha lesz mellette jó PC ha nem a konzol meglesz
  • TomStorm
    :D