121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
TomStorm #13312 Nagyon durva egy Class nem csak D3-ba úgy általában mindenhol.Dragon's Dogma-ba vagyok Mystic Knight kb az a stílus mint Crusader Dioba és legyőzhetetlen:)
Apropó,várható PS4-re ilyen Dragons Dogma szintü kalandjáték? -
lol -
Most fejeztem be a 2033 Reduxot.
Igen vannak hibák, amiket sose fognak javítani. ilyen az A.I. ami szörnyű egyes pályákon, így a lopakodás értelmét veszti.
Néha beakadnak a halott karakterek dolgokba vagy a levegőbe megfagynak.
De ez mit sem vett el a játék atmoszférájából és hangulatából. Mindenkinek ajánlani tudom csak. Jöhet a Last Light Redux.
-
Én szinte csak rosszat hallottam a Metro Redux-ról, szóval amíg nem javítják, addig marad a Halo 3 Xboxon... (jó nagy lemaradásban vagyok Xbox-exek terén
)
-
SlickAdam #13308 ehhh... vegre nyerhetnek...
-
Bocs, most kihagyom. Mögöttem van pár óra utazás, csak útban lennék :) -
SlickAdam #13306 8-tol wiikly? -
SlickAdam #13305 tenyleges hibaba en meg nem futottam par ora alatt. csak valahogy nem erzem...
tehat a velemenyem nem negativ. semleges.:) tlou-t tuti nem adnam erte -
Ez a Redux tényleg annyira bugos amennyire mondják? Gondoltam rá, hogy a Tlou-t becserélem erre az 576-ban, de Slick negatív véleménye is tovább gyengített az elhatározásomban. -
Olyat, amiről lehet tudni még nem. Amiről nem, azt meg biztosan :) -
A Quantic Dream csinál most valami olyan játékot PS4-re, amiről már lehet tudni? -
Igen, ez tényleg így van, néha még Expert-en is... :D Crusadernél főleg, ha magasak a healing értékei, akkor sokszor magától visszatöltődik az életereje, plusz van egy olyan passzív képessége, hogyha teljesen lemenne az élete, akkor egyből maxra tölti az egészet újra :D -
ACT 3 BOSS volt a legjobb. Szó szerint elé álltam, elengetedem mindent, csak a 4 skillt zongoráztam ahogy feltöltött és nyomtam a csapkodás gombot Epik boss battle volt a köbön, mondjuk ő élvezte meg ugatott közbe és küldte rám a kicsiket is, akik mindeközben maszírozták a hátamat :) -
Én crusaderrel indultam, de amíg fos a gear, addig a szokásos végtelenből is duplát kell csapkodni.
Viszont meghalni képtelenség. Ha leteszem magam mellé a kontrollert, előbb utóbb mindenki meghal a képernyőn azáltal, hogy nézem azt :)
Ha jobb a gear, már ugy is megy, hogy közben a fürdőszobában vagyok
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.08.31. 12:42:07 -
Én bennelennék ebben is, ha valaki el tudná magyarázni milyen jutalom vár a nihilcunami végén. Mert jelenleg ezzel kapcsolatban komoly kétségekkel küzdök :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.08.31. 12:32:54 -
Már ki lettem oktatva ebben, közveszélyes bolondnak tartanak miatta, de tudom mert a hangok azt súgták hogy először csak végig kell rohanni rajta, másodikra ki kell ismerni, harmadikra meg kell érteni, negyedikre fel kellkészülni és 5. végigjátszásra indulhat a fun és szopás egészen a 15 végigjátszásig. :) -
Én má belehaltam az unalomba. Ez a játék az időelbaszás kvintesszenciája. Egyelőre értetlenül állok a jelenség előtt, ami körülveszi.
Asszem én ezen túladok, mer elindítani sincs kedvem. -
Az egy másik, arra alkalmas eszközön fut. Tudod, 1080p@60 frémen :P
A megfelelő csavarhoz a megfelelő szerszám :) -
SlickAdam #13294 lecsekkolom ma megegyszer. azt tudom, hogy ps3-as demoban barbarral voltam, azzal nem volt gond.:)
vegulis meg nem jarok messze, ujrakezdhetem. -
TomStorm #13293 Barbár,Wizard?Ha ez a 2 közül nem felel meg a Damage akkor te csinálsz valamit rosszul:)
De szerintem Crusader is tudhat nagy sebzést.Elképzelhető,hogy a Passzív skilleket raktad rosszul vagy kevés a Strenght ezt is lehet úgy növelni,hogy Passzívnak beteszed Finery-t és minden Gem amit használsz Strenght-et fog adni.Biztos van sok lehetőség rá de sajnos nem ismerem ezt a Class-t.
Nem tudom jó ötlet e Crus. nagy DPS-re viszont Barbár,Wiz garantált:) -
SlickAdam #13292 nem jol ertelmezted amit irtam. nekem az NEM tetszik, hogy 10-15 utes kell nehany ellenbe mar az elejen is. baromi unalmas. ne ugy legyen konnyu, hogy "nem tudok" meghalni konnyen, hanem legyek inkabb kurva erös... ha mar annak van beallitva. -
Igen és gondolom a játékok is futnak majd rajta... -
Még mindig Driveclub:) -
Ez mi? -
Mivel az enemyk nem fejlődnek veled együtt ez még rosszabb lesz ahogy tápolod magad ( ehhez nem is kell grindelni, csak mész előre ) Tedd EXPERT-re amint engedi, de azon is gyerekjáték és meghalni nem fogsz s megkarcolni sem fignak tudni. A normális hard fokozat a MASTER-nál kezdődik és az ACT5-ben már jó, de addig tragikomédia az egész.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.08.31. 10:06:54 -
SlickAdam #13287 Diablo-t melyik karakterrel erdemes inditani kezdökent? azt irtatok, hogy tul konnyu meg hard-on is. nos en is hardon kezdtem a keresztessel, de sokszor csak ra kell tenyerelnem a gombra es varni, hogy 10-15 utessel lecsapja az - alaptol 1el bikabb - ellent... nem halok meg, de ez igy elegge uncsi. term. fejlödök, meg berakom a legujabb fegyokat, pancelokat, ... -
6-7 óra talán. Közbe tébláboltam meg minden. Az a havas rész hajaj :D -
Mennyi időbe telt végigvinni a story-t? -
Várós ez is.
-
Rohadt gyorsan kiplatináztam a first light-ot. A battle arena nagyon adja :D
Ja és tegnap megjött a raspberry pi-m -
Félek az én raspi+xbmc kombóm betárcsázása előre kettéharapja a következő 5 konzolgeneráció egyesített multimédia képességeit :D
Szóval még sokáig megengedhetem magamnak azt a luxust, hogy oldszkúl legyek :) -
Ja gondolom osztott képernyőn ugyan azon a kijelzőn.Így igen így már világos!Mert itt szimplán 1 eszköz pluszban használható tulajdonság létjogosultságáról van szó...
Miért okoz ez bár kinek is gondot,hogy egy eszköz többet tud mint 1 dolog?Érthetetlen....
Gondolom mindenkinek a mai napig a 2 soros kijelzős telefonja van 10 nyomó gombbal meg plusz 2.Ja nem várj a betárcsázós...
És mindenki erre vágyik on of gomb kazetta ki kazetta be játékváltásnál extrának még pár gomb 2 playere váltásnál csak legyen 1080p meg 60 fps!!!
A tökéletes konzol számukra
-
sirpalee #13280 Azt nem tudom megcsinálni, hogy a lokális mentéseket / beállításokat felülírom a felhőben lévőkkel? -
sirpalee #13279 Az még belefér, megszoktam. De az, hogy resetelte az összes beállítást, és eldobálta a mentéseket? Az azért idegesítő kicsit. -
Mások is panaszkodtak rá, hogy fagyogat minden platformon. -
sirpalee #13277 Indítom a Metro Reduxot, hogy oké, majd folytatom (nem jutottam el sokáig benne, épp különváltak útjaink Burbounnal), megfagy a játék, jólvan, close application, újraindítom... És erre elvesztette a mentést. Continue eltűnt, és csak az első chapter elérhető.
Tisztára PC feelingem van, már csak az egér, a billentyűzet, és max grafika hiányzik. :D -
és ha jól tudom 70 helyett csak 7W-ot eszik ;) -
Én meg egy 13k raspberry pi-t, ami egyúttal a dlna/samba/ftp szerverem, meg a torrent kliensem is. Namost az mozgó alkatrész hiányában VALÓBAN hangtalan. És 7/24-ben elérhető. -
Ja, és attól, hogy ÉN játszok, a család még néz filmet a másikon.
Fő van ez má találva, van hozzá normális eszköz, nem konzolnak hívják, hanem dlna-nak. -
Benne van a tévében.
Ettől már csak az lehetne kézenfekvőbb, ha a retinámba lenne.