121480

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • arsmarci89
    nekem sajnos semmi:(
  • Laza
    Enyém is jöhetne már :) mondjuk Pc-n már nyomtam a bétát, de tennék vele még egy kört :)
  • AntiHero
    Közben meg jött a ps4 The Crew Beta kódom :D
  • AntiHero
    7.én jön. Drive Club lesz benne. Meg gondolom valami kvarc szarság.
  • Laza
    És valóban ... bár egy Sony-nál lehetne EU-n belüli gari.

http://services.sony.hu/support/hu/warranty/general
  • Laza
    "At present it looks like the next batch of Plus games will go live on October 8, so look out for the announcement on or around October 1."

Elvileg holnap kéne jöjjön.
    Utoljára szerkesztette: Laza, 2014.09.30. 09:29:11
  • arsmarci89
    Októberi Ps Plus-ról mèg mindig semmi:S
  • DarkSector
    Iszonyúan jó...rég hallottam ilyet játékban!
  • Ulthane
    És mennyire igaza van! A haverod egy igényes játékos. Rosszul vagyok a Thief meg Dishonored-féle megoldásokon, hogy úgy nyit ki valaki ajtót, fiókot, hogy oda sem nyúl. Az ilyen játék nálam egyből kuka.
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo

Mondtam hogy mennyire várom már?? :y
  • Tatyla
    Mivel javarészt digitálisan veszünk játékokat egy cimborámmal közösen így a rövid szavatosságú single játékok kiesnek...
  • Moby
    A killzone kapcsán olyan szinten csömörlöttem meg a hullámokban érkező, masszívan szellemifogyatékos játékosoktól, hogy ez már pozitívum. Tehát ha fekete képernyőnél hem tud többet, de ezt multi nélkül tudja az 6 pont :P
  • Moby
    Nincs rá világgarancia. Mitől kellene érvényesnek lennie? Megjavítják, de nem ingyen.
  • Laza
    Uhh, el kellett olvasnom mit írtam ... reméltem nem emlegettem AC-t ... főleg nem a 'jó' játék színonimájaként ... mert attól rosszul vagyok :D
  • Laza
    "Nincs benne multi" ... izé
  • Laza
    Hivatalos Sony garancia van, úgyhogy szerintem érvényes kell legyen.
  • Moby
    Fű ezt még nézni is kikúrt unalmas. Skip.
  • grebber
    Hülye kérdés ,de nem tudom így megkérdem.

Ha pl ismerős kint jár külföldön teszem azt hollandiában és vesz ott ps4-et akkor itt magyarba valahogy lehet érvényesíteni a garit vagy csak ott ahol vette?
  • Tatyla
    Nincs benne multi így majd akcióban vagy pluszban...
  • DarkSector
    Vagy bármi mást. :D
  • SlickAdam
    szoooooval nem birod a horrort.
  • Tatyla
    Hacsak nem lesz valami über akció akkor nekem erre az évre már csak DC, AC:U, meg a Far Cry 4 maradt.
  • DarkSector
    ez nem annyira nextgen látvány tény, de kellően elég a paráztatáshoz. :D
  • kirol
    Most néztem meg a trailert. A grafika "kicsit" gyengusnak tűnik így PS4-re.
    Viszont tartalmilag: Ki fog merni ezzel játszani??? :D
  • Kandurex
    Me too :))
  • Kandurex
    Me too :))
  • Totti5
    Sztem, először mindenki próbálja ki aztán lehet hasonlítani... attól hogy open world, lehet falat mászni még nem lesz AC, sőt ACnál jobb játékmechanikát baromi könnyú csinálni. Remélhetőleg a Monolith-nak ez is sikerüt.

Animációkkal nincs nagy gond, nyilván nem egy AC Unity szint, de amikor játszik vele az ember nem fog ezen töprengeni...
  • Laza
    Attól félek ettől be fogok fosni :) az ilyenekkel mindig úgy vagyok, hogy most nem fosok, vidám vagyok, gyerünk játszani, aztán 15 perc után fázom és fosok :D

De várós :)
  • TDC Geronimo
    2 hét már csak :y

• SlickAdam
    na esse szepül...
  • Laza
    Ezt sosem értettem ... az, hogy egy játék új IP, már rögtön elnézünk neki mindent? Ez sohasem volt így, és szerintem nem is lesz.
    Ez hasonló baromság, mint a Watch Dogs-nál jönni ezzel, miközben olyanok csinálták és adták ki, akik fossák magukból a játékokat ... ráadásul egy olyan stílusból, amit már 10 éve is gyártott a konkurencia ... vagy akkor adják budget áron, hiszen ennyit tudtak, ennyit ér :)
    Ezt a játékot is olyanok csinálják, akik nem ma kezdték az ipart, és kismillió játékból el lehet lesni ma már a megvalósításokat.

Szóval hagyjuk azt, hogy új IP :)

Egyébként nekem is volt már olyan, hogy a megvalósítás miatt letettem, vagy el sem kezdtem játékot ... de olyan is volt, minek hibáin túl tudtam tenni magam, mert a játék olyan jó volt (pl State of Decay - ami egyébként budget áras). Pl különösen utálom, ha egy játékban a karakter csúszkál a talaj felett, nincs szinkronban a lábmozgása meg a többi animáció, meg harc közben is csúszkál, eltolják egymást a szereplők, ezekkel nem tudok játszani :)

De mondom, még lehet jó a játék, ki kell próbálni.
  • TDC Geronimo
    Gamersydes MGSV TGS 1080/60 videó
  • n000rbi
    Ez sántít valahol, mert egy LotR-ba ágyazott AC + Batman-ről beszélünk. A nemesis-rendszer az egyetlen igazi újítás benne, amivel így a videók láttán nem is lenne baj, sőt, tetszik. Mindegy, nem első napos vétel, majd egyszer beszerzem.
  • The Protector
    Itt egy új IP.Mertek nem egy x+rókabőrt csinálni és a futáson problémáztok.
    Egyik haveromnál meg alap momentum a játékban,hogy a létramászásnál oda tegye a kezét és ne csak az eget nézve felsétálj rajta.Abba is hagyott emiatt jó játékokat.
  • n000rbi
    Akárhogy is legyen, de az a futásanimáció engem se győzött meg. (és gyanítom elég sokat kellene néznem játék közben :D)
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2014.09.29. 15:54:42
  • Kongy
    jólvan, ha te mondod :D
  • TDC Geronimo
    benne van egy elf szellem :D Eleve attól mozog meg fut ilyen gyorsan.
  • Kongy
    Nekem az az érdekes, ahogy felszalad a falakon. Mintha felteleportálna
  • DarkSector
    Veled értek egyet, engem is ez fogott meg.