121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Én is pontosan ezekre értettem. Mínusz gameplay. -
US storebol szedd le... -
TomStorm #11200 Sz.tem arra értette,hogy az egész jól néz ki.Mármint a mozgások,hangok,gameplay,animációk stb.
Nem csak a grafikára gondolhatott de ha igen kövezzetek:) -
DC Uiverse Online-t h h nem találom az ingyenes játékok között? -
Soha, egyetlen egyszer sem a kinézetével volt a baj. Az egyetlen pontja, ami konstans rendben volt.
Ez a legkevésbé fontos kérdés. -
TomStorm #11197 The Crew nincs CB PS4-en?PC-n egész jónak tünik -
TomStorm #11196 Az összes része megérte eddig a pénzt,ez se lesz kivétel. -
Ez még mindig jól néz ki. Reméljük ilyen is marad
-
Valami hátteret nem lehet most berakni ide? Valami színt legalább, mert új fórumdesignel elég fosul néz ki :y -
wow kitettek magukért ismét
-
Ismét semmi...beszarás. -
KaLóZ14 #11191 1.74 update (194mb) - system software stability during use of some features has been improved -
Van 1 havi ps+ om, meg láttam 14 napos trialt is.Aktiválni szeretném de valamiért kérdi a kártyaszámot...Kárytaszám megadás nélkül nem lehet tovább lépni?Mert igy nemtudom aktiválni.KÁyrta számot pedig nem szeretnék megadni. -
Ulthane #11189 ... -
olyan balfasz a gyerek kábé egy percig bírtam nézni... -
Na jó szerintem ez egy borzalom. Szerencsére jön egy DC, boxosoknak meg a FH2, így 14 év felett senki nem lesz rákényszerítve, hogy ezzel játszon :D -
Crew beta stream -
heady #11185 Na, amig maintenance van Destinyben, addig kiprobalom a The Crew-t PC-n :) a videok nem gyoztek meg, kivancsi vagyok valtozik-e majd a velemenyem. -
na ma kiköltekeztünk közösben a haverral Destiny Guardian Edition+TLOUS,már csak a Diablora várunk... -
Last of Us event
-
Olvasd már el a hszt amit írt. -
Ja, vagy PS4-en azaz álláspont, hogy a 2009 boxos COD jobban néz ki? Akkor nem szóltam. -
Most generációt hasonlítunk össze vagy játékot? Utóbbi esetén illene olyan képet tolni ami ua. masinán készült. -
Pont az amire ment ez a hsz, olvasd vissza. -
Az egyik 1.8p curgen a másik 720 prev, mi az összehasonlítás alapja? -
2009 COD
vs
-
TomStorm #11176 Ok köszi.Akkor csak a "tudat" miatt ha tehetem Japót választok majd -
Netmániás #11175 Itt van már pár screenshot a The Last of Us™ Remastered- ből ! Na, milyen ?
További már spoiler-es képek erre vannak még. Szóval, vigyázz ! -
Ulthane #11174 Már miért lenne gond vele? Tegnap beszéltem egy cimborámmal, tök ugyanezt mondta. -
akkor a tévéddel lehet a gond :D -
-
Ulthane #11171 Szerintem bármelyik COD. Ez egy Mass Effect szintű grafika szvsz. -
"A grafika az egy Xbox 360 életciklus középnek felel meg"
Melyik multiplat FPS volt ami így nézett ki 2009-ben? -
Teljesen mindegy szerintem milyet veszel. -
TomStorm #11168 Év vége felé még lehetséges lesz Japán Ps4-et kapni?Most is van még a piacon vagy ez már egy lejárt dolog és csak Kínai van? -
Ulthane #11167 Bár játékot nem az intro miatt veszünk ugye..
A legnagyobb bajom ezzel a Destinyvel, hogy nem TPS. :( Ha beletették ezt a funkciót, hogy a Citadel-en (nem tudom a játékban mi a neve) külső nézetben vagy, akkor mi a szent szarért erőltetik a játékban azt az IQ light ratyadák FPS-nézetet?????????
Elszórakoztam vele másfél órát, de azért nem hullot le a bu(n)gyi rólam. :) A grafika az egy Xbox 360 életciklus középnek felel meg, a karakterek arca borzalmasan idejétmúlt. Hangulatos, de én ezt megunnám pár óra játék után.
-
Ulthane #11166 Kipróbáltam, nálam is működik. :)
-
Én is így használom régóta, csak visa-val.
PS plust is ott veszem. -
Ulthane #11164 Ez jó hír, köszi, ki fogom próbálni. -
kipróbáltam egy egyszerűbb US store vásárlást,az amazon.com-on megváltoztattam a címet egy floridaira a sját magyar mastercardomat hozzáadtam majd vettem próbaképp egy 10$-os gift kardot,1ms alatt küldte is a kódot amit fel is töltöttem a prepaid code résznél,így a paypalt ki lehet hagyni az egészből kiküszöbölve a tranzakciós és egyéb költségeket