121481

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • zzeN
    Hihi
  • a.carkey
  • arty
    "multira optimalizált? az mi?"

az azt jelenti, hogy egy üres szarkupac, ami azért haverokkal, coopban elmegy, sőt FUN (pl borderlands - elénézést a rajongóitól, akik szingliben is imádták, nekem ~1 óra egy életre elég volt belőle steam free weekendben, ahogyan az egész műfajból is (SZINGLIKÉNT JÁTSZVA!))

"ha a game jó akkor jó az multiban is meg singleben is"

akkor nyomjad szingliben a BF1942-t és a BF2-t orrbaszájba. a multija ugye jó, tehát ...
    hasonlóan ajánlom a Bioshock2 multiját, hiszen a szinglije jó, tehát ...

"maga az hogy többen is lehet tolni egy játékot az nemtudom mióta szar."

amióta nem költenek kétszer annyit az ilyen játékokra - és nem csak pénzre gondolok, hanem szingli és multi ikszperiensz belövésére, emberórát, fejlesztési időt nézve. megírják az egyikre és a másik módban a játék olyan lesz amilyen....

nem állítom, hogy nincsenek kivételek és az sem 100% h a destiny nem lesz az (de h 90% feletti, az sztem borítékolható :D )
  • warass
    Bloodborne gémpléj(ecske):

• Kongy
    Na végre befejeztem már a Watch Dogs-ot így a szigorlatok közepette :D Az Act V egy nagy AGYFASZ volt, de szó szerint nagybetűvel. Aki játszott a játékkal tudja miért. Összességében nem volt rossz, de hihetetlenül önismétlő, és minimális fantázia szorult bele. Amit viszont megfogadtam az az, hogy Day One nem veszek Ubisoft játékot soha többet. Miért? Mert teljes árat nem fogok fizetni ennek a "kisujjamat se mozdítom, de dől a lé" bandának... Majd ha Prince of Persiát csináltok talán, de az AC-t én meg nem veszem, lehet benne akárhány fős coop, Far Cry 4 dettó... :)
  • Jinchuu
    multira optimalizált? az mi? mert ha olyan mint a single-re optimalizált akkor igen bevállalom
    ha a game szar fos akkor teljesen mind1 hogy mire van "optimalizálva", ha a game jó akkor jó az multiban is meg singleben is
    ha a "néhány óra" azt jelenti, hogy haverral le tudom tolni az egész kampányt pl. a borderban akkor főleg, take my money
    Nem is értem mi a baj ezzel.... vagy melyik gameről is van szó konkrétan, mert maga az hogy többen is lehet tolni egy játékot az nemtudom mióta szar.
  • arty
    engem az első videok után nagyonis érdekelt, de ... :)
  • arty
    tehát a néhány óráért, amit a haverral tudod tolni, bevállalod a szar, multira optimalizált "szinglit" :))))

jó kompromisszum! :DD
  • Jinchuu
    Toltam egy reget hátha kapok ebböl az alpha dologbol, holnap kiderül. :D
  • Kongy
    Engem olyan szinten hidegen hagy ez a Destiny, hogy az fáj :D
  • TDC Geronimo
  • SlickAdam
    nem akarok mindenbebelekotonek tunni, de ez eleg gaz :)
  • TDC Geronimo
  • Jinchuu
    Ha haverok, psn ismerősök nem érnek rá akkor tolom egyedül, ilyen egyszerü. Nem vagy rákényszeritve (pl. destiny), ami meg csak többjátékos azt nyilván azért veszed meg mert többjátékos játékot akarsz játszani. Far Cry 4-et se fogom ugy tolni mint a kepen, de az ACu-t se random emberekkel, de ha van haver akivel szivesen mászkálok akkor azért örülök, hogy meg tudom tenni ezekben a játékokban.
  • shaddam
  • Kandurex
    Értem én,...

...adott egy este,

...játszani szeretnél,

....viszont haverok nem arra várnak állandóan, hogy játszattok egy jót így sanszosan nem fogsz kikapcsolódni, és ez a baj, hogy a multiszar köré próbálnak mindent erőltetni. Régebben ez fordítva volt.

Ami egyébként üzletileg nagyon jó dolog, többször lehúzható összeg, a fejlesztési időt a töredékére csökkenti, hisz minek bajlódni a történettel, fejezetekkel, látvánnyal stb. a studiók és kiadók álma.

Csak épp nem a játékosoknak.
  • TDC Geronimo
    Én szeretem a multit meg a coopot és mi haverokkal külön örülünk neki, hogy szinte mindenben van már coop lehetőség. Destiny is ezért tetszett már elejétől fogva, mert mmos kicsit.
  • Kandurex
    Tényleg? Linkelj akkor valamit belőle. Mert ez eddig egy középszar lövöldénél többet nem láttam belőle.

Egyébként az istenszara multi amit itt előpróbálnak adni, szinte borítékolhatóan tömény shit. Ahány videót láttam különböző játékokból minden esetbe úgy volt előadva, mint egy fél scriptelt single fasza hangulattal. Na EZ az ami nem lesz. Talán akkor van esély hozni a hangulatot, ha folyamatosan egy bevált csapattal tolja az ember, akik adják a beleélést vagy stílust. De kurva ritka, sanszosan inkább az ostoba játékélményt megölő huszárok tömegei.
  • TDC Geronimo
    Destinyből tegnap jött egy rakat alpha anyag. Visszavonom, amit múltkor írtam, mert azokon a videókon nagyon jónak tűnik. Az art gyönyörű meg a helyszínek is. 6v6 pvp is tetszett meg a HUB town is. Remélem küldenek alpha kódot most hétvégére.
  • Kandurex
    Azé van ami hál'istennek nem az istenszara multi... pl. FFXV, Uncharted, DA, Witcher,...stb. stb
  • Kongy
    Amúgy a Far Cry 4-ben hogy lesz coop, ha pl haveromnak nincs meg a játék? Splitscreen lesz vagy mi? :D Valami ilyesmit mondtak, hogy nem kell hogy meglegyen játszhattok együtt.
  • TDC Geronimo
    látom neked se multi se f2p nem tetszik. Akkor te cancellezheted is nextgent, mert az egész erről fog szólni kb :D
  • Kongy
    Na igen, csak ha már van mondjuk PS4-ed, akkor kicsi az esélye, hogy PS3-ra veszed meg hogy szarabb minőségben játszd :D
  • Totti5
    Akkor meg semmi probléma.

Engine Unreal Engine 3 (heavily modified)
    Platform(s) PlayStation 3, PlayStation 4, Microsoft Windows, Xbox 360, Xbox One
  • vg
    Dehát, lesz x360-ra és ps3-ra is.
  • Totti5
    Visszabutítva nyilván minden elmegy, de vége van. Megtörtént a generáció váltás. 9 évig futott a genercáió, évek óta tudni hogy jön a váltás, lehetett gyűjteni, készülni rá. Ideje venni új gépet.

Sokkal szebb lesz az új Mortal ez látszik.
  • Kandurex
    Egy újabb 'senki-nem-kérte' multi szar. A harcrendszerre pedig nyomd a gombot Vér István. A grafika is elég felemás ebben a videóban.
  • Kandurex
    azt nem látom, hogy ezen mi a nextgen, ezt a szintet simán hozza a 360 vagy a PS3...
  • shaddam
  • Moby
    Ez aranyos :)
    Nem, nem lesz több. Ha kevés az fps, építs pécét. Durvát.
  • Arnoux
    Mi történik akkor ha egy játék 1080p és 30 fps és én egy 720p képernyőt használok? Amiért kisebb a felbontás, akkor nekem az fps nagyobb lesz, mint 30? Vagy mindegy milyen felbontás, az fps fixálva van?
  • LeventeV
    Kiváncsi leszek a többi új karakterre de azért remélem a régiek közül is lesznek visszatérők, még ha nem is a sztoriba.

• Tyrant01
    Harlekin, nem kell többet aggódni, mint a WD-nál :-)
    Lent lesznek a játékok, mire hazaérsz melóból. :-D
  • warass
    Kíváncsi vagyok, day1, nagyon bejött az alapjáték, ami meglepett, nem különösebben szerettem az első két részt.
  • a.carkey
  • Totti5
    Nagyon szép az eső, kár hogy nincs értelmes kép mert mindegyiknek a 70% mosottfos...

• Totti5
    Soha a büdös életben nem néz ki így nálam bármit feltúrok giga maxra + 15 fps lesz 1 autóval is :DDD

Annyira kamu szaga van ennek az egész CARSnak... nem hiszem el hogy az működni fog normálisan pár hónap múlva.

Amúgy meg, amit nem mertek a színpadon mutogatni.

• Totti5
    Drake szenvedése 4.

Ez egy cutscane, simán lesz ott ilyen minőség, persze nem játék közben, pláne nem 60 fps mellett.

AC5 cutscane is olyan szint hogy nehezen hiszem el, de ezt tolták ki ott élőben... amíg nem bizonyosodik be az ellenkezője addig ez van. Ezek már nextgen címek, hozzá kell szokni az ilyen látványokhoz :)

Erről beszélek pl

• DarkSector
    Mindig lesz extra az átvezetőkben de közel ugyanezt kapod vissza ingame, most az hogy picit rátesznek efekteket a render videókra....de ez nem nagy szám manapság.
  • Kongy
    HÚÚÚÚHAAAAA :OOOOO Ezt már előttem megmagyaráztak, az előző rész átvezetői is jól néztek ki, PS3-on futottak, de attól még nem olyan volt a játék grafikája :D Nem hiszem el, hogy van a világon még, aki bedől ezeknek az előre renderelt videóknak, aztán meg esik pofára, ha kijön a játék, és elkezd játszani. Ez egy kedvcsináló videó volt, direkt a show-ra megcsinálva, semmi több.