121480

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • SlickAdam
    lasszofasz miatt behuzom a HARMADIK PS4-et (Moby huzz bele, mert lemaradsz! :D).
    mi legyen szerintetek?
    - Last Of Us PS4 Bundle 435 €
    - Watch Dogs Bundle 400 € (mint az alapgep) + TLOU standard kiadas 51 € / TLOU steelbook kiadas 65 €

tehat kell-e nekem (standard TLOU eseten) 16 ojroert a Kutyamosdato?
  • n000rbi
    Azt én is tudom, hogy maga az a gombás dolog létezik, a zombiszerű-n van a lényeg. Term. Moby-nak ment a válasz (ez az sg jobb, mint valaha)
  • Moby
    De igen, de egyelőre úgy tudjuk csak hangyákat fertőz. A tlou pont erről szól, hogy már nem csak hangyákat :)
  • Totti5
    Eleve rossz amikor valaki azért játszik valamit mert sikeres cím és nem azért mert érdekli. Attól hogy leirod mennyire nem érted értékeled élvezed csak egyet bizonyít, teljesen feleslegesen kiadtal 13ezret egy játékra ami nem kell neked.
  • gergou
    Megfogadom a tanácsodat! :)
  • n000rbi
    Ha a hibát keresed benne, úgyis fogsz találni, mert ahogy sok másik játék, ez sem tökéletes. Koncentrálj a hangulatára, próbáld magad beleélni a főszereplők helyzetébe és meg se állj a játék végéig :)
  • gergou
    Ez igaz :)
  • n000rbi
    Gombától fertőzött zombiszerű akármik se léteznek :)
  • a.carkey
    Játszd végig!
  • gergou
    Tényleg nem kötözködésből, de kiváncsi vagyok a véleményetekre: Ha egy felhőkarcoló épület nekidől egy másiknak, mi történik? Ebben a játékban támasztják egymást :S Na ilyen a valóságban nem létezik :)
  • gergou
    Lehet nagyon megköveztek érte, de nekem nem jön be ez a Last of us... Eddig. Pár órát játszottam vele, de ahhoz képest, hogy nem egy sandbox játékról van szó, a fizika szinte hiányzik a játékból. A környezet full statikus... Nagyon kiváncsi voltam rá, de eddig nekem csalódás :S
  • deep
    Mert érzelmi analfabéta vagy ezek szerint. Játékban ennyire élő karaktereket, ennyi érzelmet még nem láttam, pedig 1987 óta játszom videojátékokkal.
  • sirpalee
    Nem rossz a cucc, csak nem érzem a hypet körülötte... :) Csak sokan (van pl egy kollegám is) akik odavan érte, hogy 2013 game of the year.. Nem érzem megalapozottnak.
  • TomStorm
    Ha nem tetszenek a "szereplők" már régen rossz.Jobb esetben változhat a sztori haladtával(nem tudom nem ismerem),hogy megkedveled őket.
    Még az is lehet,hogy többféle befejezés van vagy olyasmi amire nem számítasz(no offense ps).
    Vagy éppen rossz passzba vagy ma ilyenkor hagyni kell a francba és másik alkalommal folytatni:-)
  • n000rbi
    Pár TLoU fotómód kép (a spoileresekkel csak óvatosan)

...és egy bónusz, dobok egy sört :D

• sirpalee
    Elkezdtem a last of us remasteredet tolni, még csak 3-4 órát öltem bele... De ugye túllép ezen a B kategóriás filmes karaktereken? (az hogy már 2 óra után lehet előre látni a végét... attól tekintsünk azért el) Az oké, hogy prev-gen felújítva current-genre és emiatt itt-ott nagyon cinkesen néz ki, de amekkora hype volt körülötte... Én komoly sztorit és ütős karaktereket vártam a középszerűség helyett.
  • warass
    Remélem azért nem a Souls-széria rongybabáit örökölte, amit a lábaddal vonszoltál mindig az első tereptárgyig :\
  • TDC Geronimo
    last of usba PS3nál ugye nem volt ragdoll effekt hullákon? Most átgázolok egyen viszem magammal :D

Erre nem emlékszem PS3as verziónál.
  • TDC Geronimo
    Akinek van gold headsete. Elvileg ma jött last of us profil rá. Hamarosan akarok venni én is már egyet.

Matrica, amit adtak platinumba gére egész jó :o
  • arsmarci89
    Ne hidd azt hogy most marhára védem a boltot.Itt volt olcsó megrendeltem nem 15 hanem csak 13( posta is benne van) volt és ennyi, felesleges húznunk a rétestésztát:) Lehet épp szerencsém volt , de tök mind1, megjött és kész pont
  • arsmarci89
    Te szerencsés, igen meg kérdeztem ,de te jöttél azzal hogy remélem átbasznak.Csak 1 véleményre voltam kíváncsi mondjuk tőled, nem a beszólásodra;)
  • arty
    Figy, neked láthatóan foggalmad nincs a supergamerről :) Az eredeti játékok topikban számtalan embert átbasztak, így "bannolva" lettek a bannerből is.

Hogy mennyi a százalék, totál irreleváns, ha egyszer egy közismerten (nem itt!) átbaszós bandáról van szó.
  • arty
    Te kérdezted, hogy ki mit tud arról a szemétdombról, te szerencsétlen...
  • TDC Geronimo
    ahhhhh de örülök, hogy UC4 is 60 lesz, mert ez isteni. Aki szerint nincs különbség vagy eddig szkeptikus volt, annak ajánlom hogy váltogassa ingém és nézze 60 után egyből a 30at és fordítva. Nincs az az eszeveszett delay se célzásnál, mint a PS3as verzióba volt.
  • balee4
    Nekem holnap jön meg a játék, este ha lesz időm streamelek majd. :)
  • balee4
    Nyomatnál pár photo mod-os képet? :)
  • n000rbi
    Sajnos nagyon sovány a feltöltési sebességem hozzá...
  • TomStorm
    Nem Stream-el senki közületek Tlou-t?Idegenekét nem nézem..
  • TDC Geronimo
    Toltam egy kicsit remastert. Hát odabasz :)

Gyönyörű és a 60 fps meg...

Hangokat is felturbózták, mert baszott jól szól.
  • bluesfool
    kösz , akkor már értem, akkor ilyen szempontból nem nézem tovább azt a oldalt
  • n000rbi
    Igen, az csak usa-ra érvényes. Nálunk kb. 2 hónapja adták a Dragon's Crown-t, de csak vita-ra.
  • bluesfool
    Ps plus -ba még a Dragon’s Crown is bekerül ps3 , vita-ra legalábbis ezen a linken azt irják http://blog.us.playstation.com/2014/07/30/ps-plus-preview-augusts-free-game-lineup/

Vagy ez csak Us régióra vonatkozik ? az Eu régióban a lego harry potter a Dragon’s Crown helyett ?
  • n000rbi
    Fez megvan, a többi meg hát, izé... :(
  • n000rbi
    Köszi, közben a multis trófeák leírásában a pályanevekből magam is rájöttem :D
  • shaddam
    PS PLUS

PS4:
    - Road Not Taken
    - Fez

PS3:
    - Crysis 3
    - Proteus

PS Vita
    - LEGO Harry Potter 5-7 Years
    - Metrico
  • TDC Geronimo
    Bele van integrálva a játékba. Left behind ott van menübe, multi mapok meg alapból benne vannak már
  • arsmarci89
    Azzal nincs gond hogy csalódott csak a modora nem tetszett.
  • a.carkey
    Ő csalódott bennük, másnak bejött. Én a 220Volttal vagyok így. Senkinek sem ajánlanám ...
  • Kandurex
    pedig a mennyiség a lényeg, csak nem szélsőséges 5/1 20% példád ami nyilván marhaság, inkább 1-2% a jó arány
  • arsmarci89
    Persze ha te mondod biztos ìgy van èn hiszek neked