121480

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Kongy
    Uncharted 4-el mi lesz? :(

Igen, Xbox One-ra sokkal több játék van mint PS4-re. Okcsá.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.08.07. 23:06:24
  • Harlekin
    Hagyd őket nagyon ráérnek nincs mivel játszani nyílván ezért foglalkoznak MSel xbox 1el itt a ps 4 Topicba.Ez a jó xbox topikba,hogy ott nincs psel foglalkozva,mert nem érünk rá a játék miatt.
  • TDC Geronimo
    Volt már, de hátha nem tudja valaki, hogy Bloodborne játszható lesz GCn.

Finally, if you’re attending the show, make sure you stop by the huge PlayStation stand and get your hands-on a huge variety of up and coming titles, including DRIVECLUB, Bloodborne, LittleBigPlanet 3 and The Order 1886, to name but a few.
  • TDC Geronimo
    4 jött már hozzá talán, de nem vagyok benne biztos.
  • arsmarci89
    Van PS+-om :) amúgy köszi a segítséget!

Még 1 kérdés :) Ingyenes multi pack hány pályát ad?
    Utoljára szerkesztette: arsmarci89, 2014.08.07. 22:23:47
  • Totti5
    Amennyiben van PS előfizetésed.
  • Kongy
    Persze, hogy tudsz
  • arsmarci89
    Holnap szerzem be a KIllzone SF 5000FT-ért.Kérdésem az lenne ha nincs Season Pass attól még tudok multizni?(Lehet hülye kérdés :) )
  • TomStorm
    De most már ezt is tudom
  • TomStorm
    Ja azt nem tudom ki mit vásárol meg csak gondoltam v.mi ilyesmi befolyásolja
  • Kongy
    Az nem is hiányzik, mert egy kalap szar lett.
  • Totti5
    Azt hittem a Fuse kijött PCre, de látom nem.
  • Kongy
    Minden pénz kérdése, meg ugye ott dől el a dolog, hogy ki birtokolja az IP jogait.
  • TDC Geronimo
    insomniac nemigen csinál PCs címeket így az szerintem tuti nem jön. Majd behúzom bonera agyszer, ha kijön slim olcsóbban meg lesz quantum break is.
  • Totti5
    Ellene tenni?! persze tud, megveszi a jogokat. Mint írták a Sunset Overdrive azrért nem lesz PS4re, mert a Sony nem engede úgy hogy a jogok a fejlesztőknél vannak, ami azt jelenti h valszeg jön majd PCre később.

Ha a jogok nem az MS / Sony-nél vannak akkor időleges exluzivitást kötöttek a fejlesztőkkel. Ez így van lefektetve a kezdetektől, azt hogy lesz a Ryse PCre az MS tudta mindig is, ha a fejlesztők szándéka ez volt.
  • Moby
    Dehogynem. Csak az drága.
  • Moby
    Nem mindenki, ez egy régiónként változó dolog. Ám egyelőre a számok azt mutatják, hogy a sony táborból nem sikerült vevőket lopnia az ms-nek, sőt. Tehát akkor vannak a gépszüzek(meg volt nintendosok, stb), meg a pécés tábor. Oda biztosan nem ez a jó stratégia.
  • TomStorm
    Lehet,hogy MS nem tud mit tenni ez ellen,hogy ne portolják?Megtilthatja egy Capcom-nak,Crytec-nek stb,hogy márpedig ezt semmi másra kizárólag XB-ra?Én úgy tudom,nem.
  • Totti5
    Mindenki PCn játszik, mindenkinek van gémer PCje, minden potenciális konzol vásárló ( A tömeg ) gémer PC mellé vesz konzolt. Ez nem így van.
  • Totti5
    Mi a message?
  • Rdinho10
    Én holnap veszem meg 12900ft-ért bontatlan....jatekaim.hu van fent 12ropi körül használtan de olcsóbban nem nagyon fogsz kapni,pedig max 10et ér...
    Utoljára szerkesztette: Rdinho10, 2014.08.07. 21:13:48
  • Moby
    Továbbra is rossz üzeneteket küld az ms a vásárlóknak. Nem jó ez az egész a sonyra nézve se.
  • Moby
    Én alapvetően exkluzivizás ellenes vagyok, de fogalmam sincs momentán, hogy miként akarja a platformidentitást megtartani az ms., ha kidobálják az exkluzivitást. Nem a ryse miatt veszik meg az xboxot, de aki a pc és a konzol között vacilál, annak ezek azok az üzenetek, hogy kár váltania. És ez nem is annyira a mostnak szól. Meg kell nézni a prevgent. Rengetegen vesznek most 360-at/ps3-at mert filléres, hogy letolják az exkluzívokat. Ki fogja megvenni a one-t,nha a forzán kívül (meg talán halo-n) kívül nem lesz rá olyan, amit addigra amúgy is kidobáltak pc-re?
  • TDC Geronimo
    Na mikor jön a köv FW vajon? :D

natív youtube support/share feltöltést őszre ígérték és ha most eltekintünk a 3d bluraytől, amit MS miatt adott ki gyorsba sony, akkor nem volt ficsőr frissítés már április óta.
  • TomStorm
    Nagyon kis réteg az sz.tem akit megcéloznak ilyen portolással PC-re.Viszont akár reklámnak jó lehet mondván "úgyse fog jól futni PC-n" vegyél hát konzolt:)
    Amúgy semmit nem befolyásol ráadásul így ennyi idő után mint Ryse esetében.Most már úgyis új címek jönnek
  • Kongy
    Igen, kékhalált, exe hibát leszámítva ugyanaz :)
  • Totti5
    Tedd azt. A PC nem konzol a konzol nem PC. A különbség annyi hogy két külön világ.
  • Kongy
    Én meg erre azt mondom, hogy van egy jó gamer PC-m, hozzá egy Xbox kontroller, kirakom TV-re, és semmi különbség nincs a PC és az Xbox One között, ha már így dobálják az exeket PC-re. Megnézném mikor adná ki a Sony a Last of Us-t, vagy az inFamous Second Son-t PC-re.. :LOL :D
  • Tyrant01
    Nem fogom elsírni magam a one mellett, hogy jönnek pc-re.
    1. Ez a pc-m
    2. Olcsóbban veszem a játékokat day1, mintha pc-n játszanék.
  • Totti5
    Amazonon volt egy elírás vagy kiríás Xbox ONE játék mellett a PC is. Más nem.
  • TDC Geronimo
    Hát pedig több helyről is jött a pletyka és GCn bejelentés lesz mondták.
  • Totti5
    Az sehogy se fest, de ha jönne akkor GCn kiderül.
  • TDC Geronimo
    Egyelőre nagyon úgy fest, hogy a master chief collection is jön PCre.
  • Totti5
    Miért érint pl engem hogy lesz PCre is idővel? nem játszok PCn. Konzolon játszok, a játék meg ugyan jó avagy rossz, akár ex akár nem. Teljesen független mire jön.
  • shaddam
    Hát mint vásárló akit az ex címek érdekelnek eléggé elbizonytalanítana ha a sony fosná a gigaexeket pécére
  • LoSA
    Srácok, hogyan tudnám a leg-legolcsóbban megszerezni az UFC játékot? Az sem gond, ha csak kód... Ebay? Vagy van más valami "megoldás"?
  • TDC Geronimo
    Sunset overdrivet sajnálom. Pöcsöm Sony nem engedte insomniacnak, hogy megtartsa IP jogait ezért nem jön PSre :(
  • Totti5
    Mitől lesz érdekes? Cryteknél vannak a joggok, letelik az 1 év, kiadhatják ha akarják és mivel kurva nagy szarban vannak minden fillér számít. Sajnos folytatása nem lesz, de a PC port árát és még némi aprót összeszednek.
  • TDC Geronimo
    Dead rising 3 jobban érdekel, szerencsére jön az is :D
  • shaddam
    Na nem mintha valaki ryse miatt vett volna xbone-t, de jön pécére. Érdekes generáció lesz :D