status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • a.carkey
    Az, hogy nyomsz egy billentyűt/gombot és hekkkkkkelllllsz azonnal lehet, hogy primitív, de sokkal jobbat én se tudnék kitalálni, hogy ha éppen üldöznek a zsaruk, és egy sec alatt fel kell húzni egy akadályt előttük vagy kiiktatni a lámpát akkor mit kellene csinálni. A minijáték hack pedig persze lehetne jobb, de kell? Az ötlet jó. A modból látszik, hogy a PCt butították a konzolhoz. Az E3 után nem vesződtek a PCs verzióval, pl. manuálisan a multisampling onra állításakor tapasztalható teljesítménybeli visszaeséssel, mert a konzol miatt leszarták.

Olyan ubisoftosan együgyű azért nem lett. Nemcsak kinézetre, játékmenetre sem olyan lett, mint lehetett volna, de sokszor van ez így, nemcsak az Ubinál.

A TLoU trailert megnézve a NGen változattól SEM fogjuk eldobni az agyunkat textúrázás kapcsán, de ott a játékmenet legalább nem változott, így kapunk egy Tomb Raider szerű élményt.

A halom pénz esete pedig a Destiny kapcsán lesz majd érdekes. A WD mellette prosti a 6os út mentén. De éltem már meg ráköltési, felhypeolási, kiadási prostitúciót a SWTOR kapcsán, ami sokkal de sokkal durvább volt, mint ami a WD esetében ment.

WDt kipróbáltam PS4en, kipróbáltam PC4, és ha csak a grafikát nem nézzük, a lényeges különbség csak annyi, hogy konzolon kikapták a tipikus séta funkciót, ami nem rossz egy multiplatform játék kapcsán.