121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
nem tudtam, de kösz :) izzítom is havert (is) :) -
meglátjuk, az ötlet fasza
-
Nyilván nem DS, de nem is Lotr az is biztos! Csak meg kell nézni egy filmet. Ez valami Diablo.
-
Megvan a loreja, hogy mitől van ilyen képessége. Pontosan nem tudom. Ez nem DS... -
Emiatt tartom csak ezt a játékot érdekesnek.
-
oké, hogy LOTR, meg ugye van mágia, ....
...de ez a hős valami szupermen,... íjjal! ide-oda teleportálgat, közbe eregeti a látványos varázslatokat, rohanva szétcsapja a fél ork világot.... egy Dark Souls után ez valami elképesztően hiteltelen,....
pedig ötletes is lehetne mert a harcok látványosak...., persze gondolom 'nyomd-a-gombot' stílus. Ez eddig
-
Minek az neked, már open. -
izé, destiny.... :D -
ps4 kulcsok ps3ra nem jók, mi? -
Na nem csak halasztások vannak úgy néz ki. Előző héten evil withint hozták 1 héttel előre, ma meg a shadow of mordort október 3ra
-
Eddig nagyon tetszik a játék. Jó kis mixe a Borderlands-nek, Mass Effect-nek, Halo-nak. -
shared world shooter, nem MMO. coop az egész. A játék végig online, de lehet egyedül is tolni kampányt bár az a 4 küldetés, ami van betaba elég gyenge és szinte mindegyik ugyanaz. -
nem egészen értem, ez a Destiny most akkor MMO, csak online vagy lesz offline single kampány is? -
Nem is várok, csak egy korrekt játékot szeretnék látni :) -
Felhajtás nagy része hype. Nem kell tőle semmi világmegváltót várni. -
na most töltöm én is a Destiny bétát. Érdekel már mi ez a felhajtás. -
Newfronter #11342 Azt hittem bannoltak a topikból, mert nem tetszett nekik a nextgen pártoló véleményem. :D De úgy látom nem ez az oka. -
megvár a lasszófasz ;) -
leáldozott topikkal mi van? mintha nem lenne elérhető...:/ -
Van egy The Smoke nevű szupergonosz elvileg, az még passzolna is a Comic-Con-hoz:) -
Én úgy félredobnám a DS szériát a helyedbe last of us miatt, mint a huzat :p -
Új bioware IP teaser. Live action úgyhogy ebből sok nem derül ki
-
damn son -
úgy de, úgy megvenném már 0 day, csak egyszerűen teljesen itt van még a nyakamon a Dark Souls 1-2, és nem szeretek egyszerre több játékkal játszani
ja és úgy, hogy a DS1 még csak most ütöttem le Caprát. -
Azért tudtak volna ennél jobban is animálni -
SlickAdam #11333 epik :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Fotómód:
-
Nemsokára open lesz Destiny beta
Szóval akinek nincs kódja az is kipróbálhatja -
Newfronter #11330 Nem feltétlen prevgen címre vonatkozik ez, hanem szinte mindenre már. Mondjuk engem nem izgat annyira amíg smooth minden, és nem a blurtól. Jobban érdekel, hogy mit tud a játék, mert ha gagyi, akkor lehet tőlem 4K 120FPS-el, akkor sem veszem meg. :D
Oké, nextgen, és legyenek magasabbak az elvárásaink, de azt is hozzá kell tenni, hogy hiába az erősebb hardver, ha sokkal több mindent jelenít meg, akkor lehet visszább kell venni a felbontásból/FPS-ből. :(
-
sirpalee #11329 Most tényleg erre izgul mindenki, hogy egy prevgen elfut current genen 1080p@60fps-en? :D -

-
LOL berakták a banderas emotet last of us multiba :D
THE GIF néven :D -
Newfronter #11326 Mondjuk én még a multit nem láttam, a twitch meg nálam alapból szokott akadozni, örülök ennek is. Ja és köszi a linket! -
1080p 60 fps lenne erre ilyen minőségben "reklámozzák" a játékot:
Ráadásul PS4ről streamelnek így csak 720p és 30 fps
Ez kb az a szint, mint amikor youtubera rakják fel a driveclub videókat, hogy "nézzétek milyen szép a grafika". Sony PR kettes alá ismét. Miért nem olyan emberek ülnek ott, akik értenek is hozzá... -
http://www.twitch.tv/naughtydog -
Newfronter #11323 Nem jó a link. -
last of us remastered multiplayer twitch stream lesz fél 9kor Naughty dog csatornáján.. Ez spoilermentes :) -
last of us ps4 streamen kérdezték, hogy van-e fps drop :D
-
Xen dedikált szerver lesz a Destiny alatt is. Ezt a Sonynak is meg kellett volna lépnie hogy minden alatt az legyen. -
Mondjuk activision tehet egy szívességet a tróger p2p megoldásukkal egy ilyen multi játéknál. 500 millából nem telt szerverekre? Multija hiába fun sokszor, okádék módon lagol meg késik az egész. 2014ben ekkora címnél p2p... hát had gratuláljak.