121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Talán egy kicsit több idő lehúzni 50gb-ot, mint bedobni a lemezt. :) -
Jó de ha nem használod le lehet törölni, aztán újra letölteni, ha játszhatnékod van :D -
Max helymegtakarítás miatt. Full game lesz majdnem 50 giga -
Karácsonykor már fele ennyi se lesz... -
Ha jól látom ugyan azok az extrák járnak hozzá
-
Kb. egy ezressel drágább a dobozos, azt Te tudod, hogy Neked megéri-e. (ha esetleg el akarod később adni, akkor mindenképp :)) -
The Last of Us 13500 PSN-en, megéri ettől függetlenül a dobozos? -
Ulthane #10955 Sniper Elite 3. Egyrészt "csak" 15 ezer, másrészt krónikus játékhiányban jó szórakozás. Objektíve nem jó a játék, nem is szép, nem is izgalmas, nincs jó sztorija, de a sznájperezés elviszi a hátán az egészet.
A kampány nekem 12 óra volt, így még csak rövidnek sem mondható.
Ha valaki szeret multizni, azzal is elszórakozhat. -
Most akarom eladni a Watchdogs játékomat. Szerintetek mit érdemes most helyette venni, amivel egy kis ideig el tudok "játszadozni"? Az UFC-n gondolkozok.... :) -
nekem a tévé hangszórója van, amellett sajnos minden elég zavaró (jelenleg a pécém és a ps konzolom hangos, gyanus, h a köv genben is marad a trend :( ) -
Ezt a zaj témát én nem értem. Ha az ember fülessel játszik azért nem hallja, ha 5.1es rendszeren meg azért nem. Nagyon ritka, hogy hallom a gépet a játék mellett. -
Zaj. -
Akkor vègülis nem nagy gond,ha hiba vam ugyis az elejèn kiderül -
Volt akinél nem adott képet az elején csak villogott a LED, volt akinél levált a kontroller stickjéről a gumi, volt akinél kiadogatta a lemezt az olvasó állandóan. Többről nem nagyon tudok.
Emiatt nem érdemes várni új kiadásra. -
Ps4nek van valami gyermek betegsège?Ami miatt várni kellene,ùjabb kiadásra? -
Newfronter #10947 Ja, és van bankkártyám hozzárendelve, de így sem vonta le az összeget, egy 0Ft-os számlát csinált, de írja is, hogy mikor vonja le, de nem fog már semmit, mert visszavontam az előrendelésem. :) -
Newfronter #10946 Pre-ordereztem a Destiny-t, így le tudtam tölteni a bétát. A pénzt nem vonja le, csak szeptemberben a megjelenés környékén. Viszont, ha nem digitálisan akarod megvenni, akkor a böngészőben a Transaction History-nál az előrendelésed Cancel-ezni tudod, de a bétát meg letölti. Így nem kell valószínűleg semmit sem letölteni 17.-én, csak be kell aktiválni a kódot. -
Newfronter #10945 Úgy tudom a Sony garancialevéllel be tudsz menni bármelyik Sony szervizbe és garanciáztatni tudod a konzolod. Míg, ha nincs ilyened, hanem csak bolti garancia, akkor csak ahhoz a bolthoz tudod visszavinni az elromlott géped és több herce-hurcával jár a gariztatása. -
Bungie oldalán már megy a PS4 EU destiny beta opció. Kódot igaz nem adnak csak 17én. Fasza lesz lerántani aznap 14 gigát. Gondolom majd PSN is be fog halni. -
Vannak olyan konzolboltok ahol fel van tüntetve a sony garancia.Ez mit takar?Alap 1èvhez adódik hozzá? -
csak éppen 1500 pezó a posta költség, máshol meg nincs posta költség, szóval elveszlik a jó ár :( -
Hogy nem kapok meg 1 day egy előrendelt CE-t? az igen is kár. Volt már rá példa, pl GeoW 3 és Halo 4-nél is. Mára már mindegyikből megvan a CE, de a bolt leszopatott, Halo 4-nél konkrétan akkor amikor a pultnál álltam a megjelenés percében és kértem volna a CE-met...
Használtat küldenek? naná hogy kár, ami kézzel fogható, átvernek! az ilyen boltot atommal kellene megkínálni, nem hogy még hírdetni. -
Én azt mondom hajrá. Eddig 10x nem sikerült. -
Remélem ordas mód átbasznak, ilyeneken más nem segít. -
Nem magyarázom meg, de konkrét pénzbeli kár nem ér. Most az, hogy nem tudsz játszani első nap... mindjárt sírok... Használt játék és akkor mi van? Egyes címek rohadtul olcsók. -
nem veszed meg máshol, itt nem küldik, nem játszol első nap, utána máshol már elfogyott, ésatöbbi
pláne egy limitált CE esetén lehet sejteni, h ez van akit elég szarul tud érinteni....
a használtjáték küldés meg már a no komment kategoria, de nyugodtan magyarázd azt is meg! -
Nem vágom miféle kár származik abból, ha egy utánvétes játékot nem küldenek. Ő bajuk, nem lesz bevétel....
-
Ettől még sokan másokat átbasztak.
Nemküldték, használtat küldtek, ésatöbbi. Retek, legalja cég, kerülendő. -
Aki dobozos TLOU-t akar venni szerintem ez az ajánlat a legolcsóbb. És mielőtt valaki kritizálná az oldalt: én már többször rendeltem tőlük, semmi gond nincs vele! -
100 órás játéknál ha kátszer nézi meg hogy mennyire nem jó az már 200 óra s 2szer ugyan az, te meg eközben letolsz 13 kölönböző storys 15 órás játékot:D
1 story vs 13 story
0:1
:D -
"És ezért nyújt bizonyos mûfaj sokkal-sokkal többet a másiknál."
Tévedés. Nincs többet nyújtó műfaj - izlések vannak. -
A történet komplexitását tekintve pedig tud érv lenni a hossz is :) Nyilván több cselekmény, fordulat férhet bele egy 150 órás rpg-be, mint egy 15 órás tps-be, sima matek.
És ne, ne csináljon mindenki 150 órás rpg-t, mert én a 15 órás tps-eket többre tartom, mivel engem előbbiek nem igazán szórakoztatnak - ill ennyi időm egyébként sincs egy "történetre".
Maradjunk annyiban, hogy én majd tolom a 10-15 órás kalandokat, te pedig 100 óra alatt nem ülsz fel egy hype-vonatra sem, csak h utána fikkanthasd az aból bébe marhasággal. -
Amcsi store-ról meg 12 alatt kijön. -
heringer #10929 Free to play : nekem ezek vannak fenn
Warframe, War Thunder , Blacklight -
Csak pici szar játékokat kapsz a pluszhoz,egyáltalán nem fogod azokkal érezni,hogy egy ps4-et használsz vagy,hogy megérte a konzol. -
Spórolásomnak hála ,következő hónapban már végre megtudom venni a PS4emet.Sajnos játékot már nem nagyon tudok hozzá venni főleg teljes áron, ezért 3 havi ps pluszot szeretnék mellé.Kérdésem az lenne hogy milyen free to play játékok vannak rá?Szeptemberbe viszont a Destiny tuti vétel lesz :)Egyébként az Überkonzolról mi a véleményetek?Ott láttam 117.00FT(+posta)-ért. -
PS storeba 13.500 a last of us preorder. Hazai boltok közül ez a legolcsóbb most, ahogy elnéztem. -
2 nappal ezelőtti Dragon Age E3 demo második része. Még mindig KELL
-
Azért mert nem publikus. Előrendelők kapnak kulcsot -
Ulthane #10923 Gondolod, vagy tudod? Ha előrendelőknek csak, akkor zárt. A publikus annyit tesz, mindenki által elérhető. Vagy rosszul híreztek róla.