121480

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Kongy
    Gondolom azért, mert csak előrendelőknek... ?
  • Ulthane
    Nem értem, július 17-én indul a publikus béta a Destiny-re PS-en. Akkor minek hozzá kulcs, ha publikus lesz?
  • Ulthane
    És ezért nyújt bizonyos műfaj sokkal-sokkal többet a másiknál. Ezért sem értettem azt a nagy hype-ot a TLOU körül.
  • TDC Geronimo
    Platform selection for the Beta is now available! Each code will grant you 3 download keys, enough to field a full Fireteam on the console of your choosing! Need help?

Ha minden igaz 3 beta kulcsot adnak majd. Úgyhogy ha valakinek kell lesz még kettő Destiny beta kód majd elfekvőben.
  • n000rbi
    Fogalmad sincs, milyen játékokkal játszom épp ;)
  • Totti5
    Az UC egy lineáris TPS, a Mass Effect egy nyitottabb világú nem teljesen lineáris ( de mégis az ) TPS-RPG hybrid. Mivel itt is két eltérő műfajról van szó, az UC nem működni 100 órában, mint ahogy a Mass Effect sem működni 15 órában. Ezért vannak a műfajok...
  • Kongy
    Hát ez benne a jó, a játékosra van bízva, bizonyos szintig :D
  • Ulthane
    Nem, mert akkor végre csupa jó játékkal játszanál, s hagyom, hogy szenvedj tovább a meglévőkkel. :)
  • Ulthane
    Ami ebben a formában azért nem teljesen igaz. Mármint a spoilered :) Vagy nem biztos, hogy igaz.
  • Kongy
    Ha megnézed, akkor spoilereztem el neked a ME3-at, nem a lenti hsz-emmel...:D
  • Kandurex
    csak én érzek hülye késztetést, hogy most ezt megnézzem?
  • Kongy
    Semmi konkrét spoiler nem volt a hsz-emben, az lett volna spoiler, ha azt írom, hogy

• n000rbi
    Az időmet esetleg nem szeretnéd beosztani?
  • Ulthane
    Értem, amit mondasz, de azt gondolom, hogy aki 2 év elteltével még nem jétszotta végig a Mass Effect 3-at, az már nem is fogja/akarja.
  • Ulthane
    Lefordítva: nálam nem ül az az érv, hogy a TLOU azért nem lehetett olyan jó, mint a Mass Effect, mert az egyik 15, a másik 150 óra. És? Akkor csináljanak 150 órás játékot, s majd az is olyan jó lesz.
  • Kandurex
    Spoilerezésért egyébként kitiltás járhat. Nem rontjuk el más szórakozását.
  • n000rbi
    Ez nem odafigyelés, hanem intelligencia kérdése...

Ja egyébként még nekem se jutott időm a ME szériára, szóval kösz az infót :D
  • arty
    basszus, figyeljetek már oda, mit írtok! :(

SPOILER !!!!!!!!!!!! :( (nem nekem, de más játéknál belefuthatok... szokjátok már meg.....)
  • Kongy
    Hát az elég szégyen, hogy egyesek mit össze hisztiztek a Mass Effect 3 vége miatt. Komolyan, milyen befejezésre számítottak? Az egész játék arra épült fel, hogy minél nagyobb nyomást keltsen a játékosban, hogy ezek az ellenségek nem szaroznak, és az életünk árán kell megállítanunk őket... Nincs más út. Teljesen jó volt az eredeti befejezés, semmi baj nem volt vele, nem is töltöttem le a "javítást"...
  • arty
    Talán csak a józan ész és belátás. Hálistennek volt nekik.
  • Ulthane
    150
  • Ulthane
    Senki nem akadályozta meg a ND-t, hogy 15 órás játékot készítsen.
  • Ulthane
    Az eredeti befejezés tetszett a legjobban, szerintem semmi gond nem volt azzal, csak a sok picsogó fürdőskurva reklamált a nagy semmiért.
  • shaddam
    No és a befejezés? :D
  • arty
    150 óra vs 15...

meglepődtem!
  • Ulthane
    Kétségkívül a Mass Effect trilógia az, amely mind nagyságában, mind mélységében, komplexitásában, összefüggéseiben, emocionális faktorát és sokszínűségét tekintve a mai napig számomra az etalon.

A legkidolgozottab és legmagávalragadóbb történet és univerzum.

A TLOU ehhez képest lepkefing.
  • Kandurex
    csak úgy kíváncsiságból, szerinted melyik játék volt a legjobb ill. rendelkezett a legjobb történettel az elmúlt 4-5 évben?
  • Ulthane
    Sajnos a mai játékiparban ez a színvonal. Kevés jobb játék van, de ez nem azt jelenti, hogy ezek a játékok etalonok, 10 pontos mesterművek, mert nem.

Számomra az Uncharted 3 sztorija kb. ugyanannyit ér, mint a TLOU története, egyik sem különb a másiknál. Annyi, hogy utóbbi egy komor téma, a másik egy könnyebb, vidámabb. De fabatkát sem jobb az egyik a másiknál.
  • Ulthane
    :-D
  • arty
    Minden konzolból kéne 1 év után egy áttervezett verza!

Persze ez igen nagy kicseszés volna a day1 vásárlókkal, lehet ezért sem merik meglépni, előbb utóbb senki nem venne nullszriás bétacuccot és akkor csőd. Valahol ezt is megértem.
  • Newfronter
    Sajnos én beleolvastam a spoilerébe, hát marha jó... tényleg elrejthette volna bassza meg!
  • Moby
    Hiába vérzik ezer sebből ez a konstrukció(hűtés/zaj, alátámasztás, kezelőszervek, usb-k hiánya, kontrollergondok), gondolom esze ágában sincs hosszú ideig újratervezni a szotyinak. Lásd még rendszerhiányosságok, játékok hiánya.
  • arty
    Blöeee. Alig várom ezekután :((((((
  • arty
    Hálistennek nem :) 360 slimem hányszor bekapcsolt véletlen érintéstől... :((( gyűlölöm!
  • arty
    Én meg azzal se :D
  • arty
    ez színtiszta mazohizmus :)

(egyébként a sztori mehetett volna spoilerbe, hogy legalább más örömét ne cseszd el, ha már neked nem jött be)
  • Totti5
    "Menj A-ból B-be"

Van erre más fata algoritmus? pl menj A-ból a ∞ -be? az hogy működik?

Amúgy menj A-B-C és vissza A és hasonlókkal van tele a GTA5...

De várom hogy miként kellene működnie szerinted.
  • Csibe001
    Ezt kb minden filmre ra lehet huzni menj A-bol B-be (pl Gyuruk ura)...gyenge kifogas vagy gyenge angolod van. Az osszes hatterinfot ha olvasod, ha hallgatod a parbeszedeket, meg a karaktereket, akik meghalnak a jatek soran, akkor nem igy latnad, mert ha csak ugy latod ahogy irtad akkor szerintem nem figyeltel a tobbi dologra csak arra, hogy menj A-bol B-be... Az eleje se hatott meg a jateknak, nem sajnaltad Joel-t, vagy atgondoltad te vajon mit tettel volna a helyeben a vegen?? Teljesen jol felepitett tortenete van. Csak haters gonna hate...
  • Moby
    Érintő az, valami proximitysensor jellegű cucc.
  • Totti5
    Ha túlértékelt sorolhajátok fel ami jobb ezeknél.