121480

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Kongy
    Senki sem azt várja tőle, hogy sokkal szebb legyen -.- 60 fps, 1080p a lényeg.... szvsz ps3-on is elég szép volt csak a felbontás miatt recés, és a frame se volt valami stabil...
  • Netmániás

Annyira azért nem szebb !
  • TDC Geronimo
    Meg lett mondva mivel lesz jobb a remaster, mint az eredeti. Nem új gépre lett csinálva az eredeti játék, mit vártak tőle itt egyesek?

PS3on is szép volt, egyedül a frémmel meg IQval voltak problémák. Na azzal itt nem lesz.
  • Ulthane
    Ez gyengus. Ez akár a PS3-as verzióból is lehetne.

nekem végülis mindegy, én nem veszem meg, kétszer végigjátszottam, annyira meg nem jó játék, hogy ismét kiadjak érte 15k-t.
  • Janey
    Upsz link :)
  • Janey
    Drájvklab rajóngói trailer a legújabb időjárást is bemutató videók alapján

• Moby
    Igen, ők is nagyot nőttek a szememben, bár a guerilla bokájáig nem érnek fel, hisz ők egy MŰKÖDŐ(!) multit is lepakoltak a nextgen játékuk mellé.
  • Moby
    Tolhatnák. Már rég mindegy. És nyilván tudták amikor időpontot kapott, hogy nem lesz kész. Tuti, hogy nem ők találták ki. Megőrült a sony teljesen. Szétverte a stúdiót a friss gépe hajnalán, a megmaradókat meg lehetetlen helyzetbe hozza. Már csak a pénz számít, semmimás.
  • arty
    Ennyi.

Előző genben is elhullott 1-2 a témában (polifóni meg a nemtomkik a griffmadaras tízerrel, de én a fizetős mgs-demós bandát is ideveszem :( ), most pedig kb mindenki - a Guerillát kivéve. Infémüsz is végülis időben jött, ha nem is láncsra, azzal együtt kettő. Többiek szégyelljék magukat.
  • Moby
    #10830 :
    Utólag már semmit. Mindenesetre k. Jó lett volna az is launchra. A kzsf tükrében nehéz lenne azt mondani, hogy kivitelezhetetlen.
  • Totti5
    Tolni nem tudják, pedig ezek szerint jövő február-március lenne az ideális kész állapot, csak akkor idén nem lenne semmi nekik. Öléggé elcsúszott a Sony az exekkel.
  • Moby
    Hát izê, ezeknél sem tudsz erről még semmit. Éshát láthatóan a gfx-el megy a bénázás a receklubnál is pl, hiszen az nem kerül bele megint időre. Ahol az időre kifejezés már önmagában vicces.
  • TDC Geronimo
    tlou remastered egy sima prevgen port. Mit vártál/vársz tőle?

Majd UC4nél visszatérhetünk erre....
  • Kongy
    Grafikát tudnak csinálni, sztorit/igazán élvezetes játékot már nem igazán
  • Moby
    Mindenki pöcsöl. Ők letették lauchra a tru nextgen gamét. Nem valami billegő véleményes fost. Máig nem láttam szebbet ps4-en, de legalábbis konzisztensen szebbet garantáltan nem.
    Lassacskán egy éves többletet fut a többi stúdió. Jelenleg ők a referencia. Hozzájuk mérten szánalmas a tlou remastered is, úgy, hogyaz alá mindösszesen mocit kell írni.
  • TDC Geronimo
  • Moby
    A guerillához mérten az összes szonista stúdió faszlámák gyülekezete. Ideértve a nótit is.
  • arty
    :D

amugy tényleg brutáljól néz ki, de... na...
  • Moby
    #10822 :
    Kapsz belőle egy demót, a térképen indiával, 11 pályát, 10 kocsit. Kicsit nagyobb a szokásos demóktól, de demó.
    Ja meg megveheted a teljest 10 dodóval olcsóbban.
  • Tatyla
    igen lesz egy olyan verzió is meg egy pénzes...
  • SpeedXHUN
    Tényleg? Plushoz csapjakak vagymi?
  • zzeN
    Ingyen pont jó lesz.
  • TomStorm
    Hát ez kissé állejtős tényleg:)
  • SpeedXHUN
    Nekem is ilyen és hatul forró levegő jon ki.ez ilyen
  • Rage47
    ez marhajól néz ki
  • Totti5
    25 megás gif
  • TDC Geronimo
    they really need to do something about them jaggy powerlines

"Much improved in the latest build, these vids were done just after E3 :)"

Úgy néz ki új buildbe rákerült végre valami normális AA is. Nem lesz többé receklub.
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    FB oldalukon fent van teljes képernyős videó. Nem mintha az sokkal jobb minőségű lenne.
  • TDC Geronimo
    Hiába az 1 éves halasztás, lauchra így se lesz kész ez a ficsőr LOL

shortly jön, azt ismerjük már. Majd akkor jövő ilyenkor :D
  • TDC Geronimo
    http://blog.eu.playstation.com/2014/07/08/first-look-driveclubs-dynamic-weather-action-2/

Fosom instagram videók beszarok...
  • Kongy
    Nem kell aggódni, nekem ugyan ilyen hangos. Játék közben is, de ha multitaskingolok egy KZ vagy inFamous közben, akkor meg még hangosabb, ahogy a te videódban is. Ez így van megcsinálva. XOne elvileg halkabb, de ott ugye külső táp van stb stb...
  • sirpalee
    Instabuy. Úgyis kellett beta kulcs jövőhétre. :D
  • tomi890125
    linket majd légy szíves, köszi :)
  • shaddam
    A hangfalak nekem elnyomják. Majd a last of usban talán meghallom
  • Moby
    A ps4 kurvahangos. Nekem kettő volt, és még kettőt látok napi szinten. 4-ből 4 hangos. Nem mindegyik játék közben, kzsf közben voltak pillanatok, amikor azthittem kirepül belőle a venti. Nem elviselhetetlenül, de egy csendes szobában bántóan hangos.
  • TDC Geronimo
    Ma jön új DC videó időjárás effektekkel.

• stormyka
    2 hónapos gép, mindig jó szellőző helyen van. Kollégámnak nem hangos ennyire. PSN-es spanok is azt mondták, hogy teljesen néma a gépük. Az enyémnek nem kellene, hogy ilyen hangja legyen szerintem.
  • frango
    Gondolom arra, hogy olyan a hangja, mint egy vadászgépnek. Ez tényleg alapból ilyen? Én is tervezek nemsokára venni egy gépet. Ilyenek viszont megingatnak, főleg karcsú 1 éves garanciával...
  • n000rbi
    Mire gondolsz? Ha megfő, majd gariztatod.