121480

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    60 fps ez nem 30, mint DC, de nem néz ki valami bizalomgerjesztően

• Rdinho10
    Nekem az ufc be szokott neha leesni az fps sztem ez normalis ilyen grafnal.
  • pike011
    Akkor mar vegleg nem tudom mibaja ennek a fosnak. Kidobom az ablakon... nem birom elhinni, hogy mindig en jarok rosszul az ilyen dolgokkal...
  • shaddam
    Legjobban úgy jársz ha amcsi accountról veszed. Eladni persze nem tudod majd
  • LoSA
    Hm.... Szétnézek, köszi a segítséget! :) Mondjuk most egy kicsit sokba kerül a Far Cry 4, itthonról olcsóbban meg tudom rendelni.
  • shaddam
    Zavvi Előző genben jó kis bizniszem volt a 10-15 fontos játékokkal, amit végigjátszás után haszonnal passzoltam el. Utóbbi időben főleg blu rayeket rendelek róla 10 font alatt
  • LoSA
    Az mi? Nem ismerem... :)
  • shaddam
    Majd zavviról ha aprópénzért adják ( nem ma lesz )
  • LoSA
    Ki honnan rendeli elő a Far Cry 4-t?
  • Kongy
    Nálam meg se reccent, pedig Act V vége fele volt 1-2 durvább csata sok mobbal.

PS Plus meg várható volt, hogy ilyen lesz, én nem lepődtem meg.
  • TDC Geronimo
    :)
  • TDC Geronimo
    Riftet még nem toltam de act 4be vagyok és nem volt még frame drop, pedig volt hogy tele volt a képernyő mobokkal.
  • pike011
    Hat nem vagyok boldog diablo 3 miatt. Ketten nyomtunk egy riftet baratnommel es olyan szinten leesik a frame hogy nem igaz. Az eddigieket meg lenyeltem de ez mar engem zavar. Rift kozbe elojott 2 elit pakk plusz a guardian meg csomo mob es nagyon szepen leesett az fps. Masnak nincs ilyen gondja? Csak en vagyok ilyen szerencsetlen? Senki masnak nem esik le az fps? Mert senki nem panaszkodik. Vagy csak engem zavar?
    Lehet a lemezes verzio hibaja? Digitallal nem lenne semmi ilyesmi?

Azota meg nyomtuk kicsit es van hogy 1 elit pakk alatt is erezhetoen megzuhan az fps aztan visszaall a normalra. Mi a franc baja lehet? A gepnek lenne baja? 2 hetes sincs.
  • kakaoskalacs
    Én egy hete vettem infamoussal meg killzoneal plusz ket kontroller hasznaltan alig fél éves.

Maga a gép frankó nekem totál bejön xbox360 után.

infamoust kiporgettem látványban franko de tenyleg primo játék... neha jo csak ugy zuzni benne.
    Killzone engem nem köt le nemis érdekel a psplus 14nap trial alatt probaltamki a multyt az egeszen jó.

PS+ meg olyan , hogy semmi értelmes nincs rá.

Viszont MEGÉRI megvenni én is azert vettem meg most mert igaz nincs jelenleg annyi cím ami érdemleges de lesz itt minden jóság

Destiny
    Driveclub
    Witcher
    GTA V
    Dragon Age
    Stb

Utoljára szerkesztette: kakaoskalacs, 2014.08.27. 23:32:37
  • warass
    [/url]

:D
  • Skyline
    Majd jövőre az MGS 5 megjelenésekor az MGS GZ...:D
    Én azért is kivárom főleg hogy elbuktam a PS +-os akciót és nem húztam le 4500-é (most megint 9 guriga) a "demót"..:D
  • arty
    a többi meg még nem az a kategoria... trials 4 hónapos, könyörgöm :) az AC pedig még simán 8-9k ujonnan vagy több, mennyiségi kedvezménnyel a fele is sok volna az éves(!) büdzséből...

mondjuk 12 honapra 14k a psn - havi ~1200-ból kéne kijöjjön X játék Y platformra :) legyünk már realisták picit.
  • AntiHero
    Outlast-t meg is kaptuk még februárban :)
  • arsmarci89
    Én a pl 1 Outlast,Trial Fusion,AC: FC is beérném simán:)
  • arty
    egyelőre az a gond, h még nincsenek 1 éves játékok se... ergo az uj ára csak 1db "tisztességes" címnek kiadná szinte a psn éves összegét :)
    jövőre szerintem beindul a dolog....
  • arsmarci89
    Kalap szar az egész..Adhatnának már valami becsületes játékot.Még ha mindenki Destinyzni fog attól még kaphattunk volna értelmes játékot.
    Utoljára szerkesztette: arsmarci89, 2014.08.27. 20:42:32
  • AntiHero
    Szeptemberben úgyis legtöbben Destinyt fogják tolni. Köztük én is. Na meg lesz egy "The Crew Beta" is.
  • n000rbi
    Ez jó nagy fos. Ki kell böjtölni az októberi Driveclub ps plus editiont? (ha egyáltalán jön)
  • Tatyla
    /spit
  • AntiHero

PS+ Szeptember
    Entering PS Plus:
    3rd September: Velocity 2X
    3rd September: Sportsfriends
    3rd September: PlayStation Allstars Battle Royale
    3rd September: Hoard
    3rd September: TxK
    3rd September: Joe Danger PS Vita
    Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2014.08.27. 17:13:02
  • Ra1n
    Ha az online és föként koop mòka vonz,hamarosan jön a Destiny,amúgy meg ott van ingyé a Warframe is ami a legutòbbi patch òta kifejezetten élménydús. Killzone 5 pénzért màr szerezhetö, 1 végigtolàst és multit megér. Infamous akkor ér valami ha a làtvànyra csöpögsz de nem érdekel mellette hogy primitìv a jàték. Last of us az igazi nagyàgyú remastered létére (+ frankò multija van). A DriveClub is jònak ìgérkezik. Összességében ez az év inkàbb a multisoknak kedvez föként,az év végén indul egy multiplatform jàtékdömping..Személy szerint izompc mellé szereztem a ps4-et mert jòàrasìtva volt,valamint erösebb és jobb húzòcìmek érkeznek rà mint a konkurrencia gyengébb gépére ahol még az exkluzìvnak kikiàltott cìmeket is idövel pc-re dobjàk jobb minöségben. Szòval szvsz pc mellé jò vétel a ps4.
  • bakkerman
    köszi,értem! :) ezek biztato dolgok :D
  • soundsonic
    tart még a ddos?
  • Moby
    Ez is, az is, egyfajta kommunikáció :)
  • Ulthane
    Nem is játszom senkivel! :-D
  • Moby
    Akkor nyilván ő is.

hint: ezen a fórumon te is egy arcatalan idegen vagy. Nem baj ha tudod :D
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.08.27. 10:37:11
  • Kongy
    #YOLO
  • Ulthane
    Én mindig is a gép ellen fifáztam, vagy local coopban. Sose éreztem késztetést arra, hogy online játsszak arctalan idegenekkel.
  • Ulthane
    Oké, mondta tegnap Ellie ismét, kivégeztem a Remastered-et. Megvolt a harmadik TLOU végigjátszásom. :) Jót tett neki ez az újragondolás, bár a véleményem nem változott a játékról (leírjam megint? :) ). Azt hiszem 3 kör tényleg elég volt belőle, még egyszer végigviszem a Hátramaradtak DLC-t, aztán befejeztem ezt a témát.

Ha valakit érdekel, megveheti nálam, előtte még egy barátomnak kölcsönadom, hadd játssza végig!
  • Moby
    >PS Plus-t felejtsd el, 8 bites szarokkal van tele, egy értelmes játékot sem adtak még, mióta megvan.

Hát fifázni nem tudom hogy fog psplus nélkül :D Gép ellen? :)
  • Ulthane
    Szia,

Ha akár fél évig is elvagy egy játékkal, akkor érdemes megvenned, amúgy nem. Ha nem lennének a Remastered játékok, már kibasztam volna az ablakon, ugyanis NINCS RÁ JÁTÉK (értelmes). Killzone és inFamous szarokkal tudsz bohóckodni, meg az ál-nextgen portokkal.

Ősszel jön Dragon Age, Shadow of Mordor, két normálisnak tűnő játék, meg a GTA V is, illetve a The Evil Within, ezekkel el leszel egy ideig.

PS Plus-t felejtsd el, 8 bites szarokkal van tele, egy értelmes játékot sem adtak még, mióta megvan.

FosDogs májusban jelent meg, 18 rugó volt, most 8-ért tudod eladni használtan, illetve megvenni. Az új játék kurva drága, és pár hónap alatt a felére esik az értéke, ezzel számolnod kell.

A hardvernek semmi baja nálam, nem melegszik, teszi a dolgát, EA-játékokat nem szerette, párszor összeomlott tőlük, de más gondja nem volt. Soha nem fagyott le még.

Ne szarozz, vedd meg, egyszer élünk!
  • Moby
    A játékok 13-18ezer forintok. Használtan 8-11 között.
    Talán ez a legfontosabb paraméter a pécéről jövő, még gyűjtenem kell típusú gémereknek :D
    És ezt abszolute jó szándékból mondom, mert a hirdetési oldalak tele vannak olcsó ps4-ekkel, decemberi vásárlású, amihez van egy killzone meg egy bf4, és eladja mert nem használja. Ilyenért kár is megvenni. A játék árakkal is számolni kell, és 2 játék NEM LESZ ELÉG. Abból csak beleunás, meg "pécére már leszedtem volna enkórról, inkább eladom a f.szba" lesz.
  • bakkerman
    sziasztok,erősen gondolkodon egy ps4 beszerzésén,nem most,hanem majd olyan november-december környékén. Mik a tapasztalatok a géppel kapcsolatban? Ami érdekel hogy mennyire melegszik,mennyire gyakoriak a fagyások,bugok,ha vannak egyáltalán. És úgy összességében érdemes megvenni a mostani gépet? Nem nyüstölném agyon,napi maximum 2-3 óra játék,a játékárak meg nem aggasztanak,1-2 tartalmas játékkal (fifa15,gtaV ha megjönnek) félévig ius ellennék. Igazából a gépemre is rákéne szánni legalább 70-80 ezret ha újítani akarom,és ha már van annyi pénzem,inkább gyűjtök hozzá,és veszek egy konzolt,a gép meg tényleg marad a kisebb játékoknak meg a netnek
    Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2014.08.27. 07:18:41
  • Kongy
    Látvány ja. Kb mást nem is várt tőle senki :)
  • TDC Geronimo