121480

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    Én úgy tudom boxon eleve a patchel jött ki
  • warass
    Van már fent tjúbon is remastered valktrú...

...720p... :D
  • Totti5
    Most próbáltam. Minden amit imádok a Haloban az ebben is benne van, csak más. Megvettek kilóra. Mestermunkának tünik és teknóban is felnőttek a feladathoz!

Frém peccs X1en "még" nincs. Ami írtál azt én is érzékeltem, amikor lassan forgattam a kamerát, amúgy csont 30 fps.
  • Kongy
    Éjféltől lehet tölteni magyar store-ról?
  • Tatyla
    jövő hét szerdán megtudjuk...
  • n000rbi
    A kinézettel továbbra sincs gond:

• n000rbi
    Nem szakértésnek szántam, csak leírtam az aggodalmam.
  • n000rbi
    Nekem ugyanúgy akadozik, ahogy eddig...
  • Kongy
    System update óta standby-ból egyből felébred a gép, nem kell megvárni míg bebootol (Y) Bár lehet ez előző update-tel jött... :D
  • TDC Geronimo
    Na frame pacing fix után ezerszer élvezhetőbb Destiny.
  • TDC Geronimo
    streamen frémet szakérteni, ejj :)
  • Kongy
    Remek az új fórum ! <3
  • Kongy
    Jól hangzik :D
  • arsmarci89
    AKI Destiny bétázik vagy Blacklight Retribution-ozik az fegyen fel :) ÚJ még a gép szóval még senki sincs a barátlistámon :D (Előző kiírásomat vmi miatt nem jelenítette meg a gép, pedig azt írtha h én szóltam hozzá utoljára)
  • arsmarci89
    Aki Destiny bétázik vagy akár Blacklight Retribution-ozik az vegyen fel:) Pár napja van meg, szóval a barátlistámon még senki sincs XD
  • n000rbi
    Már találtak is olyan effektet, ami nincs a ps4-verzióban (ruha gyűrődése a karakteren séta közben) Downgrade confirmed :D
  • Kongy
    Én most fogadni mernék, hogy nem lesz fix 60 fps, másképp miért lehetne lelockolni 30-ra?
  • n000rbi
    Megint volt egy TLoU-stream twitch-en, de már le is lőtték. Nekem nem tűnt túl konstansnak a framerate, remélem ND nem áll be a hazudozók sorába. :S
  • Rdinho10
    pl a Fifa 14 nél vagy majd a 15-ben ha keretet akarok frissíteni akkor is kell előfizetés hozzá?
  • Rdinho10
    Az előfizetés mennyi időre lehet illetve milyen árak vannak? ezzel elég sok mínuszt szerzett nálam a sony:/
  • Totti5
    Alapmű a 97-es, zseniális, hangulatos, kreatív s a folytatás is. Várós a remék X1-re, de ha van demója lehet meglesem Vitán.
  • TomStorm
    Akkor Metro Redux tényleg nagyon jó áron lesz elérhető:)
  • Totti5
    Semmi köze nincs egy játék árának ahhoz h van benne multi avagy nem. 10 órés avagy 100 órás.
  • Kongy
    Valaki próbálta már az Oddworld PS4-es remake-jét? Elég jókat hallottam róla, de nekem valahogy kimaradt ez a '97-es játék.
  • TomStorm
    Hát igen az úgy rendben van de nézzük azt is,hogy nincs Multi.
    Bizonyos játékok a Multi miatt drágábbak,gondolom én
  • Totti5
    Metro Redux zavvin 10500 forint ami rendben van, ennyinek kellene lennie minden újrakiadott prevgen játéknak...
  • heady

Fasza, alig varom, hogy hazaerjek ma este es toljam tovabb. Remelem Iron Banner nyitva lesz, mert van par feloldott bountym.
  • TomStorm
    Ez is jó lenne ha elfogadható áron menne majd az összes rész együtt:
    Uncharted Trilogy for PS4

Bár én erre azt mondom nem fogják megcsinálni.Az első résznek mi változáson kellene már átmenni.Így lehetetlen szerintem
  • Totti5
    Nem kell semmire boltban megveszed bárhol az perfekt. A multi nem ingyenes PS+ előfizetés kell hozzá.
  • Totti5
    remélem X1en már azt tölti lefele éppen...
  • TDC Geronimo
    Javítva lett frame pacing destiny betaba most patchel. Akkor nem csak én éreztem tegnap mikor kipróbáltam gyorsba 10 percre.
  • arty
    Atya ur isten :(
  • Rdinho10
    Üdv Mindenki, Mostanában tervezem a Ps4 vásárlását.
    Valami tipp esetleg mire figyeljek esetleg valami extra?
    Multi ingyenes egyébként?
  • Moby
    Az idiotizmus és a fanboyság ütős kombináció.
  • Totti5
    "Valszeg a sony op rendszere sem tökéletes, de azt elismerhetnéd hogy ami félkészebb volt azt többet kell javitgatni mint azt amelyik kevésbé volt félkészebb. Arról nem is beszélve hogy lehet a sony azt az irányt választotta hogy legyen megbizható az op ami játékokra meg share szarokra jó, és hagyták a multimédiás cuccokat a francba mert egy kis %-ot leszámitva senkinek sem fontos."

Ezek szerint ez megy a Sony fórumokon is? már csak abból kiindulva, hogy a Codemastersnél az összes nyomi leírta hogy szar ha megcsúszik az autó, s a Codie peccselte is nekik sínautóra! Itt leírja minden jött ment, hogy úgy jó ahogy van, a Sony ezt veszi és nyugalomra inti a programozókat és elküldi őket a bahamákra.
  • Ulthane
    Akkor ez a titok :)
  • Moby
    A dlc-k, addonok régiolockosak letöltésileg. Mármint letöltődik, csak nem települ.
  • The Norberto
    Én vettem gamet US-ben tesóm meg hozzá UK-ban DLC-t és nekünk megy. Bár nekünk keresztbe vannak Home-osítva az accountok hogy tudjuk nyomi egymás játékait.
  • Moby
    Arra figyelj, hogy az usa gamehez a dlc-t is az usa accal töltsd, mer nem fog menni.
  • Moby
    Annyira nem túlzás, hogy el is hangzott a filmben az enzyme kapcsán.