121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
stormyka #10802 Közben készítettem egy videót a gépről pár perc játék után. Mobillal vettem fel, így nem a legjobb a hangminőség, de szerintem így is leszűrhető a probléma.
https://www.youtube.com/watch?v=nHs1PRL2qqA
Ha ez normális, akkor ez mindenkinek ilyen? Ha pedig nem, mit tudok tenni, és mi a menete a dolgoknak? -
Prof William #10801 Az első képen Joel feje...
- Basszus Ellie nézd már! Remastereltek minket! Ha ezt Sarah megélhette volna! -
Állítólagos remastered ingame képek.
-
Talán csak a story része megy anélkül, ha jól tudom. Többihez kell. -
ugyanez az általános vélemény a gépről - kissé hangos -

ja, -
Thaddeus #10796 Destiny béta fog menni PS+ nélkül is vajh? -
xiv: a realm reborn -
final fantasy?
-
stormyka #10793 Hali! Érdeklődnék, hogy nektek mennyire hangos a PS4 úgy általánosságba véve? Kicsit meg vagyok ijedve, hisz 10-15 perc játék (FIFA, Final Fantasy) után már eléggé hangos a venti, bármilyen játékról is legyen szó. Átlagos TV hangerő mellett annyira nem venni észre, viszont csöndesebb játéknál mint pl Outlast már szinte zavaró, feltünö. Jó szellőző helyen van, és ezen kivül nem volt vele problémám, viszont érdekelne, hogy nektek mik a tapasztalatotok. -
Sajnos, jól néz ki. :) -
És ha már lúd, legyen kövér ... -
Várni akartam vele, hogy 1x ebből talán lesz "nem csak konzol" verzió, mert mégis, de nagyon-nagyon kezd meggyőzni, hogy azonnal megvegyem konzolra. -
NAgyon várom,remélem nem basszák el a balancot.MK9 bena világ 100legjobbjában bent voltam:)Az Injustice meg annyira szarul lett balancolva,hogy komplett karakterek használhatatlanok illetve deathstroke-al 2gomb és elvered a legnagyobb kombómatyikat is.El is adtam a gecibe. -
kent véjt! -
még bő egy hét a bétáig... -
Külön tetszik, hogy a környezeti interakciót átvették az Injustice-ból. -
Nagyon király lesz ez a MK rész is :) -
-
:DDD
azzal nem járok akkor jól ... -
SlickAdam #10782 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!FASZ -
nemtomazmi
gero: :((( -
Még elején azt mondták néznek valami opciót rá, de azóta nagy a kuss úgyhogy szerintem nem. 10 dollárt elengedtek most 60ból mindenkinek, szerintem ennyi lesz a kedvezmény. -
SlickAdam #10779 az. -
pecer?? -
SlickAdam #10777 pecer lesz nekik. -
amugy azt tudni már, h tényleg lesz-e kedvezmény a ps3as TLOU+DLC birtokosoknak a hd edisönre? :) -
atomjó!!!
helyenként viszont a 30fps-t imitáló(???) blur nagyon elrontja a hatást :(( -
Közelgő last of us megjelenés örömére megnéztem megint a making of videót. Hát ND még mindig az egyik legjobb studió a világon. Aki megnézi videót rájön, hogy mitől is olyanok a játékaik, amilyenek. Aki nem játszott még vele az ezt se nézze meg... Majd csak végigjátszás után.
-
SlickAdam #10773 igen, lekuldik submission-re, de az igazabol mar csak formalitas, foleg ha egy ND kaliberu studio adja le a termeket vegso tesztre. szal nem "candidate"-ezzenek nekem.
igen, errol beszelek, nevetseges. ilyenkor mar NEM dolgoznak a motoron. mar honapok ota nem dolgoznak a motoron. nem ugy keszulnek a jatekok, ahogy azt sugalljak. -
2-3 héttel megjelenés előtt szokott goldra menni mi a hihetetlen rajta?
Amúgy meg pár napja írták, hogy még QAn van játék és még 1-2 helyen volt drop 60ról ezért dolgoztak még vele. -
SlickAdam #10771 kandidát, hogyne... 2-3 hettel megjelenes elött. LOL
meg mikor par hete irtak, hogy megvan a 60 frem.
azert ennyire nem kene hulyenek nezni az embert. irjak le, hogy a jatek 60-al suhan (mar honapok ota) es KESZ van. -
60 fpses E3 trailer
Aki még nem játszotta és most fogja csak az NE NÉZZE MEG. -
"Great work @Naughty_Dog! Gold release candidate for #TheLastofUsRemastered #PS4 is in final format QA. Now we wait..."
-
PS4-en időközönként újraírják a játékokat? Pl. a Ghost lekap egyszer 3-4 GB adatot, majd később 4-5-öt. Mit lehet annyit Patch-elni rajta? -
Strider. -
Jah,délután 1-2fele már szoktam tölteni őket mostmeg sehol semmi,sneciek. -
még most sincs fenn -
sirpalee #10764 Micsoda kihagyhatatlan lehetőség!
Btw, mi lesz most plus-on ps4hez? -
Ma jön vagyis majd 1óra múlva a nap folyamán a plus frissítés.Természetesen éljetek a trükkel,hogy ha ráértek napjában többször keressetek rá kifejezetten a játékra és előbb szedhetitek mint a többiek mikor frissül mindenkinek a plusz felület.Így ezzel a módszerrel kb 5-6órával előbb játszahttok a játékokkal.