121480

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
  • SlickAdam
    kiverjuk egymasnak. de semmi buzulas!
  • DarkSector
    Jó értem mi a Club, de mi ez? csapatokban állunk, és mit csinálunk egymást nyomjuk le? vagy mi?
  • TDC Geronimo
    DriveClub a játék címe. Szerinted miért? :D
  • DarkSector
    Club? Ez mit takar egészen pontosan?
  • TDC Geronimo
    majd csinálhatunk sg-s clubot, úgyis mindenki leszedi gondolom PS+ verziót :)
  • TDC Geronimo
    Ja fények eszméletlen élethűek. TVn erre kíváncsi leszek "élőbe". Lehet leteszem a hajam :D
  • DarkSector
    Igen ezt már néztük az 1440p-s videóban...az iszonyat durva...
  • n000rbi
    Az a mercis havas rész annyira fotoríl, hogy beszarok.
  • DarkSector
    Látvány max 3 nap. pont elég a PSN előfizumhoz (14 nap) :D
  • Skyline
    Mind1...Sajnos tényleg nem látok benne túl sok játékidőt... Meglátjuk, látványra mindent visz, de a látvány kevés lesz...
  • DarkSector
    Az a pár karc nem helyettesíti szerintem a kihagyott lehetőségeket, elllenben lesz olyan időjárás, amit nemhogy aútós de más játékban sem láthattunk még szerintem, az egész játék eleve erre épül.
  • TDC Geronimo
    A social rész nem azt takarja, hogy főként multi. Sok az ilyen challange is, de ezek singlebe is mennek gépi ellenfelek ellen.
  • sirpalee
    Jajdegázul néz ki. Még azt sem csinálták meg, hogy a nap tükröződését a műszerfalon rendesen leárnyékolja a kocsi többi része. Megsemveszem az ilyen tamagocsi grafikája miatt.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amúgy picit megnyugodott a szívem pár másik videó után, hogy voltak külsérelmi nyomok az ütközések miatt. Egyre esélyesebb lesz, hogy day 1 lesz a cucc. Csak jobb élmény lesz, mint a legutóbbi autós játék amivel játszottam (GT5 prolouge)
  • DarkSector
    Jaja nekem GT a 4. részig oké volt, jött az 5., mondom whatafakk??? Vettem PS3-at, 1 fontért van neten GT5 és sajnáltam rá a pénzt. GT6 meg kb annyira hozott lázba mint a Tom és Jerry 80. része.
  • Skyline
    GT7-et attól a bagázstól akik elkövették az 5-6-ot köszönöm nem kérek többet. Porszívó kamuszimulátorokból elég volt...

Ideje lenne a Sony gépre is kinyomni valami rendes autós stuffot, mert ebben az egy dologban a konkurencia fényévekkel előrébb jár....
    Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.09.26. 22:04:38
  • DarkSector
    Hát szebben összefoglalni ezt én sem tudtam volna.
    Valszeg, nem véletlen lesz PSN változat, és valszeg nem véletlen a kutya nem fogja dobozosba megvenni.

GT7 előfutára, egy GT7 Prologue szerintem...ennyi, nem több.

Ez a PS-nél autós téren, a külső megvan csak a tartalom gáz.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.26. 22:01:04
  • Skyline
    A grafika fosba aláz mindent, csak sajnos nagyon techdemó szagú a dolog...De ne legyen igazam...Egyelőre PS+-ra lehúzom aztán kiderül, még mindig nem látom benne a potenciált amitől hosszútávú szórakozás lenne...
    Nem is értem hogy hogy hagyhatják ki a tuningot 2014-ben egy játékból...Az meg hogy főként multi, miközben az autós játékok rendszerint idegesítőek a sok kis ellenfélről pattanó köcsögtől....
  • TDC Geronimo
    Minőség nem a legjobb, de elég sok új gameplay van benne

• Skyline
    Én lemondtam (hálás köszönet a SEGA DLC politikájának egy full single játékban..) az előrendelést és megvárom az első információkat amik tartalmazzák milyen hosszú és hogy sikerült..
    Van egy szomorú gyanúm hogy 4-5 órás valami lesz, jóesetben nem vontatott és DLC-kel lesz kipótolgatva....
    Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.09.26. 21:08:30
  • n000rbi
    Másfél hét és itt van.
  • TDC Geronimo
  • Azur92
    Na jo elviekben EA hiba tobbeknel elojon netre csatlakozas utan...mar dolgoznak rajta.
  • The Protector
    Értem.Köszönöm a választ.
  • Azur92
    Kozben megvettem a Valiant Heartsot is azzal semmi gond mind a ketten tudunk vele jatszani...
  • DarkSector
    Én játékokban laggolást láttam!!!

Nekem a kontroller lemerülése előtt van ez!
    Nálatok nem értem mi okozza.
    De 99% hogy nem a profil védelme.
  • Azur92
    Hali. Valaki osztott accal probalt fifazni (15). Ugye en vettem meg a jatekot, megjelenik havernal is csak jatszhatatlanul laggol... A demo mindekozben normalisan megy neki. Ez vmi vedelem lehet? Sajna nemigazan ertem mi lehet a baja. Konkretan mar a menu is laggol neki...
  • Ra1n
    Az ingyenes ps+ csak az online játékra vonatkozik, az ingyen cuccokra és egyéb kedvezményekre nem.
  • TDC Geronimo
    multihoz csak PS4en kell PS+, többi eszközön nem így nem értem a kérdést :)
  • The Protector
    Az ingyenes psplus hétvége mindenkire vagy csak a ps4-esekre vonatkozik?Most a Vitas accomon nincs plus a zseniális felhozatal miatt de van amit kipróbálnék.
  • TDC Geronimo
  • n000rbi
    Mordorunk a Kotaku-tól is kapott egy Yes-t.
  • Moby
    Hát de ezt mondom, viheted tovább az angol accodat. Csinálsz egy magyart a gépen, megveszed arra olcsóbban a psplust, de az angolt használod.
  • TDC Geronimo
    Nem csak ork ellenfelek vannak
  • n000rbi
    Ezt miből gondolod? Beast hunt-ok is vannak. Megnézted a lenti videót?
  • Tatyla
    Nálam ott bukott el hogy csak orkokat kell ölni
  • DarkSector
    Vmi a meglepö?
    Mondtam hogy fasza lesz igaz nem ebben a topikban :)
  • bexinho
    Magányos multis vagyok, így tulajdonképpen teljesen mindegy számomra, hogy melyik régióban vagyok. Mivel xbox live miatt 2007-ben angolra regisztráltam, ezért 2013ben a ps3-as accomat is angolra reggeltem. Így most áthoztam a ps4-re, de ahogy néztem, 2-3 ezerrel drágább az angol accra az éves előfizu. Ezért akarok magyar felhasználóhoz előfizetni a pluszra.
  • Moby
    Nekem van egy angol, egy(vagyis kettő, mindegy...) magyar és egy usa accom. Most Psplus tag a uk acc, és az is fő acc, de közben elkezdtem használni az egyik magyart is, és könnyen lehet, hogy decemberben inkább annak veszem meg a tagságot.
  • Moby
    Ne kapkodj vele. Mire kell? Mert ugyebár multizni azzal is tudsz, amelyikre nincs psplusod, de ugyanaz a főgépe, mint a psplusos profilodnak (tehát rohadtmindegy melyikre van megvéve, hacsak nem vásárolni akarsz vele, mert ott csak a valódi psplus tagnak jár a kedvezmény).