121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Newfronter #11432 The Last of Us Remastered kritikák. -
Newfronter #11431 Ez elég faszán néz ki! Legyen már szerda! -
Supergamer mennyire megbizható?Valaki rendelt tölük Last of Ust? -
-
nem Harlekin nem minuszolós tipus Liveon friend listámon is van és anno játszottunk is eggyütt a GTA Onlineban ő legalább leirja a véleményét sokak mások meg csak okoskodnak mivel az internetnek hála minden féle következmény nélkül megtehetik de lehet a valódi életük sivár és szürke még szánalomra se érdemes... -
TomStorm #11429 Megvan már de nem írja ki.Régen kiírta 5 szavazat után de már nem,ezek szerint -
az a baj, h a ps topikban kevesen ismerünk, így kevesen értettük a viccet, a többség meg valódi trollkodásnak vélte :D -
Mindenki kapott 1 pluszt nézzétek csak meg vajon ki adta??? 
Természetesen azért Én kapom a mínuszt,mert ITT vagyok!
-
Szerintem kössünk fogadásokat.
Tudom,hogy felém dől a mérleg,de hátha még is valaki ITT belviszályt akart szülni!
-
Na ne már... Akkor tegyem vissza az előzőt az jobb volt??Éreztem,hogy az jobban tetszett a népnek. 
Látod ez a baj,hogy még erre is ugranátok pedig csak szimplán érteni kellene a vicces részét.
-
TomStorm #11424 Ezzel a korral a mai történések után nem dicsekednék:D -
szerintem Harlekin az, az xbox-troll
-
Ilyen avatárral gyerekes lehetsz 40 éves korodra... :) -
Ez a jó a fórumokba,hogy itt mindig csak őszinte komoly emberek vannak és igen a Te korodhoz képest (113 év) ,valóban gyerek vagyok a magam 41 évével...
-
Ha nálam elgurul a gyógyszer az nem ez!!Szerinted engem a legkevésbé is érdekel az,hogy itt vagy az sg-n mi történik????
Konkrétan 278 mínuszt kaptam ma és az elmúlt időszakban összesen 318 at...Amikor ITT és xbox one topicba ezt a multkor szóvá tettem nagy volt a kuss pedig csak annyit kértem,ha már volt valaki olyan fasza ,hogy negatívot osztogat vegye a fáradságot is és indokolja,na de sg fórumon ez nem divat itt sg-n a verbális kommunikáció az nemlétezik csak a fika meg a mínusz...Most meg ekkora a felháborodás hiszen ez semmit nem jelent!
-
Ez a plusszminusz jelent valamit? -
Ez van ha a gyerek vakáción van, és nincs nyári munkája. -
Plusszoljuk meg akkor -
Van egy sejtésem... Harlekinnél gurult el ma a gyógyszer az X1 topikban, Totti se igazán tudta megfékezni. -
TomStorm #11415 Mert 110 volt neki mikor írta az üzenetet -
Honnan tudod, h van rajta mínusz? -
TomStorm #11413 Erre az üzenetre kellene még pár +pont és akkor talán kiderülne ki minuszol mert erre az üzenetedre is van már -1 pont.Ha jól tudom 5 értékelésnél írja ki mit adott:)
Szal dobni kéne még rá pár plusszt -
Én ma vagy 20 mínuszt kaptam... Valakinek jó sok szabadideje van. -
mostanában csak ide írogatok de valami buzi folyamatosan minuszol,de ha csak erre áll fel neki hát hajrá... -
Newfronter #11410 Nem azzal van a baj, hogy vannak emberek akik a PC-t szeretik, hanem a stílussal ahogy közlik és ész érvek nélkül verik a mellüket. De ez igazából csak 1-2 emberre vonatkozik, a többiek értelmesen tudnak érvelni. -
Mármint akik szerint a szutyok PC a mászter rész? -
Sunyi ND:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem gyalulták le rendesen a sötétben lévő polcokat...
-
Newfronter #11407 Nem troll, mert inkább vicces, így nem idegesíti a többieket. De vannak SG-n nagy trollok, csak nem mernek ide írni. ;)
De ott a leáldozott topik... -
TomStorm #11406 Jéé egy Troll!!Etessük kicsit vagy inkább takarodjon?:D -
Basszus pont kifutottam az 5 percből!!
-
-
Tudod törölni saját magadnak
-
takarodj büdös troll
-
Jaj bocs rossz helyre írtam....
Kérném a hsz törlését!
-
igen, tower elég illúzióromboló :(
viszont ami most tetszett: sráccal egy ilyen mini-missönben megmentettük párszor egymás seggét, aztán integettünk és ment mindenki a dolgára... meg volt lépegető-tank gyilkolás, az elég agyatlanságba torkollt és igen, mmo feelinget árasztott.
szal változó. tetszik is meg nem is. ha választhatnék egy szuperlineáris fps verzát, tuti azt nyomnám. -
Bármi is ez, ha a Tower-be mész akkor totál MMO feelinged van, mert mindenki rohangál össze-vissza lehet egymásnak integetni, meg táncolni, akár egy MMO-ban. -
3D Bluray? Soon... Jövő héten valamikor elvileg. -
A firmvér frissítés mikor jön? -
US storerol már kedden szedhető yuppiii... -
Lehetne már szerda :y