121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ha nekem ma azt merik mondani 576-ban, hogy 18 ezer, rájukborítom az asztalt. (kedden beszéltem velük, hogy csütörtökön mennék érte, akkor annyit tettek hozzá, hogy előrendelésből már nincs, de érkezik csütörtökre is szállítmány...)
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2014.08.21. 09:30:23 -
xbox 360am volt, amire 2 és fél év alatt vettem kb 20 játékot. Több nem érdekelt, de azokkal nagyon sokáig elvoltam. Szóval úgy másfél havonta vettem új játékot. Szerintem ez belefér eredeti áron is, bár ezek közül is a többségét akciósan vettem. A diablo 3-at mindenképpen meg akartam venni ps4-re, ahogyan ps4-et is mindenképp megveszem december környékén. És erősen kétlem, hogy addig lentebb menne az ára. Az 576ban meg azt mondták az előrendelés lejárta után az eredeti áron árusítják ők is (kb17-18ezerért). Szóval szerintem nem gáz, ezért is vettem meg. De majd visszatérünk rá decemberben és megnézzük hol a legolcsóbb és mennyi a diablo 3. -
SlickAdam #12949 bizony gáz -
Hacsak nem lopod a pénz, az ilyen rossz beidegződéseket a legjobb valami jó beidegződéssel helyettesíteni :) -
Sose veszek semmiből használtat, ez nálam ilyen berögződés. Újonnan meg nem fog ennél lentebb menni az ára addig sehol, főleg, hogy blizzard játék. -
gáz, mert lófasz áron használtan megkapod addigra, csak buksz a töréneten -
Az gáz hogy én behúztam diablo 3-at ps4-re úgy, hogy még nincs ps4-em? :D Amúgy karácsony körül tervezek gépet venni, de ennek az 576os ajánlatnak nem tudtam ellenállni :D -
-
Na csak nem bírtam ki, bezsákoltam diot én is :y -
stormyka #12942 Üdv: Tolom Diablot énis PS4-en. Előtte toltam PC-n és PS3-n is. Aki akar játszótársat az vegyen fel:
PSN ID: st0rmyka -
pike011 #12941 És hogyan maradnak meg a cuccok? Ha egyszer kibontottad akkor hogyan marad meg még egyszer ha kiloggolsz és vissza?
Mert akkor összegyűjtök 100 cachet, kibontom rossz mind kilépek vissza és mind a száz megvan? Ugyan ez akkor a blood shardokkal mindennel? Ez igy elég gáz... Az alapban is lehetett ezzel szórakozni csak mentések visszatöltésével. Nekem ennyit nem ért, soha nem szarakodtam vele, megöli a játékélményt... Olyan mint a moddolt weapon. -
Áhá :D Én is Crusader-ezek most, mert már mindent próbáltam csak még ezt nem. 70-es Wizard után jó nagy a különbség, mert annál inkább távolról osztottam az áldást, meg idéztem meteoresőt.. stb, ezzel meg berontok a tömeg közepére és a pajzsommal oszlatom a népet :D Leginkább a Barbárhoz tudnám hasonlítani, kisebb különbségekkel.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.08.20. 19:08:02 -
Diabloban kicsit vissza lehet élni a helyzettel ha enchantoltok,ha nem sikerül a lyuk pl. a fegyverre close aplications újra indít és mehet megint az enchant mivel az alap anyag megmaradt...
horadic cache ugyan ez kibont ha nincs benne értelmes dolog kilog belogg és lehet újra bontani... -
pike011 #12938 Ako tolja mar ps4en diablot adna psn idt? -
Crusader.
Igazából én csak tanulgatom a diot :D -
Kiakadásról szó sincs, csupán ténymegállapítás volt :D -
Newfronter #12935 ACT IV viszont rövid. Annyira nem rosszak azért...annyit elárulok, hogy tanultak a hibából és az ACT V az nagyon jó lett!
Ha kitoltátok a storyt, akkor váltsatok át Adventure módba, mert az úgymond az endgame, a bountyk és a riftek elég jó szavatosságot adnak a játéknak. Aki meg elsőnek játszik a játékkal az le fog hidalni az átvezetőktől! :) -
10 éve egy rakás szarhalom ez a forum, nem kell ujra és ujra kiakadni ;))) -
TomStorm #12933 Az jó,mert továbbiakban rosszabbnál rosszabb ACT-ok következnek:))
A4-et meg inkább be se tették volna.. -
Egyre nagyobb káosz lesz a fórum hála a bughegyeknek :D -
+1
én prevgenen letoltam volna (kontroller 4eva, demot imádtam, egérrel sose piszkálnám meg), de "szerencsére" nem lett rá időm :) -
Gyanús is volt :) Idővel beszerzem, de nem akarok felhalmozni sokmindent, elég ha 3ds-en gázolok a játékdobozokban :D -
Ha jól láttam Monk nőcid van, vagy Crusader? (elég hasonlóak) -
Jah, most kentem el a skeleton king száját :D -
Gero: prevgenen már nem akartam megnézni. A pc demo óta erre várok. -
Slick: Norbinak ment, csak fasza az új fórum :) -
Dehogynem, láttam már van egy 9-es vagy 10-es karaktere.. :D -
Nem próbáltad még diot konzolon? 3 demoját toltam ps3on és már akkor is mondtam, hogy kurvajó az irányítás kontrollerre. Blizz nagyon jó portolta konzolra. -
SlickAdam #12923 en nem veszem. be vannak rendelve, pedig nyomtam mar mindkettöt. -
Most már inkább a Team Fortress 2-re hajaz. Engem legalábbis arra emlékeztet a pvp. De van 'Garden Ops', ahol körönként kell megvédeni a kertet a zombiktól. Csak hogy azért ne vesszen el az alap PvZ-feeling :D -
Ennyire ne vedd félválkról,NAGYON jó játékokról van szó :) -
De lehet, hogy belepróbálok pisin komolyabban. Így, hogy a mijetro kimarad, valamit lőnöm kell helyette
-
Nekem ez továbbra is az, még ha nem is ortodox módon műveli. -
Tower defense? Wut? :D A Garden Warfare minden, csak nem az :D Vagyis pontosabban nem csak az. -
Először nem kaptam meg, második login után ott volt a ládában. Komolyabb frame probléma nincs, hátha input lag, esetleg próbáld game modeban. -
Egy drágább CE vagy LE esetében nem, de budget-price kategóriában elég nagy difi. -
Az elsőt még eléggé csapkorászó frémrét mellett tolattyúztam talán még 460-on. -
Ja. -
Én ezekbe a towerdefensekbe beleunok hamar. Az derült ki, hogy akkor is, ha csodás a prezentáció. -
Nekem viszont mindkettő kimaradt, így egyszer valamikor sort kerítek rájuk.