121480

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Kongy
    Nagyon várós ez a game nálam!

• Moby
    Hozzáadódik.
  • Árpitallica
    Skacok egy gyors kérdés! :) Nekem a PS+om jan 31ig tart, namost ha karácsonykor akciósan vennék 1 éves előfizut akkor hozzáadódik majd az előző előfizuhoz az 1 év, vagy majd amikor február 1 lesz akkortól kezdi majd használni az újat, vagy ami a legrosszabb lenne, felülírná a régit és karácsonytól számítva lenne meg az 1 év előfizum? Előre is köszönöm!!!
  • Moby
    Ja hogy nálad?? Bahhh...ez sonygép! Itt csak úgy nem állítgathatsz mindent összevissza Még a végén elcseszed!
    :)
  • n000rbi
    Hacsak nem más accountját használod, akkor nem értem miért zavar, hogy látod. Majd a 2.0-ban lesz erre is kapcsoló, soon :)
  • Laza
    Elvileg ki van kapcsolva, hogy más is lássa, de Én sem akarom látni :)
  • n000rbi
    Nálad látszik csak. Ahhoz hogy más is lássa, rá kell nyomni a Request real name-re (vagy valahogy így hívják) és neked el kell fogadnod.
  • Moby
    ->PSN/Privacy settings
  • Laza
    PS4-en a PSN csak nekem írja a valódi nevem, másoknak a nick látszik? Nem lehet átnyomni, hogy a nicket használja?
  • Moby
    Hatalmas lelkesedés???

Fogalmam sincs miket láthattok bele a posztjaimba :D
  • arty
    ... hogy hatalmas lelkesedéssel beleveted magad és viszonylag "hamar" leállsz vele :P

(sztem legalábbis - tudva, h nem vagy a szósölgéming nagy rajongója - ez volt a reális pálya)
  • DarkSector
    Jóvan faxom pár napja van gépem hol izgatott hogy milyen játékok lesznek rá? :D
    most is mással vagyok elfoglalva, dolgozom éjjel nappal, meg más dolgokat böngészek, nekem ez ugyis arról fog szólni hogy kipróbálom, csak megyek pár kört azt berakok valami értelmes mászkálós játékot, autos játék csak a sógoromat érdekli neki fogom majd leszedni nem magamnak. :)
  • Moby
    >de ennyire nem néztem utána

Bírom a barokkos túlzásaid :D Konkrétan semennyire sem néztél utána :) annyi információd volt, hogy
    DC=valami autós stuff ps4-re :D
  • DarkSector
    Call of Duty AW Coop Trailer

[spoiler]
    [spoiler]
  • DarkSector
    Öcsém most hülyén érzem magam. Ennyi trendi ember közt én egy ősember vagyok.
    Na akkor mit tegyek hogy felzárkózzam? :D Regisztráljak erre a oldalra és olvasgassam?
  • Kongy
    Hát nem.... :D Le vagy maradva kicsit.
  • DarkSector
    nem tudom, de nem jó helyen az biztos. :D
  • shaddam
    Hát hol voltál a banderas meg kaz gifek korában?
  • DarkSector
    Jó többnyire videókat nézem csak, a hireket itt ugyis hallom tőletek, mert linkelitek. :)
  • TDC Geronimo
    Na pont a szenny oldalakat :D
  • DarkSector
    Annyit értenék angolul irásos formában, de nekem ez az oldal nem számít alap tudásomban...:D
    IGN, Gametrailers, meg ilyeneket ismerek.
  • TDC Geronimo
    Milyen gémer vagy te. Elsőszámú hírforrás. Bár angol tudás nélkül sokat nem ér.
  • DarkSector
    :D most hallom ezt először. :)
  • DarkSector
    Tudtam, vazze de ennyire nem néztem utána, neogaf meg ilyenek azt se m tudom mifán terem. :D
  • TDC Geronimo
  • Moby
    A kérdéseid nagyrészére hónapok óta tudjuk a választ. Csak te két héttel ezelőttig azt sem tudtad, hogy a driveclub létezik-e :D
  • DarkSector
    ez meg mi a hererák? :D
  • Moby
    -> neogaf
  • DarkSector
    2 órányi strea?

hány kocsi, hány pálya?
    tunning?
    festés?
    multi?
    eladás vétel?
    stb?
    fotomod?
  • Moby
    >Most úgy érzem elég korrekt lett a DC, de ez csak videó alapján, nem tudok semmit, tartalmat meg semmit, max kinézetre lehet tippelni.

Nem tudom mi az amit nem lehet róla tudni. Van belőle vagy 2 órányi directstream gameplayem. Majdnem mindent tudunk róla. Már csak azt nem, hogy milyen, amikor én terelem.
  • DarkSector
    Jó Horizon meg sima forza azért a legjobbak mert ahoz képest mi tartalom benne van még király a külső is.
    Van egyensúly.

Ps-en az a baj hogy inkább látványra gyurnak, sokszor abból is csak a kocsifelhozatal egy részénél, a pályák rondák a kocsikhoz képest, ezért műnek hat.
    Ez volt a GT sorozat PS3-on.

Most úgy érzem elég korrekt lett a DC, de ez csak videó alapján, nem tudok semmit, tartalmat meg semmit, max kinézetre lehet tippelni.

Forza Horizon 1 nekem is kedvenc, meg Forza 3-4.

3. rész lemeze tönkrement sajna.
    Én is szeretem, Forza 4 még mai szemmel is nagyon ott van, meg a Horizon 1 is.
  • Moby
    Azok rétegjátékok, félszimek, és szigorúan funkcionálisan szépek.
    A csodálatos pgr széria halott. A jól induló grid dugába dőlt. Az újkori gt-k rossz viccek. Van a különböző koncepciók között sodródó nfs-ek, a kizárólag grafban fejlődő, ám egész jó forza, a dirt-ök amik megosztóak ezzel a gyíkhagymás vonallal, és a szerintem rohadt szórakoztató horizon, ami viszont lassan egy új kategória, mert autóval haladok deee...szóval cipőkanállal fér csak bele a klasszikus felsorolásba.
    Kissé cirkuszi a felhozatal :D
  • Kongy
    Engem a Horizon 1 megvett kilóra, napi szinten letolok 1-2 versenyt 360-on, szóval nekem nagyon jónak kell lennie a DC-nek, hogy megvegyem :)
  • DarkSector
    Itt van az esős rész.
    Bóvli a DC demozáshoz képest!

Itt az esőcseppek csak ráesnek míg pl a DC-ben a cseppek folynak szembe veled, ahogy értelemszerűen a légáramlat vinné.
  • n000rbi
    Ja, közben megtaláltam a hírt. Így azért jobban hangzik. (bár szerintem hamarabb fog bedőlni a sony, minthogy kipróbáljam tényleg így van-e :))
  • TDC Geronimo
    De fog. Emiatt volt balhé és meg is változtatták a dolgokat miatta. PS+ upgrade után nem kell majd előfizu hogy tovább játszhass.
  • DarkSector
    Rexi itt kommentálja mind2-őt.

Assetto Corsa
    Project Cars

az angol kiejtéstől ne ijjedj meg, kicsit töri. :D
  • n000rbi
    Kár, hogy a full-game upgrade után se fog menni aktív psplus tagság nélkül.

Szerk.: Most nézem, hogy ezen variáltak azóta. Akkor ez a végleges? :)
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2014.09.24. 20:51:42
  • DarkSector
    merthogy?
    Project Cars, Assetto Corsa ezeket tólják hogy milyen szép autos gémek lesznek.
  • Moby
    Mindent??? Hát ez ma nem túl nagy fegyvertény. Gyakorlatilag nincs is mit lealázzon olyan elsivatagosodás van autóstémában.