121480

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Keményen. Bele a közepibe! Meg is dobom őlet a zsíroskenyérre valóval :)
  • Moby
    Nem. Végül másik gépet vettem ölőzónával meg harciréttel. A kampányát letoltam, és már el is adtam :)
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.08.09. 19:14:54
  • cloud.strife
    Aztamindenit, majdnem olyan szép mintha igazi lenne. De azért látszik itt-ott hogy nem stabil a frém.
  • TDC Geronimo
    már egy fokkal jobb mint launchkor :)

Szeptemberbe jön a nagy CTE core patch. Na abba lesznek olyan dolgok, amiket hónapok óta tesztelnek PCn a communityvel. Kb BF4 2.0. Csak hát akkor jön destiny is meg új cod úgyhogy kicsit talán késő... Viszont ezeket beépítik majd a jövőre megjelenő BFbe, így talán sanszos lesz, hogy egy normálisabb játék lesz launchkor.
  • SlickAdam
    hekas! csak nem megvetted a Butterfield 4-et?
  • n000rbi
    Dettó, majd valamikor még egy grounded.
  • shaddam
    PS3-on nekem is hard volt elsőre, most ps4-en survival. Perverz módon jól esik számolni a golyókat :D
  • TDC Geronimo
    Hát hardon toltam, feljebb majd egy későbbi végigjátszás során megyek :y
  • n000rbi
    Milyen fokozaton?
  • TDC Geronimo
    Na most pörög remaster credit. Ejjha hát ez még mindig ugyanúgy ütött, mint tavaly :)
  • arty
    Egek, dejó játék volt.
  • arty
  • TDC Geronimo
    metálra kódolták!
  • Moby
  • zzeN
    Huh nem néz ki rosszul.
  • TDC Geronimo
    Nekem ugyanez lesz 2033al. 6kt simán megér ilyen minőségben meg főleg.
  • Kongy
    Nekem a Last Light maradt ki, így majd csak azt veszem meg, digitálisan. Ha jól számoltam 6000 Ft környékén kijövök belőle.
  • SlickAdam

reszpekt nekik, ismet. 1080p, atom 60 es meg AA is van. kivancsi vagyok LL legvegen is tartja-e a 60-at.:)
  • Harlekin
    Nyugi szinte mindenki...A futás közbeni csak úgy ugra bugra.Annyit idegeskedtem Én is miatta,hogy még...Minden résznél írtam is ezt a defektet,de hála istennek,hogy végre nem így lesz...
  • TDC Geronimo
    Tisztességes iparosmunka lett. 2033at így már biztos, hogy beszerzem, mert az kimaradt. Van ahol még az átvezetőt is lecserélték.

• TDC Geronimo
    Megjött DF teszt

PS4en 1080p és tényleg "rock solid" 60 fps lett.
  • TDC Geronimo
    Az 1 gombos iwin countert is kiszedik itt már combatnál.
  • Kongy
    Na igen, nem pedig arról, hogy állandóan követed az embereket, mint valami pedofil állat.
  • TDC Geronimo
    Ja és tegnapi gameinformer videóba benne volt, hogy végre visszatérnek a normális assassin küldetések. Adnak egy behatárolt helyszínt és ott találd meg/öld meg a célpontot. Az hogy hogyan már rajtad múlik. Első meg második részbe voltak ilyen küldik, de 2. után ezeket valamiért elhanyagolták pedig erről kéne szólni egy assassins creednek.
  • Kongy
    Baromi jó!
  • TDC Geronimo
    fan made last of us trailer. Érdekessége, hogy az egész a fotómóddal lett csinálva. !!!! ERŐSEN SPOILERES !!!!. Úgyhogy aki nem tolta még végig tudja mi a dolga...

• Kongy
    Istenem... hányszor szoptam én emiatt a baromság miatt.... És hány játék kellett hozzá, hogy végre kijavítsák. Felteszem a Rogue-ban nem lesz ez javítva :D
  • TDC Geronimo
    Trigger = Run
    Trigger + A = Climb up [parkour up]
    Trigger + B = Climb down [parkour down]

So you'll never randomly run up a wall or get stuck on a treebranch or whatever when running ever again. God bless them for fixing an issue that's been an annoyance since the very first game.

AC unitybe ez lesz már. Nagyon kellett, mert tényleg baromi idegesítő volt a random falrafutások
  • Totti5
    Ja, 15 giga. Meglátjuk, nagyon nem zavar ha max 25 lesz ( most ), mert lemezen veszem, ami ugyan annyi mint a digitális, sőt olcsóbb, így minek vegyem digitbe?!
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.08.08. 21:58:09
  • arsmarci89
    ilyen füles jó a ps4hez?
  • TDC Geronimo
    Attól még a HDDn marha sok helyet foglal :(
  • TDC Geronimo
    idtech 5 engine miatt semmi másért, de az pcre is akkora.
  • TDC Geronimo
    Egy sima kieg ami + 1 act nem 2 játék. PCn mint mondtam 15 giga. Állítólag a sok szar nyelvi fájl miatt. Nekem elég az angol nem akarom arabul is letölteni...
  • Skyline
    A nextgen only effektek....
  • Totti5
    Itt most két játékról beszélünk.
  • Kongy
    Dobozosan kell venni, ez azt jelenti :D
  • SlickAdam
    jajj hat a Wolfi is 52 giga pöcs utan.
  • TDC Geronimo
    Na de ne vicceljünk már dio 3on mi 60 giga? PCn 15...
  • Skyline
    Miközbe játszol adsz az asszonynak pénzt és elküldöd a boltba a játékért ami kell. Kisebb vita után automatán megy,háttérben,standby-ban, csak azon a héten magadnak főzhetsz....:)
  • Moby
    Nem a fejlesztők kezét kell megkötni(merthogy a patch nem feltétlenül jelent HIBAjavítást), hanem olyan rencert csinálni, ami megoldja a disztribúciót. Automatán. Háttérben. Standbyban.