121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Senki sem azt várja tőle, hogy sokkal szebb legyen -.- 60 fps, 1080p a lényeg.... szvsz ps3-on is elég szép volt csak a felbontás miatt recés, és a frame se volt valami stabil... -
Netmániás #10841
Annyira azért nem szebb !
-
Meg lett mondva mivel lesz jobb a remaster, mint az eredeti. Nem új gépre lett csinálva az eredeti játék, mit vártak tőle itt egyesek?
PS3on is szép volt, egyedül a frémmel meg IQval voltak problémák. Na azzal itt nem lesz. -
Ulthane #10839 Ez gyengus. Ez akár a PS3-as verzióból is lehetne.
nekem végülis mindegy, én nem veszem meg, kétszer végigjátszottam, annyira meg nem jó játék, hogy ismét kiadjak érte 15k-t. -
Upsz link :) -
Drájvklab rajóngói trailer a legújabb időjárást is bemutató videók alapján
-
Igen, ők is nagyot nőttek a szememben, bár a guerilla bokájáig nem érnek fel, hisz ők egy MŰKÖDŐ(!) multit is lepakoltak a nextgen játékuk mellé. -
Tolhatnák. Már rég mindegy. És nyilván tudták amikor időpontot kapott, hogy nem lesz kész. Tuti, hogy nem ők találták ki. Megőrült a sony teljesen. Szétverte a stúdiót a friss gépe hajnalán, a megmaradókat meg lehetetlen helyzetbe hozza. Már csak a pénz számít, semmimás. -
Ennyi.
Előző genben is elhullott 1-2 a témában (polifóni meg a nemtomkik a griffmadaras tízerrel, de én a fizetős mgs-demós bandát is ideveszem :( ), most pedig kb mindenki - a Guerillát kivéve. Infémüsz is végülis időben jött, ha nem is láncsra, azzal együtt kettő. Többiek szégyelljék magukat. -
#10830 :
Utólag már semmit. Mindenesetre k. Jó lett volna az is launchra. A kzsf tükrében nehéz lenne azt mondani, hogy kivitelezhetetlen. -
Tolni nem tudják, pedig ezek szerint jövő február-március lenne az ideális kész állapot, csak akkor idén nem lenne semmi nekik. Öléggé elcsúszott a Sony az exekkel. -
Hát izê, ezeknél sem tudsz erről még semmit. Éshát láthatóan a gfx-el megy a bénázás a receklubnál is pl, hiszen az nem kerül bele megint időre. Ahol az időre kifejezés már önmagában vicces. -
tlou remastered egy sima prevgen port. Mit vártál/vársz tőle?
Majd UC4nél visszatérhetünk erre.... -
Grafikát tudnak csinálni, sztorit/igazán élvezetes játékot már nem igazán -
Mindenki pöcsöl. Ők letették lauchra a tru nextgen gamét. Nem valami billegő véleményes fost. Máig nem láttam szebbet ps4-en, de legalábbis konzisztensen szebbet garantáltan nem.
Lassacskán egy éves többletet fut a többi stúdió. Jelenleg ők a referencia. Hozzájuk mérten szánalmas a tlou remastered is, úgy, hogyaz alá mindösszesen mocit kell írni. -
-
A guerillához mérten az összes szonista stúdió faszlámák gyülekezete. Ideértve a nótit is. -
:D
amugy tényleg brutáljól néz ki, de... na... -
#10822 :
Kapsz belőle egy demót, a térképen indiával, 11 pályát, 10 kocsit. Kicsit nagyobb a szokásos demóktól, de demó.
Ja meg megveheted a teljest 10 dodóval olcsóbban. -
igen lesz egy olyan verzió is meg egy pénzes... -
Tényleg? Plushoz csapjakak vagymi? -
Ingyen pont jó lesz. -
TomStorm #10820 Hát ez kissé állejtős tényleg:)
-
Nekem is ilyen és hatul forró levegő jon ki.ez ilyen -
ez marhajól néz ki -
25 megás gif 

-
they really need to do something about them jaggy powerlines
"Much improved in the latest build, these vids were done just after E3 :)"
Úgy néz ki új buildbe rákerült végre valami normális AA is. Nem lesz többé receklub. -
-
FB oldalukon fent van teljes képernyős videó. Nem mintha az sokkal jobb minőségű lenne. -
Hiába az 1 éves halasztás, lauchra így se lesz kész ez a ficsőr LOL
shortly jön, azt ismerjük már. Majd akkor jövő ilyenkor :D -
http://blog.eu.playstation.com/2014/07/08/first-look-driveclubs-dynamic-weather-action-2/
Fosom instagram videók beszarok... -
Nem kell aggódni, nekem ugyan ilyen hangos. Játék közben is, de ha multitaskingolok egy KZ vagy inFamous közben, akkor meg még hangosabb, ahogy a te videódban is. Ez így van megcsinálva. XOne elvileg halkabb, de ott ugye külső táp van stb stb... -
sirpalee #10810 Instabuy. Úgyis kellett beta kulcs jövőhétre. :D -
linket majd légy szíves, köszi :) -
A hangfalak nekem elnyomják. Majd a last of usban talán meghallom -
A ps4 kurvahangos. Nekem kettő volt, és még kettőt látok napi szinten. 4-ből 4 hangos. Nem mindegyik játék közben, kzsf közben voltak pillanatok, amikor azthittem kirepül belőle a venti. Nem elviselhetetlenül, de egy csendes szobában bántóan hangos. -
Ma jön új DC videó időjárás effektekkel.
-
stormyka #10805 2 hónapos gép, mindig jó szellőző helyen van. Kollégámnak nem hangos ennyire. PSN-es spanok is azt mondták, hogy teljesen néma a gépük. Az enyémnek nem kellene, hogy ilyen hangja legyen szerintem. -
Gondolom arra, hogy olyan a hangja, mint egy vadászgépnek. Ez tényleg alapból ilyen? Én is tervezek nemsokára venni egy gépet. Ilyenek viszont megingatnak, főleg karcsú 1 éves garanciával... -
Mire gondolsz? Ha megfő, majd gariztatod.