121480

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Kongy
    Nem az én dolgom ;) Csak megjegyeztem.

Diablo is itt van a nyakunkon:

"Akcióban a Diablo III: Ultimate Evil Edition

Kilenc percig nézhetjük működés közben a PS4-es Diablo III-at, ami különösen azért nagy élmény, mert menet közben a két játékos mellé becsatlakozik egy harmadik is, PS Vitáról. Ezek mellet ránézésre a PS4-es kiadás hasonló grafikát produkál, mint a maximumra húzott PC-s, a Blizzard ígérete szerint stabil 60fps-sel."
  • Moby
    Persze hogy végigtolom, nem volt kérdés.
    Kaktuszra ott tapsoltam a tavalyi e3 xbone bemutatóján. Visszakereshető :)
  • Moby
    Eddig nem volt világos? Azthitted viccelek? Ez sem lesz meg sokáig, most szólok :D
    Kijön a halo berántok egy xbone-t is :)
  • SlickAdam
    lasszot ugyis le kell nyomnod ujra, tudod jol. olyan nincs, hogy tekdemozas. ennel a jateknal nincs.:)

na, kaktusz ponjo multimoka. mar-mar nintendosan cukorfalat.

Kongy: az allas 3-3. de en megallok itt (remelem).:)
  • Kongy
    Ti kajak sportot űztök ebből, hogy kinek hanyadik PS4-e van már... :D
  • Moby
    Lasszófasz tekdemóra, kaktusz talán, de elsősorban kzsf :DD Ismét hiányzik a multi :)
  • SlickAdam
    adok ötezertet az AC4-ert, ha karcmentes. vagyis 5500-at, mert ki kell postaznod vagy 1000-ert fritzbe. deal?

mit / miket veszel hozza? Lasszo es Kaktusz?
  • TomStorm
    Ja "eladtad" bocs.Valamiért úgy olvastam "eladom"ehh..
  • Moby
    Az néhány hónappal ezelőtt volt :) meg azelőtt néhány hónappal :))
  • TomStorm
    Van eladó PS4-ed?
  • Moby
    Már meg is van. Lőttem egyet 100-ért ac4-el, meg órakutyákkal. Ha eladom azt a két szart, 85-ből megvolt a gép.
  • Kongy
    Én megvettem PC-re, ideig-óráig elvoltam vele, de már ráuntam. /PvZ Garden Warfare/
  • n000rbi
    Látom tartod magad ahhoz amit mondtál és tényleg nem pénzeled a Soony-t. Vigyázz, csak nemdohányzó, női tulajtól ;)
  • SlickAdam
    Lasszofaszt akar a nyaka köre + palantakkal akar durrogtatni.
  • Moby
    Amikor eladtam a másodikat :)
  • n000rbi
    Jut eszembe, mikor dőlt el, hogy jön a következő gép? :))
  • Moby
    Egyébként meg nyeljenek faszt az usákok a 450-es listárral. De tényleg.
  • Moby
    Ez az angoloknak írja le, hogy nyugodtan rendeljenek us amazonról. Mi ebben a bonya? Ide nem fogja neked elhozni az amazon.
  • bluesfool
    köszönöm
  • TomStorm
    Aki megérti ennek a menetét,hogy juthat hozzá annak sok sikert:
    How to Buy White PS4 Destiny Bundle for Just £325
  • Kandurex
    Ok,thx,
  • SlickAdam
    ha vettel boltban kodot, azt csak be kell adni redeem code felületen, nem ker kartya-adatokat.
  • SlickAdam
    mondom(?) :D

hat a korongon van. elinditod es kesz.
  • Kandurex
    Ezt most kérdezed vagy mondod?
  • bluesfool
    Sziasztok, egy olyat szeretnék kérdezni hogy szeretnék ps plus tagságot venni , nem a ps store-on keresztül hanem rendes boltban , viszont azt valaki megtudja mondani hogy elég csak reedem code-ot be ütni vagy meg kell adnom a bankkártya adatokat is ? Mert próbáltam ez a 14 napos trialt beüzemelni de ott kérte az adatokat .
  • SlickAdam
    elinditod a lemezröl?
  • Kandurex
    Last of us -nál, hogy van a DLC? Feltelepül magától vagy acc-hoz kötött lesz külön kóddal?
  • SlickAdam

Gero: 30 font
  • TDC Geronimo
    Árától függ, de amúgy igen.
  • Moby
    Soon...
  • SlickAdam
    teljesen kiment a fejemböl: e honapban erkezik a PS4-es Garden Warfare. erdekel meg valakit rajtam kivul?
  • Kongy
    Szóból ért az ember :D
  • TDC Geronimo
    Fő karakterek ingame modelljei nagyon durván néz ki.

• n000rbi
    Könnybelábad a szemem, hogy volt értelme anno a spoilerek miatt puffogni :)) KÖSZI!!

Kongynak ment, de az sg motor megint közbeszólt :)
  • Kongy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Halloween boltban az a jövőmondó koponya hatalmas :D És rengeteg kérdést írtak hozzá! Odamentem 10-szer, és nem volt ismétlés. De ugyan úgy a vicces könyvnél is volt 1 halom vicc. Ezt nevezem én remek kidolgozottságnak.
  • TDC Geronimo
    Sok olyan dolog van, ami mellett el lehet menni.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A fotós bódé pl, de érdemes minden egyes beszélgetést végighallgatni. A halloweenes boltban is van egy rakat dolog, ahol lehet beszélgetést kezdeményezni.
  • n000rbi
    Akkor nekem való
  • Kongy
    Igen, és még nem láttam mindent, úgyhogy a Riley-s fejezeteket újra fogom játszani :)
  • TDC Geronimo
    Igen nem mindennapi DLC volt. Főleg azoknak kedvezett, akik szeretnek bámészkodni, megnézni minden apró dolgot.
  • Kongy
    Apám ez a Left Behind nagyon ütős lett, főleg a vége. Most játszottam először. Nagyon tetszett, ahogy összefűzték a két párhuzamos szálat, Ellie és Riley plázás kalandjait imádtam. Még a ND-tól is meglepett mennyi ötletük volt ehhez a játékhoz. Fantasztikus. Talán még jobban is tetszett, mint az alapjáték.