121480

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Newfronter
    The Last of Us Remastered kritikák.
  • Newfronter
    Ez elég faszán néz ki! Legyen már szerda!
  • arsmarci89
    Supergamer mennyire megbizható?Valaki rendelt tölük Last of Ust?
  • TDC Geronimo

• Tatyla
    nem Harlekin nem minuszolós tipus Liveon friend listámon is van és anno játszottunk is eggyütt a GTA Onlineban ő legalább leirja a véleményét sokak mások meg csak okoskodnak mivel az internetnek hála minden féle következmény nélkül megtehetik de lehet a valódi életük sivár és szürke még szánalomra se érdemes...
  • TomStorm
    Megvan már de nem írja ki.Régen kiírta 5 szavazat után de már nem,ezek szerint
  • arty
    az a baj, h a ps topikban kevesen ismerünk, így kevesen értettük a viccet, a többség meg valódi trollkodásnak vélte :D
  • Harlekin
    Mindenki kapott 1 pluszt nézzétek csak meg vajon ki adta???
    Természetesen azért Én kapom a mínuszt,mert ITT vagyok!
  • Harlekin
    Szerintem kössünk fogadásokat.
    Tudom,hogy felém dől a mérleg,de hátha még is valaki ITT belviszályt akart szülni!
  • Harlekin
    Na ne már... Akkor tegyem vissza az előzőt az jobb volt??Éreztem,hogy az jobban tetszett a népnek.
    Látod ez a baj,hogy még erre is ugranátok pedig csak szimplán érteni kellene a vicces részét.
  • TomStorm
    Ezzel a korral a mai történések után nem dicsekednék:D
  • arty
    szerintem Harlekin az, az xbox-troll
  • Kongy
    Ilyen avatárral gyerekes lehetsz 40 éves korodra... :)
  • Harlekin
    Ez a jó a fórumokba,hogy itt mindig csak őszinte komoly emberek vannak és igen a Te korodhoz képest (113 év) ,valóban gyerek vagyok a magam 41 évével...
  • Harlekin
    Ha nálam elgurul a gyógyszer az nem ez!!Szerinted engem a legkevésbé is érdekel az,hogy itt vagy az sg-n mi történik????

Konkrétan 278 mínuszt kaptam ma és az elmúlt időszakban összesen 318 at...Amikor ITT és xbox one topicba ezt a multkor szóvá tettem nagy volt a kuss pedig csak annyit kértem,ha már volt valaki olyan fasza ,hogy negatívot osztogat vegye a fáradságot is és indokolja,na de sg fórumon ez nem divat itt sg-n a verbális kommunikáció az nemlétezik csak a fika meg a mínusz...Most meg ekkora a felháborodás hiszen ez semmit nem jelent!
  • shaddam
    Ez a plusszminusz jelent valamit?
  • Kongy
    Ez van ha a gyerek vakáción van, és nincs nyári munkája.
  • Kandurex
    Plusszoljuk meg akkor
  • n000rbi
    Van egy sejtésem... Harlekinnél gurult el ma a gyógyszer az X1 topikban, Totti se igazán tudta megfékezni.
  • TomStorm
    Mert 110 volt neki mikor írta az üzenetet
  • Kandurex
    Honnan tudod, h van rajta mínusz?
  • TomStorm
    Erre az üzenetre kellene még pár +pont és akkor talán kiderülne ki minuszol mert erre az üzenetedre is van már -1 pont.Ha jól tudom 5 értékelésnél írja ki mit adott:)
    Szal dobni kéne még rá pár plusszt
  • Kongy
    Én ma vagy 20 mínuszt kaptam... Valakinek jó sok szabadideje van.
  • Tatyla
    mostanában csak ide írogatok de valami buzi folyamatosan minuszol,de ha csak erre áll fel neki hát hajrá...
  • Newfronter
    Nem azzal van a baj, hogy vannak emberek akik a PC-t szeretik, hanem a stílussal ahogy közlik és ész érvek nélkül verik a mellüket. De ez igazából csak 1-2 emberre vonatkozik, a többiek értelmesen tudnak érvelni.
  • Kongy
    Mármint akik szerint a szutyok PC a mászter rész?
  • n000rbi
    Sunyi ND:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem gyalulták le rendesen a sötétben lévő polcokat...

• Newfronter
    Nem troll, mert inkább vicces, így nem idegesíti a többieket. De vannak SG-n nagy trollok, csak nem mernek ide írni. ;)
    De ott a leáldozott topik...
  • TomStorm
    Jéé egy Troll!!Etessük kicsit vagy inkább takarodjon?:D
  • Harlekin
    Basszus pont kifutottam az 5 percből!!
  • Harlekin
  • TDC Geronimo
    Tudod törölni saját magadnak
  • arty
    takarodj büdös troll
  • Harlekin
    Jaj bocs rossz helyre írtam....

Kérném a hsz törlését!
  • arty
    igen, tower elég illúzióromboló :(

viszont ami most tetszett: sráccal egy ilyen mini-missönben megmentettük párszor egymás seggét, aztán integettünk és ment mindenki a dolgára... meg volt lépegető-tank gyilkolás, az elég agyatlanságba torkollt és igen, mmo feelinget árasztott.

szal változó. tetszik is meg nem is. ha választhatnék egy szuperlineáris fps verzát, tuti azt nyomnám.
  • Kongy
    Bármi is ez, ha a Tower-be mész akkor totál MMO feelinged van, mert mindenki rohangál össze-vissza lehet egymásnak integetni, meg táncolni, akár egy MMO-ban.
  • TDC Geronimo
    3D Bluray? Soon... Jövő héten valamikor elvileg.
  • shaddam
    A firmvér frissítés mikor jön?
  • Tatyla
    US storerol már kedden szedhető yuppiii...
  • TDC Geronimo

Lehetne már szerda :y