121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Stage demó a fejlesztőkkel. Soha nem látsz game overt, restartot, mert nem az a cél, nincs idő bohockodni. Van egy megadott idő az alatt kell meggyőző gameplayt prezentálni. -
SlickAdam #12506 az kene meg, hogy a szivecsked miatt valami kis kiddie "horrort" csinaljanak...
legyen csak kemeny es fosatos!
-
Ja, csak abból nem találtam ennyire vicces videót :D -
Jaja, DeS-ben is hasonló volt ha jól emlékszem. -
sirpalee #12503 Mostanában a passcode beütése után tök sokat gondolkozik a gép... Eddig olyan 10 sec volt, de most pl megállt majd fél percre. Régen még teljesen azonnali volt. WTH? -
Igen, abból lehet tudni, hogy közük van hozzá, de a hullacipelés az from védjegy (0:52-től) :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.08.13. 14:11:32 -
Teasernek semmi köze nincs a játékhoz azt írták. Mondjuk a főhős az az akit a videó végén mutatnak, mert a fürdőszobában látni a kabátot a tükörbe. -
Ez a Hellblade is király lesz, már csak a Ninja Theory miatt is :) Eddig minden játékukat szerettem többé-kevésbé :) DMC, Enslaved kedvencek -
Nem akad bele, de eléggé szépen repked ide-oda a tetem :) -
Annyira nem cipeli a lábával a hullát, hogy totál hiteltelen, hogy ezt a from csinálja :DD -
Szóltak előre: "Avoid playing if you have a heart condition."
Remélem a tényleges SH nem lesz ennyire fosatós, mert nem szeretném kihagyni :D -
A bemutatókon supereasy mód van :) A confoknak feszített tempója van, nem nagyon férnek bele 15-30 másodperces csúszások halál miatti újrakezdésekre. -
Ez a P.T. teaser atyaég... Nem bírja ezt az én szívem még nappal se :D
jó hangrendszerem van és eszméletlen jók a hangok 5.1be. -
Úgy tűnik, hogy semmi kihívás nincs benne az időlassítás miatt... vagy csak a játékos volt túl profi :) -
>játékmenet faék egyszerűnek tűnik
Az unchartedet sem a rendkívül bonyolult gampeplay miatt szeretjük :) -
Hát nem volt rossz ez a tegnapi nap. Dragon Age, Witcher 3, Order, Shadow of Mordor nagyon várósak nekem :)
Quantum Break-től nem voltam elájulva. Max Payne-Alan Wake megbolondítva ezzel a különleges képességgel... játékmenet faék egyszerűnek tűnik, kihívás se nagyon lehet benne, de majd meglátjuk... vagyis meglátják az Xbone tulajok. :) -
Közben befutott egy witcher gameplay is
-
10 sec gameplay! Nem értem miért nem engedik filmezni amúgy, ha úgyis bárki tolhatja. Értem én, hogy félkész a cucc, de akkor meg minek engedik, hogy játszanak vele?
"No filming allowed, I tried it. No dice. You constantly have at least one Sony person behind you, in my case even three."
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2014.08.13. 13:06:14 -
Akkor meg
-
Kétszer TETTÉK meg. Csak az elsőnél még nem hazudtak, szimplán csak kiadták hibásan. -
Kétszer meg mernék tenni az után ami a DS2-nél volt? Rohadtul nem ajánlom!
-
BB képek videóból kiszedve. Egyelőre ez nálam is a hiszem ha látom kategória DS2 fiaskó után. Nem mintha technikailag annyira überbrutál lenne, csak hát from software na...
-
Mindenesetre elég betegül néz ki.
PvZ garden warfare nem 19én jön? Nyoma sincs még PSNen :( -
Há mondtam hogy offscreen :D -
KÉZIKAMERÁS felvétel vazz :DD -
-
-
DC offscreen gameplay
1080p stream még nincs kész. -
EA konf hozta a szokásosat. Majdnem elaludtam. Dragon Age volt egyedül jó ott meg szar volt a stream. Csodálatos -
-
Ez tök más lesz, mint eddig akármelyik. Szóval van 3 hót különböző játék, amiben annyi a közös, hogy mind a dragon age univerzumban játszódik. -
Második részt ezek után remélem elfelejti mindenki. Ég és föld a kettő között a különbség. EA legalább most hagyta őket dolgozni... -
Az Avvar boss leküldéséig lehetett nézni. Untig elég volt, amit addig láttam :D -
Letoltak egy negyed órás gameplay demot igaz felét nem lehetett nézni. Remélem jön hamarosan youtubera, mert amit láttam az... <3 -
Nekem ehhez nem kell trial. Úgy megveszem, hogy beleremeg a ház :D
Az ea conf eleje még egész nézhető volt. Úristenmennyirekibaszottjóez... -
EA ekszessz beújítva, megjelenés előtt 5 nappal már nyomhatom a trialt, aztán majd elválik megéri e. -
-
Mindenesetre beszarás jól néz ki a fox-engine, így, hogy nextgen-only :) -
Nem az lesz. Ez csak egy interaktív teaser volt. Nagyon beteg játék reveal :)
Fél óra és EA konf amúgy. Dragon age miatt várom. -

Azért gondolom a full az nem belsőnézetes lesz (már a színész miatt sem), mert így fps-nézetben nekem ez túl para :D