121480

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • lwb
    Azért van fejlődés, mert az emberek mindig jobbat akarnak. Ez viszi előbbre a világot. Ha minden pont jó úgy, ahogy most van, akkor mi a fenének fejlesszen bárki is bármi újat?

Szerencsére vannak még olyanok, akik nyomják a stúdiókat, hogy igenis érdemes kreatívnak lenni.
  • Harlekin
    A konformista "minden jó, élvezni kell, ez csak hobbi, a játékossal van a baj stb." hozzáállás langymeleg stagnálást hoz.
    Valóban és ezért a mai napig is csak a Galaxy Invadert tolunk az Atari 2600-on.Szimplán tudni kell a realitás talaján maradni és nem mindig mindenkor a lehetetlent kívánni.Mert hazugság azt mondani,hogy nincs fejlődés és a tendencia nem jó,de ez nem a mindig elégedetlen zsigerből fikázok érdeme,mert ha így lenne akkor rég semmi nem lenne ebből az iparágból mivel mindig a lehetetlent kívánják ami teljesíthetetlen...
  • Totti5
    Számtalan kiváló studió dölt be, zárt be tünt el az előző generációban mert a játékaikat leszarták a népek és belerokkantak, vagy ki lettek rúgva páros lábbal... még mindig minőségi és kreatív játék egy AC, ami nem véletlen sikeres. Amiből elmegy 10+ millió az nem a véletlen műve hanem amiatt mert jó játékok, valamiben olyan kiemelkedőt nyújtanak ami ekkkora tömegeket meg tud mozgatni.
  • Totti5
    Kevés kontent? 300 autó, 17 pálya ( + több féle nyomvonalak ) Ha ez kevés akkor mi a normális?

Ha nem tudod akkor miért írod? nem véletlen kérdeztem rá...

TPSbe mi szebb PCn mint az Uncharted 3, Last of Us, Gears of War 3?
    Sport játékban mi szebb PCn mint a Fight Night Champ, EA UFC, Top Spin 4 nextgen Fifa, Madden stb?
    FPSben van PCn Crysis ( ami már nem igaz, mert mutliplat, de nyilván PCn a szebb hisz csak prevgenen van ), konzolon van Killzone: Shadow Fall , Halo 4.
  • lwb
    Ezzel a hozzáállással még mindig Galaxy Invadert tolnánk az Atari 2600-on. Az ÉPÍTŐ kritika jó, mert az viszi előbbre a játékipart. A konformista "minden jó, élvezni kell, ez csak hobbi, a játékossal van a baj stb." hozzáállás langymeleg stagnálást hoz. Nem ösztönzi a gyártókat arra, hogy fejlesszenek, ha a vásárlók mindennek egyformán örülnek, mindent bekajálnak.

Nyilván, mint itt mindenkit, engem is érdekel, hogy milyen játékok jönnek ki, ha nem érdekelne, nem írnék róla.
  • lwb
    Fogalmam sincs, nem játszok autós játékokkal. Egyébként nem stíluson belül értettem, hanem általában, hogy van ezeknél szebb pc-n. A Forza egyébként OK, csak kevés benne a kontent. :(
  • Totti5
    Telefon le tud merülni:) 4-5 hekkelés után várni kell amíg feltöltődik, bár ez sem jó, mert ilyenkor meg be kellene dugni a konnektorba, hisz az lenne a reális.
  • heady
    Es meg a telefon sem merul le, terero is van mindig, no meg a kocsikban is kifogyhatatlan az uzemanyag. Maglyara vele!
  • Harlekin
    Soha nem a játékokkal van a baj,hanem az emberekkel,mert NEM JÁTÉKKÉNT tekintik a dolgokat,hanem a valóságnak...Bele lehetne 1 millió dologba kötni,de van értelme!?
    Használni kell és kiélvezni amit nyújt nem azon agyalni,hogy ez szar teszem azt,mert csak 1 gombot kell nyomni.

UI:

Kedves ismeretlen!
    Jöhet ismét 1 mínusz mint tegnap amiért,mertem másként vélekedni mint TE!Semmi gond...
    1 dolgot kívánok neked,hogy életedben ez legyen a legnagyobb öröm,hogy a másként vélekedőnek mínuszt osztogass!Látod vagyok olyan jó fej,hogy még jókívánsággal illetlek
  • Totti5
    Játék nem pedig valóság szimulátor..........
  • Totti5
    Melyik autós játék szebb pcn?
  • TDC Geronimo
    Nem próbáltad akkor az alphat gondolom.
  • Ulthane
    Ja, marha életszerű, hogy egy gombnyomással felülírja...
  • lwb
    A vas hozott veszteséget, az most is az hoz. De a licenszdíjak, amit minden kiadó fizet az eladásokból + a store-on online értékesített tartalmakból az őket megillető jutalék vastagon nyereségessé tette mindkét nagy gyártót, nyugi. A Sonynál a nagy mínuszt nem a PS üzletág, hanem a tévék és a többi elektronikai termékek hozták össze az elmúlt években.

"pl a forzára, infémüszre, killzónára... vagy ezek szerinted randák??"

Semmi extra. PC-n ezer éve van ennél szebb is, egy felhúzott Crysis 3 vagy Metro LL pl. kenterbe veri a killzone shadowfailt (see what i did there :)).

"nem hiszem, h az RDR-t úgy akarná a pécés, hogy "bárcsak nálam is ÍGY nézne ki az RDR""

Ma biztos nem, de 2010-ben, 4 éve egy 720-ról 1080-ra felhúzott, amúgy változatlan RDR teljesen jó lett volna mindenkinek pc-n is. A gta4 sem volt szebb és más open world, ami egy ligában lett volna ezekkel meg ki sem jött akkoriban pc-re. Uncharted 2 meg legszebb grafika díját vitte annak idején, pedig csak 720p volt.

"ac4-et hasonlítassz, előző genben miért nem mondjuk (...)"

Mert az ugyanaz a játék! Ennél jobb párokat/példákat találni sem lehet. Burnoutot nem játszottam, nem ismerem, de crackdownt más fejlesztette, mint az infamoust, minek hasonlítsam őket egymáshoz? Mert kb hasonló stílusú a játék? A crackdown anno nem a grafikájával hódított, hanem a szabadsággal és a rombolhatósággal. Az infamous ss meg lényegében egy engine bemutató a ps4-re.
  • Thaddeus
    Skillekről/perkekről nem találtam semmi leírást - senki nem fényképezi le azt a rohadt oldalt.
  • TDC Geronimo
    Destiny B-roll videó E3ról. Alpha után beta egyre várósabb

• heady
    Jatszottal 3 percnel tobbet a jatekkal? Mert kurvara nem hekkelget a csavo minden lampat... Hozzaferese van a cTOShez, a Dedsec mar megcsinalta elotte a hekkelest. Ilyen szituaciokban o csak felulirja az automatikat egy gombnyomassal.
  • Ulthane
    Ez igaz. Csak míg egy puska úgy sül el, hogy meghúzod a ravaszt, 150 kilométer per óra motorozás közben meghekkelni egy jelzőlámpát egy mobiltelefonnal nem egy gombnyomás kérdése...
  • Totti5
    Mint ahogy az Ac 1 gombos mászás. Hány gombos legyen? Melyik játékban kell mászás közben zongorázni ami olyan nagyon fasza? Emberek át sem gondolják amit írnak. Mászás és a hekkelés is olyan elem amit 10 másodpercenként csinálsz, ha agyon lenne bonyolítva akkor nem lenne értelme. Bármilyen lövöldözős játékban sem kezd el senki pöcsölni a fegyverekkel hanem nyomod a ravaszt.
  • Totti5
    Máskor szólj hogy csak írod de mögötte nics semmi elgondolás s akkor nem erőlködök.
  • Kongy
    A gombnyomós hekkeléssel nincs baj, elnézném nekik ha kitaláltak volna legalább KÉT minijátékot, ha már 4+1 ACT van, amit nem 2 perc végigtolni, de vagy 50-szer kötelezően a pofádba van tolva, plusz mellékküldetéseknél még 100-szor.
  • Moby
    Van egy közös bennem és a retekszoftban: ezen nem gondolkodtam.
    És van egy különbség is: nekem nem is fizettek érte.
  • Ulthane
    Mivel már a gondolati analógiákat sem tudod értelmezni és dekódolni, nem lep meg, hogy fel sem tűnt, hogy a csont fehér, villódzó térképen mennyivel szembarátabb lenne a színes ikonok használata.

Játékos vagy.
  • a.carkey
    Az, hogy nyomsz egy billentyűt/gombot és hekkkkkkelllllsz azonnal lehet, hogy primitív, de sokkal jobbat én se tudnék kitalálni, hogy ha éppen üldöznek a zsaruk, és egy sec alatt fel kell húzni egy akadályt előttük vagy kiiktatni a lámpát akkor mit kellene csinálni. A minijáték hack pedig persze lehetne jobb, de kell? Az ötlet jó. A modból látszik, hogy a PCt butították a konzolhoz. Az E3 után nem vesződtek a PCs verzióval, pl. manuálisan a multisampling onra állításakor tapasztalható teljesítménybeli visszaeséssel, mert a konzol miatt leszarták.

Olyan ubisoftosan együgyű azért nem lett. Nemcsak kinézetre, játékmenetre sem olyan lett, mint lehetett volna, de sokszor van ez így, nemcsak az Ubinál.

A TLoU trailert megnézve a NGen változattól SEM fogjuk eldobni az agyunkat textúrázás kapcsán, de ott a játékmenet legalább nem változott, így kapunk egy Tomb Raider szerű élményt.

A halom pénz esete pedig a Destiny kapcsán lesz majd érdekes. A WD mellette prosti a 6os út mentén. De éltem már meg ráköltési, felhypeolási, kiadási prostitúciót a SWTOR kapcsán, ami sokkal de sokkal durvább volt, mint ami a WD esetében ment.

WDt kipróbáltam PS4en, kipróbáltam PC4, és ha csak a grafikát nem nézzük, a lényeges különbség csak annyi, hogy konzolon kikapták a tipikus séta funkciót, ami nem rossz egy multiplatform játék kapcsán.
  • arty
    ezt mééég továbbgondoltam:

lehet, hogy van akinek jól van kalibrálva a kijelzője és nincsenek szellemi/látásbéli rendellenességei és esetleg ezért nem akadt ki nemlétező problémákon :DD
  • arty
    Az előző generáció masszív veszteséget hozott mindkét cégnek. Ebből indulj ki ;)
    Tehát hacsak nem az az érdeked, elvárásod, h dögöljön ki minkét konzol, a te szempontodból a két konzolgyáros jól döntött, amikor a butább, de olcsóbb gépeket tolta eléd.

pécéről most is mehet a nyálcsorgatás, pl a forzára, infémüszre, killzónára... vagy ezek szerinted randák??
    alapvetően nem a grafra szokott menni a vágyakozás, inkább a játékok egészére ;) nem hiszem, h az RDR-t úgy akarná a pécés, hogy "bárcsak nálam is ÍGY nézne ki az RDR", sokkal inkább "bárcsak lenne RDR pécére" ;)

ha már ps3/4-es ac4-et hasonlítassz, előző genben miért nem mondjuk burnout revenge xbox vs. x360 összevetést teszel FAIR módon vele szemben? ott is kb a felbontás nőtt, meg az ocsmány postprocessz lett nextgenen plusz.

vagy ha a te mintád követem. nézz meg egy crackdown-t egy infamous3 ellen, ha ott tévéről csak minimális difit látsz, hát.... izé... szemész! ;)

úgyhogy grafikában igenis van szép ugrás (prevgen - nextgen viszonylatban), játékmenetben viszont további butulást várok: még több eladást kell produkálni az egyre növő büdzsék mellett - ehez viszont mégtöbbek, még szélesebb réteg számára kell befogadhatóvá, játszhatóvá tenni a játékokat.
  • arty
    gondolom jó sokat és mélyenszántókat gondoltál, amikor nézted a mapet ac2-ben :DDDD

jézusbazmeg....
  • lwb
    Pont lesz.rom a pénzügyi eredményeiket. A munkájukat onnan értékelem, ahol engem érint: az élményen, amit a pénzemért kapok. Az előző generációnál legalább pár év eltelt, mire azt lehetett mondani, hogy a pc beelőzte a konzolt. Most már a launch napján hátrányban vannak a konzolok. Emlékszem a force unleashedre, a gta4-re és a máig pcre ki sem jött red dead redemptionre. Vagy akár az uncharted 1-2-re. Pc-ről is ment a nyálcsorgatás.

A mostani gen ezt nem tudja hozni. Hogy ez most a vas vagy csak bénák a játékok egyelőre és majd kiforr, azt nem tudom. Az viszont tény, hogy nagyon sok a multigen játék és őszintén, olyan egetverő különbség nincs a last gen és next gen játékok között. Új konzolt érő különbség pláne nincs. Nézzél meg egy ps2-es és egy ps3-as játékot vagy egy xbobx és x360 játékot. Jade Empire vs. Mass Effect vagy Manhunt vs Uncharted. Ég és föld. Most ac4 x360 és ac4 x1 között a füst, a hajón átcsapó hullámok és a magasabb felbontás a különbség, amit 2 méterre a tévétől a kanapén fekve már nem olyan könnyű észrevenni. Nincs olyan nagy ugrás mint sd-ről hd-re volt. Nem baj, ha grafikában nincs, de akkor legalább tolnák az új ötleteket, bármit. Erre ugyanazt a szart kapjuk codból, bfből meg acból. Csak 7209 helyett 900 meg 1080.

Ez nagyon kevés.
  • Totti5
    Te hogy oldottad volna meg a hekkelést ami nem a press X? Persze szó nincs arról hogy ész nélkül nyomkodni kell az Xet.
  • Totti5
    Valójában meg van a gémer és van a rinyagép, meg van aki azt hiszi hogy a géming a relativitás elmélettel vetekszik. Ők építsenek időgépet és menjenek vissza s nes, c64 korszakba ahol minden tökéletes volt.
  • Ulthane
    "Hogy a francba lehet az, hogy egyetlen egy gémer sem panaszkodott Ubinak, hogy az AC1-2 BH-ban a szemünk folyt ki a fehér térképen fehér ikonoktól, ráadásul még villódzott is???!!!!"

"Lehet nem volt velük gondja? Sok hiba van az AC-kben, de az említettet sose soroltam volna fel."

Ezért mondtam korábban, hogy vannak játékosok, vannak gondolkodó játékosok, meg vannak intelligens és gondolkodó játékosok. Nyilván mindhárom kategóriának más az ingerküszübe. Az egyik nyeli a szart, bármi is legyen az, a másik időnként szeretne almát is enni, a harmadik pedig az almából is csak a legjobbat fogyasztja élvezettel.

• Moby
    >Gagyi, a GTA5höz képest.

Ez egy marhaság. Semmi szükség nincs ehhez GTAV-re. A WD önmagában retek. Akkor is az lenne, ha a GTAV sosem születik meg. Pressxtohack. Agyrém.
    Nem gagyi, hogy lenne az, beletoltak egy halom pénzt meg munkát. Csak a végeredmény lett olyan tipikusan ubisoftosan együgyű. Mondjuk a GTA-kat verni sem lenne túl nagy kihívás, annak ellenér, hogy az 5 meglehetősen korrekt lett.
  • a.carkey
    Na jó, de mi ment a WD kapcsán!? Gagyi, a GTA5höz képest. Ok, de első menetben a GTA4et akarta verni, az 5el egy időben jött volna ki, sőt, ha a legelső májusi dátumot tudják tartani amit az E3on nyomtak, vagy legalább a novemberit, akkor náluk a labda. Először a GTA 5 miatt tolták, aztán az AC4, és így lett belőle 2014. május 27. A Mafia 2 szép volt, jó volt, de ott is tömérdek dolog maradt ki, amit bele akartak tenni, és vagy bekerült DLC formájában, vagy nem. Nem volt rossz a M2, de a város szerintem kicsi volt, és az első rész "él a város" részét nem tükrözte. Helyette volt tél is.
  • arty
    Ne terelj. 2 évente jött az UC1-2-3.
    Ezzel szemben FC1-2-3: 2004-2008-2012.

De a 2014-es FC4 már fájna, mer rókabőr. Értettelek. Mármint, h mekkora lufi a véleményed :))

• Kongy
    Így igaz.
  • Kongy
    Kétévente? Érdekes, én nem játszottam új UC játékkal lassan 3 éve... :( Lesz az a 2 év 4 is, mert nem csak egy sorozatról húzza le egyfolytában az újabb rókabőrt a ND, hanem merészkedett új IP-t is kiadni a TLoU személyében.
  • arty
    Hanem kétévente. Tehát ez az ND titka! :))

Szerintem annyi, hogy a magadnak kedves játékból "semmiseelég". Képzeld, mások az AC-vel vagy az FC-vel vannak így ;)
  • Tibi7
    Nem beszélve arról, hogy van egy jó története minden részben, parádés szinkronalakítások, van izgalom, játékélmény. Nekem ennél több nem is kell, az se érdekelne ha grafikában nem fejlődne tovább a játék. Olyan mintha egy jó filmet néznék, csak épp itt én irányítom a főszereplőt.
  • Kongy
    Semmit, a grafikán, helyszíneken kívül, de nem egy évente kib.szott szutyok. Nem kiadott, kib.szott.
  • arty
    Mesélj nekem, miféle gigantikus újításokat tudott az UC2-3 az UC1 után!?