121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
SlickAdam #14885 kiverjuk egymasnak. de semmi buzulas! -
Jó értem mi a Club, de mi ez? csapatokban állunk, és mit csinálunk egymást nyomjuk le? vagy mi? -
DriveClub a játék címe. Szerinted miért? :D -
Club? Ez mit takar egészen pontosan? -
majd csinálhatunk sg-s clubot, úgyis mindenki leszedi gondolom PS+ verziót :) -
Ja fények eszméletlen élethűek. TVn erre kíváncsi leszek "élőbe". Lehet leteszem a hajam :D -
Igen ezt már néztük az 1440p-s videóban...az iszonyat durva... -
Az a mercis havas rész annyira fotoríl, hogy beszarok.
-
Látvány max 3 nap. pont elég a PSN előfizumhoz (14 nap) :D -
Skyline #14876 Mind1...Sajnos tényleg nem látok benne túl sok játékidőt... Meglátjuk, látványra mindent visz, de a látvány kevés lesz... -
Az a pár karc nem helyettesíti szerintem a kihagyott lehetőségeket, elllenben lesz olyan időjárás, amit nemhogy aútós de más játékban sem láthattunk még szerintem, az egész játék eleve erre épül. -
A social rész nem azt takarja, hogy főként multi. Sok az ilyen challange is, de ezek singlebe is mennek gépi ellenfelek ellen. -
sirpalee #14873 Jajdegázul néz ki. Még azt sem csinálták meg, hogy a nap tükröződését a műszerfalon rendesen leárnyékolja a kocsi többi része. Megsemveszem az ilyen tamagocsi grafikája miatt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy picit megnyugodott a szívem pár másik videó után, hogy voltak külsérelmi nyomok az ütközések miatt. Egyre esélyesebb lesz, hogy day 1 lesz a cucc. Csak jobb élmény lesz, mint a legutóbbi autós játék amivel játszottam (GT5 prolouge)
-
Jaja nekem GT a 4. részig oké volt, jött az 5., mondom whatafakk??? Vettem PS3-at, 1 fontért van neten GT5 és sajnáltam rá a pénzt. GT6 meg kb annyira hozott lázba mint a Tom és Jerry 80. része. -
Skyline #14871 GT7-et attól a bagázstól akik elkövették az 5-6-ot köszönöm nem kérek többet. Porszívó kamuszimulátorokból elég volt...
Ideje lenne a Sony gépre is kinyomni valami rendes autós stuffot, mert ebben az egy dologban a konkurencia fényévekkel előrébb jár....
Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.09.26. 22:04:38 -
Hát szebben összefoglalni ezt én sem tudtam volna.
Valszeg, nem véletlen lesz PSN változat, és valszeg nem véletlen a kutya nem fogja dobozosba megvenni.
GT7 előfutára, egy GT7 Prologue szerintem...ennyi, nem több.
Ez a PS-nél autós téren, a külső megvan csak a tartalom gáz.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.26. 22:01:04 -
Skyline #14869 A grafika fosba aláz mindent, csak sajnos nagyon techdemó szagú a dolog...De ne legyen igazam...Egyelőre PS+-ra lehúzom aztán kiderül, még mindig nem látom benne a potenciált amitől hosszútávú szórakozás lenne...
Nem is értem hogy hogy hagyhatják ki a tuningot 2014-ben egy játékból...Az meg hogy főként multi, miközben az autós játékok rendszerint idegesítőek a sok kis ellenfélről pattanó köcsögtől.... -
Minőség nem a legjobb, de elég sok új gameplay van benne
-
Skyline #14867 Én lemondtam (hálás köszönet a SEGA DLC politikájának egy full single játékban..) az előrendelést és megvárom az első információkat amik tartalmazzák milyen hosszú és hogy sikerült..
Van egy szomorú gyanúm hogy 4-5 órás valami lesz, jóesetben nem vontatott és DLC-kel lesz kipótolgatva....
Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.09.26. 21:08:30 -
Másfél hét és itt van.
-
-
Azur92 #14864 Na jo elviekben EA hiba tobbeknel elojon netre csatlakozas utan...mar dolgoznak rajta. -
Értem.Köszönöm a választ. -
Azur92 #14862 Kozben megvettem a Valiant Heartsot is azzal semmi gond mind a ketten tudunk vele jatszani... -
Én játékokban laggolást láttam!!!
Nekem a kontroller lemerülése előtt van ez!
Nálatok nem értem mi okozza.
De 99% hogy nem a profil védelme. -
Azur92 #14860 Hali. Valaki osztott accal probalt fifazni (15). Ugye en vettem meg a jatekot, megjelenik havernal is csak jatszhatatlanul laggol... A demo mindekozben normalisan megy neki. Ez vmi vedelem lehet? Sajna nemigazan ertem mi lehet a baja. Konkretan mar a menu is laggol neki... -
Ra1n #14859 Az ingyenes ps+ csak az online játékra vonatkozik, az ingyen cuccokra és egyéb kedvezményekre nem. -
multihoz csak PS4en kell PS+, többi eszközön nem így nem értem a kérdést :) -
Az ingyenes psplus hétvége mindenkire vagy csak a ps4-esekre vonatkozik?Most a Vitas accomon nincs plus a zseniális felhozatal miatt de van amit kipróbálnék. -
-
Mordorunk a Kotaku-tól is kapott egy Yes-t. -
Hát de ezt mondom, viheted tovább az angol accodat. Csinálsz egy magyart a gépen, megveszed arra olcsóbban a psplust, de az angolt használod. -
Nem csak ork ellenfelek vannak -
Ezt miből gondolod? Beast hunt-ok is vannak. Megnézted a lenti videót? -
Nálam ott bukott el hogy csak orkokat kell ölni -
Vmi a meglepö?
Mondtam hogy fasza lesz igaz nem ebben a topikban :) -
Magányos multis vagyok, így tulajdonképpen teljesen mindegy számomra, hogy melyik régióban vagyok. Mivel xbox live miatt 2007-ben angolra regisztráltam, ezért 2013ben a ps3-as accomat is angolra reggeltem. Így most áthoztam a ps4-re, de ahogy néztem, 2-3 ezerrel drágább az angol accra az éves előfizu. Ezért akarok magyar felhasználóhoz előfizetni a pluszra. -
Nekem van egy angol, egy(vagyis kettő, mindegy...) magyar és egy usa accom. Most Psplus tag a uk acc, és az is fő acc, de közben elkezdtem használni az egyik magyart is, és könnyen lehet, hogy decemberben inkább annak veszem meg a tagságot. -
Ne kapkodj vele. Mire kell? Mert ugyebár multizni azzal is tudsz, amelyikre nincs psplusod, de ugyanaz a főgépe, mint a psplusos profilodnak (tehát rohadtmindegy melyikre van megvéve, hacsak nem vásárolni akarsz vele, mert ott csak a valódi psplus tagnak jár a kedvezmény).