121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Én úgy tudom boxon eleve a patchel jött ki -
Van már fent tjúbon is remastered valktrú...
...720p... :D -
Most próbáltam. Minden amit imádok a Haloban az ebben is benne van, csak más. Megvettek kilóra. Mestermunkának tünik és teknóban is felnőttek a feladathoz!
Frém peccs X1en "még" nincs. Ami írtál azt én is érzékeltem, amikor lassan forgattam a kamerát, amúgy csont 30 fps. -
Éjféltől lehet tölteni magyar store-ról? -
jövő hét szerdán megtudjuk... -
A kinézettel továbbra sincs gond:
-
Nem szakértésnek szántam, csak leírtam az aggodalmam. -
Nekem ugyanúgy akadozik, ahogy eddig... -
System update óta standby-ból egyből felébred a gép, nem kell megvárni míg bebootol (Y) Bár lehet ez előző update-tel jött... :D -
Na frame pacing fix után ezerszer élvezhetőbb Destiny. -
streamen frémet szakérteni, ejj :) -
Remek az új fórum ! <3 -
Jól hangzik :D -
AKI Destiny bétázik vagy Blacklight Retribution-ozik az fegyen fel :) ÚJ még a gép szóval még senki sincs a barátlistámon :D (Előző kiírásomat vmi miatt nem jelenítette meg a gép, pedig azt írtha h én szóltam hozzá utoljára) -
Aki Destiny bétázik vagy akár Blacklight Retribution-ozik az vegyen fel:) Pár napja van meg, szóval a barátlistámon még senki sincs XD -
Már találtak is olyan effektet, ami nincs a ps4-verzióban (ruha gyűrődése a karakteren séta közben) Downgrade confirmed :D -
Én most fogadni mernék, hogy nem lesz fix 60 fps, másképp miért lehetne lelockolni 30-ra? -
Megint volt egy TLoU-stream twitch-en, de már le is lőtték. Nekem nem tűnt túl konstansnak a framerate, remélem ND nem áll be a hazudozók sorába. :S -
Rdinho10 #11263 pl a Fifa 14 nél vagy majd a 15-ben ha keretet akarok frissíteni akkor is kell előfizetés hozzá? -
Rdinho10 #11262 Az előfizetés mennyi időre lehet illetve milyen árak vannak? ezzel elég sok mínuszt szerzett nálam a sony:/ -
Alapmű a 97-es, zseniális, hangulatos, kreatív s a folytatás is. Várós a remék X1-re, de ha van demója lehet meglesem Vitán. -
TomStorm #11260 Akkor Metro Redux tényleg nagyon jó áron lesz elérhető:) -
Semmi köze nincs egy játék árának ahhoz h van benne multi avagy nem. 10 órés avagy 100 órás. -
Valaki próbálta már az Oddworld PS4-es remake-jét? Elég jókat hallottam róla, de nekem valahogy kimaradt ez a '97-es játék. -
TomStorm #11257 Hát igen az úgy rendben van de nézzük azt is,hogy nincs Multi.
Bizonyos játékok a Multi miatt drágábbak,gondolom én -
Metro Redux zavvin 10500 forint ami rendben van, ennyinek kellene lennie minden újrakiadott prevgen játéknak... -
heady #11255 
Fasza, alig varom, hogy hazaerjek ma este es toljam tovabb. Remelem Iron Banner nyitva lesz, mert van par feloldott bountym. -
TomStorm #11254 Ez is jó lenne ha elfogadható áron menne majd az összes rész együtt:
Uncharted Trilogy for PS4
Bár én erre azt mondom nem fogják megcsinálni.Az első résznek mi változáson kellene már átmenni.Így lehetetlen szerintem -
Nem kell semmire boltban megveszed bárhol az perfekt. A multi nem ingyenes PS+ előfizetés kell hozzá. -
remélem X1en már azt tölti lefele éppen...
-
Javítva lett frame pacing destiny betaba most patchel. Akkor nem csak én éreztem tegnap mikor kipróbáltam gyorsba 10 percre. -
Atya ur isten :( -
Rdinho10 #11250 Üdv Mindenki, Mostanában tervezem a Ps4 vásárlását.
Valami tipp esetleg mire figyeljek esetleg valami extra?
Multi ingyenes egyébként? -
Az idiotizmus és a fanboyság ütős kombináció. -
"Valszeg a sony op rendszere sem tökéletes, de azt elismerhetnéd hogy ami félkészebb volt azt többet kell javitgatni mint azt amelyik kevésbé volt félkészebb. Arról nem is beszélve hogy lehet a sony azt az irányt választotta hogy legyen megbizható az op ami játékokra meg share szarokra jó, és hagyták a multimédiás cuccokat a francba mert egy kis %-ot leszámitva senkinek sem fontos."
Ezek szerint ez megy a Sony fórumokon is? már csak abból kiindulva, hogy a Codemastersnél az összes nyomi leírta hogy szar ha megcsúszik az autó, s a Codie peccselte is nekik sínautóra! Itt leírja minden jött ment, hogy úgy jó ahogy van, a Sony ezt veszi és nyugalomra inti a programozókat és elküldi őket a bahamákra. -
Ulthane #11247 Akkor ez a titok :) -
A dlc-k, addonok régiolockosak letöltésileg. Mármint letöltődik, csak nem települ. -
Én vettem gamet US-ben tesóm meg hozzá UK-ban DLC-t és nekünk megy. Bár nekünk keresztbe vannak Home-osítva az accountok hogy tudjuk nyomi egymás játékait. -
Arra figyelj, hogy az usa gamehez a dlc-t is az usa accal töltsd, mer nem fog menni. -
Annyira nem túlzás, hogy el is hangzott a filmben az enzyme kapcsán.