121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
ez meg wtf sony :DD
-
Rise of the Tomb Raider will have very realistic faces. #1
Camilla Luddington tweeted a picture of her face covered in fluorescent paint, which gives roughly 7000 points of reference for the in game character model. This process/innovation is called Mova. Normal mocap gives you about 90 POR.
-
Tuti until dawn most már
-
TomStorm #12019 Yes Master,már Tatyla felvilágosított eme Blizzard remekléssel:)Lehetne már 19.-e-.-
kösz-kösz -
És akkor kb mindkettőnek annyi lesz az ára, mint mielőtt elesett a forint... -
Tomstorm!
ezt láttad? http://gamepod.hu/hir/platformok_kozotti_mentes_a_diablo_3_ultimate_evil.html
a 360as mentésed viheted ps4-re! -
Gondolom lépnek valamit az x1 árcsökkenésre. -
SlickAdam #12015 valami lesz Gamescom-on, mert a kb 1 hete 429 €-s aron megjelent TLOU PS4 Bundle Amazonnal mar csak 389. -
Akadás biztos nincs benne egy mikronnyi se ( X1 ) és PS4en sem tudok róla. Ezért kell feltenni mindent és utána játszani, ha amiatt.... -
Az előző részek miatt ültem neki. Azokat szetettem. Ennek minden bitjét kivégezném. -
SlickAdam #12012 Kongy #12004-es hsz-ara ment termeszetesen. buta SG... -
ja hát akkor hev fán -
SlickAdam #12010 mult idot hasznaltam, mar megvan a jatek.
#12008 : nekem nagyon tetszik vizualisan is. reszleteiben tenyleg semmi extra, de a LATVANY jo, föleg atom 60-al (bar neha meg-megakadt mar az elejen is. feltetelezem meg installalt + a patch is csurgott lefele) -
Eleve hibás gondolat úgy nekiállni hogy beletolok aztán majd tetszeni fog. Ha érdekel a Wolfenstein téma, az előző részek akkor ez a része egy kánaán, ha nem akkor forget it. -
Kihívás az van benne bőven. Nekem óriási kihívás volt azt a pár órát beletolni, várva, hogy majd csak elkezdem mostmár élvezni is. Hát ez nem jött el, de a dögunalommal óriasit harcoltam, ez vitán felüli.
Az is tény, hogy részleteiben ótvar ronda szegényke, de az összkép végülis pofás. Csak jó messziről kell nézni mindent.
-
A PC verzió fosport, konzolon kell tolni ott makulátlan. -
Valójában egy tartalmas, hosszú, kihívást is nyújtó klasszik FPS. Atom FIX 60.0 fpsel amivel álom játszani. Grafika nagyon részletes, változatos, igényes és szép. Story és a karakterek jól megírtak, zene brutálisan jó, a helyszínekből van minden a víz alól az űrig, járművekkel is lehet csapatni. 2 kezes lőfegyver, pontos és élvezetes hitbox.
-
Nem érdemes beszerezni. Semmi nextgen nincs a játékban, van olyan rész, aminél majdnem elhánytam magam, olyan ocsmány, szóval én nem venném meg, de te tudod. Eleget szenvedtem én PC-n a virágboltival. Egyszer végig lehet vinni, de aztán bottal se.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.08.07. 12:39:38 -
Haverral közösen tervezzük ezt a KZ Intercept beszerzését,valaki próbálta már? -
Ez viszont nem oldschool. Vagyis a gameplay igen, de minden más viszont csak ...steril(?). Az egész olyan vicceskedő, de humortalan, stílusos alar lenni de stílustalan, van sztori, jó is lehetne, de leszarom. Súlytalan és üres. Lelketlen, de totálisan. Rosszul éreztem magam miközben játszottam. -
SlickAdam #12002 neha nekem kell ilyen is. pont az tetszik benne, hogy generic, mar-mar old school. tököm tele a Killzone fele sci-fi hokikkal (bar annak kiprobalom majd ismet a MP reszet). -
Elvittem a feléig, de....jézusom, ekkora generic szart régen láttam. Blöe :(
Pedig a képek tetszettek anno.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.08.07. 11:59:41 -
SlickAdam #12000 ja jo, Gero nyomta, nem te.:) -
Sajnos fogalmam sincs, egyelőre kimaradt még (de ócsón szerintem teszek majd vele egy próbát) -
SlickAdam #11998 mas:
PC-n "demoztam" a Wolfenstein-t es tul jonak talaltam ahhoz, hogy ugy fejezzem be, Steam-en meg csak nemet verzat tudnam huzni, uuuuugyhogy inteztem egyet PS4-re. mennyire fontos ez az 5gb-os day1 patch hozza? -
Én dettó, kötelezővé tenném középsuliban végigjátszást :) -
SlickAdam #11996 olvasok mindent, pedig nem birtam a törtenelmet sose, alig tudok valamit a haborukrol. viszont ha igy talaljak, akkor jöhet. nagyon erdekes. -
Naná hogy fogsz ;)) Nagyon faszentos kis játék és a rajzos stílusa ellenére durván üt a téma - olvasgass el minden történelmi jegyzetet képekkel, megrázó, komolyan. -
SlickAdam #11994 ejjj basszus, tuti sirni fogok a Valiant Hearts vegen. mar az elejen is koncentraltan csöpögteti az erzelmeket, amiben nagy szerepet jatszik a ... ZENE
-
Ugyan már Amerikában minden naposak az ehhez hasonló megnyert perek lehet szerencséje lesz,ettől viccesebb dolgok miatt is nyertek ott már nagyon nagy pénzeket...
-
Az egy nappal korábban volt :DD De amúgy ja...:) Pedig arra számítottam, hogy hörgés lesz, az azóta prokká fejlődöttek miatt, de nem. Egyrészt kurvajót tesz a játéknak, hogy sok jó játékos van, másrészt gecijó vagyok még mindig, és ritkán vagyok csak második a tabellán :D -
arról van szó, h valami full laikus barom olvasott valahol valamit, ráér ezér pereskedni megy, talált hozzá valami full laikus zugügyvédet és most együtt elmennek egy pofonér'
a borítón sose a játék nativ felbontása szerepel(t), ráadásul pont a kz esetén ez igen nehezen is volna értelmezhető (lásd moby korábbi írásait a témában)
DE... ha esetleg találnak egy full laikus barom zug-bírót..... :///// -
Nincs rá írva,de sehol nem is lett hangoztatva,hogy 1080 lesz és megjelenés előtt el lett mondva a frankó,hogy ez lesz nem volt ködösítés.DE semmit nem ér semmi közlés az mellett,hogy ilyen játék élmény mellett kinek van kedve pixelekt számolgatni,de most őszintén... 
A másik része még érdekesebb,hogy pont olyan játékhoz kell ezt hasonlítani ITT ami csak kimondottan ps en nincs,de végül is így lehetne a forzához vagy DR3 hoz esetleg ryse hoz netán kinect sporthoz is mérni ennyi erővel???
-
Rdinho10 #11989 Elore van tolva amennyire lehet,viszont az allvany falig van tolva de korulotte rengeteg hely van...
-
heroinista elsö adagja két év tisztaság után
-
valószínüleg igen, bár amennyire lehet, elöl legyen a gép (legyen mögötte és esetleg felette is hely) -
SlickAdam #11986 ilyen (nemet kiadas, de gondolom mashol is ilyen):
-
A titanfall miatt nem perelnek? Kétlem, hogy 792p lenne a dobozra írva -
SlickAdam #11982 rajuk van nyomva, hogy "bundle verzio, nem eladasra". bar nem nagy / csunya a felirat. -
Rendes dobozos verzió van bennük.