121480

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • arty
    nem tudtam, de kösz :) izzítom is havert (is) :)
  • Kandurex
    meglátjuk, az ötlet fasza
  • Kandurex
    Nyilván nem DS, de nem is Lotr az is biztos! Csak meg kell nézni egy filmet. Ez valami Diablo.
  • TDC Geronimo
    Megvan a loreja, hogy mitől van ilyen képessége. Pontosan nem tudom. Ez nem DS...
  • n000rbi
    Emiatt tartom csak ezt a játékot érdekesnek.

• Kandurex
    oké, hogy LOTR, meg ugye van mágia, ....

...de ez a hős valami szupermen,... íjjal! ide-oda teleportálgat, közbe eregeti a látványos varázslatokat, rohanva szétcsapja a fél ork világot.... egy Dark Souls után ez valami elképesztően hiteltelen,....

pedig ötletes is lehetne mert a harcok látványosak...., persze gondolom 'nyomd-a-gombot' stílus. Ez eddig
  • n000rbi
    Minek az neked, már open.
  • arty
    izé, destiny.... :D
  • arty
    ps4 kulcsok ps3ra nem jók, mi?
  • TDC Geronimo
    Na nem csak halasztások vannak úgy néz ki. Előző héten evil withint hozták 1 héttel előre, ma meg a shadow of mordort október 3ra

• Kongy
    Eddig nagyon tetszik a játék. Jó kis mixe a Borderlands-nek, Mass Effect-nek, Halo-nak.
  • TDC Geronimo
    shared world shooter, nem MMO. coop az egész. A játék végig online, de lehet egyedül is tolni kampányt bár az a 4 küldetés, ami van betaba elég gyenge és szinte mindegyik ugyanaz.
  • Kongy
    nem egészen értem, ez a Destiny most akkor MMO, csak online vagy lesz offline single kampány is?
  • Kongy
    Nem is várok, csak egy korrekt játékot szeretnék látni :)
  • TDC Geronimo
    Felhajtás nagy része hype. Nem kell tőle semmi világmegváltót várni.
  • Kongy
    na most töltöm én is a Destiny bétát. Érdekel már mi ez a felhajtás.
  • Newfronter
    Azt hittem bannoltak a topikból, mert nem tetszett nekik a nextgen pártoló véleményem. :D De úgy látom nem ez az oka.
  • Kandurex
    megvár a lasszófasz ;)
  • Kandurex
    leáldozott topikkal mi van? mintha nem lenne elérhető...:/
  • n000rbi
    Van egy The Smoke nevű szupergonosz elvileg, az még passzolna is a Comic-Con-hoz:)
  • TDC Geronimo
    Én úgy félredobnám a DS szériát a helyedbe last of us miatt, mint a huzat :p
  • TDC Geronimo
    Új bioware IP teaser. Live action úgyhogy ebből sok nem derül ki

• TDC Geronimo
    damn son
  • Kandurex
    úgy de, úgy megvenném már 0 day, csak egyszerűen teljesen itt van még a nyakamon a Dark Souls 1-2, és nem szeretek egyszerre több játékkal játszani

ja és úgy, hogy a DS1 még csak most ütöttem le Caprát.
  • shaddam
    Azért tudtak volna ennél jobban is animálni
  • SlickAdam
    epik :D
  • n000rbi
    Fotómód:

• TDC Geronimo
    Nemsokára open lesz Destiny beta

Szóval akinek nincs kódja az is kipróbálhatja
  • Newfronter
    Nem feltétlen prevgen címre vonatkozik ez, hanem szinte mindenre már. Mondjuk engem nem izgat annyira amíg smooth minden, és nem a blurtól. Jobban érdekel, hogy mit tud a játék, mert ha gagyi, akkor lehet tőlem 4K 120FPS-el, akkor sem veszem meg. :D
    Oké, nextgen, és legyenek magasabbak az elvárásaink, de azt is hozzá kell tenni, hogy hiába az erősebb hardver, ha sokkal több mindent jelenít meg, akkor lehet visszább kell venni a felbontásból/FPS-ből. :(
  • sirpalee
    Most tényleg erre izgul mindenki, hogy egy prevgen elfut current genen 1080p@60fps-en? :D
  • n000rbi
  • TDC Geronimo
    LOL berakták a banderas emotet last of us multiba :D

THE GIF néven :D
  • Newfronter
    Mondjuk én még a multit nem láttam, a twitch meg nálam alapból szokott akadozni, örülök ennek is. Ja és köszi a linket!
  • TDC Geronimo
    1080p 60 fps lenne erre ilyen minőségben "reklámozzák" a játékot:

Ráadásul PS4ről streamelnek így csak 720p és 30 fps

Ez kb az a szint, mint amikor youtubera rakják fel a driveclub videókat, hogy "nézzétek milyen szép a grafika". Sony PR kettes alá ismét. Miért nem olyan emberek ülnek ott, akik értenek is hozzá...
  • TDC Geronimo
    http://www.twitch.tv/naughtydog
  • Newfronter
    Nem jó a link.
  • TDC Geronimo
    last of us remastered multiplayer twitch stream lesz fél 9kor Naughty dog csatornáján.. Ez spoilermentes :)
  • TDC Geronimo
    last of us ps4 streamen kérdezték, hogy van-e fps drop :D

• Totti5
    Xen dedikált szerver lesz a Destiny alatt is. Ezt a Sonynak is meg kellett volna lépnie hogy minden alatt az legyen.
  • TDC Geronimo
    Mondjuk activision tehet egy szívességet a tróger p2p megoldásukkal egy ilyen multi játéknál. 500 millából nem telt szerverekre? Multija hiába fun sokszor, okádék módon lagol meg késik az egész. 2014ben ekkora címnél p2p... hát had gratuláljak.