121480

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • SlickAdam
    szerintem skippeld. lattad mar pompazatosan mindkettöt többször is. inkabb vegyel kaktuszt! :D
  • n000rbi
    Mobynak #12908-ra:
    Left behind is megvolt?
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2014.08.20. 11:08:35
  • Moby
    Egyelőre nem tudom mi legyen ezzel a mijetroval. Mindkét részét letoltam kétszer(pontosabban az elsőt mindkét endingre pécén, aztán egyszer 360-on is).
    Ugyan elő van rendelve, de nemtudom mit tudna még hozzátenni. Itt nézegetem majd a polcon, mint a tlourt.
  • SlickAdam
    na ja... :(
    metro uk-bol jon olcsobban
  • Moby
    Vazz belefért volna a borítékba...
    Metro redux??? Nézzél már körül rendesen! :D
  • SlickAdam
    vazz amugy a Kaktusz is olcsobb 576-ban, mint UK-ban vagy itt... beszaras.
    bar nem OLYAN nagy a különbseg. 2-3e :D
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2014.08.20. 08:37:22
  • Moby
    Valamit töltött le. Érdemes lett volna egy előtte/utána tesztet csinálni, de most nem volt kedvem teknóbuzulni. Játszani akartam
  • n000rbi
    Hozok is holnap egyet 576-éktól.
  • SlickAdam
    tehat elkeszült hozza a pöccs?
  • Moby
    Framerate esés???? Még csak hasonlót sem láttam 2 óra alatt. Momentán elképzelhetetlennek tartom, már csak azért is, mert annyira nem ügy kitolnia magából, hogy el sem mozdul a ventisebesség az alapállapotról. A leghalkabb AAA+++ játék eddig, ilyen fez-ekkel mérhető össze :)
    Hihetetlen mennyire kurvajó kontrollerrel tolni.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.08.20. 07:29:27
  • heady
    Ne csinaljatok mar, most komolyan meg kell vennem ps-re is? Ehh, legyen.

Ugyanitt steam acc elado
  • Kongy
    Meg, stash-ben keresd.
  • pike011
    Itt ott néha leesik a frame rate. Nem vészes, barátnőm pl nem is látja, de az én szememnek már feltűnik. Nem játszottunk most sokat 1 órát kb és talán 3szor láttam fps esést, de a ps3 verzióhoz képest álom :D
    Gyűrűt ti megkaptátok?
  • Moby
    Én nem láttam benne.
  • n000rbi
    Stuttering?
  • pike011
    Aki tolja a diablot ps4en leírná a PSN ID-jét? Tolhatnánk majd együtt :D
  • shaddam
    Holnap jön a (crossbuy) hotline miami, meg egy gyilokzóna ingyendlc

• Moby
    Jézusisten, ezen a dio3-on valami olyan elképesztő élsimítás van, mintha 7b-s ceruzával rajzolták volna az éleket, miközben tűéles mégis minden. Őrület!
  • Kongy
    Én megvettem PC-set is, meg ezt is. PC-ssel is toltam baromi sokat március óta, és szerintem ezzel is fogom :) De ha nem, akkor majd eladom, PC-set csak accal együtt tudnám, ezt meg bármikor el tudom passzolni.
  • heady
    Es mar meg is bantam, hogy nem tudtam varni a konzolos megjelenesre, hanem megvettem pcre :(
  • Moby
    Őrületes baromság, amiért 9 hónapja elfelejtek morogni: mér nem teszi teherbe az anyját a szotyi az olyan buziságért, hogy addig nem kezdi letölteni a kikúrt updatet, amíg nem indítom el???? Hisz nyilván azért indítom el, hogy AKKOR kelljen várni. Ezért nyomtam a szivenkúrt gombra, nemdebár???
  • Kongy
    Na, belőttem totál úgy a Crusader irányítását mintha God of War-oznék :) Négyzet, háromszög sima, wrath-et nem igénylő csapások, R2 sebezhetetlenség 5 mp-ig, X meg a pajzsos támadás :) Nagyon élvezem :D Options-ben át kell állítani, hogy bármilyen spell-t bármilyen gombra átrakhass.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.08.19. 20:30:26
  • Kongy
    Hát, itt még ki is tudsz térni a támadások elől, hála a jobb stick-nek :D Ilyen nincs, és nem is lesz PC-n
    Külön tetszik ez az új 'Massacre-rendszer', ezt eddig PC-n nem láttam, hogy 10 kill után jön egy csík, ami folyamatosan megy le, de visszatöltődik, ha ölsz, és ha sok-sok ellent megölsz, míg a csík látszik, akkor akár 2-3-szoros szorzót is szerezhetsz. :)
  • Newfronter
    Akkor csak jobb a kontrolleres irányítás D3 esetében, mint PC-n. Hányszor, de hányszor van, hogy mobok közé ragadom, mert nem látom rendesen a kiutat a sok effektet között, és még az egérkurzort sem találom, mert elveszik olyankor a képernyőn, és persze ilyenkor meghalok...
  • Kongy
    Gyerekek, ez a Diablo PS4-en egy álom. Nemcsak, hogy szép, és szépen fut, de még az irányítás, és a HUD is sokkal praktikusabb, mint PC-n! Ez igen!
  • SlickAdam
    2 percig birtam, 1 db videot se nezek innentöl. jöhet azonnal, ahogy jelenik. remelem a performanszon azert javitanak.
  • shaddam
  • SlickAdam
    szedd mar össze magad gyerek!
    csatlakozz inkabb es akkor jatszunk nagyokat.
  • Skyline
    Megsértődik mert fáj az igazság...Minden egyes alkalommal ugrott és fröcsögött a ps3-ról jóval kisebb felbontásbeli különbségre.
    Most hogy a One látványosan gyengébb és szóvá ejtik rögtön megy a védelem és a sértődöttség ha a szemére hányják hogy ugyan ezt csinálta.
  • Moby
    Nem az összes játékra értettem, hanem ott, ahol "erőlködne". Szerintem ez mindenkinek nyilvánvaló volt.
    Azt meg egyszerűen nem is értem mi ez, hogy a ps3-nál senkit nem érdekelt. Dehogynem érdekelt. Sűrűn volt ez téma, nyilvánvaló is volt mindenkinek. Felesleges a sértődöttet játszani. Nem a hülyeséget verik bele, hanem elmondják a tényeket.
  • Totti5
    -fav amíg ez lesz a helyzet, jó volt veletek sárcok, de ezt íígy én nem bírom itt is.
  • Skyline
    Legyen és kezdje veled a söprögetést mert unalmas az állandó félremagyarázás.
    Ne kelljen visszakeresni az egykori nagy Ps3 vs Xbox 360 szónoklataidat amikor a játékok közti különbségeken szapultad a Sony gépét jóval kisebb különbségek mellett....Szeva!
  • Skyline
    Tech erő látvány : Ps4 > One
    Online Ps4 <= One

Ha csak online játékról beszélünk akkor szinte zéró.

Exkluzívok döntsenek, de ha van egy jobb pc-d akkor a One felesleges mellé mert elöbb utóbb 1-2 minimális kívétellel úgyis kijön minden a pc-re, akárcsak a 360 idejében (Értsd Tomb Raider, Quantum Break is...Ahogy ezidáig is jöttek a exkluzívnak kikiáltott címek amikről mégcsak ki sem derültek hogy ideiglenes exkluzívok)...
  • Totti5
    Legyen itt egy HG, könyörgöm!
  • Skyline
    Hagyjuk már, ennél jóval kisebb különbségek mentek és TE voltál az egyik fő szószólója akármikor egy kicsit nagyobb különbség jött. Nem kell az álszent duma arról hogy ez most megy sony oldalról...
  • Totti5
    Ami játéka válogatja, mármint hogy mi nem 1080p. Erőlködni nyilván nem fog, PS3on sem erőlködött, pedig az X360on mentek jobban a gémek, bár ez akkoriban nem igazán árdekelt senkit, így észre sem vette, most meg verik bele minden emberbe a hülyeséget.
  • Moby
    Ennek semmi köze a rendszerhez. A multiplayer szervereket nem az ms vagy a sony üzemelteti. Az online funkciókban az ms szinte biztosan a jövőben is jobb lesz, de a különbségek már marginálisak.
    Az XO meg nem fog erőlködni a jövőben sem, csak a felbontás lesz alacsonyabb, ahogy most is, de ilyen kontextusban erőlködésről nincs szó.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.08.19. 17:10:39
  • SlickAdam
  • bexinho
    Értem. Amúgy az online rész PS4-en mennyire "jó"? Ezt úgy kérdezem, hogy annak idején 6 év xbox liveozást követően tértem át psn-re pár hónapig, ami ég és föld különbséget éreztetett velem... persze az előbbi javára.

Tudom, még nincsen sok játék a jelenlegi genre, pláne ami igazán multi-orientált lenne, de mennyire komplex a játékos keresés? Gyors? A laggolások mennyisége eltűnt? Szerver hibákra való hivatkozás miatt nem elérhető online funkció gondolom itt már ismeretlen fogalom.

De tudom, hogy a jövőben, ami az XO-on erőlködni fog, az a PS4en gyönyörűen fog futni. Ezért vagyok még a PS pártján.
  • TDC Geronimo
    ja egy új bug a sok közül mióta új design van