121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Email -
SlickAdam #14358 e-mailben jonnek ezek vagy psn uzi? e-mail fiokomba sztem egyszer se leptem be miota megcsinaltam a PSN acchoz, jelszot se tudom.:D LOL -
Phasszeg ha ennyit kiszórnak, mi a faszomért nem nyílt??
-
ÁÁÁ én is kaptam!!!! Fakkjeee! -
Dafuq?! Honnan?! hogyan?! mikor?! Miért?!
-
Ha lány vagy akár a waifum is :D -
Aztaqrva! 
Lehetek a barátod??? :D -
Mihez szeretnéd használni? :D
Amúgy szerintem esélytelen 15 alatt újat.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.16. 17:26:17 -
Dear shaddam91hun,
Your skill and dedication have been recognised; you have been selected to join the exclusive Bloodborne™ Alpha Test! -
Köszi a válaszokat,én is sejtettem.Viszont ez a levél pont nem a szemetes mail címemre érkezett hanem amit hivatalos dolgokra használok illetve erre van még egy ps accom regelve. -
hyperoffice.com a domain, semmiféle sonys kötődés -> SPAM -
Ennél olcsóbban lehet szerezni ps4hez kontrollert (PIROS kell)? -
Építik a zombisereget az újabb ddoshoz :D -
A nem tetszés a meg a fikázás nem ugyan az, főleg ha azt úgy tesszük hogy a másikkal személyeskedés... -
Ulthane #14345 Sniper Elite 3 PS4 eladó, ha kell valakinek. Egyszer toltam végig, elég is volt. -
Ulthane #14344 Akkor miket hagysz meg? Ez a fórum arra van, hogy felolvassunk a Bibliából? Pont azért van, hogy mindenki elmondhassa a véleményét. Nem az a baj, hogy valaki elmondja, hogy neki miért nem tetszik egy játék, ami a másiknak igen. Henem ha közben kurvaanyázik, rasszistáskodik és társai. Az ilyeneket töröld.
Hol máshol mondja el, hogy neki tetszik/nem tetszik egy játék? Ha híreket, tényeket akar olvasni, elmegy egy híroldalra, a fórum véleménynyilvánításra van. -
Ti is kaptatok ilyen emailt?
Sony Promotion 2014 Your E-mail have win. Contact Mrs benny karlsson E-mail: [email protected]
És mellé kód van stb.....googliztam de semmi eredménye,páran kaptak még ilyet.
Gondolom fasza kis spam. -
mennyi az ára? -
Esetleg ha valakinek kellene The Last of Us Remastered hibátlan állapotban, akkor priviben megtalál :) -
Szemelyeskedést, egymás és mások játékának fikázását, és azokhoz kapcsolódó hozzaszolasokat törlöm! -
Guerilla-tól RPG? Meglátjuk. -
RPG-nek mondják. A vörös csaj meg a főhős -
Ez is valami szósöl multi izé lesz? -
Guerilla Games leak. Elvileg
-
20 után az XP a skill tovább fejlesztéséhez kell, a gear emeli majd tovább a szintet minél több light van az adott ruhán annál jobb, igaz én még csak kékben vagyok így vagyok 23 -
Fiuk lányok ,szoval a destiny 20as szintig megy alap ruhákkal?Ha nekem pl 20ason csak zöld szìnű cuccaim vannak light nèlkül, akkor 20után nem megy fel az xp csìk ,vagy h van ez?Amugy 19es vagyok ,marson van mèg 3pályám normálon, plusz 2 strikeom maradt el. -
Hálisten a PS3 egyik legdurvább balfaszságát legalább kijavították.
Azt amikor install meg törölni kell, akkor el szoktam menni megnézni a Gyűrűk ura trilogiát!
Vannak ingyen játékaim PSN-en a PS3-hoz de nem mertem leszedni őket, egy 1.4-es demo orákig tart mire el tudom kezdeni játszani a letöltéstől kezdve, nemhogy egy komolyabb fullos játékot.
Most Resistance 3 demot szedtem 1.4 gB, még mindig megy az install, holott kb 22:00-kor kezdtem el tölteni a PS-ból....
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.16. 01:20:37 -
Arra most pár perce jöttem rá,, hogy a kontroller szinek miért vannak, mert sejtettem hogy nem véletlen, csak elsőnek nem ugrott be, pedig egyértelmű.....
A gombok színei alapján van 4 játékosnak szín! :D
X, Kör, Háromszög, Négyzet
Kék, Piros, Zöld, Rózsaszín.
:) -
De a semmitől többet, csak utálok angolt olvasni....minek, mikor másokat meg is kérdezhetek? :D
//értem nagy vonalakban az angolt, csak vannak számomra nem ismert szavak néha, amiket kellene ismerni hogy az egész mondatot lehesen értelmezni.
Most nem olyan hogy "Press any Bottom", meg ilyenek. :D
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.16. 00:59:38 -
SlickAdam #14324 tehat te a jatekokbol kb ... SEMMIT nem ertesz?
-
Skyline #14323 Győzködik a franc, egyes szutyok oldalak lehúzzák olyan dologért ami más játékban is benne van, meg mennek a tippek hogy húdecsalódottak a játékosok..És még sem telített a használtjáték piac, és a visszhang is igen pozitív pár hibától eltekintve. Folyamatosan tömik tartalommal, foltozgatják. Nem azért szeretik mert változatos. Azért szeretik mert iszonyat kemény kihívás, skill és csapatmunka-koop igényű játék, és ez lényeg, ebben bizony jelenleg a legjobb koop cucc a piacon. -
A nép élvezi a soha véget nem érő AC-szériát, a Watch Dogs-ot, sőt, még jó pár középszerű címet. Attól, hogy a nép szereti még nem lesz jó játék, hiába próbálsz meggyőzni itt mindenkit az ellenkezőjéről. -
Kösz nem. :) -
-
Skyline #14319 Attól hogy random mapra hajigál a Dio3 attól még ugyan azok a helyek,ugyan az a sivár hangulat lévén van benne kb 5 háttér és ennyi.
Ugyan olyan repetitív dögvész egyedül tolva, csapatban király. Nemmellesleg SOSEM lesz a Diablo 3 mögött olyan játékélmény mint egy lvl 26-os Strike-ban ahol 3 órányi kemény csapatmunka kell a sikerhez....
De mind1 fikázzátok..A nép meg élvezi.:)
-
Urak, aki igényt tartana egy Diablo 3 UEE-ra, az keressen meg, mert eladóvá vált :) -
sirpalee #14317 Tanulj meg angolul. -
magyarul nincs valami leírás? :D -
Figy. Ott a google, PS4 faq. Olvasgasd szépen át azt utána kérdezhetsz :D -
Update:
Demo ügyben:
(kiegészítem a demo-kat, a magyar accounthoz képest)
UK Account: + NBA Live 14 demo
US Account: + Minecraft PS4 edition + Crimsonland + Sparkle 2 + Child of Light + Trial Fusion + King Oddball + Fez + Doki Doki Universe +
Japan Account: nem néztem még
Magyar account alap:
Fifa 2014 + Fifa 2015 + P.T. Demo + Thief + UFC + Lego Hobbit + Lego Movie + Lego Marvel + Backgammon Blitz + Trine 2 + Strider + Blue Estate
Kérdés: most látom a kontroller színe összevissza változik, eddig kék volt alapon, utána piros lett, most zöld egyfolytában...ez mi? a profilokat különbözteti meg vagy mi?
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.15. 21:58:23