121480

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    DA multi bejelentve

4 fős coop, fő kampánytól kölün. Olyasmi, mint ami ME3ba volt.

"Inquisition’s story is an enormous, 200 hour commitment for completists, so BioWare wants multiplayer to work in short 20-30 minute bursts. Each of the three multiplayer campaigns available at launch randomly generates a large level comprised of smaller sections. you’ll fight through five of 10 pre-designed areas in one go, each with distinct variables. Next time, you may see the same stage in a new spot, or an entirely different collection of arenas entirely, all with different enemy encounters, ideally making multiplayer missions replayable indefinitely."
  • Skyline
    Épp ezaz hogy amiről szól (zúzás) az egy nagy nulla.:)
    És a játéknak a fő értelme hogy mit kezdünk az erőnkkel pedig maximálisan értelmetlen és felesleges mert nincs kihatással a környezetünkre...
    Ennyi erővel csinálhattak volna valamit amiben csak rosszak vagy csak jók vagyunk és ehhez mérten megy a cselekmény és a történések, és egy KORREKT sztorit rakhatnak össze benne... De nem, henteljen a paraszt az meg hogy mit csinál gyakorlatilag a befejezésen kívül szinte tökmind1....
    Bárgyú primitív hentjáték, ha a látványa nem lenne 5 pontot is alig érdemelne...
    Megszereztem mert páran agyonajnározták, gondoltam legalább fejlődött valamit a sorozat de nem, semmit. Látvány fejlődés és helló...

• Kongy
    Nem értem miért kell azon kiakadni, hogy a járókelők sikongatnak, vagy hogy a rendőr tesó leszarja mit csinálunk... Élvezni kell a zúzást, meg a grafikát. Ez a játék erről szól. Se több, se kevesebb. A graffitik meg tök poénosak, mert nincs két egyforma.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.08.26. 23:17:25
  • Skyline
    Szuper csak a látványon kívül továbbra is egy nagy nulla a játék...
    Infamous vonalon kimaxoltam mert nem volt más, de hogy a cselekedeteink egy ilyen kaliberű játékban ennyire zéró hatással vannak mindenre, egyszerűen szánalmas....Meg firkálgassunk falakat mert igazi badass gyerekek vagyunk....
    Lemészárolunk többezer embert és rendőr testvérünk mosolyogva áll mellettünk a későbbi történések között, + a népek olykor sikongatnak ha meglátnak. + megnyerés más....
    Ezután namondom megnézem mivan ha jó leszek....Semmi. Minden mindehoo ugyan úgy történik, firkálni is firkáljunk tovább csak ezúttal ne vicceset hanem ilyen baromságokat....+ a népek nem sikoltoznak hanem ITS THE HERO szöveggel néznek....

Egész egyszerűen bárgyú, primitív az egész játékszéria, elég szomorú hogy ilyenek szerepelnek egy konzol nyitókínálatában....
  • Kongy
    Igen, igen eddig is tudtuk, hogy a SP jól tud vizes úttestet csinálni :D
  • TDC Geronimo
  • Kongy
    Legutóbb a Freedom Cry-t vettem meg az AC mellé 4500-ért, 1-2 hónappal később 2000-ért vesztegették.. szóval én várok vele, inkább a Last Light-ot veszem meg azért a pénzért :)
  • TDC Geronimo
    Hát szerintem 4500 se sok érte főleg hogy standalone. MGS 2* ennyi volt és fele ennyi tartalom se volt benne. Itt ~4 órás story van, challange map meg pár mellékküldetés fajta.
  • Kongy
    Az kemény.

Ezt a Second Son 'DLC'-t meg majd behúzom, ha féláron lesz.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.08.26. 21:13:37
  • TDC Geronimo

• arty
    Nem értem :D
  • TDC Geronimo
    Hellblade dev diary reveal trailerről

in-engine volt nem CGI :o
  • SlickAdam
    pont ma jött update. csomo mindent javitottak. egyebek mellett:
    - uj jatekmod
    - mester nehezseg valaszthato (celzassegito eltunik!)
    - MI javitas
    - kivettek az online jatekosok bejelentkezeset jelzö pop-up uzeneteket (eddig MINDEN jatekosnal jelzett, tehat allandoan.:D mostantol csak baratoknal)
    - szerver javitasok (online meccsek nehezkesen mentek eddig, remelhetöleg tenyleg jobb lett)
    ...

alakul ez.:)
  • Skyline
    Lassan belepattinthatnák PS4-en az MGS "demót" vagy a Fifa 14-et ha már úgyis jön a 15..:D
    Ps4-re ezek a minimal szarok kicsit gagyiak....
  • SlickAdam
    egyelöre semmilyen szinten, mert meg nem volt idöm belemelyedni, fel oracskakat nem akarom tolni. remelem hetvegen sikerül elkezdenem rendesen.
  • heady
    Milyen szinten vagy? Ha van kedved jatszani, felveszlek.
  • TDC Geronimo
    Infamous first light gamersyde videók
  • TDC Geronimo
    Héten lesz majd
  • arsmarci89
    Szeptemberi PS+ játékokról már van hír?
  • TDC Geronimo
    Nemesisek engem nagyon szeretnek. Ma is fél óra alatt 2 látogatott meg. Szerencsére jókor jöttek így meg is feküdt mindkettő. Ment is a cucc 2 embernek friend listen :)
  • TomStorm
    3 napja vettem játékot store-ba azóta nem engedi letölteni.Nagyon ki vagyok az ilyen dolgoktól..
  • Skyline
    Azt bírom,micsoda véetlen hogy mindennek nekiesnek kivéve a Live-nak.:)
  • TDC Geronimo
    És a paraszt banda kezdi megint a DDOSolást. Remélem így fog menni ez most már. Destiny launchkor is bevágják ezt akkor abból nagy gáz lesz.
  • Skyline
    Dead Nation
  • kakaoskalacs
    Haló
    milyen játékot tudnátok ajánlani amiben coop jatekmode is van?

Diablo 3 már a listán van.
    Nemtudom Trine 2 esetleg?

• Moby
    Bazeg nekem ezek totál kimaradtak
    Különben nem kérdezném :))
  • Skyline
    Ha nem vásárolsz szerintem lényegében mindegy csak ne US vagy ASIA legyen.
    EU régióba tartozik a magyar vagyis ugyan azokkal fogsz játszani mint akik mondjuk UK accot csináltak, ugyan az a régió, ugyan az a játék, csak a psn árak másak.
    Legalábbis én így tudom, nem hiszem hogy külön országokat is nézne a játékokban a multiszűrő.:)

Én UK reget használok, a jobb árak miatt, és magyarokkal is találkoztam már.
    Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.08.26. 13:39:13
  • bexinho
    PS4-en érdemes magyar acc-ot létrehozni? Kérdem ezt úgy, hogy online sosem vásároltam/ok, és csak a multi minősége érdekel (ne laggoljon, gyorsan találjon embereket)... PS3-on angol regem van, de az igazat megvallva szívesebben játszanék magyarok ellen, de ha úgy működik a rendszer, mint az xbox live-on (angol reggel msp-ek alatt talált embert, magyarral volt amikor senkit, vagy nagyon nehezen), akkor nem érdekel a dolog. Kinek milyen regisztrációja van?
  • Kongy
    XDDDD ezen most felröhögtem bocs
  • SlickAdam
    :D

• Moby
    Dio :) Szólj ha megvan.
  • SlickAdam
    hmm?
  • Moby
    Még semmi?
  • deep
    Na, de ki lehet, ez is valami :) Akkor majd behúzom, köszi.
  • SlickAdam
    ha minden igaz csak amatör szinten mutatja. majd kiprobalom delutan. elvileg at lehet allitani, hogy egyböl profi vagy master legy.

szerk.:
    "For instance, the only way to turn off the guide-lines is by manually changing your skill level in your profile from novice to master. This will turn off the guide-lines for online play and for offline practice. However, it will not turn off the guidelines for your career mode, as career mode starts you in the "novice" tournaments, which have the guide-lines included by default. In other words, even if you're running the rack every time, and destroying every opponent, you cannot turn off the guide-lines until you play through numerous tournaments."
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2014.08.26. 07:50:12
  • deep
    Kikapcsolhatatlanok a segítő vonalak? Mert akkor skip :D
    A hustle kings is emiatt baszott fel.
  • Ra1n
    Amekkora okàdék nagy nulla volt a làtvànyon kìvül minden màsban az alapjàték,ott rohadhat meg még egy ezresért is ez a dlc...Ràadàsul a butaképü neonlibàval a föszerepben,szuper lehet...

Az egész infamous franchise-t nyugodt szìvvel kib@szhatnàk a kukàba...
    Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2014.08.26. 02:14:19
  • SlickAdam
    nos ha csipazod a pool-t, akkor szard le a pluszt es vedd meg inkabb azonnal! obkektive nem er meg 10 ojrot, de rohadtul ellazit, megnyugtat, szoval megis. nagyon jo, bar minden teren egyszeru, mint a faek. graf pedig iszonyat elethu.
  • deep
    Én pl. akkor azonnal vennék újra pluszt, ami fél éve nincs! Virtual Pool 3 óta bírom a pool játékokat, és az életben is elég jó vagyok.
  • arty

ujabb honapban lesz értéktelen játék IS a psn+ -ban ;)